Balatontourist Füred Kemping és Üdülőfalu


Balatontourist Füred Kemping és ÜdülőfaluBalatontourist Füred Kemping és ÜdülőfaluBalatontourist Füred Kemping és ÜdülőfaluEurocomfort "A" mobilházEurocomfort "A" mobilházEurocomfort "A" mobilházEurocomfort "A" mobilházEurocomfort "A" mobilházEurocomfort "A" mobilházEurocomfort "A" mobilházEurocomfort "A" mobilházEurocomfort "B" mobilházEurocomfort "B" mobilházEurocomfort "B" mobilházEurocomfort "B" mobilházSun Cool mobilházSun Cool mobilházSun Cool mobilházSun Cool mobilházSun Cool mobilházSun Cool mobilházSun Cool mobilházSun Cool mobilházSun Cool mobilházSun Cool mobilházSun Cool mobilházThetis mobilházThetis mobilházThetis mobilházThetis mobilházThetis mobilházThetis mobilházThetis mobilházAlice ÜdülőházAlice ÜdülőházAlice ÜdülőházAlice ÜdülőházAlice ÜdülőházAlice ÜdülőházAlice ÜdülőházAlice ÜdülőházAlice ÜdülőházAlice ÜdülőházAlice ÜdülőházHelga ÜdülőházHelga ÜdülőházHelga ÜdülőházHelga ÜdülőházHelga ÜdülőházHelga ÜdülőházHelga ÜdülőházIngrid ÜdülőházIngrid ÜdülőházIngrid ÜdülőházIngrid ÜdülőházIngrid ÜdülőházKatrin ÜdülőházKatrin ÜdülőházKatrin ÜdülőházKatrin ÜdülőházMarcella ÜdülőházMarcella ÜdülőházMarcella ÜdülőházMarcella ÜdülőházStrandmotelStrandmotelStrandmotelStrandmotelStrandmotelStrandmotelStrandmotelStrandmotelStrandmotelStrandmotelStrandmotelStrandmotelStrandmotelStrandmotelStrandmotelBalatontourist Füred Kemping és Üdülőfalu térkép

A Balatontourist Füred Kemping és Üdülőfalu kiemelt előnyei

Saját strandszakasz
Vasútállomástól 1,5 km-re, gyalog 18 perc
Max. férőhely: 400 fő
Legjobb ár: 3500 Ft/fő/éj

Elhelyezkedés

Cím: 8230 Balatonfüred, Széchenyi István u. 24.

A Balaton északi partján, Balatonfüreden található a szállás.

A Balatonfüred vasútállomástól 1,5 km-re található, gyalog 18 perc.

Közösségi tér

A Balatontourist Füred Kemping és Üdülőfalu saját stranddal rendelkezik, így az egész csoport összegyűlhet a strandon. Gyerekmedence, úszómedence és vízicsúszda is használható a nyári időszakban. Sportolási lehetőségek is adottak a szálláson: vízisípálya, vízi sportszer kölcsönző, strandröplabdapálya, mini golf, gokart- és kerékpárkölcsönző, rekortán borítású tenisz- és streetball pálya.

Szobák, felszereltség, szolgáltatások

A szállás térképe ide kattintva tekinthető meg.

A szállás többféle típusú szállásegységgel várja vendégeit.
Ágynemű, szobai törölköző, saját fürdőszoba WC-vel, valamint konyha mindegyik szállásegységben adott. Strandtörölközőt külön kell hozni.

Eurocomfort “A”, Eurocomfort “B” és Eurocomfort “A Plus” mobilház
A 32 négyzetméteres 5-6 fős mobilházak 3 hálótérrel rendelkeznek: 1. hálószobában 2 db egyszemélyes ágy, a 2. hálószobában szintén 2 db egyszemélyes ágy, a nappaliban pedig kihúzható kanapé. A kihúzható kanapén 1 felnőtt, vagy pedig 2 fő max. 12 éves gyermek aludhat. Így a max. férőhely 5-6 fő, életkortól függően. A mobilházon belül saját étkező, konyha, fürdőszoba zuhanyzóval és WC-vel érhető el. A mobilház előtt fedett terasz használható székekkel, asztalokkal. Konyha felszereltsége: elektromos főzőlap, hűtőszekrény, mikrohullámú sütő, étkészlet és főzőedények. A konyhahasználathoz külön szükséges hozni: konyharuhát, mosogatószivacsot és mosogatószert. Konyhahasználat után az edényeket kérjük elmosogatni. További felszereltség: TV és hajszárító.

Sun Cool mobilház és Thetis mobilház
A 24 négyzetméteres 5-6 fős mobilházak 3 hálótérrel rendelkeznek: 1. hálószobában 1 db franciaágy, a 2. hálószobában 2 db egyszemélyes ágy, a nappaliban pedig kihúzható kanapé. A kihúzható kanapén 1 felnőtt, vagy pedig 2 fő max. 12 éves gyermek aludhat. Így a max. férőhely 5-6 fő, életkortól függően. A mobilházon belül saját étkező, konyha, fürdőszoba zuhanyzóval és WC-vel, valamint TV érhető el. A mobilház előtt fedett terasz használható székekkel, asztalokkal. Konyha felszereltsége: elektromos főzőlap, hűtőszekrény, mikrohullámú sütő, étkészlet és főzőedények. A konyhahasználathoz külön szükséges hozni: konyharuhát, mosogatószivacsot és mosogatószert. Konyhahasználat után az edényeket kérjük elmosogatni. Elérhető továbbá egy négyfős akadálymentes Sun Cool mobilház is.

Alice Üdülőház
A 60 négyzetméteres 6 fős üdülőházak 3 hálótérrel rendelkeznek: 1. hálószobában 2 db egyszemélyes ágy, a 2. hálószobában 2 db egyszemélyes ágy, a nappaliban pedig szintén 2 db egyszemélyes ágy. Az üdülőházon belül saját étkező, konyha, fürdőszoba zuhanyzóval és WC-vel érhető el. Az üdülőház előtt fedett terasz használható székekkel, asztalokkal. A konyhahasználathoz külön szükséges hozni: konyharuhát, mosogatószivacsot és mosogatószert. Konyhahasználat után az edényeket kérjük elmosogatni.

Helga Üdülőház és Katrin Üdülőház
A 32-35 négyzetméteres 3-4 fős üdülőházak 1 hálótérrel rendelkeznek. Az üdülőházon belül saját étkező, konyha, fürdőszoba zuhanyzóval és WC-vel érhető el. Az üdülőház előtt terasz használható székekkel, asztalokkal. A konyhahasználathoz külön szükséges hozni: konyharuhát, mosogatószivacsot és mosogatószert. Konyhahasználat után az edényeket kérjük elmosogatni.

Ingrid “A” és Ingrid “B” Üdülőház
Az 50 négyzetméteres 5 fős üdülőházak 3 hálótérrel rendelkeznek. Az üdülőházon belül saját étkező, konyha, fürdőszoba zuhanyzóval és WC-vel érhető el. Az üdülőház előtt terasz használható székekkel, asztalokkal. A konyhahasználathoz külön szükséges hozni: konyharuhát, mosogatószivacsot és mosogatószert. Konyhahasználat után az edényeket kérjük elmosogatni.

Marcella Üdülőház
A 35 négyzetméteres 4 fős üdülőházak 2 hálótérrel rendelkeznek. Az üdülőházon belül saját étkező, konyha, fürdőszoba zuhanyzóval és WC-vel érhető el. Az üdülőház előtt terasz használható székekkel, asztalokkal. A konyhahasználathoz külön szükséges hozni: konyharuhát, mosogatószivacsot és mosogatószert. Konyhahasználat után az edényeket kérjük elmosogatni.

Strandmotel E3, E4 és földszint
A 28-40 négyzetméteres 3-4 fős strandmotelek 1-2 hálótérrel rendelkeznek. A strandmotelen belül saját étkező, konyha, fürdőszoba zuhanyzóval és WC-vel érhető el. A strandmotelekhez terasz tartozik székekkel, asztalokkal. A konyhahasználathoz külön szükséges hozni: konyharuhát, mosogatószivacsot és mosogatószert. Konyhahasználat után az edényeket kérjük elmosogatni.

Étkezés

A szállás területén található élelmiszerbolt, strandbüfé. A szállásegységekben önellátó konyhák adottak.

A kijelölt tűzrakóhelyeken szalonnasütési, bográcsozási lehetőség is rendelkezésre áll.

Buszparkoló

Díjmentes parkolás biztosított a szállás területén.

Bejelentkezés és kijelentkezés

Bejelentkezésre 15:00 órától, kijelentkezésre pedig 10:00 óráig van lehetőség. A recepció 8:00-18:00 óra között tart nyitva.

Diákcsoport árak

A megadott árak tájékoztató jellegű árak. A pontos árakról, foglaltságról érdeklődjön a lenti elérhetőségeken! Az árakban benne van az ágynemű, törölköző, strandbelépő is.

04.24-05.29 és 09.13-09.27 között ellátás nélkül:
Eurocomfort “A” mobilház (max. 6 fő): 20000 Ft/mobilház/éj
Eurocomfort “A Plus” mobilház (max. 6 fő): 23000 Ft/mobilház/éj
Eurocomfort “B” mobilház (max. 6 fő): 18000 Ft/mobilház/éj
Sun Cool mobilház (max. 6 fő): 16000 Ft/mobilház/éj
Sun Cool mobilház akadálymentes (max. 4 fő): 16000 Ft/mobilház/éj
Thetis mobilház (max. 6 fő): 12500 Ft/mobilház/éj

Alice üdülőház (max. 6 fő): 17500 Ft/üdülőház/éj
Helga üdülőház (max. 3 fő): 9500 Ft/üdülőház/éj
Helga üdülőház (max. 4 fő): 10500 Ft/üdülőház/éj
Ingrid “A” üdülőház (max. 4 fő): 17000 Ft/üdülőház/éj
Ingrid “B” üdülőház (max. 4 fő): 15000 Ft/üdülőház/éj
Katrin üdülőház (max. 3 fő): 9500 Ft/üdülőház/éj
Katrin üdülőház (max. 4 fő): 10500 Ft/üdülőház/éj
Marcella üdülőház (max. 4 fő): 11500 Ft/üdülőház/éj
Strandmotel E3 (max. 3 fő): 9500 Ft/üdülőház/éj
Strandmotel E4 (max. 4 fő): 11500 Ft/üdülőház/éj
Strandmotel F4 (max. 4 fő): 10500 Ft/üdülőház/éj
Pótágy: 2100 Ft/fő/éj

05.29-06.12 és 08.30-09.13 között ellátás nélkül:
Eurocomfort “A” mobilház (max. 6 fő): 25000 Ft/mobilház/éj
Eurocomfort “A Plus” mobilház (max. 6 fő): 28500 Ft/mobilház/éj
Eurocomfort “B” mobilház (max. 6 fő): 23000 Ft/mobilház/éj
Sun Cool mobilház (max. 6 fő): 22000 Ft/mobilház/éj
Sun Cool mobilház akadálymentes (max. 4 fő): 22000 Ft/mobilház/éj
Thetis mobilház (max. 6 fő): 19500 Ft/mobilház/éj

Alice üdülőház (max. 6 fő): 23000 Ft/üdülőház/éj
Helga üdülőház (max. 3 fő): 15500 Ft/üdülőház/éj
Helga üdülőház (max. 4 fő): 16500 Ft/üdülőház/éj
Ingrid “A” üdülőház (max. 4 fő): 23000 Ft/üdülőház/éj
Ingrid “B” üdülőház (max. 4 fő): 22000 Ft/üdülőház/éj
Katrin üdülőház (max. 3 fő): 15500 Ft/üdülőház/éj
Katrin üdülőház (max. 4 fő): 16500 Ft/üdülőház/éj
Marcella üdülőház (max. 4 fő): 17000 Ft/üdülőház/éj
Strandmotel E3 (max. 3 fő): 15500 Ft/üdülőház/éj
Strandmotel E4 (max. 4 fő): 18500 Ft/üdülőház/éj
Strandmotel F4 (max. 4 fő): 16500 Ft/üdülőház/éj
Pótágy: 2600 Ft/fő/éj

Az ár nem tartalmazza az idegenforgalmi adót, melynek mértéke 530 Ft/fő/éj (18 éven felüliekre érvényes).

Fizetési feltételek

50% előleg fizetése szükséges a foglalástól számított 30 napon belül. A fennmaradó összeg a helyszínen fizetendő.

Lemondási feltételek

Ingyenes létszámmódosítás vagy lemondás legkésőbb érkezés előtt 31 nappal lehetséges. Érkezés előtt legkésőbb 31 nappal történő teljes lemondás esetén a befizetett előleg visszautalásra kerül, a visszautalás díja a vendéget terheli. Érkezéshez képest 30 napon belüli létszámcsökkentés vagy lemondás esetén a kötbér mértéke a befizetett előleg összege. Minden módosítást írásban szükséges elvégezni.

Vélemények

Balatontourist Füred Camping&Bungalows
1.5
10 értékelés alapján
Moon
Moon
20:35 28 Jan 20
Csodálkoztam a mobilházon, h ilyen jól néz ki belülről, azt hittem megrekedt a szocializmusban 😂 kellemes csalódás, de meleg viz egy deka nem volt.
Fruzsina Kiss
Fruzsina K.
09:21 14 Oct 19
Évek óta járunk a családdal és barátokkal ebbe a kempingbe. Nagyon jó helyen van; közel van az aquapark, a bevásárlóközpont és könnyű odatalálni. De ezek mellett nem ártana korszerűsíteni a vizes helységeket (mosdók, tusolók, stb), az utakat újra aszfaltozni és a személyzetet jobban megválogatni. Önmagában egyfajta “retro” stílusa van, de szerintem ez ma már hosszútávon nem olyan vonzó, mint 10 évvel ezelőtt, ezért valószínű az idén voltunk itt utoljára.
Tamás Sajben
Tamás S.
10:45 21 Aug 19
Ez a kemping nem a csendről és nyugalomról szól, bár erről nem a kemping tehet. Az út túloldalán lévő rendezvényközpontban ( Suncity vagy mi a ...) lévő koncert, diszkó olyan, mintha a szomszéd parcellán szólna, hajnal négykor még csak a hangerőt veszik lejjebb. Az 5 ott töltött éjszakából 3 ilyen volt. A vizesblokk elég retró, lepattogott csempékkel.És hogy valami jót is írjak: elfelejtettünk adaptert vinni az elektromos csatlakozáshoz, a recepción kaptunk kölcsön.Ha valaki éjszaka pihenni szeretne, előtte csekkolja le a suncity aktuális programjait, vagy vigyen füldugót!
csabuss csabuss
csabuss C.
07:56 12 Aug 19
A kemping helyileg kiváló helyen van. Gyönyörű kilátás. Az érzés miatt lett 3csillag. Abban az időszakban valahogy úgy éreztem,mintha az embereknek a kivagyiság reklámozása lenne a legfontosabb. Lehangoló volt. Kempingezés szempontjából rendben van. A vizesblokkok egy kicsit tisztábbak is lehetnének. Itt a nap szinte minden szakában van valami zajforrás. Hajnalban a gyorsuló motorosok autósok a külső úton,javasolt lenne egy zajvédő fal felhúzása,a kemping kerítése mellett,de gondolom erre nincs pénz. Reggel a fűnyírás,napközben zsúfolt a strand, este mindenhonnan visszhangzik a koncertek zaja. Szóval aki csendre vágyik,nem ez a hely az. Persze ez a főszezonban értendő. Az árak a büfékben rendesen el vannak szállva. Érthető,a bérleti díjat valamiből finanszírozni kell. A táj egyébként tényleg gyönyörű,csak kezdik elcseszni és ez jellemző lassan az egész balatonpartra sajnos. Nem olyan jó már mint mondjuk 10 évvel ezelőtt. Sajnos....
Jolán Eszter Stiny
Jolán Eszter S.
22:14 12 Aug 19
2019.07.06 tól 09.ig 4napra 147 ezer Ft értbéreltünk 1. 2 szobás akadálymentesített Bungalót. Amennyiben az egyik szobát lezárták volna elég lett volna csak a felét fizetnünk 2 személyre.Megoldható lett volna!!!De volt sok más probléma is !!1.)Az Ágyra nemtudott a rokkant férjem felülni olyan magas volt. Állíthatatlanul van beszerelve. 1 lába van de 172 cm magas.2.)A Tusolóban ami 80×80cm es. 1 személy nem fért el,a függöny kilógott mert sülyesztett zuhanytálca volt, a víz beterítette az egész fürdőt. Úszott ott minden. 3.)A tetőről az eső víz / mert rendesen esett / a nyakunkba folyt ,a ki és be járáskor. Mert a csatorna tele volt falevéllel. Én hívtam másnap kerti munkást aki természetesen azonnal szivesen kitakarította. 4.)A Kávéfőzőt a szobába kellett vinni ,nem volt konektor a konyhában a pultnál kialakítva neki. Távozásunkkor tuddtuk meg ,hogy a pult alatt van. 5.)TV-é nek 3 aljzat volt beépítve. Amiből csak 1 volt beélesítve a 3 ból. Persze ,hogy a másikba volt bedugva a TV. Még a szerelők se tudták, TV csere után se jöttek rá. Csak a távozásunk napján. A 4 nap nyaralásból ,3 nap a szerelők várásával, eligazításával ment el. 6.)A Terasz a Szobák tele pókhálóval amit nekem kellett eltüntetni. 7.)A padló olyan koszos volt ,hogy a víz fekete lett már az első nap amikor felmostam. Mindenki nagyon készséges segítőkész volt ,kérésünkre azonnal kaptunk WC papírt is. Kérdem én ????De mindezeket miért annak kell elintézni aki ,nagyon ,de nagyon sokat fizet azért ,hogy pihenhessen. Hol volt itt pihenés ???

Ajánlatkérés / foglalás

Kérem töltse ki az alábbi űrlapot az ajánlatkéréshez, vagy küldjön emailt, vagy telefonáljon:
hello@sulitura.hu
+36 20 511 08 77
Mihamarabb felvesszük Önnel a kapcsolatot.

Ajánlatkérés
Sending