Balatontourist Füred Kemping és Üdülőfalu


Balatontourist Füred Kemping és ÜdülőfaluBalatontourist Füred Kemping és ÜdülőfaluBalatontourist Füred Kemping és ÜdülőfaluEurocomfort "A" mobilházEurocomfort "A" mobilházEurocomfort "A" mobilházEurocomfort "A" mobilházEurocomfort "A" mobilházEurocomfort "A" mobilházEurocomfort "A" mobilházEurocomfort "A" mobilházEurocomfort "B" mobilházEurocomfort "B" mobilházEurocomfort "B" mobilházEurocomfort "B" mobilházSun Cool mobilházSun Cool mobilházSun Cool mobilházSun Cool mobilházSun Cool mobilházSun Cool mobilházSun Cool mobilházSun Cool mobilházSun Cool mobilházSun Cool mobilházSun Cool mobilházThetis mobilházThetis mobilházThetis mobilházThetis mobilházThetis mobilházThetis mobilházThetis mobilházAlice ÜdülőházAlice ÜdülőházAlice ÜdülőházAlice ÜdülőházAlice ÜdülőházAlice ÜdülőházAlice ÜdülőházAlice ÜdülőházAlice ÜdülőházAlice ÜdülőházAlice ÜdülőházHelga ÜdülőházHelga ÜdülőházHelga ÜdülőházHelga ÜdülőházHelga ÜdülőházHelga ÜdülőházHelga ÜdülőházIngrid ÜdülőházIngrid ÜdülőházIngrid ÜdülőházIngrid ÜdülőházIngrid ÜdülőházKatrin ÜdülőházKatrin ÜdülőházKatrin ÜdülőházKatrin ÜdülőházMarcella ÜdülőházMarcella ÜdülőházMarcella ÜdülőházMarcella ÜdülőházStrandmotelStrandmotelStrandmotelStrandmotelStrandmotelStrandmotelStrandmotelStrandmotelStrandmotelStrandmotelStrandmotelStrandmotelStrandmotelStrandmotelStrandmotelBalatontourist Füred Kemping és Üdülőfalu térkép

A Balatontourist Füred Kemping és Üdülőfalu kiemelt előnyei

Saját strandszakasz
Vasútállomástól 1,5 km-re, gyalog 18 perc
Max. férőhely: 400 fő
Legjobb ár: 6000 Ft/fő/éj

Elhelyezkedés

Cím: 8230 Balatonfüred, Széchenyi István u. 24.

A Balaton északi partján, Balatonfüreden található a szállás.

A Balatonfüred vasútállomástól 1,5 km-re található, gyalog 18 perc.

Közösségi tér

A Balatontourist Füred Kemping és Üdülőfalu saját stranddal rendelkezik, így az egész csoport összegyűlhet a strandon. Gyerekmedence, úszómedence és vízicsúszda is használható a nyári időszakban. Sportolási lehetőségek is adottak a szálláson: vízisípálya, vízi sportszer kölcsönző, strandröplabdapálya, mini golf, gokart- és kerékpárkölcsönző, rekortán borítású tenisz- és streetball pálya.

Szobák, felszereltség, szolgáltatások

A szállás térképe ide kattintva tekinthető meg.

A szállás többféle típusú szállásegységgel várja vendégeit.
Ágynemű, szobai törölköző, saját fürdőszoba WC-vel, valamint konyha mindegyik szállásegységben adott. Strandtörölközőt külön kell hozni.

Eurocomfort „A”, Eurocomfort „B” és Eurocomfort „A Plus” mobilház
A 32 négyzetméteres 5-6 fős mobilházak 3 hálótérrel rendelkeznek: 1. hálószobában 2 db egyszemélyes ágy, a 2. hálószobában szintén 2 db egyszemélyes ágy, a nappaliban pedig kihúzható kanapé. A kihúzható kanapén 1 felnőtt, vagy pedig 2 fő max. 12 éves gyermek aludhat. Így a max. férőhely 5-6 fő, életkortól függően. A mobilházon belül saját étkező, konyha, fürdőszoba zuhanyzóval és WC-vel érhető el. A mobilház előtt fedett terasz használható székekkel, asztalokkal. Konyha felszereltsége: elektromos főzőlap, hűtőszekrény, mikrohullámú sütő, étkészlet és főzőedények. A konyhahasználathoz külön szükséges hozni: konyharuhát, mosogatószivacsot és mosogatószert. Konyhahasználat után az edényeket kérjük elmosogatni. További felszereltség: TV és hajszárító.

Sun Cool mobilház és Thetis mobilház
A 24 négyzetméteres 5-6 fős mobilházak 3 hálótérrel rendelkeznek: 1. hálószobában 1 db franciaágy, a 2. hálószobában 2 db egyszemélyes ágy, a nappaliban pedig kihúzható kanapé. A kihúzható kanapén 1 felnőtt, vagy pedig 2 fő max. 12 éves gyermek aludhat. Így a max. férőhely 5-6 fő, életkortól függően. A mobilházon belül saját étkező, konyha, fürdőszoba zuhanyzóval és WC-vel, valamint TV érhető el. A mobilház előtt fedett terasz használható székekkel, asztalokkal. Konyha felszereltsége: elektromos főzőlap, hűtőszekrény, mikrohullámú sütő, étkészlet és főzőedények. A konyhahasználathoz külön szükséges hozni: konyharuhát, mosogatószivacsot és mosogatószert. Konyhahasználat után az edényeket kérjük elmosogatni.

Alice Üdülőház
A 60 négyzetméteres 6 fős üdülőházak 3 hálótérrel rendelkeznek: 1. hálószobában 2 db egyszemélyes ágy, a 2. hálószobában 2 db egyszemélyes ágy, a nappaliban pedig szintén 2 db egyszemélyes ágy. Az üdülőházon belül saját étkező, konyha, fürdőszoba zuhanyzóval és WC-vel érhető el. Az üdülőház előtt fedett terasz használható székekkel, asztalokkal. A konyhahasználathoz külön szükséges hozni: konyharuhát, mosogatószivacsot és mosogatószert. Konyhahasználat után az edényeket kérjük elmosogatni.

Helga Üdülőház és Katrin Üdülőház
A 32-35 négyzetméteres 3-4 fős üdülőházak 1 hálótérrel rendelkeznek. Az üdülőházon belül saját étkező, konyha, fürdőszoba zuhanyzóval és WC-vel érhető el. Az üdülőház előtt terasz használható székekkel, asztalokkal. A konyhahasználathoz külön szükséges hozni: konyharuhát, mosogatószivacsot és mosogatószert. Konyhahasználat után az edényeket kérjük elmosogatni.

Ingrid „A” és Ingrid „B” Üdülőház
Az 50 négyzetméteres 5 fős üdülőházak 3 hálótérrel rendelkeznek. Az üdülőházon belül saját étkező, konyha, fürdőszoba zuhanyzóval és WC-vel érhető el. Az üdülőház előtt terasz használható székekkel, asztalokkal. A konyhahasználathoz külön szükséges hozni: konyharuhát, mosogatószivacsot és mosogatószert. Konyhahasználat után az edényeket kérjük elmosogatni.

Marcella Üdülőház
A 35 négyzetméteres 4 fős üdülőházak 2 hálótérrel rendelkeznek. Az üdülőházon belül saját étkező, konyha, fürdőszoba zuhanyzóval és WC-vel érhető el. Az üdülőház előtt terasz használható székekkel, asztalokkal. A konyhahasználathoz külön szükséges hozni: konyharuhát, mosogatószivacsot és mosogatószert. Konyhahasználat után az edényeket kérjük elmosogatni.

Strandmotel E3, E4 és földszint
A 28-40 négyzetméteres 3-4 fős strandmotelek 1-2 hálótérrel rendelkeznek. A strandmotelen belül saját étkező, konyha, fürdőszoba zuhanyzóval és WC-vel érhető el. A strandmotelekhez terasz tartozik székekkel, asztalokkal. A konyhahasználathoz külön szükséges hozni: konyharuhát, mosogatószivacsot és mosogatószert. Konyhahasználat után az edényeket kérjük elmosogatni.

Étkezés

A szállás területén található élelmiszerbolt, strandbüfé. A szállásegységekben önellátó konyhák adottak.

A kijelölt tűzrakóhelyeken szalonnasütési, bográcsozási lehetőség is rendelkezésre áll.

Buszparkoló

Díjmentes parkolás biztosított a szállás területén.

Bejelentkezés és kijelentkezés

Bejelentkezésre 15:00 órától, kijelentkezésre pedig 10:00 óráig van lehetőség. A recepció 8:00-18:00 óra között tart nyitva.

Diákcsoport árak

A megadott árak tájékoztató jellegű árak. A pontos árakról, foglaltságról érdeklődjön a lenti elérhetőségeken, mivel az árak naponként eltérőek! Az árakban benne van az ágynemű, törölköző, strandbelépő is.

Sun Cool mobilház (max. 5-6 fő): 30500 – 42000 Ft/mobilház/éj
Thetis mobilház (max. 5-6 fő): 30500 – 45000 Ft/mobilház/éj
Marcella üdülőház (max. 4 fő): 24000 – 30000 Ft/üdülőház/éj

Az ár nem tartalmazza az idegenforgalmi adót, melynek mértéke 530 Ft/fő/éj (18 éven felüliekre érvényes).

Fizetési feltételek

50% előleg fizetése szükséges a foglalástól számított 30 napon belül. A fennmaradó összeg a helyszínen fizetendő.

Lemondási feltételek

Ingyenes létszámmódosítás vagy lemondás legkésőbb érkezés előtt 31 nappal lehetséges. Érkezés előtt legkésőbb 31 nappal történő teljes lemondás esetén a befizetett előleg visszautalásra kerül, a visszautalás díja a vendéget terheli. Érkezéshez képest 30 napon belüli létszámcsökkentés vagy lemondás esetén a kötbér mértéke a befizetett előleg összege. Minden módosítást írásban szükséges elvégezni.

Vélemények

Balatontourist Füred Kemping és Üdülőfalu
4.0
2833 értékelés alapján
Petra N.
Petra N.
1688280248
Évekkel ezelőtt voltam utoljára kempingezni és egy kicsit izgultam is, hogy milyen lesz,de amint megérkeztünk, nagyon pozitívan csalódtam. A teljes kemping területe tiszta, karbantartott. Ki lehetett választanunk,hogy hova szeretnénk a sátrat felállítani, ami nagyon jó,mert így sikerült egy árnyékosabb helyet találnunk, a recepcióhoz közel. A part is szép, rendezett. Egy kisebb felújítás zajlik éppen, de minket ez egyáltalán nem zavart,nem lehetett hallani belőle semmit. A wc, fürdő nagyon tiszta, aminek én külön örültem. "CEE" villásdugó átalakító szükséges, hogy normál konnektort tudjunk használni, de akár a biciklikölcsönzőből is lehet bérelni vagy venni. Máskor is biztosan jövünk. Mindenkinek ajánlom.
József S.
József S.
1685734248
Nagyon jó minőségű kemping, hatalmas terület. Egyetlen de nagy hibája a picike strand a LUA resort építése miatt, a csuszda is megszünt. Város nézős vagy bicós bázisnak jó.
Endre S.
Endre S.
1664112711
A mobil házakban foglaltunk szállást bringa túra miatt. A várakozásomat felülmúlta a házak minősége. Belül 2 kis hálószoba, 1 zuhanyzó és wc valamint egy, a szoba közepén elhelyezett nappali/konyha található. Hűtés-fűtésre alkalmas klíma is van és minden házban van hűtőszekrény és tv is! Szuper ár-érték arány!
Melinda S.
Melinda S.
1627762149
Recepciósokkal kezdem. Késő este érkeztünk, rugalmasak gyorsak segítők voltak. Köszönjük.3 szempontom szerint1.Gratula a kamping főszervezőjének irányítójának. Rend van tisztaság van. Jól szervezett minden. Minden van minden kapható. A sövény a füvek gondosan lenyírva. A házban minden van. Tv mikro hűtő klíma kombizuhany eszcájg tűzhely még rozsdamentes edények is...2.Gratula a Balázs főpincérnek a Panoráma étteremben. Precíz kiszolgálás. Végtelen türelem a vendéggel és még mindig mosolygott a századik kívánságunk után is. Ja és finoman főznek reális közepes áron.3.Gratula Mészáros Lőrinc úrnak és nagy nagy köszönet, hogy itt nyaralhattunk egyhétig ingyen. A Sun-mobilházak remek hely. Családosoknak. Egyszülős családoknak is...
Tímea N.
Tímea N.
1601323044
Kedvesek az ott dolgozók. A h@z,amiben laktunk, nagyon szépen felszerelt, kényelmes. A part nagyon közel, nagyon szép. Kutyát is lehet idéntől vinni bizonyos részre. Étterem is van a campingben.
Tumanov N.
Tumanov N.
1600428527
Nagyon jó hely jól éreztük magunkat nyáron!!!!????
Egy G.
Egy G.
1600002170
Nagycsaladosoknak nagyon jo, h a gyerekeket biztonsagban lehet tudni (pl.be-es kileptetes a kapunal, az oriascsuszdaknal is all fent felugyelo). A mobilhaznak jo a kialakitasa, minden a kenyelmet szolgalja. Es a lenyeg: az udulofalu privat homokos strandja apolt es meseszep ?‍♀️?‍♂️?⛱.
Egy G.
Egy G.
1599895142
A strandmotel nagyon kényelmes, közvetlen a vízpart mellett. Jól felszerelt konyha akár önellátásra is tökéletesen megfelel. Ellátással viszont fantasztikus. Bőséges és finom ételek.
Katalin T.
Katalin T.
1599567380
Nagyon kedvesek, segítőkészek.
Róbert F.
Róbert F.
1599419815
Nagyon szép gyönyörü ❤
Péter H.
Péter H.
1599408938
Tiszta, kultúrált hely.
Katalin K.
Katalin K.
1599116703
Nagyon kellemes hely, a Katrin apartmanban tartózkodtunk, csak ajánlani tudom!
Puchner M.
Puchner M.
1598890339
Szépen felújított, tiszta helyiségekkel, igényes eszközökkel ellátott tágas faházban voltunk kedvező áron. Az egész camping szépen karbantartott, rendezett, vizi sporteszközökkel jól ellátott. Kár, hogy a camping területén lévő büfék, éttermek ilyen áron és szinvonalon működnek.
Kata V.
Kata V.
1598360110
Rengeteg kikapcsolódási lehetőség van a kemping területén belül. Sajat strandrésszel, illetve egy medencével is rendelkezik. Számos étterem, büfé, kisbolt található, szinte ki sem kell mozdulni semmiért. Közvetlen mellette 2 bevásárlóközpont is van. Mosási lehetőség megoldott. Bungalót, lakókocsit, illetve parcellát lehet bérelni saját lakóautónak, sátornak. A környéken, aktív pihenők számtalan túraútvonalat fedezhetnek fel.
László V.
László V.
1598359046
A mobil házak teljesen jók, külön fürdőszobával, konyhával és légkondival - ár/érték arányban ezek érik meg a legjobban (legalábbis így a 2020-as árakat figyelembe véve). Van a kempingben medence is - nem volt zsúfolt és vannak árnyékolók is.
Révfi J.
Révfi J.
1597555230
Egy Sun Cool mobil házat béreltünk. Tökéletes tisztasságal vettük át. A konyhai felszereltség megfelelő, a szúnyoghálok az ablakokon újjak. A recepción segítőkészek.
Valéria Kovácsné M.
Valéria Kovácsné M.
1597228794
Remek kemping.Mosdóhelység modern, szép, folyamatosan takarítják.Ingyenes csúszdahasználat( 4 db)Ingyenes medencehasználat (gyerek medence csúszdával illetve kicsiknek pancsoló) felnőtteknek és nagyobb gyerekeknek úszómedence. Vizivár játszótér, vizisí is van. Játszóterek is vannak. Több étterem és bár is van a kempingben. Tagore sétány kb 15-20 perc sétára van. Nekünk tetszett.
judita F.
judita F.
1595772097
A gyerekeknek maga a paradicsom, pici, biztonságos falu, ismerkedési lehetőségekkel, pár lépésre a Balatontól! ???
Dorka Veronika K.
Dorka Veronika K.
1595585689
Nagyon jó hely, jól éreztem magam. Ajánlom mindenkinek. A mobilházak tiszták és rendezettek, a parcellák tágasak. A medencék kisebbeknek és nagyobbaknak is élvezetes hely. A csúszdák nagyon szuperek, ahogyan a strand is. Finom a parti amerikai mini fánk,kukorica és hot dog. Vannak a kempingben belül éttermek. Közel van a tagóre sétány és a helyi pláza.
Marcell K.
Marcell K.
1595585079
A mobilházak kiválóak de a többi parcella is rendes és tiszta. A strand kiváló van strandfoci pálya és kukorica meg amerikai mini fánk. A kemping boltjában minden megtalálható. Kerékpár és elektromos roller bérlés is van. A gokart az nagyon élvezetes és olcsó a bérlése. A medencék jók van gyerek és van úszó de egy kicsit hidegek.Egyszerűen lenyűgöző a kemping.
Barnabás H.
Barnabás H.
1594842644
Mióta új tulajdonos van, azóta nagyon szép, gondozott, minden évben visszajövünk:)
Laura C.
Laura C.
1594588870
Gyönyörű kemping, mindig nagyon jól érezzük magunkat!
Sándor R.
Sándor R.
1593595480
Rendkívül rendezett, tiszta volt minden. Láthatóan kiemelten figyeltek a fokozott takarításra, fertőtlenítésre.Köszönjük!
Moon
Moon
1580243719
Csodálkoztam a mobilházon, h ilyen jól néz ki belülről, azt hittem megrekedt a szocializmusban ? kellemes csalódás, de meleg viz egy deka nem volt.
Klaudia F.
Klaudia F.
1568880880
Kedvenc campingünk a Balaton partján. Nagyon sok szállásfajta található itt. Az ember kényelmének megfelelően lehet válogatni. Visszatérő vendégek vagyunk. Füred számunkra az egyik legszebb város.
Dóra B.
Dóra B.
1691270531
A camping jó helyen helyezkedik el,saját strandja van. A parcellák árnyékosak. A camping egyik oldala kutyamentes, ami nagyon jó volt ! Segítőkész személyzet.Darázsfészek volt a parcellánkon ,azonnal intézkedtek, darázsírtót küldtek. Hangulatos koktélbár,minden este programmal.3 napot töltöttünk itt,sajnos egyszer sem volt melegvíz,a zuhanyzók sötétek, és koszosak.A körforgalomnál lévő szemét gyűjtő és környéke nagyon büdös.A campingben lévő étterem nagyon drága! 4000 Ft egy pizza. Érdemes kimenni szembe a Tescoba, ott normál áron lehet ebédelni. Összességében jó lehet a camping ,csak nem főszezonban.
Éva K.
Éva K.
1687873230
Kedves, készséges a recepciós személyzet. Teljesen megfelelő volt a mobilház, jó volt a strand. Sajnos nem volt a kempingben sem élelmiszer, sem zöldséges bolt és hiányoztak a büfék is, a meglévő étterem elég kevés volt, de remélhetőleg a most folyó építkezés befejeztével mindez a hiány megszűnik.
Viktória Faggyasné R.
Viktória Faggyasné R.
1658053698
Az Ingrid ház tiszta, rendezett, közepesen felszerelt. A tv nem működött idén egyik házban sem. A kilátás csodálatos, a hangulat a kempingben szuper. Éttermek, lángosos, kisbolt is található a helyszinen. Mint minden évben, most is csodásan éreztük magunkat. 🙂
József B.
József B.
1654790176
Kb. azt kaptam amire számítottam. Kicsit elszomorító, hogy lenyestek a strandból egy újabb szálloda miatt. Teltháznál nem gondolom hogy az a terület elég fürdőzni. Amúgy kellemes hely. A szállás nem perfekt, vannak hibák de nem olyan mértékben, hogy az zavaró lenne.
Márta V.
Márta V.
1632761029
Évek óta visszajárunk horgàszat miatt, jól érezzük magunkat.A fürdőszoba, zuhany felújítása jó lenne, valahonnan állandóan folyik a víz egész nap. Tavaly sokkal több tv csatornát lehetett nézni, tavasz óta ez alaposan le lett "butítva".
Ádám B.
Ádám B.
1630081649
A Thetis mobilházban voltunk. Az ágy kényelmes volt. A tisztaság rendben volt. Volt főzési lehetőség. A szobák nagyon kicsik, de ennyi pénzért, ár - érték arányban megfelelő. A kemping strandja olyan közepes méretű, lehet venni fagyit és lángost is a strandon. Van étterem is de az arany áron. Nyugalom és csend volt, lehetett pihenni. A bejárattól 50 méterre van egy koktél bár, ezt ajánlom mindenkinek, nem olcsó de nagyon finomak a koktélok. Van egy kis vegyes bolt is a kemping területén, az árai elfogadhatóak. De 300 méteren belül van Spár is, illetve 500 méteren belül Tesco is. Van vízibicikli bérlési lehetőség is. Ha valaki nyüzsgésre, zenére, bulira vágyik annak csak 1,5 km-t kell gyalogolnia és ott van a központban.
Anett B.
Anett B.
1628934106
Idén másodszorra mentünk sátorozni ide.Az első évben jó volt, idén viszont elég rossz helyet kaptunk, végig a tűző napon voltunk (tudom nyár van meg minden és a sátorozás ezzel jár de nem volt kellemes).Bár ahogy néztem már elég sok fát ültettek, ez tetszett és remélem lassan a hátsó sátorhelyekre is jut 1-1 fa.?A közös fürdők közül a strandhoz közel lévő a legmodernebb, viszont jobb lett volna csúszásmentes járólapot használni, akkor nem kéne egész nap ott szobroznia a takarítónőnek és azon mérgelődnie, hogy "jaj már megint összejárták amit felmostam".Egyrészt kicsit érthető ő is, hisz otthon is felrobban a feje annak aki épp felmosott és más meg összejárkálja , másrészt viszont rengeteg ember van ott, szóval mindig lesz ki elmegy mosdóba vagy fürödni..soha nem fog felszáradni az a padló..Viszont ha nem kéne attól félni, hogy elcsúszik valaki (csúszásmentes járólap), akkor a takaritónők szépen körbemehetnének a kempingben így naponta csak 3x 4x mosnának fel mindenhol, nem pedig egy helyen 40x és a vendégeknek sem kéne azt hallgatni mekkora bunkók hogy ki mertek menni mosdóba.Ha jól tudom 2 étteremben is lehett benn SZÉP kártyával fizetni. Bár mi benn a városban ettünk, az ételek nagyon jól néztek ki. Ezen kívül a bejarathoz közel van mégegy étterem, koktélbár, kisbolt és ha jól láttam egy tetováló szalon is.Összességében elég jó hely és 10-15 percnyi sétáta már benn is vagyunk az éttermek, butikok és szórakozóhelyek kavalkádjában.Augusztusban, a Bor-napokon érdemes odamenni, szerintem akkor van a legnagyobb élet.
Imre B.
Imre B.
1628800742
Mivel a foglalásunkban lefoglalt mobilház technikai okok miatt nem lehetett használni, a rugalmas recepciós személyzet felkínált egy jobb alternatívát ugyanazon az áron, amit ezúton is köszönünk.Persze a camping vezetőjének is a pozitív hozzáállását.
Kati T.
Kati T.
1628347587
Egy hetet voltunk, elégedettek vagyunk. A kemping tisztasága, a mérete és forgalma ellenére kifejezetten kielégítő, az árak még megfizethetőek, persze Balaton úgyhogy azért olcsónak semmiképp nem mondanám. pozitív: A kempingnek saját partszakaszon van strandja, vannak csúszdák, vízi szolgáltatások, parti büfék, éttermek, belső kisközért, butik, gyerekprogramok, kulturált és kedves dolgozók. Közelben van Spar, Tesco stb...Negatív: drága, retro, nincs free wifi fizetős van de horror áron :(Összességében jár a sok csillag, nagyon jól éreztük magunkat!
Miklós H.
Miklós H.
1626418807
Szerintem minden korosztály számára megfelelő hely. Gyermekek részére pancsoló a Balatonban, ezen kívül van egy külön medence csúszdával a kemping területén a Balatontól kicsit távolabb.. Van lehetőség vízisielésre is vezetett kötélpályán. A mozgássérültek részére van segédeszköz a vízreszálláshoz.Van felnőtt medence is. Van saját élelmiszer üzlet kedvező árakkal. Érdemes körbejárni annak aki még nem járt itt.
Miklós H.
Miklós H.
1626379028
Szerintem minden korosztály számára megfelelő hely. Gyermekek részére pancsoló a Balatonban, ezen kívül van egy külön medence csúszdával a kemping területén a Balatontól kicsit távolabb.. Van lehetőség vízisielésre is vezetett kötélpályán. Van felnőtt medence is. Van saját élelmiszer üzlet kedvező árakkal. Érdemes körbejárni annak aki még nem járt itt.
Geza S.
Geza S.
1624992569
Nem rossz hely, nincs tömeg, kis gyerekekkel ideális, csak pocsék a büfé
Kálmán Zoltán K.
Kálmán Zoltán K.
1624820625
A víz remek, a talaj fövenyes, enyhén iszapos.
Ági B.
Ági B.
1598797457
Szuper,mint egy kis város. Ki sem zdultunk egy hétig. Ellenben olyan pókos,h nem értem,miért nem takarítanak rendesen. Még az 5évvel ezelőtti lomb is a háztetőn van. Hiába sepertem el napközben, reggelre tele volt a terasz falevéllel. Ha ezt az amerikai RCCL felügyelné,vakarhatná minden dolgozó a 10 éves koszt!
Gyuri V.
Gyuri V.
1598738753
Tiszta,nyugodt,csendes hely.Gyerekeknek ideális.Csúszdákkal,medencével.
Hlavács V.
Hlavács V.
1598518208
Azért kap csak 4csillagot, mert ugy érzem az előző évekhez képest valami hiányzik.Engem zavar hogy a strandtól perceket kell setani az illemhelyhez. Mi van a szobatisztulo gyerekekkel vagy azokkal akik nehezebben tudjak tartani magukat? Az isteni fagyis is eltűnt....Ha jövőre is tapasztalom a hanyatlást valószínűleg más kemping után fogunk nézni 🙁
natália S.
natália S.
1597256591
A szállás igaz nem teljesen olyan már mint a képeken, de a személyzet nagyon kedves, rugalmas, a problémára gyorsan reagálnak. Örülünk a gyerek programoknak is. Az egy csillag minusz azért jár, mert a csúszda nem üzemel egész nap és ha üzemel is csak részben, illetve a vizijáték (ugri bugri vizi vár) fizetős még a hosszabb ideig kempingezőknek is. A recepciósok, házmesterek és a takarító szemelyzet viszont nagyon kedvessek, és kiszolgálóak! Köszönjük a kellemes időtöltést, mi jövőre vissza jövünk.
Zoltán K.
Zoltán K.
1597252599
Gyerekkorom kedvence! Akkor még volt méteres kolbász, óriási grill. Azóta kisebb lett és hát sok helyen kéne újítani. Sajnos a strand iszapos és szinte élvezhetetlen emiatt, ez a legnagyobb gond. Azért szeretjük 🙂
Mészner R.
Mészner R.
1593680023
5 éjszaķát töltöttünk lakóautóval a kempingben.Parcellák tágasak,sok árnyék van.A recepciósok kedvesek.Nagyon jó ,hogy van egy nagy bolt a kempingen belül,ami nem drága és nagy a választék .Pozitiv tapasztalat,hogy minden vizesblokknál van takarító személyzet, akik nagyon jól végzik a munkájukat. Mindig tisztaság volt.Negatívum: Nincs víztöltési lehetőség a parcelláknál(csak a komfort parcelláknál) messze kell menni kannával a vizesblokkokhoz.Nincs szemeteskuka sem a soroknál.A legnagyobb negativum számunkra, hogy nincs wifi a kemping területén sehol. 1 hely ugyan van jelölve,de ott sem tudtunk netet találni.(Nem mindenkinek van korlátlan internetre lehetősége.) A parton a vizbe menő lépcső - talán a magas vízállásnak köszönhetően kevésnek bizonyult- nagyot kellett lépni a vízbe,amit nem lehetett látni.Balesetveszélyes, ha nem tudja az ember.
Christopher F.
Christopher F.
1593584371
Nagyon jó a kemping infrastruktúra, lehet hogy csak azért mert szezon legelején voltunk de a mobilház tisztasága miatt nem tudok 5csillagot adni
Annamária H.
Annamária H.
1560884787
Egy mobilházhoz volt szerencsém, így ezt értékelem. Két különálló ágy plusz egy franciaágy két szobában, nem túl hosszúak, magas ember biztosan nem tud rendesen kinyújtózni rajta. A fürdő remek, WC (papír is) és zuhany is van a házban. A konyhában mikró van, de szivacs és mosogatószer például nincs. A kemping területén a szelektív hulladékgyűjtés megoldható, de külön el kell vinni a hulladékot a nagy hulladék udvarra és nincs külön fém kuka (mint később utána kerestem, Füreden egybe lehet tenni minden szelektív hulladékot, így nem is értem az egész rendszer létjogosultságát). A kempingnek van saját part része. Az étterem emberekhez való hozzáállása kérdéses, egy sportesemény önkénteseként nem azt éreztem hogy potenciális fizető vendégként tekintenek rám, aki akár ide is jöhetne nyaralni.
Roland S.
Roland S.
1691691972
Sátorral voltam. Előny: nagyon jó helyen van, Tesco közel, Tagore kb 25 perc gyalog, van saját strandja, van saját boltja, büféi, vannak programok, klasszikus üdülőfalu. Hátrány: a meleg víz max langyosnak mondható, a kis sátrasak helye kicsi, zsúfolt, valamint zajos. Ettől függetlenül azért nem rossz hely.
Timea Dévaldné N.
Timea Dévaldné N.
1689777289
Évről évre egyre rosszabb.A foglaláskor jeleztük, hogy árnyékos parcellát szeretnénk, bejelentkezéskor megmondták melyik a miénk, mi nem választhattunk helyet. Kb 70 fokos volt a sátor, annyira árnyékos parcellát kaptunk...Kisgyerekkel jöttünk, otthon boldogan szedte össze a homokozós játékokat, most már csak azt kérdem: de minek? A gyerekek strandrészét szétbarmolták hogy a "gazdagéknak" legyen füves partjuk az új szálloda előtt. Se homokozó se csúszda.Nincs melegvíz! Csak néha... És nem csak este hanem napközben sincs, a gyerekkel többször futottunk neki hogy tusolni tudjon. Az egyik vizesblokk (ami mellettünk volt) teljesen be volt zárva, a személyzet flegma és fogalmuk sincs semmiről. A szemetet gyüjtő nem napon barnult fiatalemberekre is ráférne némi nevelés, pl hogy ne azzal szórakozzon, hogy 7 méterről dobálja a kukába az üvegeket, ne száguldozzon 40-el a platós kocsival illetve hogy nem kéne k.rv@ @nyázni és egyéb káromkodást elejteni a vendégek és gyerekek előtt.Az árak brutálisak, a vizes blokkok borzalsztó állapotvan vannak (Nem mindenhol). Talán a sorompó és a mágneses karkötő helyett erre kellett volna költeni.Ahol mi voltunk, 8 parcellára van 1 áramcsatlakozó kiállás, szerencsére volt átalakítónk.4 vagy 5 éve a gyerekmedencénél eltört a fűtéscső, tavaly még nem volt megcsinálva, idén már meg sem néztük a fentiek után....A mi parcellánk egyébként tele volt gödörrel, bárhogy raktuk a sátrat, sehogy nem volt jó.
András S.
András S.
1688007399
Minden jó volt és a szállás is tiszta, de ráférne egy belső enteriőr csere, mert kicsit retró a hangulat. A lényeg, hogy jól éreztük magunkat, de egy éjszaka szerintem túl vastagon van számolva. (Ingrid apartman)
Éva Szabóné B.
Éva Szabóné B.
1659858050
Nagy a kemping, sok a sátras- lakókocsis vendég ehhez képest kicsi a part szakasz ahol lehet fürdeni. A szállásunk faház volt amit a retró hangulat jellemezte ezt nem értékelem.
Ákos T.
Ákos T.
1659160456
Ez a kemping retró! Régi vizesblokkok vannak felujitva, sajnos nem mindegyik sikerult jol.DE VAN EGY ÚJ VIZESBLOK, AMI EURÓPAI SZINTUNEK MONDHATÓ!
Farkas I.
Farkas I.
1656757097
10 fős baráti biciklis társasággal voltunk egy éjszakára a kempingben. Kettő mobilházat kaptunk. Elsősorban a portás úr az autós megérkezésünk után egy órán keresztül "heló"-zott, kifogásolta azt, hogy hova parkolunk. Ezzel csak az volt a probléma, hogy ötödjére sem közölte pontosan, hogy hova álljunk.A mobilházakban nem volt légkondi (más helyeken ugyan ennyi pénzért kaptunk légkondit) ami a 35 fokban szaunává tette a házat és nem tudtunk bent lenni a forróság miatt. A kemping strandja nem volt rossz, de sajnos a balatonnak pont egy kagylós és növényes részénél van ami miatt nem igazán tudtunk fürödni, mivel a kagylók szétvágták a lábunkat.A be és kijelentkezés rendben volt, viszont a távozáskori fizetés szerintem nem jó megoldás a korán indulóknak.
Andras Z.
Andras Z.
1627396056
A kemping nagy előnye, hogy jó helyen van, saját stranddal, van medence, bolt, étterem, és még sok minden, viszont nagyon túl árazott, főleg, hogy a mosdók lepusztult tákolmány, falon kívűl menő csövekkel, máló burkolattal, penészes szilikon fugákkal, ja az meg egyenesen felháborító, hogy semmilyen napszakban nem volt meleg viz, egyszer fogtam ki langyosat. A sátorhelyek között vezető út sok helyen inkább egy erdei dozer út mint aszfalt, ami nemcsak szétráz amikor bringával rámegyek hanem veszélyes is, mert sok gyerek rollerezik például, és ejszaka erre rágurulva lehet igencsak baj. A nagyon magas sátorhely ár mellett, még külőn kell fizetni mindenért, áram és wifi, ráadásul nem is keveset. Összegezve, ide többé be nem teszem a lábam soha.
Levente M.
Levente M.
1622268728
Fahàzat béreltünk, a felszereltsége teljesen jó volt, minden, amire szükség lehet azzal felszerelve és elsō rànézésre rendezettnek tūnt.A higénia az kétségkívül rossz volt, délutàn érkeztünk, gondoltuk addigra màr átvehetō lesz a szàllàs. Így is lett, de azt nem gondoltuk, hogy az àgynemūn és egy új szemetes zsàkon kívül semmi vàltozàs nem lesz az elōzō lakóhoz képest.A kipakolàs alatt megtalàltuk a morzsàk hadàt, a koszosan elrakott edényeket (ez az elōzō lakót is minōsíti), mi a tàvozàskor azért kitakarítottunk magunk utàn. Ezek mondjuk csak olyan apró kellemetlenség, de a fürdōben és igazàból az összes térben szàmtalan olyan kosz és retek volt, ami nem a múlthéten került oda (nézzétek a képeket). Az àgy alatt nem tudom mikor takaríthattak, begurult alá egy pàr összegöngyölt fekete zoknim, de egy szürkét vettem ki.A fürdōszobàra ràférne egy alapps karbantartás, a wc lehúzó az egyàltalàn nem stabil, minden lehúzàsnàl reméltük, hogy egyben marad. A zuhanytàlca érthetetlen okokból íves, amihez egy szögletesen elhelyezett zuhanyfüggöny tartozik. Nem kell komoly jós tehetség, hogy ràjöjjünk arra, hogy minden zuhanyzàsnàl a víz ki fog folyni a fürdōben (az esti fix program a zuhany utàni felmosàs volt).Az àgynemū és a törölközōk sajnos sajnos meglehetōsen elhasználtak, volt ami véres és volt, ami fogkrémes volt.Az àra 2 fōre ilyen feltételek mellett nem éri meg (persze több fōvel az àr màr baràtsàgosabb).A hàzat leszàmítva ez egy nagyon jó kemping, a személyzet kedves volt, a kemping felszereltsége rendben van. A vízpart kellemes élmény volt minden alkalommal, ahogyan a medence is. A mini golf külön öröm volt, a pályák érdekesek. Az elhelyezkedés is remek, egy kis séta és minden elérhetō.Remélem fog tudni fejlōdni, és javulnak a fahàzak àllapotai.
Coca L.
Coca L.
1599412489
Negativ: Régen gyerekként sokkal szebb volt, sajnos alig vannak már éttermek, boltok és fagyizók, nincs játékterem vagy rendes homokos part mint volt mert az a nagy építkezés mindent el ront. Szerintem ha kemping akkor felesleges oda ekkora benton tömbet építeni. Sajnálom nagyon, mert anno minden évbe legalább 2 hetet ott töltöttünk a kempingbe és imádtuk. Finom volt az összes kajálda .., palacsinta, gófri és fagyik minden volt.Pozitiv: Tiszta a part, kedvesek a helyi vendéglátók és évek után is meg ismernek, a csuzda ingyenes és a vizi ski is jó.
György P.
György P.
1598640725
A bejáratnál és a kempingben bent is tábla hirdeti, hogy mennyi sok milliót kaptak strand és kikötőfejlesztésre. Jó pár éve járunk a kempingbe, de fejlődésnek nem sok nyomát látni. Egyre több a nem működő lámpa, sötétben lehet a mosdókig botorkálni. Idén nyáron (2020) már egy része le is volt zárva. A vízpart is évről évre kisebb. Először csak a nyugati részén tűnt el egy terület, hogy azután luxus szálló épüljön rajta, idén már az éttermek és a játszótér helyén is letaroltak mindent, hogy ott is luxus hotel épüljön. Ami még jó és működik, az a Magyar szocialista népköztársaság idejéből maradt ott. Jelen állapotára nem adnék másfél csillagot sem, a három csak a régi szép emlékeknek szól.
László P.
László P.
1596625434
Maga a hely nagyon szép, a rengeteg árnyék miatt pedig sátrazni kifejezetten kellemes. Van gyerekmedence (a víz a 2,5 éves kisfiúnak mély volt). Sajnos a vizesblokk erős közepes, illetve egyik este nem volt melegvíz. A Füredi buli hangja is nagyon hallatszódik, de ez nem a hely hibája. Bolt van, sok mindent kapni, de eszméletlen drága (7000 ft/kg-os felvágott ár...), érdemes kisétálni a Sparba vagy a Tescoba.
8BIT O.
8BIT O.
1595878680
Motel:A hátsó ajtókat sajnos csak belülről lehet zárni.Hátul nincsenek házszámok, nehéz a házakat megkülönböztetni.A motel parkolóhelyeire mindig beáll valaki.Ráférne már egy felújítás az épületre.Viszont a személyzet tagjai jó fejek.
Fruzsina K.
Fruzsina K.
1571044896
Évek óta járunk a családdal és barátokkal ebbe a kempingbe. Nagyon jó helyen van; közel van az aquapark, a bevásárlóközpont és könnyű odatalálni. De ezek mellett nem ártana korszerűsíteni a vizes helységeket (mosdók, tusolók, stb), az utakat újra aszfaltozni és a személyzetet jobban megválogatni. Önmagában egyfajta “retro” stílusa van, de szerintem ez ma már hosszútávon nem olyan vonzó, mint 10 évvel ezelőtt, ezért valószínű az idén voltunk itt utoljára.
Tamás S.
Tamás S.
1566384355
Ez a kemping nem a csendről és nyugalomról szól, bár erről nem a kemping tehet. Az út túloldalán lévő rendezvényközpontban ( Suncity vagy mi a ...) lévő koncert, diszkó olyan, mintha a szomszéd parcellán szólna, hajnal négykor még csak a hangerőt veszik lejjebb. Az 5 ott töltött éjszakából 3 ilyen volt. A vizesblokk elég retró, lepattogott csempékkel.És hogy valami jót is írjak: elfelejtettünk adaptert vinni az elektromos csatlakozáshoz, a recepción kaptunk kölcsön.Ha valaki éjszaka pihenni szeretne, előtte csekkolja le a suncity aktuális programjait, vagy vigyen füldugót!
csabuss C.
csabuss C.
1565596575
A kemping helyileg kiváló helyen van. Gyönyörű kilátás. Az érzés miatt lett 3csillag. Abban az időszakban valahogy úgy éreztem,mintha az embereknek a kivagyiság reklámozása lenne a legfontosabb. Lehangoló volt. Kempingezés szempontjából rendben van. A vizesblokkok egy kicsit tisztábbak is lehetnének. Itt a nap szinte minden szakában van valami zajforrás. Hajnalban a gyorsuló motorosok autósok a külső úton,javasolt lenne egy zajvédő fal felhúzása,a kemping kerítése mellett,de gondolom erre nincs pénz. Reggel a fűnyírás,napközben zsúfolt a strand, este mindenhonnan visszhangzik a koncertek zaja. Szóval aki csendre vágyik,nem ez a hely az. Persze ez a főszezonban értendő. Az árak a büfékben rendesen el vannak szállva. Érthető,a bérleti díjat valamiből finanszírozni kell. A táj egyébként tényleg gyönyörű,csak kezdik elcseszni és ez jellemző lassan az egész balatonpartra sajnos. Nem olyan jó már mint mondjuk 10 évvel ezelőtt. Sajnos....
András C.
András C.
1565432309
A Sun-City gagyin üvöltő hangosítása miatt ne számíts jó alvásra. Egy kempingbe belefér, hogy akad hangos szomszéd, de általában halk estenként a terület. Na itt nem az. Ez a szánalmas dübörgő diszkó eléggé lerontja az élményt.A parcella tiszta por volt (411), a mosdókat folyamatosan takarítják, azzal semmi gondom nem volt. A parton sok hatalmas tócsa. A benti árak nem a magyar átlag fizetéshez vannak igazítva.
Zsolt H.
Zsolt H.
1693507592
A part szép, bár főszezonban biztosan nagyon zsúfolt. A személyzet segítőkész a recepción. A kemping használat ára reális.A kempinghelyek ĵók, sok árnyas is van.A vizesblokkok szánalmasak, az egyikben csak hideg víz van, a másikban csak forró (nincs keverő csap), a harmadik, talán a legmodernebb esetén csak akasztó nincs a fürdőben (volt, de letört, nem lett pótolva), de van két csap, és meleg víz is. Itt "csak" a takarító személyzet szólt, h nem szabad össze-vissza vizezni, mert kifolyik a folyosóra :(.A padló összefolyó rács hiányzik (több is), amibe a gyermek lába becsúszott és az éles fém megvágta. Minősíthetetlen...Nem nagyon volt tisztaság érzet egyikben sem.A kemping közepét szaglással is meg lehet találni, mert ott a szemétgyűjtő, nem lecsukható tetővel...(egyszer biztos lezárható volt).A recepció melletti étterem erősen tulárazott (gyros tál 4e Ft, pizza is hasonló), max közepes az étel, de jó felszolgálás mellett.A parti büfé a kemping területén számunkra értékelést sem ér.Csalódás volt a hely még a főszezon végén is....A vizes kaland park 3200 Ft/fél óra ára csak sima lehúzás már véleményem szerint.
Otto D.
Otto D.
1690640663
Többször jártunk a kempingben, de "ez a kemping már nem az a kemping!" Sikerült tönkretenni a Balaton legjobb kempingjét. Lássuk miért? Jelentősen csökkent a kemping mérete! Kellett a hely a luxus szállodáknak! Ezzel együtt kisebb lett a parti terület is. Elbontották az éttermeket, azok megszűntek. Belül maradt egy egy sátoros minek nevezzelek, meg a kis büfé. Megszűnt a baba plázs, a csúszda. Van helyette jobbról, balról több elvtársi szuper szálloda lekerítve! A vizesblokkokban egy hét alatt tán egyszer volt langyos víz. A tisztaságról inkább ne beszéljünk, bár a takarító személyzet kűzdött az elemekkel. A minőség még így is olyan szocialista maradt, lepukkant helyiségekkel. Viszont az árak nem! Olaszországban egy 3-4 csillagos kempingben uszke 25%-al kevesebbet fizettem egységnyi időre. Ha bent szeretnél a sátoros "restaurantban" enni, az biza három gyermek adag, két pizza, egy-egy innivaló, 20.000 jó magyar Forint. De amúgy minden aranyáron! Szóval inkább pár száz kilométerrel több, ugyanennyiért minőségibb kemping, és tenger! Nem a Balaton!
Anikó A.
Anikó A.
1689972648
8 napot töltöttünk el a kempingben,családommal és öcsémékkel.Sajnos ,sok dolog nem is volt a kempingbe,amibe inkább nem is megyek bele. Ágyneműt hetente cserélnek a nyár közepén ,ami azért durva. Wc papírt és törölközőt sem adtak,csak ha szóltunk. Azért aztgondolom 500ezer forintért amit kifizettem a kis házért ez lett volna a minimum. Arról nem is beszélve,hogy egy 5 tagú családnak a legnagyobb fazék 2 literes volt!. De ezek elhanyagolhatók. Az öcsémék sátrat béreltek és amikor átmentünk hozzájuk beszélgetni,épp kettő roma származású fiatal,egy lány és egy fiú takarítottak kettő sátrat a következő vendégeknek. Ja igen ,nincs semmi bajom a romákkal,de ez a két fiatal amit csináltak az felháborító és gusztustalan volt!Ugyan is a srác nagyon csúnyán beszélt,eltört egy műanyag széjet,majd eldobta,aztán elkezdték köpködni egymást bent a sátorba,amit kint is folytattak!De a legfelháborítobb az volt amikor a nagy medencébe fürödtünk a gyerekekkel és ott lubickolt mellettünk egy ,az egész testét borító bárányhimlős külföldi kis srác .Szóltam az úszómesternek,hogy ezt nem kellenne engedni de leszarta! Az volt a válasza,hogy mit csináljon vele?! Na egy biztos ,mi többet nem megyünk ebbe a kempingbe!
László K.
László K.
1688928101
A szombat esti -vasárnap hajnali 2-ig tartó élőzene nem esett jól, aludni szerettünk volna. (2023.07.08-09) Kb 60-80-m-re volt a sàtrunktól de vergődtünk fél éjjel. Utána halkabb tuc-tuc.kb hajnali 4-ig. Nem is tudom. Kinek van erre igénye? A programban nem szerepelt. Családi kemping helyett éjszakai Morrisons hangulat max hangerőn. Ahogy hallgattam másnap, mások sem értékelték az éjszakàt. Ha tudom akkor nem is megyek oda kempingezni.Ezt a feelinget hagyjàtok Siófokra. Füredre nem ezért jàrunk!
Borsos Z.
Borsos Z.
1657824159
Igazi retro feeling. Valószínűleg ez volt a legszínvonalasabb kemping a Balatonon...50 éve...Csak hideg víz van...mindenhol (reggel és este is..)Egy vizesblokk kivételével az összes tákolmány...penészes fugákkal..ahol van... csempe esik le...Wc öblítésnél nincs nyomás..nem részletetem...papír vagy van, de inkább nincs...Az egyik fürdő laminált lappal van burkolva, persze ott jön fel, ahol lehet.Free Wifi van kb 30meteres körzetben, kb 20 percig...a többi fizetős(ha van)Sátorhely poros, kiégett fűmaradványos föld.. van középen egy villanyelosztó...csak áram nincs benne...A helyet közép-fősulisok viszik, biztos nyelvtudással, így is népszerűsítve hazánkat.Strand része rendben van.
János K.
János K.
1626090314
A gyerek strandon a gyerekektől 1 méterre munkagépek légkalapácsok billencsek dolgoznak életveszélyes, a gépek bűze kipufogógáza főrtelmes, a flexek zúgása reggeltől estíg. Egy hét közel 400 000 ft felháborító. Ha most jönnél ne gyere.
Teo R.
Teo R.
1595960771
Alapvetően egy nagyon jó hely lenne, de az alábbiakkal teszik tönkre:- A kutyásokat csúnyán diszkriminálják. Az rendben, hogy van egy elkülönített rész a kutyás parcellákkal, de a strandra nem mehet le az ember a kutyájával. Ergo valaki ott kell maradjon a kutyával a parcellánál, így egy családnak esélye sincs együtt strandolni. Persze a kutyáért felszámítanak azért külön díjat..... 🙁 A part tele kacsakakival, de a szobatiszta kutyával esélyed nincs egy elkülönített részt kapni a parton.....- Kevés a vizesblokk- Nagyon drágák a benti éttermek- a légvár a vizen fizetős, holott maga a kemping nem éppen olcsó
RÉZSÓ M.
RÉZSÓ M.
1594060607
Sajnos a fürdő fele le van zárva építkezés miatt. Erről sehol nem értesültem. 10 m. - re a partról már tele van Náddal és hinárral. Csupasz lábbal nem lehet belemenni.
Zimányi Z.
Zimányi Z.
1693865313
Az idei nyaram nagy részét a kempingben töltöttem,nem nyaralás céljából.A közös fürdők a szemétlerakó és az ottani “karbantartók” viselkedése és magatartása is valóban minősíthetetlen,de sosem gondoltam volna,hogy az úgynevezett “biztonsági őrökben”és a felsőbb vezetőkben fogok legnagyobbat csalódni. A fürdőszobában levideóztak az egyik éjjel fürdés közben.Azonnal jeleztem az éppen ügyeletes őrnek,hogy mi történt,aki csipáit törölgetve megköszönte,hogy szóltam,majd békésen visszafeküdt aludni,nem keresték és nem is voltak segítőkészek az ügyben.Napokig jártam én és a főnökeim a portára és mi jártuk naphosszadt a parcellákat,hogy megtaláljuk a tettest. Egy ideig szemforgatásokat, megvető pillantásokat és számonkéréseket kaptam ettől a remek biztonsági szolgálattól.Végül megtaláltuk,a rendőrség bizonyíték hiányában elengedte késöbb.És hogy miért csalódtam a felsőbb vezetőkben? Az úr a családjával még 2 hétig nyaralt vidáman a kempingben! Mindenki tudta hol lakik,mi az autója rendszáma,de senkit nem érdekelt,hogy egy ilyen alak él ott,aki kitudja hányszor tette meg azt, amit megtett.Emberségből:0
V. I.
V. I.
1692588260
Rendszeres visszajárók voltunk, de soha többet!Évek óta jártunk ide, többnyire elégedetten távoztunk.Az idei viszont kiverte a biztit és soha többet nem jövünk.1. Nagy előnye volt, hogy volt saját strandja, saját csúszdákkal. Napközi program után a gyerekek így délután még ki tudták pancsizni magukat. Idénre elbontották, mert a szomszédba épült 5 csillagos ner szállodának kellett a hely. Most ilyen beléptető kapukon kell a kemping egyik feléből a másikba vándorolni a sokkal kisebb strandra, ami már közel sem annyira gyerekbarát. Valami gyerek vízi játszóteret építenek, de az a kisebb korosztálynak lesz jó és idén még nem is volt kész.2. Az árak nagyot emelkedtek, több, mint 20%-ot, de a minőség csökkent. Értsd, nagyon nagy a szórás a mobilházak minősége között. Úgy a berendezés és a pakolhatóság között, mint a berendezés állapota között. Idén egy szétesettet kaptunk, ami helyett nem tudtak(vagy akartak) másikat biztosítani.3. És ez a legfontosabb! A higiénia! Az ágyneműt láttuk,hogy cserélik, mégis minden szőrős volt... értsd, a wc öblítő tartály gombja, a mosogató tálca csepegtetője, a lecserélt ágynemű, az elmosott tányérok!!!! Olyan volt, mintha egyetlen ronggyal törölték volna át az egész házat a wc-től a konyháig és hát, nem a konyhával kezdték...A klímán fél centis kosz, por..az életben nem volt karbantartva!Lehet panaszkodni, de hamarabb elmostam a dolgokat, mint ahogy mobillal fotózgattam volna. Meg aztán az odatett fiatal gyerekek nem sokat mozdítottak volna ezen a dolgon. Pont leszarja mindenki mit hőbörög egy magyar, miközben 10-ből 9 német, hollan, angol, lengyel.Szóval részünkről soha többet. Napi több, mint 50 ropiért ez egy kicsit gáz.
monika C.
monika C.
1691227061
A vizesblokkok erősen felújításra szorulnak. (hiányzó csap, törött részek, csempe)A pár éve még melegvizes medence, mára hidegvizes lett. (pedig akkor még azt mondták dolgoznak a meghibásodáson,azóta eltelt x év)Gyerekplázs, vizicsúszda már nincs, a strand jelentős területét elvették, kb a 40%-a maradt meg.Ami döbbenet, hogy nincs melegvíz.Egyes blokkokban, hol van, hol nincs. Ahol mi voltunk ott nem csak este, reggel, délelőtt sem volt. Mosogatni, gyereket fürdetni csak hidegvízben tudtunk.A személyzet kedves volt, tudnak a problémáról de sajnos nem tudnak mit csinálni.Egy éjszakára átutazóknak oké, hosszabb távra, főleg kisgyerekkel abszolút nem ajánlom. (sem a vizesblokkok sem a strand nem alkalmas pici gyerekkel.Sajnálatos hogy a kempingből csak kiveszik a pénzt, de egy részét sem forgatják vissza. Hosszú távon kifizetődőbb lenne...
Timea Dévaldné N.
Timea Dévaldné N.
1689525691
Tragédia ami itt van!Az első probléma: családi okok miatt egy héttel hamarabb kellett jönnünk mint ahogy foglaltunk. Felhívtuk őket hogy átrakatnánk ha lehet, mondták persze átlehet, semmi gond, rengeteg a szabad parcella! Na most ez 43ezer forintunkba került, a foglalásunk előlegét "lenyúlták". A semmire. Mert ha teltház lenne, azt mondom kerüljön egy tizesbe...de ez........A foglaláskor jeleztük, hogy árnyékos parcellát szeretnénk, bejelentkezéskor megmondták melyik a miénk, mi nem választhattunk helyet. Kb 70 fokos volt a sátor, annyira árnyékos parcellát kaptunk...Kisgyerekkel jöttünk, otthon boldogan szedte össze a homokozós játékokat, most már csak azt kérdem: de minek? A gyerekek strandrészét szétbarmolták hogy a "gazdagéknak" legyen füves partjuk az új szálloda előtt. Se homokozó se csúszda.Nincs melegvíz! És nem csak este hanem napközben sincs, a gyerekkel többször futottunk neki hogy tusolni tudjon. Az egyik vizesblokk (ami mellettünk volt) teljesen be volt zárva, a személyzet flegma és fogalmuk sincs semmiről. A szemetet gyüjtő nem napon barnult fiatalemberekre is ráférne némi nevelés, pl hogy ne azzal szórakozzon, hogy 7 méterről dobálja a kukába az üvegeket, ne száguldozzon 40-el a platós kocsival illetve hogy nem kéne k.rv@ @nyázni és egyéb káromkodást elejteni a vendégek és gyerekek előtt.Az árak brutálisak, a vizes blokkok borzalsztó állapotvan vannak. Talán a sorompó és a mágneses karkötő helyett erre kellett volna költeni.Ahol mi voltunk, 8 parcellára van 1 áramcsatlakozó kiállás, szerencsére volt átalakítónk.4 vagy 5 éve a gyerekmedencénél eltört a fűtéscső, tavaly még nem volt megcsinálva, idén már meg sem néztük a fentiek után....A mi parcellánk egyébként tele volt gödörrel, bárhogy raktuk a sátrat, sehogy nem volt jó.Jövőre már nem ide jövünk...
Papp Z.
Papp Z.
1686704592
Nem is tudom honnan kezdjem megint. Gondoltam eljövök így a szezon elején, hátha változott valami jó irányban, mert pár éve tényleg nagyon jól éreztük itt magunkat a tavalyi év kivételével. A fürdőben langyos víz van/volt, a varjaktól kb 22-4ig nem lehet aludni, Az étteremben meg olyan gulyást kaptam 3000eFtért amiben 3, azaz három darab marha hús volt a zöldségek mellett. A fenti kis strand rész zárva, a wakeboard pálya zárva… Holnap reggel parkolok, és offolom ezt a helyet örökre!
Kollar T.
Kollar T.
1678715197
2022 augusztusában voltunk ott. 35 év kempingezés után itt sokkot kaptunk. Többször is!A kapuban jött az első: Gyönyörűen kialakított parkoló a porta előtt, hogy utánfutóval se kelljen tolatni, de a portás integetett, hogy menjek előre hozzá. Leírta a rendszámom egy papírra, és odaadta, hogy azzal mehetek be a recepcióra bejelentkezni. Nah de ott már nincs hova parkolni (utánfutóval). Valahogy megoldottam.Recepció: 2 diák dolgozott, 3 középkorú recepciós azon sopánkodott, hogy milyen sok a munka. (másnap is voltam bent, ugyanez volt a helyzet, kicsekkoláskor is) Sokk: foglaltunk e? Hát, mondom nem. 35 évig nem kellett! Akkor nincs szabad hely! De hogy mit szeretnénk? Mondom sátorozni. "Nah legalább ezt már tudjuk!" Jött a válasz! Épp volt egy darab szabad parcella, de fussunk (szó szerint) megnézni, jó lesz e, mert a kollégák azonnal odaadják másnak. (60nm) Nem találtuk, futva, idegesen. A földben voltak kőtáblán, nem pedig vasoszlopon alumíniumon. Mindegy. Megtaláltuk. Pici hely, de ez van. Sakk, matt! Nincs hova mennünk.Lecuccoltunk, másnap egy holland lepukkad autó megállt mellettünk, és vagy 10 percig nézett minket! Hogy most más helyét adták e nekünk, ... passz. Nem volt mindegy az a 10 perc!Az autó már nem fért a parcellára, az áramhoz ipari csatakozó kellett. (venni kellett) A biztosítékok le voltak "csapdosva". Megoldottuk!Nah meleg víz az nem volt! Soha!!! Hajnali 5-kor, és délután 2-kor egy fél órára. Mellénk később egy fiatal házaspár jött 2 pici gyermekkel. Nem is értették a sérelmeinket, mert Ők ide járnak 10+ éve, és minden szuper. Nah jött a fekete leves, hogy a gyermekeket nem tudják fürdetni, ... . haza is mentek pár nap után. 🙁 Zuhany, mosogatás hideg/langyos vízzel!!!!????A wc, mosogató állapota kritikán aluli! Pisoár tele húggyal! Fényképeket mellékelek! Az egyik kinti mosogató mellett új virágosládák. Nyár végén még nem volt bennük virág. Khmmm. :(A strandszakasz közepén egy apartmanházat újítottak fel. Folyamatos volt a fúrás, faragás. Na bumm! Tessék pihenni! A partszakasz másik felén már luxusszálloda jachtkikötővel. (ez a jövő, vagyis jelen?!)Éjszaka vagy a portás tanoncok dáridóztak, vagy az erdélyi cigányok, akik a takarítást (nem)végezték. Éjszaka mindre rá kellett szólnom, hogy azért már lehetne csendesebben is. :)Péntek és szombat éjszaka hajnalig ment a diszkó a városban olyan hangerővel, hogy a kempingben a matrac mozgott alattam. hajnali 4-ig!!! Közben a görög falu felől gitáros éneklős dalolászás hallatszott. Felemelő érzés volt.Öröm volt hazamenni! Soha többet ide!
David S.
David S.
1659969111
Más Balatontourist kempingben is jártam már, de a füredi kritikán aluli. A recepción a személyzet, mint ha nem ezen a bolygón élne. A parcellánkat kétszer adták ki végül mi maradhattunk de az éjszaka folyamán még 2 sátrat állítottak rá idegenek. A mosdók, zuhanyzók, konyhák iszonyatosan koszosak, mocskosak. A WC ülőkék sok helyen le vannak törve. Szappan 3 napig nem volt az adagolóban. Csak hideg vízzel lehet este zuhanyozni a meleg addigra elfogy. Az áramot csak külön átalakítóval lehet használni amit vagy magunk viszünk vagy a kerékpár kölcsönzőben lehet megvásárolni (7500,-) vagy bérelni (750,-/éjszaka) A szemközti görög faluból éjszaka dübörög a zene hajnalig, ha valaki csendre és nyugalomra vágyik pláne ne válassza ezt a kempinget.
Réka G.
Réka G.
1655719635
Kicsit soknak érzem a 4,1-es csillagozási átlagot. Mielőtt elolvasnád az értékelésem, tudom, hogy kempingről van szó és nem szállodáról, így is álltam hozzá, amikor lefoglaltuk és átvettük a kulcsokat.Na de, azért az szerintem elvárható lehet, hogy a ház, amit kibérelsz 25 ezer ft/éj + 530 ifa fő/éj-ért, tiszta legyen.. Ez a ház minden volt, csak nem tiszta. Beléptünk átvétel után és olyan kosz mennyiség volt, hogy ki kellett takarítani.. Az ágynemű huzat át volt húzva és kaptunk szemeteszsákot, de ennél többet már nem nagyon csinálhattak. Mindenhol óriás méretű pókhálók (a pókok nyilván alap tartozékai voltak a háznak), a zuhanyfüggöny penészes volt, a tányérok/poharak/bögrék ételmaradékosak és még sorolhatnám. (A velünk tartott egyik család az egyik éjszakát nem is tudta a házban tölteni, mert ellepték a hangyák a házukat (és nem a konyhát...), este 6 után meg semmi segítségre nem lehet számítani, egy ekkora területű kempingben. Ezen kicsit dolgozniuk kéne). A berendezés minősége.. hát az megragadt a 80-as években, ami tényleg nem fájna, ha nem kérnének irreálisan sokat. Tudom, hogy a partszakaszt és azt fizeti meg az ember, hogy Füreden van a szállása, de még a partszakasz se volt túlzottan nagy. Kicsekkoláskor, meg legalább fél órát kell várni mire ki tudod fizetni, nem szeretném tudni, hogy egy augusztus 20-ai hétvégén milyen lehet a sor...(A wifi pedig 2022-ben fizetős és nem kevés pénzt kérnek el érte, szóval ha idekészülsz, akkor inkább válts nagyobb mobilnet csomagra :D)Láttam más panaszos értékelésnél, hogy a mobilházat ajánlják a kemping dolgozói, de kérem, nekem ne. Én csak szimplán nem szeretnék többet ide visszajönni.
Dominik K.
Dominik K.
1655650171
Tavaly nyáron volt dolgunk először ezzel a "remek" hellyel. A BalatonBikeTour e-bike kölcsönzőjébe érkeztünk volna, de térképen nem volt pontosan jelölve, csak az, hogy a kemping területén van.A főkapuhoz érve a biztonságiak hihetetlenül prosztó parasztok voltak. Többször is említettük (kb 4-szer!) hogy mi nem a kempingben szeretnénk megszállni, csak kerékpárt szeretnénk bérelni a BBT-től. Ennek ellenére mintha a falnak beszélnénk, kitöltettek velünk valami papírokat, nagyjából egy rendőrségi kihallgatás stílusában.Hiába mondtuk többször, hogy NINCS foglalásunk, mivel NEM foglaltunk semmit, megjegyzéseket tettek hogy "hogy lehet nem tudni hogy mit foglaltunk".Leparkoltunk a legközelebbi parkolóhelyen a regisztációs épület (vagy micsoda, nem emlékszem pontosan, a kapu közveltne közelében) előtt a parkolóhelyre. Beküldtek az épületbe hogy valamit csináljak, na itt sikerült megértetni a személyzettel hogy NEM megszállni szeretnénk! Visszairányítottak a biztonságihoz, hogy adjam vissza a papírokat. Mikor visszaadtam neki, végre megértette hogy mit akartunk elmagyarázni, majd közölte a hátam mögött fennhangon hogy "végre kinyögte ez a kettő hogy mit akar" (vagy valami hasonló jellegű megnyilvánulás volt, a pontos szóhasználatra nem emlkészem, de eléggé nem odaillő volt, ráadásul ő nem értette mit akarunk). Ezek után továbbra sem tudták megmondani hogy a BBT hol található, a recepciósnak fogalma sem volt hogy náluk van ilyen szolgáltatás, így felhívtam a BBT-t hogy hátha ők meg tudják mondani hogy pontosan hova kell menni. Átirányítottak az ott dolgozó úriemberhez aki telefonon elnavigált engem a megfelelő helyre. Eközben édesanyám a kapunál maradt a kocsival. A biztonsági ezt elfogadhatatlannak tartotta, és fennhangon ordított édesanyámmal, hogy "tűnjön el onnan mert ez ilyen és ilyen fenntartott parkoló", "mit képzel hogy ott áll" és egyebek, de ugyanakkor azt nem mondta meg hogy hova kéne mennie. Hiába mondta édesanyám hogy én (a fia) itt van a kempingben, ki akarta küldeni hogy azonnal távozzon. Végül szintén a BBT-s úriember telefonon keresztül lenyugtatta a kishíján örjöngő biztonságit annyira, hogy édesanyám el tudott hajtani, és elnavilgálta olyan helyre ahova kocsival is be tudott hajtani és tudott parkolni.A mosdót volt (bal)szerencsém használni, talán egy fokkal volt jobb, mint a bokorba vizelni.Szerencsére megtudtam hogy van egy hátsó kis bejárat a BBT-hez, így nem kell többet a biztonságiakkal interakcióba lépnem. Hála istennek.
Bìborka B.
Bìborka B.
1629012334
Családommal 3 éjszakát töltöttünk itt és sajnos nagy csalódást okozott. Egész éjszaka buli volt, aludni nem lehet ezen felül mellettünk lévő parcelában egy fiatal társaság éjjel végig bulizott, recepción szóltunk mondták, hogy majd a járkálnak erre, és figyelnek, hát egyszer láttunk valakit napközben, nem pedig 23 óra után amikor szükséges lett volna, és utolsó éjszakán is arra kellett felkelni hajnali 4kor, hogy vitatkoznak és kiabálnak..hiába szólt több itt "pihenő" ember is..
Pongrácz V.
Pongrácz V.
1627235429
Két éjszakát sátoroztunk pénteken és szombaton. Borzasztó volt. A kempinghelyen alig árnyék. Áramvételi hely kb 30 méterre. Hangyák milliói...A közeli diszkó zaja minden reggel ötig hallható. Ha koncert is van, olyan mintha ott lennél.. a vizesblokkot takaritjak de valahogy az illattal nem sikerült mit kezdeni. Pozitívum a strand rész. Sok árnyék, van lassan mélyülő rész is és homokozós a kicsiknek. Nincs hering parti erzés és az ételre sem kell sokat vérni. De ha éjjel a diszkó miatt nem tudsz aludni sokat ront az érzeten.Nem hinném hogy visszatérünk..
Dallos S.
Dallos S.
1603529347
Elvileg a google szerint ma nyitva van a kemping. Este 20:00 kor érkeztünk és döbbenten láttuk, hogy zárva! Jó lenne valakinek frissíteni a nyitvatartást!!!!!!!
Homolya P.
Homolya P.
1598376595
Retro, borzasztó esti fogadás, világítás hiánya, bankkártya elfogadása reggeliző helyen ne is gondolj rá :(. A tisztálkodó helyiségek minősíthetetlen állapotban. 40 évvel ezelőtti állapot. Mindez nagyon drágán. Nem ajánlom senkinek, ha csak nem kényszer helyzet.
Trepak R.
Trepak R.
1598026313
A szállás tökéletes! Na, de hogy a kemping tulajdonosa engedi a benti büfék üzemeltetőinek a szabad rablást az felháborító! És itt nem az ételre gondolok, hanem pl. a sörre. Dobozos sör 900 magyar forint??? 0.5 literes cola 600???? Én voltam a hülye, hogy nem nevettem ki a kiszolgáló kislányt és mondtam volna neki, hogy tegye szépen vissza... Vendég taszító, és ezek miatt a fabódés (kókleres vállalkozó) büfék miatt sok ember legközelebb azt mondja, hogy ide nem az biztos....szomorú!!!
Luca D.
Luca D.
1597224153
Nem értem, hogy ha van ügyfélszolgálat, akkor a telefont miért nem lehet felvenni? Kb 3 órája próbálom elkérni őket, de vagy foglalt vagy senki se veszi fel!
Jozsef L.
Jozsef L.
1596966584
Maga a kemping a természeti adotságai alapján jó lenne a gyerekeknek tetszett a sátorozás a csúszda és hogy nem túl sekély a víz, de a zuhanyzófülke kevés és büdös a vizesblokkokat kisebb nagyobb sikerrel próbálják tisztán tartani. A kemping területén az étkezés jobb elfelejteni méreg drága de legalább nem finom a palacsinta pl. halízű. Az már csak extra, hogy 7x8 méteres sátorhelyet 70 m2-nek adják ki. Szóvá is tettem mert átverés!
Erika B.
Erika B.
1596112436
Ár érték arányban katasztrófa. A víz algás piszkos iszapos. Mosdót fél óra keresés után sem találtam. Árnyékos helyen csak gumicsizmában akarjon valaki helyet keresni mivel sár volt ahová nem sütött a nap. /bár esö nem esett mostanság ?/ Az északi parti strandok legnagyobb csalódása számomra.
Theisz D.
Theisz D.
1595351903
A mosdók koszosak! az eddig 0-24-ben működő zuhanyozókat 18:00-kor bezárják! Ki megy 18:00 előtt fürdeni? Amikor rákérdeztünk a válaszok: 1.: Mivel non-stop nyitva volt, reggel a takarítónak sok dolga volt hogy rendbe rakja..... 2.: A masszőr lány takarítja a folyosót, ha Ő elmegy bezárja az egész egységet! Nem semmi érvelések! Sok éven át jártunk oda, de a folyamatosan eső színvonal és a legutóbbi "baki"miatt másik kempinget keresünk. Senkinek nem ajánlom!!!!!!!!
Czuczor A.
Czuczor A.
1595066545
Szocreál bungaloban szálltunk meg. A minőség a szállás árakat nem fedi.A vendéglőben ilyen rossz rantottsajtot rizzsel még nem ettem 2590ft-ert.
Molnár J. C.
Molnár J. C.
1593764015
Három napja hívogatom a kempinget telefonon! Egyszer nem vették fel a telefont. Jelenleg minden kollega foglalt. Szánalmas!A többi negatív vélemény miatt nem hogy hívni nem fogom, de oda se megyek!
Jolán Eszter S.
Jolán Eszter S.
1565648050
2019.07.06 tól 09.ig 4napra 147 ezer Ft értbéreltünk 1. 2 szobás akadálymentesített Bungalót. Amennyiben az egyik szobát lezárták volna elég lett volna csak a felét fizetnünk 2 személyre.Megoldható lett volna!!!De volt sok más probléma is !!1.)Az Ágyra nemtudott a rokkant férjem felülni olyan magas volt. Állíthatatlanul van beszerelve. 1 lába van de 172 cm magas.2.)A Tusolóban ami 80×80cm es. 1 személy nem fért el,a függöny kilógott mert sülyesztett zuhanytálca volt, a víz beterítette az egész fürdőt. Úszott ott minden. 3.)A tetőről az eső víz / mert rendesen esett / a nyakunkba folyt ,a ki és be járáskor. Mert a csatorna tele volt falevéllel. Én hívtam másnap kerti munkást aki természetesen azonnal szivesen kitakarította. 4.)A Kávéfőzőt a szobába kellett vinni ,nem volt konektor a konyhában a pultnál kialakítva neki. Távozásunkkor tuddtuk meg ,hogy a pult alatt van. 5.)TV-é nek 3 aljzat volt beépítve. Amiből csak 1 volt beélesítve a 3 ból. Persze ,hogy a másikba volt bedugva a TV. Még a szerelők se tudták, TV csere után se jöttek rá. Csak a távozásunk napján. A 4 nap nyaralásból ,3 nap a szerelők várásával, eligazításával ment el. 6.)A Terasz a Szobák tele pókhálóval amit nekem kellett eltüntetni. 7.)A padló olyan koszos volt ,hogy a víz fekete lett már az első nap amikor felmostam. Mindenki nagyon készséges segítőkész volt ,kérésünkre azonnal kaptunk WC papírt is. Kérdem én ????De mindezeket miért annak kell elintézni aki ,nagyon ,de nagyon sokat fizet azért ,hogy pihenhessen. Hol volt itt pihenés ???
További vélemények
js_loader

Ajánlatkérés

Kérem töltse ki az alábbi űrlapot az ajánlatkéréshez, vagy küldjön emailt:
hello@sulitura.hu
Mihamarabb felvesszük Önnel a kapcsolatot.

Ajánlatkérés
Sending