Balatontourist Füred Kemping és Üdülőfalu


Balatontourist Füred Kemping és ÜdülőfaluBalatontourist Füred Kemping és ÜdülőfaluBalatontourist Füred Kemping és ÜdülőfaluEurocomfort "A" mobilházEurocomfort "A" mobilházEurocomfort "A" mobilházEurocomfort "A" mobilházEurocomfort "A" mobilházEurocomfort "A" mobilházEurocomfort "A" mobilházEurocomfort "A" mobilházEurocomfort "B" mobilházEurocomfort "B" mobilházEurocomfort "B" mobilházEurocomfort "B" mobilházSun Cool mobilházSun Cool mobilházSun Cool mobilházSun Cool mobilházSun Cool mobilházSun Cool mobilházSun Cool mobilházSun Cool mobilházSun Cool mobilházSun Cool mobilházSun Cool mobilházThetis mobilházThetis mobilházThetis mobilházThetis mobilházThetis mobilházThetis mobilházThetis mobilházAlice ÜdülőházAlice ÜdülőházAlice ÜdülőházAlice ÜdülőházAlice ÜdülőházAlice ÜdülőházAlice ÜdülőházAlice ÜdülőházAlice ÜdülőházAlice ÜdülőházAlice ÜdülőházHelga ÜdülőházHelga ÜdülőházHelga ÜdülőházHelga ÜdülőházHelga ÜdülőházHelga ÜdülőházHelga ÜdülőházIngrid ÜdülőházIngrid ÜdülőházIngrid ÜdülőházIngrid ÜdülőházIngrid ÜdülőházKatrin ÜdülőházKatrin ÜdülőházKatrin ÜdülőházKatrin ÜdülőházMarcella ÜdülőházMarcella ÜdülőházMarcella ÜdülőházMarcella ÜdülőházStrandmotelStrandmotelStrandmotelStrandmotelStrandmotelStrandmotelStrandmotelStrandmotelStrandmotelStrandmotelStrandmotelStrandmotelStrandmotelStrandmotelStrandmotelBalatontourist Füred Kemping és Üdülőfalu térkép

A Balatontourist Füred Kemping és Üdülőfalu kiemelt előnyei

Saját strandszakasz
Vasútállomástól 1,5 km-re, gyalog 18 perc
Max. férőhely: 400 fő
Legjobb ár: 6000 Ft/fő/éj

Elhelyezkedés

Cím: 8230 Balatonfüred, Széchenyi István u. 24.

A Balaton északi partján, Balatonfüreden található a szállás.

A Balatonfüred vasútállomástól 1,5 km-re található, gyalog 18 perc.

Közösségi tér

A Balatontourist Füred Kemping és Üdülőfalu saját stranddal rendelkezik, így az egész csoport összegyűlhet a strandon. Gyerekmedence, úszómedence és vízicsúszda is használható a nyári időszakban. Sportolási lehetőségek is adottak a szálláson: vízisípálya, vízi sportszer kölcsönző, strandröplabdapálya, mini golf, gokart- és kerékpárkölcsönző, rekortán borítású tenisz- és streetball pálya.

Szobák, felszereltség, szolgáltatások

A szállás térképe ide kattintva tekinthető meg.

A szállás többféle típusú szállásegységgel várja vendégeit.
Ágynemű, szobai törölköző, saját fürdőszoba WC-vel, valamint konyha mindegyik szállásegységben adott. Strandtörölközőt külön kell hozni.

Eurocomfort „A”, Eurocomfort „B” és Eurocomfort „A Plus” mobilház
A 32 négyzetméteres 5-6 fős mobilházak 3 hálótérrel rendelkeznek: 1. hálószobában 2 db egyszemélyes ágy, a 2. hálószobában szintén 2 db egyszemélyes ágy, a nappaliban pedig kihúzható kanapé. A kihúzható kanapén 1 felnőtt, vagy pedig 2 fő max. 12 éves gyermek aludhat. Így a max. férőhely 5-6 fő, életkortól függően. A mobilházon belül saját étkező, konyha, fürdőszoba zuhanyzóval és WC-vel érhető el. A mobilház előtt fedett terasz használható székekkel, asztalokkal. Konyha felszereltsége: elektromos főzőlap, hűtőszekrény, mikrohullámú sütő, étkészlet és főzőedények. A konyhahasználathoz külön szükséges hozni: konyharuhát, mosogatószivacsot és mosogatószert. Konyhahasználat után az edényeket kérjük elmosogatni. További felszereltség: TV és hajszárító.

Sun Cool mobilház és Thetis mobilház
A 24 négyzetméteres 5-6 fős mobilházak 3 hálótérrel rendelkeznek: 1. hálószobában 1 db franciaágy, a 2. hálószobában 2 db egyszemélyes ágy, a nappaliban pedig kihúzható kanapé. A kihúzható kanapén 1 felnőtt, vagy pedig 2 fő max. 12 éves gyermek aludhat. Így a max. férőhely 5-6 fő, életkortól függően. A mobilházon belül saját étkező, konyha, fürdőszoba zuhanyzóval és WC-vel, valamint TV érhető el. A mobilház előtt fedett terasz használható székekkel, asztalokkal. Konyha felszereltsége: elektromos főzőlap, hűtőszekrény, mikrohullámú sütő, étkészlet és főzőedények. A konyhahasználathoz külön szükséges hozni: konyharuhát, mosogatószivacsot és mosogatószert. Konyhahasználat után az edényeket kérjük elmosogatni.

Alice Üdülőház
A 60 négyzetméteres 6 fős üdülőházak 3 hálótérrel rendelkeznek: 1. hálószobában 2 db egyszemélyes ágy, a 2. hálószobában 2 db egyszemélyes ágy, a nappaliban pedig szintén 2 db egyszemélyes ágy. Az üdülőházon belül saját étkező, konyha, fürdőszoba zuhanyzóval és WC-vel érhető el. Az üdülőház előtt fedett terasz használható székekkel, asztalokkal. A konyhahasználathoz külön szükséges hozni: konyharuhát, mosogatószivacsot és mosogatószert. Konyhahasználat után az edényeket kérjük elmosogatni.

Helga Üdülőház és Katrin Üdülőház
A 32-35 négyzetméteres 3-4 fős üdülőházak 1 hálótérrel rendelkeznek. Az üdülőházon belül saját étkező, konyha, fürdőszoba zuhanyzóval és WC-vel érhető el. Az üdülőház előtt terasz használható székekkel, asztalokkal. A konyhahasználathoz külön szükséges hozni: konyharuhát, mosogatószivacsot és mosogatószert. Konyhahasználat után az edényeket kérjük elmosogatni.

Ingrid „A” és Ingrid „B” Üdülőház
Az 50 négyzetméteres 5 fős üdülőházak 3 hálótérrel rendelkeznek. Az üdülőházon belül saját étkező, konyha, fürdőszoba zuhanyzóval és WC-vel érhető el. Az üdülőház előtt terasz használható székekkel, asztalokkal. A konyhahasználathoz külön szükséges hozni: konyharuhát, mosogatószivacsot és mosogatószert. Konyhahasználat után az edényeket kérjük elmosogatni.

Marcella Üdülőház
A 35 négyzetméteres 4 fős üdülőházak 2 hálótérrel rendelkeznek. Az üdülőházon belül saját étkező, konyha, fürdőszoba zuhanyzóval és WC-vel érhető el. Az üdülőház előtt terasz használható székekkel, asztalokkal. A konyhahasználathoz külön szükséges hozni: konyharuhát, mosogatószivacsot és mosogatószert. Konyhahasználat után az edényeket kérjük elmosogatni.

Strandmotel E3, E4 és földszint
A 28-40 négyzetméteres 3-4 fős strandmotelek 1-2 hálótérrel rendelkeznek. A strandmotelen belül saját étkező, konyha, fürdőszoba zuhanyzóval és WC-vel érhető el. A strandmotelekhez terasz tartozik székekkel, asztalokkal. A konyhahasználathoz külön szükséges hozni: konyharuhát, mosogatószivacsot és mosogatószert. Konyhahasználat után az edényeket kérjük elmosogatni.

Étkezés

A szállás területén található élelmiszerbolt, strandbüfé. A szállásegységekben önellátó konyhák adottak.

A kijelölt tűzrakóhelyeken szalonnasütési, bográcsozási lehetőség is rendelkezésre áll.

Buszparkoló

Díjmentes parkolás biztosított a szállás területén.

Bejelentkezés és kijelentkezés

Bejelentkezésre 15:00 órától, kijelentkezésre pedig 10:00 óráig van lehetőség. A recepció 8:00-18:00 óra között tart nyitva.

Diákcsoport árak

A megadott árak tájékoztató jellegű árak. A pontos árakról, foglaltságról érdeklődjön a lenti elérhetőségeken, mivel az árak naponként eltérőek! Az árakban benne van az ágynemű, törölköző, strandbelépő is.

Sun Cool mobilház (max. 5-6 fő): 30500 – 42000 Ft/mobilház/éj
Thetis mobilház (max. 5-6 fő): 30500 – 45000 Ft/mobilház/éj
Marcella üdülőház (max. 4 fő): 24000 – 30000 Ft/üdülőház/éj

Az ár nem tartalmazza az idegenforgalmi adót, melynek mértéke 530 Ft/fő/éj (18 éven felüliekre érvényes).

Fizetési feltételek

50% előleg fizetése szükséges a foglalástól számított 30 napon belül. A fennmaradó összeg a helyszínen fizetendő.

Lemondási feltételek

Ingyenes létszámmódosítás vagy lemondás legkésőbb érkezés előtt 31 nappal lehetséges. Érkezés előtt legkésőbb 31 nappal történő teljes lemondás esetén a befizetett előleg visszautalásra kerül, a visszautalás díja a vendéget terheli. Érkezéshez képest 30 napon belüli létszámcsökkentés vagy lemondás esetén a kötbér mértéke a befizetett előleg összege. Minden módosítást írásban szükséges elvégezni.

Vélemények

Balatontourist Füred Camping&Bungalows
4.1
2553 értékelés alapján
Endre S.
Endre S.
13:31 25 Sep 22
A mobil házakban foglaltunk szállást bringa túra miatt. A várakozásomat felülmúlta a házak minősége. Belül 2 kis hálószoba, 1 zuhanyzó és wc valamint egy, a szoba közepén elhelyezett nappali/konyha található. Hűtés-fűtésre alkalmas klíma is van és minden házban van hűtőszekrény és tv is! Szuper ár-érték arány!
Melinda S.
Melinda S.
20:09 31 Jul 21
Recepciósokkal kezdem. Késő este érkeztünk, rugalmasak gyorsak segítők voltak. Köszönjük.3 szempontom szerint1.Gratula a kamping főszervezőjének irányítójának. Rend van tisztaság van. Jól szervezett minden. Minden van minden kapható. A sövény a füvek gondosan lenyírva. A házban minden van. Tv mikro hűtő klíma kombizuhany eszcájg tűzhely még rozsdamentes edények is...2.Gratula a Balázs főpincérnek a Panoráma étteremben. Precíz kiszolgálás. Végtelen türelem a vendéggel és még mindig mosolygott a századik kívánságunk után is. Ja és finoman főznek reális közepes áron.3.Gratula Mészáros Lőrinc úrnak és nagy nagy köszönet, hogy itt nyaralhattunk egyhétig ingyen. A Sun-mobilházak remek hely. Családosoknak. Egyszülős családoknak is...
Tímea N.
Tímea N.
19:57 28 Sep 20
Kedvesek az ott dolgozók. A h@z,amiben laktunk, nagyon szépen felszerelt, kényelmes. A part nagyon közel, nagyon szép. Kutyát is lehet idéntől vinni bizonyos részre. Étterem is van a campingben.
Tumanov N.
Tumanov N.
11:28 18 Sep 20
Nagyon jó hely jól éreztük magunkat nyáron!!!!😀😀😀😀
Egy G.
Egy G.
13:02 13 Sep 20
Nagycsaladosoknak nagyon jo, h a gyerekeket biztonsagban lehet tudni (pl.be-es kileptetes a kapunal, az oriascsuszdaknal is all fent felugyelo). A mobilhaznak jo a kialakitasa, minden a kenyelmet szolgalja. Es a lenyeg: az udulofalu privat homokos strandja apolt es meseszep 🏄‍♀️🚣‍♂️🌞⛱.
Egy G.
Egy G.
07:19 12 Sep 20
A strandmotel nagyon kényelmes, közvetlen a vízpart mellett. Jól felszerelt konyha akár önellátásra is tökéletesen megfelel. Ellátással viszont fantasztikus. Bőséges és finom ételek.
Katalin T.
Katalin T.
12:16 08 Sep 20
Nagyon kedvesek, segítőkészek.
Róbert F.
Róbert F.
19:16 06 Sep 20
Nagyon szép gyönyörü ❤
Péter H.
Péter H.
16:15 06 Sep 20
Tiszta, kultúrált hely.
Katalin K.
Katalin K.
07:05 03 Sep 20
Nagyon kellemes hely, a Katrin apartmanban tartózkodtunk, csak ajánlani tudom!
Puchner M.
Puchner M.
16:12 31 Aug 20
Szépen felújított, tiszta helyiségekkel, igényes eszközökkel ellátott tágas faházban voltunk kedvező áron. Az egész camping szépen karbantartott, rendezett, vizi sporteszközökkel jól ellátott. Kár, hogy a camping területén lévő büfék, éttermek ilyen áron és szinvonalon működnek.
Kata V.
Kata V.
12:55 25 Aug 20
Rengeteg kikapcsolódási lehetőség van a kemping területén belül. Sajat strandrésszel, illetve egy medencével is rendelkezik. Számos étterem, büfé, kisbolt található, szinte ki sem kell mozdulni semmiért. Közvetlen mellette 2 bevásárlóközpont is van. Mosási lehetőség megoldott. Bungalót, lakókocsit, illetve parcellát lehet bérelni saját lakóautónak, sátornak. A környéken, aktív pihenők számtalan túraútvonalat fedezhetnek fel.
László V.
László V.
12:37 25 Aug 20
A mobil házak teljesen jók, külön fürdőszobával, konyhával és légkondival - ár/érték arányban ezek érik meg a legjobban (legalábbis így a 2020-as árakat figyelembe véve). Van a kempingben medence is - nem volt zsúfolt és vannak árnyékolók is.
Révfi J.
Révfi J.
05:20 16 Aug 20
Egy Sun Cool mobil házat béreltünk. Tökéletes tisztasságal vettük át. A konyhai felszereltség megfelelő, a szúnyoghálok az ablakokon újjak. A recepción segítőkészek.
Valéria Kovácsné M.
Valéria Kovácsné M.
10:39 12 Aug 20
Remek kemping.Mosdóhelység modern, szép, folyamatosan takarítják.Ingyenes csúszdahasználat( 4 db)Ingyenes medencehasználat (gyerek medence csúszdával illetve kicsiknek pancsoló) felnőtteknek és nagyobb gyerekeknek úszómedence. Vizivár játszótér, vizisí is van. Játszóterek is vannak. Több étterem és bár is van a kempingben. Tagore sétány kb 15-20 perc sétára van. Nekünk tetszett.
judita F.
judita F.
14:01 26 Jul 20
A gyerekeknek maga a paradicsom, pici, biztonságos falu, ismerkedési lehetőségekkel, pár lépésre a Balatontól! 👍👍👍
Dorka Veronika K.
Dorka Veronika K.
10:14 24 Jul 20
Nagyon jó hely, jól éreztem magam. Ajánlom mindenkinek. A mobilházak tiszták és rendezettek, a parcellák tágasak. A medencék kisebbeknek és nagyobbaknak is élvezetes hely. A csúszdák nagyon szuperek, ahogyan a strand is. Finom a parti amerikai mini fánk,kukorica és hot dog. Vannak a kempingben belül éttermek. Közel van a tagóre sétány és a helyi pláza.
Marcell K.
Marcell K.
10:04 24 Jul 20
A mobilházak kiválóak de a többi parcella is rendes és tiszta. A strand kiváló van strandfoci pálya és kukorica meg amerikai mini fánk. A kemping boltjában minden megtalálható. Kerékpár és elektromos roller bérlés is van. A gokart az nagyon élvezetes és olcsó a bérlése. A medencék jók van gyerek és van úszó de egy kicsit hidegek.Egyszerűen lenyűgöző a kemping.
Barnabás H.
Barnabás H.
19:50 15 Jul 20
Mióta új tulajdonos van, azóta nagyon szép, gondozott, minden évben visszajövünk:)
Laura C.
Laura C.
21:21 12 Jul 20
Gyönyörű kemping, mindig nagyon jól érezzük magunkat!
Sándor R.
Sándor R.
09:24 01 Jul 20
Rendkívül rendezett, tiszta volt minden. Láthatóan kiemelten figyeltek a fokozott takarításra, fertőtlenítésre.Köszönjük!
Moon
Moon
20:35 28 Jan 20
Csodálkoztam a mobilházon, h ilyen jól néz ki belülről, azt hittem megrekedt a szocializmusban 😂 kellemes csalódás, de meleg viz egy deka nem volt.
Klaudia F.
Klaudia F.
08:14 19 Sep 19
Kedvenc campingünk a Balaton partján. Nagyon sok szállásfajta található itt. Az ember kényelmének megfelelően lehet válogatni. Visszatérő vendégek vagyunk. Füred számunkra az egyik legszebb város.
Viktória Faggyasné R.
Viktória Faggyasné R.
10:28 17 Jul 22
Az Ingrid ház tiszta, rendezett, közepesen felszerelt. A tv nem működött idén egyik házban sem. A kilátás csodálatos, a hangulat a kempingben szuper. Éttermek, lángosos, kisbolt is található a helyszinen. Mint minden évben, most is csodásan éreztük magunkat. 🙂
József B.
József B.
15:56 09 Jun 22
Kb. azt kaptam amire számítottam. Kicsit elszomorító, hogy lenyestek a strandból egy újabb szálloda miatt. Teltháznál nem gondolom hogy az a terület elég fürdőzni. Amúgy kellemes hely. A szállás nem perfekt, vannak hibák de nem olyan mértékben, hogy az zavaró lenne.
Márta V.
Márta V.
16:43 27 Sep 21
Évek óta visszajárunk horgàszat miatt, jól érezzük magunkat.A fürdőszoba, zuhany felújítása jó lenne, valahonnan állandóan folyik a víz egész nap. Tavaly sokkal több tv csatornát lehetett nézni, tavasz óta ez alaposan le lett "butítva".
Ádám B.
Ádám B.
16:27 27 Aug 21
A Thetis mobilházban voltunk. Az ágy kényelmes volt. A tisztaság rendben volt. Volt főzési lehetőség. A szobák nagyon kicsik, de ennyi pénzért, ár - érték arányban megfelelő. A kemping strandja olyan közepes méretű, lehet venni fagyit és lángost is a strandon. Van étterem is de az arany áron. Nyugalom és csend volt, lehetett pihenni. A bejárattól 50 méterre van egy koktél bár, ezt ajánlom mindenkinek, nem olcsó de nagyon finomak a koktélok. Van egy kis vegyes bolt is a kemping területén, az árai elfogadhatóak. De 300 méteren belül van Spár is, illetve 500 méteren belül Tesco is. Van vízibicikli bérlési lehetőség is. Ha valaki nyüzsgésre, zenére, bulira vágyik annak csak 1,5 km-t kell gyalogolnia és ott van a központban.
Anett B.
Anett B.
09:41 14 Aug 21
Idén másodszorra mentünk sátorozni ide.Az első évben jó volt, idén viszont elég rossz helyet kaptunk, végig a tűző napon voltunk (tudom nyár van meg minden és a sátorozás ezzel jár de nem volt kellemes).Bár ahogy néztem már elég sok fát ültettek, ez tetszett és remélem lassan a hátsó sátorhelyekre is jut 1-1 fa.😊A közös fürdők közül a strandhoz közel lévő a legmodernebb, viszont jobb lett volna csúszásmentes járólapot használni, akkor nem kéne egész nap ott szobroznia a takarítónőnek és azon mérgelődnie, hogy "jaj már megint összejárták amit felmostam".Egyrészt kicsit érthető ő is, hisz otthon is felrobban a feje annak aki épp felmosott és más meg összejárkálja , másrészt viszont rengeteg ember van ott, szóval mindig lesz ki elmegy mosdóba vagy fürödni..soha nem fog felszáradni az a padló..Viszont ha nem kéne attól félni, hogy elcsúszik valaki (csúszásmentes járólap), akkor a takaritónők szépen körbemehetnének a kempingben így naponta csak 3x 4x mosnának fel mindenhol, nem pedig egy helyen 40x és a vendégeknek sem kéne azt hallgatni mekkora bunkók hogy ki mertek menni mosdóba.Ha jól tudom 2 étteremben is lehett benn SZÉP kártyával fizetni. Bár mi benn a városban ettünk, az ételek nagyon jól néztek ki. Ezen kívül a bejarathoz közel van mégegy étterem, koktélbár, kisbolt és ha jól láttam egy tetováló szalon is.Összességében elég jó hely és 10-15 percnyi sétáta már benn is vagyunk az éttermek, butikok és szórakozóhelyek kavalkádjában.Augusztusban, a Bor-napokon érdemes odamenni, szerintem akkor van a legnagyobb élet.
Imre B.
Imre B.
20:39 12 Aug 21
Mivel a foglalásunkban lefoglalt mobilház technikai okok miatt nem lehetett használni, a rugalmas recepciós személyzet felkínált egy jobb alternatívát ugyanazon az áron, amit ezúton is köszönünk.Persze a camping vezetőjének is a pozitív hozzáállását.
Kati T.
Kati T.
14:46 07 Aug 21
Egy hetet voltunk, elégedettek vagyunk. A kemping tisztasága, a mérete és forgalma ellenére kifejezetten kielégítő, az árak még megfizethetőek, persze Balaton úgyhogy azért olcsónak semmiképp nem mondanám. pozitív: A kempingnek saját partszakaszon van strandja, vannak csúszdák, vízi szolgáltatások, parti büfék, éttermek, belső kisközért, butik, gyerekprogramok, kulturált és kedves dolgozók. Közelben van Spar, Tesco stb...Negatív: drága, retro, nincs free wifi fizetős van de horror áron :(Összességében jár a sok csillag, nagyon jól éreztük magunkat!
Miklós H.
Miklós H.
07:00 16 Jul 21
Szerintem minden korosztály számára megfelelő hely. Gyermekek részére pancsoló a Balatonban, ezen kívül van egy külön medence csúszdával a kemping területén a Balatontól kicsit távolabb.. Van lehetőség vízisielésre is vezetett kötélpályán. A mozgássérültek részére van segédeszköz a vízreszálláshoz.Van felnőtt medence is. Van saját élelmiszer üzlet kedvező árakkal. Érdemes körbejárni annak aki még nem járt itt.
Miklós H.
Miklós H.
19:57 15 Jul 21
Szerintem minden korosztály számára megfelelő hely. Gyermekek részére pancsoló a Balatonban, ezen kívül van egy külön medence csúszdával a kemping területén a Balatontól kicsit távolabb.. Van lehetőség vízisielésre is vezetett kötélpályán. Van felnőtt medence is. Van saját élelmiszer üzlet kedvező árakkal. Érdemes körbejárni annak aki még nem járt itt.
Geza S.
Geza S.
18:49 29 Jun 21
Nem rossz hely, nincs tömeg, kis gyerekekkel ideális, csak pocsék a büfé
Kálmán Zoltán K.
Kálmán Zoltán K.
19:03 27 Jun 21
A víz remek, a talaj fövenyes, enyhén iszapos.
Ági B.
Ági B.
14:24 30 Aug 20
Szuper,mint egy kis város. Ki sem zdultunk egy hétig. Ellenben olyan pókos,h nem értem,miért nem takarítanak rendesen. Még az 5évvel ezelőtti lomb is a háztetőn van. Hiába sepertem el napközben, reggelre tele volt a terasz falevéllel. Ha ezt az amerikai RCCL felügyelné,vakarhatná minden dolgozó a 10 éves koszt!
Gyuri V.
Gyuri V.
22:05 29 Aug 20
Tiszta,nyugodt,csendes hely.Gyerekeknek ideális.Csúszdákkal,medencével.
Hlavács V.
Hlavács V.
08:50 27 Aug 20
Azért kap csak 4csillagot, mert ugy érzem az előző évekhez képest valami hiányzik.Engem zavar hogy a strandtól perceket kell setani az illemhelyhez. Mi van a szobatisztulo gyerekekkel vagy azokkal akik nehezebben tudjak tartani magukat? Az isteni fagyis is eltűnt....Ha jövőre is tapasztalom a hanyatlást valószínűleg más kemping után fogunk nézni 🙁
natália S.
natália S.
18:23 12 Aug 20
A szállás igaz nem teljesen olyan már mint a képeken, de a személyzet nagyon kedves, rugalmas, a problémára gyorsan reagálnak. Örülünk a gyerek programoknak is. Az egy csillag minusz azért jár, mert a csúszda nem üzemel egész nap és ha üzemel is csak részben, illetve a vizijáték (ugri bugri vizi vár) fizetős még a hosszabb ideig kempingezőknek is. A recepciósok, házmesterek és a takarító szemelyzet viszont nagyon kedvessek, és kiszolgálóak! Köszönjük a kellemes időtöltést, mi jövőre vissza jövünk.
Zoltán K.
Zoltán K.
17:16 12 Aug 20
Gyerekkorom kedvence! Akkor még volt méteres kolbász, óriási grill. Azóta kisebb lett és hát sok helyen kéne újítani. Sajnos a strand iszapos és szinte élvezhetetlen emiatt, ez a legnagyobb gond. Azért szeretjük 🙂
Mészner R.
Mészner R.
08:53 02 Jul 20
5 éjszaķát töltöttünk lakóautóval a kempingben.Parcellák tágasak,sok árnyék van.A recepciósok kedvesek.Nagyon jó ,hogy van egy nagy bolt a kempingen belül,ami nem drága és nagy a választék .Pozitiv tapasztalat,hogy minden vizesblokknál van takarító személyzet, akik nagyon jól végzik a munkájukat. Mindig tisztaság volt.Negatívum: Nincs víztöltési lehetőség a parcelláknál(csak a komfort parcelláknál) messze kell menni kannával a vizesblokkokhoz.Nincs szemeteskuka sem a soroknál.A legnagyobb negativum számunkra, hogy nincs wifi a kemping területén sehol. 1 hely ugyan van jelölve,de ott sem tudtunk netet találni.(Nem mindenkinek van korlátlan internetre lehetősége.) A parton a vizbe menő lépcső - talán a magas vízállásnak köszönhetően kevésnek bizonyult- nagyot kellett lépni a vízbe,amit nem lehetett látni.Balesetveszélyes, ha nem tudja az ember.
Christopher F.
Christopher F.
06:19 01 Jul 20
Nagyon jó a kemping infrastruktúra, lehet hogy csak azért mert szezon legelején voltunk de a mobilház tisztasága miatt nem tudok 5csillagot adni
Annamária H.
Annamária H.
19:06 18 Jun 19
Egy mobilházhoz volt szerencsém, így ezt értékelem. Két különálló ágy plusz egy franciaágy két szobában, nem túl hosszúak, magas ember biztosan nem tud rendesen kinyújtózni rajta. A fürdő remek, WC (papír is) és zuhany is van a házban. A konyhában mikró van, de szivacs és mosogatószer például nincs. A kemping területén a szelektív hulladékgyűjtés megoldható, de külön el kell vinni a hulladékot a nagy hulladék udvarra és nincs külön fém kuka (mint később utána kerestem, Füreden egybe lehet tenni minden szelektív hulladékot, így nem is értem az egész rendszer létjogosultságát). A kempingnek van saját part része. Az étterem emberekhez való hozzáállása kérdéses, egy sportesemény önkénteseként nem azt éreztem hogy potenciális fizető vendégként tekintenek rám, aki akár ide is jöhetne nyaralni.
Éva Szabóné B.
Éva Szabóné B.
07:40 07 Aug 22
Nagy a kemping, sok a sátras- lakókocsis vendég ehhez képest kicsi a part szakasz ahol lehet fürdeni. A szállásunk faház volt amit a retró hangulat jellemezte ezt nem értékelem.
Ákos T.
Ákos T.
05:54 30 Jul 22
Ez a kemping retró! Régi vizesblokkok vannak felujitva, sajnos nem mindegyik sikerult jol.DE VAN EGY ÚJ VIZESBLOK, AMI EURÓPAI SZINTUNEK MONDHATÓ!
Farkas I.
Farkas I.
10:18 02 Jul 22
10 fős baráti biciklis társasággal voltunk egy éjszakára a kempingben. Kettő mobilházat kaptunk. Elsősorban a portás úr az autós megérkezésünk után egy órán keresztül "heló"-zott, kifogásolta azt, hogy hova parkolunk. Ezzel csak az volt a probléma, hogy ötödjére sem közölte pontosan, hogy hova álljunk.A mobilházakban nem volt légkondi (más helyeken ugyan ennyi pénzért kaptunk légkondit) ami a 35 fokban szaunává tette a házat és nem tudtunk bent lenni a forróság miatt. A kemping strandja nem volt rossz, de sajnos a balatonnak pont egy kagylós és növényes részénél van ami miatt nem igazán tudtunk fürödni, mivel a kagylók szétvágták a lábunkat.A be és kijelentkezés rendben volt, viszont a távozáskori fizetés szerintem nem jó megoldás a korán indulóknak.
Andras Z.
Andras Z.
14:27 27 Jul 21
A kemping nagy előnye, hogy jó helyen van, saját stranddal, van medence, bolt, étterem, és még sok minden, viszont nagyon túl árazott, főleg, hogy a mosdók lepusztult tákolmány, falon kívűl menő csövekkel, máló burkolattal, penészes szilikon fugákkal, ja az meg egyenesen felháborító, hogy semmilyen napszakban nem volt meleg viz, egyszer fogtam ki langyosat. A sátorhelyek között vezető út sok helyen inkább egy erdei dozer út mint aszfalt, ami nemcsak szétráz amikor bringával rámegyek hanem veszélyes is, mert sok gyerek rollerezik például, és ejszaka erre rágurulva lehet igencsak baj. A nagyon magas sátorhely ár mellett, még külőn kell fizetni mindenért, áram és wifi, ráadásul nem is keveset. Összegezve, ide többé be nem teszem a lábam soha.
Levente M.
Levente M.
06:12 29 May 21
Fahàzat béreltünk, a felszereltsége teljesen jó volt, minden, amire szükség lehet azzal felszerelve és elsō rànézésre rendezettnek tūnt.A higénia az kétségkívül rossz volt, délutàn érkeztünk, gondoltuk addigra màr átvehetō lesz a szàllàs. Így is lett, de azt nem gondoltuk, hogy az àgynemūn és egy új szemetes zsàkon kívül semmi vàltozàs nem lesz az elōzō lakóhoz képest.A kipakolàs alatt megtalàltuk a morzsàk hadàt, a koszosan elrakott edényeket (ez az elōzō lakót is minōsíti), mi a tàvozàskor azért kitakarítottunk magunk utàn. Ezek mondjuk csak olyan apró kellemetlenség, de a fürdōben és igazàból az összes térben szàmtalan olyan kosz és retek volt, ami nem a múlthéten került oda (nézzétek a képeket). Az àgy alatt nem tudom mikor takaríthattak, begurult alá egy pàr összegöngyölt fekete zoknim, de egy szürkét vettem ki.A fürdōszobàra ràférne egy alapps karbantartás, a wc lehúzó az egyàltalàn nem stabil, minden lehúzàsnàl reméltük, hogy egyben marad. A zuhanytàlca érthetetlen okokból íves, amihez egy szögletesen elhelyezett zuhanyfüggöny tartozik. Nem kell komoly jós tehetség, hogy ràjöjjünk arra, hogy minden zuhanyzàsnàl a víz ki fog folyni a fürdōben (az esti fix program a zuhany utàni felmosàs volt).Az àgynemū és a törölközōk sajnos sajnos meglehetōsen elhasználtak, volt ami véres és volt, ami fogkrémes volt.Az àra 2 fōre ilyen feltételek mellett nem éri meg (persze több fōvel az àr màr baràtsàgosabb).A hàzat leszàmítva ez egy nagyon jó kemping, a személyzet kedves volt, a kemping felszereltsége rendben van. A vízpart kellemes élmény volt minden alkalommal, ahogyan a medence is. A mini golf külön öröm volt, a pályák érdekesek. Az elhelyezkedés is remek, egy kis séta és minden elérhetō.Remélem fog tudni fejlōdni, és javulnak a fahàzak àllapotai.
Coca L.
Coca L.
17:14 06 Sep 20
Negativ: Régen gyerekként sokkal szebb volt, sajnos alig vannak már éttermek, boltok és fagyizók, nincs játékterem vagy rendes homokos part mint volt mert az a nagy építkezés mindent el ront. Szerintem ha kemping akkor felesleges oda ekkora benton tömbet építeni. Sajnálom nagyon, mert anno minden évbe legalább 2 hetet ott töltöttünk a kempingbe és imádtuk. Finom volt az összes kajálda .., palacsinta, gófri és fagyik minden volt.Pozitiv: Tiszta a part, kedvesek a helyi vendéglátók és évek után is meg ismernek, a csuzda ingyenes és a vizi ski is jó.
György P.
György P.
18:52 28 Aug 20
A bejáratnál és a kempingben bent is tábla hirdeti, hogy mennyi sok milliót kaptak strand és kikötőfejlesztésre. Jó pár éve járunk a kempingbe, de fejlődésnek nem sok nyomát látni. Egyre több a nem működő lámpa, sötétben lehet a mosdókig botorkálni. Idén nyáron (2020) már egy része le is volt zárva. A vízpart is évről évre kisebb. Először csak a nyugati részén tűnt el egy terület, hogy azután luxus szálló épüljön rajta, idén már az éttermek és a játszótér helyén is letaroltak mindent, hogy ott is luxus hotel épüljön. Ami még jó és működik, az a Magyar szocialista népköztársaság idejéből maradt ott. Jelen állapotára nem adnék másfél csillagot sem, a három csak a régi szép emlékeknek szól.
László P.
László P.
11:03 05 Aug 20
Maga a hely nagyon szép, a rengeteg árnyék miatt pedig sátrazni kifejezetten kellemes. Van gyerekmedence (a víz a 2,5 éves kisfiúnak mély volt). Sajnos a vizesblokk erős közepes, illetve egyik este nem volt melegvíz. A Füredi buli hangja is nagyon hallatszódik, de ez nem a hely hibája. Bolt van, sok mindent kapni, de eszméletlen drága (7000 ft/kg-os felvágott ár...), érdemes kisétálni a Sparba vagy a Tescoba.
8BIT O.
8BIT O.
19:38 27 Jul 20
Motel:A hátsó ajtókat sajnos csak belülről lehet zárni.Hátul nincsenek házszámok, nehéz a házakat megkülönböztetni.A motel parkolóhelyeire mindig beáll valaki.Ráférne már egy felújítás az épületre.Viszont a személyzet tagjai jó fejek.
Fruzsina K.
Fruzsina K.
09:21 14 Oct 19
Évek óta járunk a családdal és barátokkal ebbe a kempingbe. Nagyon jó helyen van; közel van az aquapark, a bevásárlóközpont és könnyű odatalálni. De ezek mellett nem ártana korszerűsíteni a vizes helységeket (mosdók, tusolók, stb), az utakat újra aszfaltozni és a személyzetet jobban megválogatni. Önmagában egyfajta “retro” stílusa van, de szerintem ez ma már hosszútávon nem olyan vonzó, mint 10 évvel ezelőtt, ezért valószínű az idén voltunk itt utoljára.
Tamás S.
Tamás S.
10:45 21 Aug 19
Ez a kemping nem a csendről és nyugalomról szól, bár erről nem a kemping tehet. Az út túloldalán lévő rendezvényközpontban ( Suncity vagy mi a ...) lévő koncert, diszkó olyan, mintha a szomszéd parcellán szólna, hajnal négykor még csak a hangerőt veszik lejjebb. Az 5 ott töltött éjszakából 3 ilyen volt. A vizesblokk elég retró, lepattogott csempékkel.És hogy valami jót is írjak: elfelejtettünk adaptert vinni az elektromos csatlakozáshoz, a recepción kaptunk kölcsön.Ha valaki éjszaka pihenni szeretne, előtte csekkolja le a suncity aktuális programjait, vagy vigyen füldugót!
csabuss C.
csabuss C.
07:56 12 Aug 19
A kemping helyileg kiváló helyen van. Gyönyörű kilátás. Az érzés miatt lett 3csillag. Abban az időszakban valahogy úgy éreztem,mintha az embereknek a kivagyiság reklámozása lenne a legfontosabb. Lehangoló volt. Kempingezés szempontjából rendben van. A vizesblokkok egy kicsit tisztábbak is lehetnének. Itt a nap szinte minden szakában van valami zajforrás. Hajnalban a gyorsuló motorosok autósok a külső úton,javasolt lenne egy zajvédő fal felhúzása,a kemping kerítése mellett,de gondolom erre nincs pénz. Reggel a fűnyírás,napközben zsúfolt a strand, este mindenhonnan visszhangzik a koncertek zaja. Szóval aki csendre vágyik,nem ez a hely az. Persze ez a főszezonban értendő. Az árak a büfékben rendesen el vannak szállva. Érthető,a bérleti díjat valamiből finanszírozni kell. A táj egyébként tényleg gyönyörű,csak kezdik elcseszni és ez jellemző lassan az egész balatonpartra sajnos. Nem olyan jó már mint mondjuk 10 évvel ezelőtt. Sajnos....
András C.
András C.
10:18 10 Aug 19
A Sun-City gagyin üvöltő hangosítása miatt ne számíts jó alvásra. Egy kempingbe belefér, hogy akad hangos szomszéd, de általában halk estenként a terület. Na itt nem az. Ez a szánalmas dübörgő diszkó eléggé lerontja az élményt.A parcella tiszta por volt (411), a mosdókat folyamatosan takarítják, azzal semmi gondom nem volt. A parton sok hatalmas tócsa. A benti árak nem a magyar átlag fizetéshez vannak igazítva.
Borsos Z.
Borsos Z.
18:42 14 Jul 22
Igazi retro feeling. Valószínűleg ez volt a legszínvonalasabb kemping a Balatonon...50 éve...Csak hideg víz van...mindenhol (reggel és este is..)Egy vizesblokk kivételével az összes tákolmány...penészes fugákkal..ahol van... csempe esik le...Wc öblítésnél nincs nyomás..nem részletetem...papír vagy van, de inkább nincs...Az egyik fürdő laminált lappal van burkolva, persze ott jön fel, ahol lehet.Free Wifi van kb 30meteres körzetben, kb 20 percig...a többi fizetős(ha van)Sátorhely poros, kiégett fűmaradványos föld.. van középen egy villanyelosztó...csak áram nincs benne...A helyet közép-fősulisok viszik, biztos nyelvtudással, így is népszerűsítve hazánkat.Strand része rendben van.
János K.
János K.
11:45 12 Jul 21
A gyerek strandon a gyerekektől 1 méterre munkagépek légkalapácsok billencsek dolgoznak életveszélyes, a gépek bűze kipufogógáza főrtelmes, a flexek zúgása reggeltől estíg. Egy hét közel 400 000 ft felháborító. Ha most jönnél ne gyere.
Teo R.
Teo R.
18:26 28 Jul 20
Alapvetően egy nagyon jó hely lenne, de az alábbiakkal teszik tönkre:- A kutyásokat csúnyán diszkriminálják. Az rendben, hogy van egy elkülönített rész a kutyás parcellákkal, de a strandra nem mehet le az ember a kutyájával. Ergo valaki ott kell maradjon a kutyával a parcellánál, így egy családnak esélye sincs együtt strandolni. Persze a kutyáért felszámítanak azért külön díjat..... 🙁 A part tele kacsakakival, de a szobatiszta kutyával esélyed nincs egy elkülönített részt kapni a parton.....- Kevés a vizesblokk- Nagyon drágák a benti éttermek- a légvár a vizen fizetős, holott maga a kemping nem éppen olcsó
RÉZSÓ M.
RÉZSÓ M.
18:36 06 Jul 20
Sajnos a fürdő fele le van zárva építkezés miatt. Erről sehol nem értesültem. 10 m. - re a partról már tele van Náddal és hinárral. Csupasz lábbal nem lehet belemenni.
David S.
David S.
14:31 08 Aug 22
Más Balatontourist kempingben is jártam már, de a füredi kritikán aluli. A recepción a személyzet, mint ha nem ezen a bolygón élne. A parcellánkat kétszer adták ki végül mi maradhattunk de az éjszaka folyamán még 2 sátrat állítottak rá idegenek. A mosdók, zuhanyzók, konyhák iszonyatosan koszosak, mocskosak. A WC ülőkék sok helyen le vannak törve. Szappan 3 napig nem volt az adagolóban. Csak hideg vízzel lehet este zuhanyozni a meleg addigra elfogy. Az áramot csak külön átalakítóval lehet használni amit vagy magunk viszünk vagy a kerékpár kölcsönzőben lehet megvásárolni (7500,-) vagy bérelni (750,-/éjszaka) A szemközti görög faluból éjszaka dübörög a zene hajnalig, ha valaki csendre és nyugalomra vágyik pláne ne válassza ezt a kempinget.
Réka G.
Réka G.
10:07 20 Jun 22
Kicsit soknak érzem a 4,1-es csillagozási átlagot. Mielőtt elolvasnád az értékelésem, tudom, hogy kempingről van szó és nem szállodáról, így is álltam hozzá, amikor lefoglaltuk és átvettük a kulcsokat.Na de, azért az szerintem elvárható lehet, hogy a ház, amit kibérelsz 25 ezer ft/éj + 530 ifa fő/éj-ért, tiszta legyen.. Ez a ház minden volt, csak nem tiszta. Beléptünk átvétel után és olyan kosz mennyiség volt, hogy ki kellett takarítani.. Az ágynemű huzat át volt húzva és kaptunk szemeteszsákot, de ennél többet már nem nagyon csinálhattak. Mindenhol óriás méretű pókhálók (a pókok nyilván alap tartozékai voltak a háznak), a zuhanyfüggöny penészes volt, a tányérok/poharak/bögrék ételmaradékosak és még sorolhatnám. (A velünk tartott egyik család az egyik éjszakát nem is tudta a házban tölteni, mert ellepték a hangyák a házukat (és nem a konyhát...), este 6 után meg semmi segítségre nem lehet számítani, egy ekkora területű kempingben. Ezen kicsit dolgozniuk kéne). A berendezés minősége.. hát az megragadt a 80-as években, ami tényleg nem fájna, ha nem kérnének irreálisan sokat. Tudom, hogy a partszakaszt és azt fizeti meg az ember, hogy Füreden van a szállása, de még a partszakasz se volt túlzottan nagy. Kicsekkoláskor, meg legalább fél órát kell várni mire ki tudod fizetni, nem szeretném tudni, hogy egy augusztus 20-ai hétvégén milyen lehet a sor...(A wifi pedig 2022-ben fizetős és nem kevés pénzt kérnek el érte, szóval ha idekészülsz, akkor inkább válts nagyobb mobilnet csomagra :D)Láttam más panaszos értékelésnél, hogy a mobilházat ajánlják a kemping dolgozói, de kérem, nekem ne. Én csak szimplán nem szeretnék többet ide visszajönni.
Dominik K.
Dominik K.
14:49 19 Jun 22
Tavaly nyáron volt dolgunk először ezzel a "remek" hellyel. A BalatonBikeTour e-bike kölcsönzőjébe érkeztünk volna, de térképen nem volt pontosan jelölve, csak az, hogy a kemping területén van.A főkapuhoz érve a biztonságiak hihetetlenül prosztó parasztok voltak. Többször is említettük (kb 4-szer!) hogy mi nem a kempingben szeretnénk megszállni, csak kerékpárt szeretnénk bérelni a BBT-től. Ennek ellenére mintha a falnak beszélnénk, kitöltettek velünk valami papírokat, nagyjából egy rendőrségi kihallgatás stílusában.Hiába mondtuk többször, hogy NINCS foglalásunk, mivel NEM foglaltunk semmit, megjegyzéseket tettek hogy "hogy lehet nem tudni hogy mit foglaltunk".Leparkoltunk a legközelebbi parkolóhelyen a regisztációs épület (vagy micsoda, nem emlékszem pontosan, a kapu közveltne közelében) előtt a parkolóhelyre. Beküldtek az épületbe hogy valamit csináljak, na itt sikerült megértetni a személyzettel hogy NEM megszállni szeretnénk! Visszairányítottak a biztonságihoz, hogy adjam vissza a papírokat. Mikor visszaadtam neki, végre megértette hogy mit akartunk elmagyarázni, majd közölte a hátam mögött fennhangon hogy "végre kinyögte ez a kettő hogy mit akar" (vagy valami hasonló jellegű megnyilvánulás volt, a pontos szóhasználatra nem emlkészem, de eléggé nem odaillő volt, ráadásul ő nem értette mit akarunk). Ezek után továbbra sem tudták megmondani hogy a BBT hol található, a recepciósnak fogalma sem volt hogy náluk van ilyen szolgáltatás, így felhívtam a BBT-t hogy hátha ők meg tudják mondani hogy pontosan hova kell menni. Átirányítottak az ott dolgozó úriemberhez aki telefonon elnavigált engem a megfelelő helyre. Eközben édesanyám a kapunál maradt a kocsival. A biztonsági ezt elfogadhatatlannak tartotta, és fennhangon ordított édesanyámmal, hogy "tűnjön el onnan mert ez ilyen és ilyen fenntartott parkoló", "mit képzel hogy ott áll" és egyebek, de ugyanakkor azt nem mondta meg hogy hova kéne mennie. Hiába mondta édesanyám hogy én (a fia) itt van a kempingben, ki akarta küldeni hogy azonnal távozzon. Végül szintén a BBT-s úriember telefonon keresztül lenyugtatta a kishíján örjöngő biztonságit annyira, hogy édesanyám el tudott hajtani, és elnavilgálta olyan helyre ahova kocsival is be tudott hajtani és tudott parkolni.A mosdót volt (bal)szerencsém használni, talán egy fokkal volt jobb, mint a bokorba vizelni.Szerencsére megtudtam hogy van egy hátsó kis bejárat a BBT-hez, így nem kell többet a biztonságiakkal interakcióba lépnem. Hála istennek.
Bìborka B.
Bìborka B.
07:25 15 Aug 21
Családommal 3 éjszakát töltöttünk itt és sajnos nagy csalódást okozott. Egész éjszaka buli volt, aludni nem lehet ezen felül mellettünk lévő parcelában egy fiatal társaság éjjel végig bulizott, recepción szóltunk mondták, hogy majd a járkálnak erre, és figyelnek, hát egyszer láttunk valakit napközben, nem pedig 23 óra után amikor szükséges lett volna, és utolsó éjszakán is arra kellett felkelni hajnali 4kor, hogy vitatkoznak és kiabálnak..hiába szólt több itt "pihenő" ember is..
Pongrácz V.
Pongrácz V.
17:50 25 Jul 21
Két éjszakát sátoroztunk pénteken és szombaton. Borzasztó volt. A kempinghelyen alig árnyék. Áramvételi hely kb 30 méterre. Hangyák milliói...A közeli diszkó zaja minden reggel ötig hallható. Ha koncert is van, olyan mintha ott lennél.. a vizesblokkot takaritjak de valahogy az illattal nem sikerült mit kezdeni. Pozitívum a strand rész. Sok árnyék, van lassan mélyülő rész is és homokozós a kicsiknek. Nincs hering parti erzés és az ételre sem kell sokat vérni. De ha éjjel a diszkó miatt nem tudsz aludni sokat ront az érzeten.Nem hinném hogy visszatérünk..
Dallos S.
Dallos S.
08:49 24 Oct 20
Elvileg a google szerint ma nyitva van a kemping. Este 20:00 kor érkeztünk és döbbenten láttuk, hogy zárva! Jó lenne valakinek frissíteni a nyitvatartást!!!!!!!
Homolya P.
Homolya P.
17:29 25 Aug 20
Retro, borzasztó esti fogadás, világítás hiánya, bankkártya elfogadása reggeliző helyen ne is gondolj rá :(. A tisztálkodó helyiségek minősíthetetlen állapotban. 40 évvel ezelőtti állapot. Mindez nagyon drágán. Nem ajánlom senkinek, ha csak nem kényszer helyzet.
Trepak R.
Trepak R.
16:11 21 Aug 20
A szállás tökéletes! Na, de hogy a kemping tulajdonosa engedi a benti büfék üzemeltetőinek a szabad rablást az felháborító! És itt nem az ételre gondolok, hanem pl. a sörre. Dobozos sör 900 magyar forint??? 0.5 literes cola 600???? Én voltam a hülye, hogy nem nevettem ki a kiszolgáló kislányt és mondtam volna neki, hogy tegye szépen vissza... Vendég taszító, és ezek miatt a fabódés (kókleres vállalkozó) büfék miatt sok ember legközelebb azt mondja, hogy ide nem az biztos....szomorú!!!
Luca D.
Luca D.
09:22 12 Aug 20
Nem értem, hogy ha van ügyfélszolgálat, akkor a telefont miért nem lehet felvenni? Kb 3 órája próbálom elkérni őket, de vagy foglalt vagy senki se veszi fel!
Jozsef L.
Jozsef L.
09:49 09 Aug 20
Maga a kemping a természeti adotságai alapján jó lenne a gyerekeknek tetszett a sátorozás a csúszda és hogy nem túl sekély a víz, de a zuhanyzófülke kevés és büdös a vizesblokkokat kisebb nagyobb sikerrel próbálják tisztán tartani. A kemping területén az étkezés jobb elfelejteni méreg drága de legalább nem finom a palacsinta pl. halízű. Az már csak extra, hogy 7x8 méteres sátorhelyet 70 m2-nek adják ki. Szóvá is tettem mert átverés!
Erika B.
Erika B.
12:33 30 Jul 20
Ár érték arányban katasztrófa. A víz algás piszkos iszapos. Mosdót fél óra keresés után sem találtam. Árnyékos helyen csak gumicsizmában akarjon valaki helyet keresni mivel sár volt ahová nem sütött a nap. /bár esö nem esett mostanság 🙄/ Az északi parti strandok legnagyobb csalódása számomra.
Theisz D.
Theisz D.
17:18 21 Jul 20
A mosdók koszosak! az eddig 0-24-ben működő zuhanyozókat 18:00-kor bezárják! Ki megy 18:00 előtt fürdeni? Amikor rákérdeztünk a válaszok: 1.: Mivel non-stop nyitva volt, reggel a takarítónak sok dolga volt hogy rendbe rakja..... 2.: A masszőr lány takarítja a folyosót, ha Ő elmegy bezárja az egész egységet! Nem semmi érvelések! Sok éven át jártunk oda, de a folyamatosan eső színvonal és a legutóbbi "baki"miatt másik kempinget keresünk. Senkinek nem ajánlom!!!!!!!!
Czuczor A.
Czuczor A.
10:02 18 Jul 20
Szocreál bungaloban szálltunk meg. A minőség a szállás árakat nem fedi.A vendéglőben ilyen rossz rantottsajtot rizzsel még nem ettem 2590ft-ert.
Molnár J. C.
Molnár J. C.
08:13 03 Jul 20
Három napja hívogatom a kempinget telefonon! Egyszer nem vették fel a telefont. Jelenleg minden kollega foglalt. Szánalmas!A többi negatív vélemény miatt nem hogy hívni nem fogom, de oda se megyek!
Jolán Eszter S.
Jolán Eszter S.
22:14 12 Aug 19
2019.07.06 tól 09.ig 4napra 147 ezer Ft értbéreltünk 1. 2 szobás akadálymentesített Bungalót. Amennyiben az egyik szobát lezárták volna elég lett volna csak a felét fizetnünk 2 személyre.Megoldható lett volna!!!De volt sok más probléma is !!1.)Az Ágyra nemtudott a rokkant férjem felülni olyan magas volt. Állíthatatlanul van beszerelve. 1 lába van de 172 cm magas.2.)A Tusolóban ami 80×80cm es. 1 személy nem fért el,a függöny kilógott mert sülyesztett zuhanytálca volt, a víz beterítette az egész fürdőt. Úszott ott minden. 3.)A tetőről az eső víz / mert rendesen esett / a nyakunkba folyt ,a ki és be járáskor. Mert a csatorna tele volt falevéllel. Én hívtam másnap kerti munkást aki természetesen azonnal szivesen kitakarította. 4.)A Kávéfőzőt a szobába kellett vinni ,nem volt konektor a konyhában a pultnál kialakítva neki. Távozásunkkor tuddtuk meg ,hogy a pult alatt van. 5.)TV-é nek 3 aljzat volt beépítve. Amiből csak 1 volt beélesítve a 3 ból. Persze ,hogy a másikba volt bedugva a TV. Még a szerelők se tudták, TV csere után se jöttek rá. Csak a távozásunk napján. A 4 nap nyaralásból ,3 nap a szerelők várásával, eligazításával ment el. 6.)A Terasz a Szobák tele pókhálóval amit nekem kellett eltüntetni. 7.)A padló olyan koszos volt ,hogy a víz fekete lett már az első nap amikor felmostam. Mindenki nagyon készséges segítőkész volt ,kérésünkre azonnal kaptunk WC papírt is. Kérdem én ????De mindezeket miért annak kell elintézni aki ,nagyon ,de nagyon sokat fizet azért ,hogy pihenhessen. Hol volt itt pihenés ???
További vélemények
js_loader

Ajánlatkérés

Kérem töltse ki az alábbi űrlapot az ajánlatkéréshez, vagy küldjön emailt:
hello@sulitura.hu
Mihamarabb felvesszük Önnel a kapcsolatot.

Ajánlatkérés
Sending