Balatontourist Füred Kemping és Üdülőfalu


Balatontourist Füred Kemping és ÜdülőfaluBalatontourist Füred Kemping és ÜdülőfaluBalatontourist Füred Kemping és ÜdülőfaluEurocomfort "A" mobilházEurocomfort "A" mobilházEurocomfort "A" mobilházEurocomfort "A" mobilházEurocomfort "A" mobilházEurocomfort "A" mobilházEurocomfort "A" mobilházEurocomfort "A" mobilházEurocomfort "B" mobilházEurocomfort "B" mobilházEurocomfort "B" mobilházEurocomfort "B" mobilházSun Cool mobilházSun Cool mobilházSun Cool mobilházSun Cool mobilházSun Cool mobilházSun Cool mobilházSun Cool mobilházSun Cool mobilházSun Cool mobilházSun Cool mobilházSun Cool mobilházThetis mobilházThetis mobilházThetis mobilházThetis mobilházThetis mobilházThetis mobilházThetis mobilházAlice ÜdülőházAlice ÜdülőházAlice ÜdülőházAlice ÜdülőházAlice ÜdülőházAlice ÜdülőházAlice ÜdülőházAlice ÜdülőházAlice ÜdülőházAlice ÜdülőházAlice ÜdülőházHelga ÜdülőházHelga ÜdülőházHelga ÜdülőházHelga ÜdülőházHelga ÜdülőházHelga ÜdülőházHelga ÜdülőházIngrid ÜdülőházIngrid ÜdülőházIngrid ÜdülőházIngrid ÜdülőházIngrid ÜdülőházKatrin ÜdülőházKatrin ÜdülőházKatrin ÜdülőházKatrin ÜdülőházMarcella ÜdülőházMarcella ÜdülőházMarcella ÜdülőházMarcella ÜdülőházStrandmotelStrandmotelStrandmotelStrandmotelStrandmotelStrandmotelStrandmotelStrandmotelStrandmotelStrandmotelStrandmotelStrandmotelStrandmotelStrandmotelStrandmotelBalatontourist Füred Kemping és Üdülőfalu térkép

A Balatontourist Füred Kemping és Üdülőfalu kiemelt előnyei

Saját strandszakasz
Vasútállomástól 1,5 km-re, gyalog 18 perc
Max. férőhely: 400 fő
Legjobb ár: 6500 Ft/fő/éj

Elhelyezkedés

Cím: 8230 Balatonfüred, Széchenyi István u. 24.

A Balaton északi partján, Balatonfüreden található a szállás.

A Balatonfüred vasútállomástól 1,5 km-re található, gyalog 18 perc.

Közösségi tér

A Balatontourist Füred Kemping és Üdülőfalu saját stranddal rendelkezik, így az egész csoport összegyűlhet a strandon. Gyerekmedence, úszómedence és vízicsúszda is használható a nyári időszakban. Sportolási lehetőségek is adottak a szálláson: vízisípálya, vízi sportszer kölcsönző, strandröplabdapálya, mini golf, gokart- és kerékpárkölcsönző, rekortán borítású tenisz- és streetball pálya.

Szobák, felszereltség, szolgáltatások

A szállás térképe ide kattintva tekinthető meg.

A szállás többféle típusú szállásegységgel várja vendégeit.
Ágynemű, szobai törölköző, saját fürdőszoba WC-vel, valamint konyha mindegyik szállásegységben adott. Strandtörölközőt külön kell hozni.

Eurocomfort „A”, Eurocomfort „B” és Eurocomfort „A Plus” mobilház
A 32 négyzetméteres 5-6 fős mobilházak 3 hálótérrel rendelkeznek: 1. hálószobában 2 db egyszemélyes ágy, a 2. hálószobában szintén 2 db egyszemélyes ágy, a nappaliban pedig kihúzható kanapé. A kihúzható kanapén 1 felnőtt, vagy pedig 2 fő max. 12 éves gyermek aludhat. Így a max. férőhely 5-6 fő, életkortól függően. A mobilházon belül saját étkező, konyha, fürdőszoba zuhanyzóval és WC-vel érhető el. A mobilház előtt fedett terasz használható székekkel, asztalokkal. Konyha felszereltsége: elektromos főzőlap, hűtőszekrény, mikrohullámú sütő, étkészlet és főzőedények. A konyhahasználathoz külön szükséges hozni: konyharuhát, mosogatószivacsot és mosogatószert. Konyhahasználat után az edényeket kérjük elmosogatni. További felszereltség: TV és hajszárító.

Sun Cool mobilház és Thetis mobilház
A 24 négyzetméteres 5-6 fős mobilházak 3 hálótérrel rendelkeznek: 1. hálószobában 1 db franciaágy, a 2. hálószobában 2 db egyszemélyes ágy, a nappaliban pedig kihúzható kanapé. A kihúzható kanapén 1 felnőtt, vagy pedig 2 fő max. 12 éves gyermek aludhat. Így a max. férőhely 5-6 fő, életkortól függően. A mobilházon belül saját étkező, konyha, fürdőszoba zuhanyzóval és WC-vel, valamint TV érhető el. A mobilház előtt fedett terasz használható székekkel, asztalokkal. Konyha felszereltsége: elektromos főzőlap, hűtőszekrény, mikrohullámú sütő, étkészlet és főzőedények. A konyhahasználathoz külön szükséges hozni: konyharuhát, mosogatószivacsot és mosogatószert. Konyhahasználat után az edényeket kérjük elmosogatni.

Alice Üdülőház
A 60 négyzetméteres 6 fős üdülőházak 3 hálótérrel rendelkeznek: 1. hálószobában 2 db egyszemélyes ágy, a 2. hálószobában 2 db egyszemélyes ágy, a nappaliban pedig szintén 2 db egyszemélyes ágy. Az üdülőházon belül saját étkező, konyha, fürdőszoba zuhanyzóval és WC-vel érhető el. Az üdülőház előtt fedett terasz használható székekkel, asztalokkal. A konyhahasználathoz külön szükséges hozni: konyharuhát, mosogatószivacsot és mosogatószert. Konyhahasználat után az edényeket kérjük elmosogatni.

Helga Üdülőház és Katrin Üdülőház
A 32-35 négyzetméteres 3-4 fős üdülőházak 1 hálótérrel rendelkeznek. Az üdülőházon belül saját étkező, konyha, fürdőszoba zuhanyzóval és WC-vel érhető el. Az üdülőház előtt terasz használható székekkel, asztalokkal. A konyhahasználathoz külön szükséges hozni: konyharuhát, mosogatószivacsot és mosogatószert. Konyhahasználat után az edényeket kérjük elmosogatni.

Ingrid „A” és Ingrid „B” Üdülőház
Az 50 négyzetméteres 5 fős üdülőházak 3 hálótérrel rendelkeznek. Az üdülőházon belül saját étkező, konyha, fürdőszoba zuhanyzóval és WC-vel érhető el. Az üdülőház előtt terasz használható székekkel, asztalokkal. A konyhahasználathoz külön szükséges hozni: konyharuhát, mosogatószivacsot és mosogatószert. Konyhahasználat után az edényeket kérjük elmosogatni.

Marcella Üdülőház
A 35 négyzetméteres 4 fős üdülőházak 2 hálótérrel rendelkeznek. Az üdülőházon belül saját étkező, konyha, fürdőszoba zuhanyzóval és WC-vel érhető el. Az üdülőház előtt terasz használható székekkel, asztalokkal. A konyhahasználathoz külön szükséges hozni: konyharuhát, mosogatószivacsot és mosogatószert. Konyhahasználat után az edényeket kérjük elmosogatni.

Strandmotel E3, E4 és földszint
A 28-40 négyzetméteres 3-4 fős strandmotelek 1-2 hálótérrel rendelkeznek. A strandmotelen belül saját étkező, konyha, fürdőszoba zuhanyzóval és WC-vel érhető el. A strandmotelekhez terasz tartozik székekkel, asztalokkal. A konyhahasználathoz külön szükséges hozni: konyharuhát, mosogatószivacsot és mosogatószert. Konyhahasználat után az edényeket kérjük elmosogatni.

Étkezés

A szállás területén található élelmiszerbolt, strandbüfé. A szállásegységekben önellátó konyhák adottak.

A kijelölt tűzrakóhelyeken szalonnasütési, bográcsozási lehetőség is rendelkezésre áll.

Buszparkoló

Díjmentes parkolás biztosított a szállás területén.

Bejelentkezés és kijelentkezés

Bejelentkezésre 15:00 órától, kijelentkezésre pedig 10:00 óráig van lehetőség. A recepció 8:00-18:00 óra között tart nyitva.

Diákcsoport árak

A megadott árak tájékoztató jellegű árak. A pontos árakról, foglaltságról érdeklődjön a lenti elérhetőségeken, mivel az árak naponként eltérőek! Az árakban benne van az ágynemű, törölköző, strandbelépő is.

Sun Cool mobilház (max. 5-6 fő): 35000 – 50000 Ft/mobilház/éj
Thetis mobilház (max. 5-6 fő): 35000 – 50000 Ft/mobilház/éj
Marcella üdülőház (max. 4 fő): 27000 – 40000 Ft/üdülőház/éj

Az ár nem tartalmazza az idegenforgalmi adót, melynek mértéke 530 Ft/fő/éj (18 éven felüliekre érvényes).

Fizetési feltételek

50% előleg fizetése szükséges a foglalástól számított 30 napon belül, kivéve ha 2 hónapon belül érkeznek, ekkor 1-2 héten belül fizetendő. A fennmaradó összeg a helyszínen fizetendő.

Lemondási feltételek

Ingyenes létszámmódosítás vagy lemondás legkésőbb érkezés előtt 31 nappal lehetséges. Érkezés előtt legkésőbb 31 nappal történő teljes lemondás esetén a befizetett előleg visszautalásra kerül, a visszautalás díja a vendéget terheli. Érkezéshez képest 30 napon belüli létszámcsökkentés vagy lemondás esetén a kötbér mértéke a befizetett előleg összege. Minden módosítást írásban szükséges elvégezni.

Vélemények

Balatontourist Füred Kemping és Üdülőfalu
Nagyszerű
4.0
2888 értékelés alapján
Attila M.
Attila M.
A kutyás kempingben voltunk, a vizesblokkokat felújították. Az olcsóbb parcellákon kevés az árnyas hely. A nem kutyás részben a strand rendezett. Ha valaki parcellát választ inkább messzebb az üdülő házaktól, mert ott nem csak kemping használó népek is bérelnek helyet…Étterem csak egy egyszerű van, a többi étteremért be kell menni Füredre. (Kerékpár javasolt.)Élelmiszerbolt ellátottság nagyon jó.
Ildikó E.
Ildikó E.
Három gyerekkel, 5 éjszakát töltöttünk mobil házban.Recepciósok, portások, kertészek, takarító személyzet segítőkészek, kedvesek .A házban tisztaság, az ágynemű patyolat tiszta.Hátrány:Az edények nagyon minimál, ha főzni akarsz vigyél saját eszközöket. ( Egy közepes, egy kicsi lábos, és egy kopott teflon sütő van csak )Közelben Spar, Teszkó és egy jó kis étterem a Mamma Mia, ahol a napi menü verhetetlen, így főzni se nagyon kellett.
Farkas I.
Farkas I.
Konténer házban voltunk. Tökéletes volt a berendezés a tisztaság, minden egyéb. A klímaberendezést néha újra kellett indítani, de ez élhető. Megfelelő minden más. A közös mosdó, az étkezési lehetőség.
Petra N.
Petra N.
Évekkel ezelőtt voltam utoljára kempingezni és egy kicsit izgultam is, hogy milyen lesz,de amint megérkeztünk, nagyon pozitívan csalódtam. A teljes kemping területe tiszta, karbantartott. Ki lehetett választanunk,hogy hova szeretnénk a sátrat felállítani, ami nagyon jó,mert így sikerült egy árnyékosabb helyet találnunk, a recepcióhoz közel. A part is szép, rendezett. Egy kisebb felújítás zajlik éppen, de minket ez egyáltalán nem zavart,nem lehetett hallani belőle semmit. A wc, fürdő nagyon tiszta, aminek én külön örültem. "CEE" villásdugó átalakító szükséges, hogy normál konnektort tudjunk használni, de akár a biciklikölcsönzőből is lehet bérelni vagy venni. Máskor is biztosan jövünk. Mindenkinek ajánlom.
József S.
József S.
Nagyon jó minőségű kemping, hatalmas terület. Egyetlen de nagy hibája a picike strand a LUA resort építése miatt, a csuszda is megszünt. Város nézős vagy bicós bázisnak jó.
js_loader

Ajánlatkérés

Kérem töltse ki az alábbi űrlapot az ajánlatkéréshez, vagy küldjön emailt:
hello@sulitura.hu
Mihamarabb felvesszük Önnel a kapcsolatot.

Ajánlatkérés
Sending