Kispalotajátékok


KispalotajátékokKispalotajátékokKispalotajátékokKispalotajátékokKispalotajátékokKispalotajátékokKispalotajátékokKispalotajátékokKispalotajátékokKispalotajátékokKispalotajátékok

Az immár 25 éve futó Kispalotajátékok rendezvénysorozat helyszínén a diákok történelmi környezetben ismerkedhetnek meg a tankönyvekből tanult haditornával, mesterségekkel (gyertyamártó, kőfaragó, faesztergályos, szövő, nemezes), vagy épp ősi receptek alapján készült ételeket kóstolhatnak meg a történelmi konyhában.

A diákok számára egész napos szervezett programokat biztosítanak a meghirdetett napokon. Részt vehetnek reneszánsz tánctanításon, solymászaton, haditorna bemutatón (Szent-György Lovagrend tagjainak előadásában), hajókiránduláson. Továbbá múzeumi vezetés keretében ismerhetik meg a Salamon tornyot, illetve a Mátyás Király Múzeum aktuális kiállításait. Az aktuális programtervezetről érdemes a Kispalotajákok honlapján tájékozódni.

Bár a Kispalotajátékok színtere szabadtéri, eső esetén is látogatható, ugyanis rengeteg fedett térrel rendelkeznek.

A Fő utcában kézműves termékek vásárolhatóak a hangulatos sátrakban.

A Kispalotajátékok helyszíne vasúttal díjmentesen közelíthető meg, melyhez előzetes nyilatkozat kitöltése szükséges. Buszok parkolására a Platánsátor mellett van lehetőség a rendezvény helyszíne melletti buszparkolóban.

Térkép

Cím: 2025 Visegrád, Városi park, Fő u. 43.

További információk

Kérjük, tájékozódjon az aktuális jegyárakról, foglalási feltételekről a Kispalotajátékok honlapján: kispalotajatekok.hu/iskolaknak

https://kispalotajatekok.hu/iskolaknak/

További visegrádi programok

További visegrádi és dunakanyari programokért kérjük, látogassa meg a programajánló oldalunkat!