Velencei Sporttábor és Diákszálló


FaházakFaházakFaházakkondiSzoba12 fős Faház12 fős Faház12 fős FaházFéltetős foglalkoztatóFéltetős foglalkoztatóRekortán sportpályaVelencei Sporttábor és DiákszállóVelencei Sporttábor és DiákszállóVelencei Sporttábor és DiákszállóVelencei Sporttábor és DiákszállóVelencei Sporttábor és DiákszállóVelencei Sporttábor és DiákszállóVelencei Sporttábor és Diákszálló12 fős faház4 fős faházVelencei Sporttábor és DiákszállóVelencei Sporttábor és DiákszállóVelencei Sporttábor és DiákszállóTáborvezetői szobaTáborvezetői szobaTáborvezetői szobaSportpálya12 fős faház4 fős faházakVelencei Sporttábor és DiákszállóVelencei Sporttábor és Diákszálló

A Velencei Sporttábor és Diákszálló kiemelt előnyei

Vasútállomás és strand sétatávolságra
Max. férőhely: 194 fő
Legjobb ár: 4200 Ft/fő/éj

Elhelyezkedés

Cím: 2475 Kápolnásnyék, Tó u. 58.

A Velencei Sporttábor és Diákszálló nevű szállás Velence és Kápolnásnyék határán fekszik, a Gárdonyi út és Tó utca által határolt sarkon.

A Velence Korzó szabadstrand 700 méterre fekszik, gyalog 5 perc a szállástól. A homokos partú Velence Korzón ingyenes a strandolás. A strandon számos büfé, étterem érhető el, gazdag étel- és italkínálattal.

A Velence vasútállomás 1 km-re fekszik a szállástól, gyalog 10 perc.

A szállás az alábbi neveken is ismert: 1125-ös Ifjúsági szálló Velence, Velencei Ifjúsági és Gyermektábor, Újpesti Gyermek- és Ifjúsági Ház Velence, Velencei Diák- és Sporttábor.

Közösségi tér

2 db fedett, zárt, 150 négyzetméter alapterületű foglalkoztató épület áll rendelkezésre, valamint egy féltetős (oldalt nyitott) foglalkoztató épület is.

1 db hajópadlós sátrat is igénybe vehetnek a csoportok, ennek használata/igénylése minden esetben bérleti díj fizetését vonja maga után.

A tábor területén található sportpályák: focipálya (rekortán), kosárlabdapálya (rekortán), kültéri kondi (rekortán), homokos strandröplabda pálya.

Kizárólagos foglalás esetén értelemszerűen a csoport a foglalkoztatók felett szabadon rendelkezik. Abban az esetben, ha a táborban több csapat egyszerre tartózkodik, akkor a csapatok egymás között beosztva tudják használni az összes foglalkoztatót. Igény esetén tudunk kizárólagosságot biztosítani felár ellenében.

A tábor ideális helyszín nyári tábor, osztálykirándulás, kézműves tábor, sporttábor, edzőtábor, erdei iskola céljára.

Szobák, felszereltség, szolgáltatások

194 fő fér el a szálláson 11 db 12 fős faházban (emeletes ágyak, 2×6 fő leosztásban), 10 db 4 fős faházban (emeletes ágyak), 1 db 9 fős faházban, 3 db 3 fős kőházban (normál ágyak), és 1 db 2 fős táborvezetői szobában (normál ágyak).

A 12 fős, 9 fős és 4 fős faházakhoz közös használatú vizesblokkok tartoznak. A 3 fős kőházak és a kétfős táborvezetői szoba saját fürdőszobával rendelkeznek. Minden faházban található hűtőszekrény.

A 12 fős faházak pótágyazhatók +2 pótágy / faház kapacitással.

Az udvaron található több tűzrakóhely, amelyek alkalmasak bográcsozásra, szalonnasütésre.

Kölcsönözhető több nyárs, bogrács és bogrács állvány díjmentesen, a készlet erejéig. A konyhát önellátó étkezésre nem lehet használni. A tűzrakóhely használatához eszközöket, előkészítő helyiséget biztosít a tábor.

A szálláshely nem fűthető.

A tábor területén háziállat nem tartózkodhat!

Étkezés

Étkezés helyben igényelhető a szállás éttermében, de előre szükséges leadni a rendelést, mert csak csoportok részére tart nyitva. A kért ételt nem lehet kiválasztani, mert egyféle étel van, amit aznap minden csoport kap.

Étkezések ideje:
Reggeli 7:00-9:00 óra között
Ebéd 11.30-14:00 óra között
Vacsora 17:00-19:00 óra között

A konyhát önellátó étkezésre nem lehet használni. A tűzrakóhely használatához eszközöket, előkészítő helyiséget biztosít a tábor.

Buszparkoló

A buszok parkolására a szállás parkolójában van lehetőség.

Bejelentkezés és kijelentkezés

Bejelentkezés: az érkezés napján 14:00-20:00 óra között.
Kijelentkezés: a távozás napján 10:00 óráig.
Ettől eltérő időpontokat előzetesen egyeztetni kell!
Csomagmegőrzés ingyenes.

Diákcsoport árak

Szállás ellátás nélkül: 4200 Ft/fő/éj

A fenti szállásdíj nem tartalmazza az ágyneműt, de külön kérhető. Ágynemű mosatás díja: 800 Ft/fő. (Törölközőt hozni kell.)

Étkezések árai:
Reggeli: 800 Ft/fő/alkalom
Ebéd: 1750 Ft/fő/alkalom
Vacsora: 1500 Ft/fő/alkalom

Az első étkezés csak vacsora lehet az érkezés napján. Az utolsó étkezés csak reggeli lehet a távozás napján. Az étkezés díját közvetlenül az étkeztető cég felé kell rendezni.

A helyszínen idegenforgalmi adót kell még fizetni, melynek mértéke 540 Ft/fő/éj (18 éven felüliekre érvényes).

Kizárólagos területhasználat a tábor idejére egyeztetés szerint vagy a tábor 80%-os foglalásától automatikusan.

Tábor nyitvatartása: május 1- október 30. között.
Előszezon: május 1-június 15. között.
Főszezon: június 15-augusztus 20. között.
Utószezon: augusztus 20-október 30. között.
Elő- és utószezonban lehetséges 1 éjszakás foglalás is, de főszezonban minimum 4 éjszaka foglalása lehetséges.
Főszezonban az érkezés vasárnap vagy hétfőn lehetséges. Távozás csütörtök, péntek, szombat vagy vasárnap.

Fizetési feltételek

Foglalást követően 10 munkanapon belül a teljes összeg 10%-a fizetendő foglalóként, különben a foglalást automatikusan töröljük.
A fennmaradó összeg legkésőbb érkezéskor fizetendő.

Lemondási feltételek

Elszámolásnál a foglalási létszám maximum 10%-kal módosulhat.
Az érkezési napon a foglalás értékének 100%-a a kötbér. No-show esetén a foglalás értékének 100%-a a kötbér.
Az érkezési nap előtti 1.-7. napon a foglalás értékének a 90%-a kötbér.
Az érkezési nap előtti 7.-30. napon a foglalás értékének a 50%-a kötbér.
A foglaló nem téríthető vissza.

Házirend

A tábor területén háziállat nem tartózkodhat!

Velence és Kápolnásnyék önkormányzata a lakó- és üdülőövezetre csendrendeletet helyezett érvénybe, mely szerint 22:00 óra után csak önkormányzati engedéllyel lehet a nyugalmat megzavaró tevékenységet folytatni. Tehát azon csoportok akik szeretnének a táborban zenés vagy bármilyen hangos mulatságot tartani, amely este 22:00 óra után is eltart, azt az önkormányzat felé jelezni kell előre.

Vélemények

Újpesti Gyermek- és Ifjúsági Ház
3.8
151 értékelés alapján
Boróka M.
Boróka M.
1560859277
Én egy táborban voltam itt és nagyon sok jó élménnyel gazdagodtunk.
Boróka M.
Boróka M.
1560859276
Én egy táborban voltam itt és nagyon sok jó élménnyel gazdagodtunk.
István K.
István K.
1556367990
Köszönjük, hogy ott lehettünk!
Norbert J.
Norbert J.
1553365293
Itt volt az első edzőtáborom. Réges-régen önmagunkat adtuk. Akkor 11től 14 éves koromig voltam minden június végén.
Boglárka P.
Boglárka P.
1530248840
Egyre jobb körülmények között táborozunk itt, évek óta. Finom ételek, kényelmes ágyak, közeli vízpart. Jó hely!
Mercedes P.
Mercedes P.
1624224578
Very good value for money, good children's camps can be organized here. The caretakers are very nice and helpful. The rooms are simply furnished, but clean and have everything you need. The proximity of the lake is a huge advantage, just as the huge garden is also very good for a camp. It is possible to make a fire, so for a child the place is like Paradise.
Júlia V.
Júlia V.
1569664997
Nagyon szép helyen van, de a szálláson nagyon sok a pók!!!
Emese M.
Emese M.
1565688313
A real kid's paradise without the achievements of the age, and yet the kids are having fun!
Emese M.
Emese M.
1565688312
Igazi gyerekparadicsom a kor vívmányai nélkül, és mégis, mégis jól érzik magukat a gyerekek!
László T.
László T.
1562387197
Nagy, zöld térben egy csomó kis faház, ahol megállt az idő nagyjából 1980 körül... A Velencei tó és a kiépített parti rész pár perc sétával elérhető. A velencei vasútállomás nagyjából 500 méter. A táborhelyen több csoport is kényelmesen elfér egymás mellett. Van fedett, nyitott oldalú közösségi helység rossz idő esetére. Van tűzrakóhely, amihez fát a gondnoktól lehet kérni. Van kosár, strandröplabda és focipálya, és szabadtéri kondipark - féle. Van egy olyan közös étkező, ami az alsós éveinket idézi, még a kisdobos nyakkendő idejéből.A faházakban mosdó nincs, de legalább wifi se ? így az osztálykiránduláson a gyerekek (már amelyiknek nincs korlátlan mobilnete) egymással is foglalkoznak kicsit. A szobákban emeletes ágyak vannak.A táborvezetői szálláson négy ágyas szobák vannak, ezeknek a szobáknak van saját zuhanyzója is, de a wc itt is közös.Az ágyneműérhasználatért tisztítási díjat kell fizetni.A gondok és a személyzet segítőkészek, rugalmasak.Nincs kötelező esti takarodó, bár a kaput 10 óra körül bezárják.
László T.
László T.
1562361028
In a large, green space, there are a lot of small wooden houses, where time stood still around 1980... The Venice lake and the built-up coastal area can be reached within a few minutes' walk. The Venice train station is roughly 500 meters away.Several groups can fit comfortably next to each other at the campsite. There is a covered, open-sided communal area in case of bad weather. There is a fireplace, for which you can ask the caretaker for wood. There is basketball, beach volleyball, and a soccer field, as well as an outdoor fitness park. There is a common dining room that reminds us of our junior high years, even from the time of the small drum tie.There are no toilets in the wooden houses, but at least no Wi-Fi either 😊 so on the class trip, the children (those who don't have unlimited mobile internet) also interact a bit with each other. The rooms have bunk beds.The camp leader's accommodation has four-bed rooms, these rooms also have their own shower, but the toilet is also shared here.A cleaning fee must be paid for the use of bed linen.The problems and the staff are helpful and flexible.There is no compulsory evening cover, although the gate closes around 10 o'clock.
László T.
László T.
1562361027
Nagy, zöld térben egy csomó kis faház, ahol megállt az idő nagyjából 1980 körül... A Velencei tó és a kiépített parti rész pár perc sétával elérhető. A velencei vasútállomás nagyjából 500 méter. A táborhelyen több csoport is kényelmesen elfér egymás mellett. Van fedett, nyitott oldalú közösségi helység rossz idő esetére. Van tűzrakóhely, amihez fát a gondnoktól lehet kérni. Van kosár, strandröplabda és focipálya, és szabadtéri kondipark - féle. Van egy olyan közös étkező, ami az alsós éveinket idézi, még a kisdobos nyakkendő idejéből.A faházakban mosdó nincs, de legalább wifi se ? így az osztálykiránduláson a gyerekek (már amelyiknek nincs korlátlan mobilnete) egymással is foglalkoznak kicsit. A szobákban emeletes ágyak vannak.A táborvezetői szálláson négy ágyas szobák vannak, ezeknek a szobáknak van saját zuhanyzója is, de a wc itt is közös.Az ágyneműérhasználatért tisztítási díjat kell fizetni.A gondok és a személyzet segítőkészek, rugalmasak.Nincs kötelező esti takarodó, bár a kaput 10 óra körül bezárják.
Hajdú I.
Hajdú I.
1546925571
Igaz 3 napot voltunk de egész jó volt.
Gergő L.
Gergő L.
1543748595
Nagyon érződik, hogy az olcsóbb helyek közé tartozik, de azért jól el lehet lenni.
Mónika H.
Mónika H.
1532180893
Mi felnőttként edzőtáborozni voltunk itt. Visszaköszönt a régi gyermekkori szocreál környezet. Ez tényleg inkább gyerekeknek való táborhely. Mi felnőttek kissé szűkösen fértünk el.
László T.
László T.
1595083162
Retro wooden house zone. We had a bachelor party and it was perfect. There are separate water blocks, but they have been renovated.
Janos M.
Janos M.
1593849462
Retro jó értelemben, itt maradt a múltból. Az elérhető áraival és a part közelségével hódít. Jól üzemeltetik, a magas fák gyönyörűek, de nagy komfortra ne számítsunk. Jó minőségű sportpályák.
Gergely I.
Gergely I.
1546596463
Gyermek volt itt elég retró de ő jól érezte magát
Dávid H.
Dávid H.
1497514436
The accommodation was not so bad. You can see the boys' bathroom just like at school, but it was all too messy. The meal was already very high, we still use protective gloves in our school, but there they bring cucumbers by the handful, he throws the food out of his hands and the counter, there was also leftover food 😝. There was no problem with the wooden house, it was just warm. But good programs can still be organized.
Janos M.
Janos M.
1594642647
Retro in a good way, it's left over from the past. It conquers with its affordable prices and its proximity to the coast. It is well managed, the tall trees are beautiful, but don't expect great comfort. Good quality sports fields. A peaceful night's rest is unfortunately not always guaranteed, it strongly depends on the current clientele.
Bence D.
Bence D.
1560416870
condition of the buildings is saddening and 5m2 from 4ágy and a charging station, but a good place close to the shore.
Bence D.
Bence D.
1560416869
Az épületek állapota elszomorító illetve 5m2-re 4ágy és egy töltő állomás, de jó helyen van közel a parthoz.
B C.
B C.
1597396326
no one picks up the phone
Andras N.
Andras N.
1557171332
Nyáron biztosan jó, de tavasszal 9 fokban egy rémálom volt. A hely sajnos kezd lepusztulni.
Andras N.
Andras N.
1557171331
Nyáron biztosan jó, de tavasszal 9 fokban egy rémálom volt. A hely sajnos kezd lepusztulni.
Bálint B.
Bálint B.
1557151461
Fűtés nincs, koszos minden, nagy rés van az ajtón. Csalódás az egész
Akos Dr. T.
Akos Dr. T.
1557151460
Nincs fűtés, koszos minden, nagy rés van az ajtón. Csalódás az egész.
ツDanee
ツDanee
1557151430
Nincs fűtés, koszos a szoba, rés van az ajtón.
További vélemények
js_loader

Ajánlatkérés

Kérem töltse ki az alábbi űrlapot az ajánlatkéréshez, vagy küldjön emailt:
hello@sulitura.hu
Mihamarabb felvesszük Önnel a kapcsolatot.

Ajánlatkérés
Sending