Velencei Sporttábor és Diákszálló


FaházakFaházakFaházakkondiSzoba12 fős Faház12 fős Faház12 fős FaházFéltetős foglalkoztatóFéltetős foglalkoztatóRekortán sportpályaVelencei Sporttábor és DiákszállóVelencei Sporttábor és DiákszállóVelencei Sporttábor és DiákszállóVelencei Sporttábor és DiákszállóVelencei Sporttábor és DiákszállóVelencei Sporttábor és DiákszállóVelencei Sporttábor és Diákszálló12 fős faház4 fős faházVelencei Sporttábor és DiákszállóVelencei Sporttábor és DiákszállóVelencei Sporttábor és DiákszállóTáborvezetői szobaTáborvezetői szobaTáborvezetői szobaSportpálya12 fős faház4 fős faházakVelencei Sporttábor és DiákszállóVelencei Sporttábor és Diákszálló

A Velencei Sporttábor és Diákszálló kiemelt előnyei

Vasútállomás és strand sétatávolságra
Max. férőhely: 194 fő
Legjobb ár: 3700 Ft/fő/éj

Elhelyezkedés

Cím: 2475 Kápolnásnyék, Tó u. 58.

A Velencei Sporttábor és Diákszálló nevű szállás Velence és Kápolnásnyék határán fekszik, a Gárdonyi út és Tó utca által határolt sarkon.

A Velence Korzó szabadstrand 700 méterre fekszik, gyalog 5 perc a szállástól. A homokos partú Velence Korzón ingyenes a strandolás. A strandon számos büfé, étterem érhető el, gazdag étel- és italkínálattal.

A Velence vasútállomás 1 km-re fekszik a szállástól, gyalog 10 perc.

A szállás az alábbi neveken is ismert: 1125-ös Ifjúsági szálló Velence, Velencei Ifjúsági és Gyermektábor, Újpesti Gyermek- és Ifjúsági Ház Velence, Velencei Diák- és Sporttábor.

Közösségi tér

2 db fedett, zárt, 150 négyzetméter alapterületű foglalkoztató épület áll rendelkezésre, valamint egy féltetős (oldalt nyitott) foglalkoztató épület is. A tábor területén található sportpályák: focipálya (rekortán), kosárlabdapálya (rekortán), kültéri kondi (rekortán), homokos strandröplabda pálya.

Kizárólagos foglalás esetén értelemszerűen a csoport a foglalkoztatók felett szabadon rendelkezik. Abban az esetben, ha a táborban több csapat egyszerre tartózkodik, akkor a csapatok egymás között beosztva tudják használni az összes foglalkoztatót. Igény esetén tudunk kizárólagosságot biztosítani felár ellenében.

A tábor ideális helyszín nyári tábor, osztálykirándulás, kézműves tábor, sporttábor, edzőtábor, erdei iskola céljára.

Szobák, felszereltség, szolgáltatások

194 fő fér el a szálláson 11 db 12 fős faházban (emeletes ágyak, 2×6 fő leosztásban), 10 db 4 fős faházban (emeletes ágyak), 1 db 9 fős faházban, 3 db 3 fős kőházban (normál ágyak), és 1 db 2 fős táborvezetői szobában (normál ágyak).

A 12 fős, 9 fős és 4 fős faházakhoz közös használatú vizesblokkok tartoznak. A 3 fős kőházak és a kétfős táborvezetői szoba saját fürdőszobával rendelkeznek. Minden faházban található hűtőszekrény.

Az udvaron található több tűzrakóhely, amelyek alkalmasak bográcsozásra, szalonnasütésre.

Kölcsönözhető több nyárs, bogrács és bogrács állvány díjmentesen, a készlet erejéig. A konyhát önellátó étkezésre nem lehet használni. A tűzrakóhely használatához eszközöket, előkészítő helyiséget biztosít a tábor.

A szálláshely nem fűthető.

A tábor területén háziállat nem tartózkodhat!

Étkezés

Étkezés helyben igényelhető a szállás éttermében, de előre szükséges leadni a rendelést, mert csak csoportok részére tart nyitva. A kért ételt nem lehet kiválasztani, mert egyféle étel van, amit aznap minden csoport kap.

Étkezések ideje:
Reggeli 7:00-9:00 óra között
Ebéd 11.30-14:00 óra között
Vacsora 17:00-19:00 óra között

A konyhát önellátó étkezésre nem lehet használni. A tűzrakóhely használatához eszközöket, előkészítő helyiséget biztosít a tábor.

Buszparkoló

A buszok parkolására a szállás parkolójában van lehetőség.

Bejelentkezés és kijelentkezés

Bejelentkezés: az érkezés napján 14:00-20:00 óra között.
Kijelentkezés: a távozás napján 10:00 óráig.
Ettől eltérő időpontokat előzetesen egyeztetni kell!
Csomagmegőrzés ingyenes.

Diákcsoport árak

Szállás ellátás nélkül: 3700 Ft/fő/éj

A fenti szállásdíj nem tartalmazza az ágyneműt, de külön kérhető. Ágynemű mosatás díja: 750 Ft/fő.

Étkezések árai:
Reggeli: 750 Ft/fő/alkalom
Ebéd: 1250 Ft/fő/alkalom
Vacsora: 1100 Ft/fő/alkalom

Az első étkezés csak vacsora lehet az érkezés napján. Az utolsó étkezés csak reggeli lehet a távozás napján. Az étkezés díját közvetlenül az étkeztető cég felé kell rendezni.

A helyszínen idegenforgalmi adót kell még fizetni, melynek mértéke 540 Ft/fő/éj (18 éven felüliekre érvényes).

Kizárólagos területhasználat a tábor idejére egyeztetés szerint vagy a tábor 80%-os foglalásától automatikusan.

Tábor nyitvatartása: május 1- szeptember 30. között.
Előszezon: május 1-június 15. között.
Főszezon: június 15-augusztus 20. között.
Utószezon: augusztus 20-szeptember 30. között.
Elő- és utószezonban lehetséges 1 éjszakás foglalás is, de főszezonban minimum 4 éjszaka foglalása lehetséges.
Főszezonban az érkezés vasárnap vagy hétfőn lehetséges. Távozás csütörtök, péntek, szombat vagy vasárnap.

Fizetési feltételek

Foglalást követően 10 munkanapon belül a teljes összeg 10%-a fizetendő foglalóként, különben a foglalást automatikusan töröljük.
A fennmaradó összeg legkésőbb érkezéskor fizetendő.

Lemondási feltételek

Elszámolásnál a foglalási létszám maximum 10%-kal módosulhat.
Az érkezési napon a foglalás értékének 100%-a a kötbér.
Az érkezési nap előtti 1.-7. napon a foglalás értékének a 90%-a kötbér.
Az érkezési nap előtti 7.-30. napon a foglalás értékének a 50%-a kötbér.
A foglaló nem téríthető vissza.

Csendrendelet

Velence és Kápolnásnyék önkormányzata a lakó- és üdülőövezetre csendrendeletet helyezett érvénybe, mely szerint 22:00 óra után csak önkormányzati engedéllyel lehet a nyugalmat megzavaró tevékenységet folytatni. Tehát azon csoportok akik szeretnének a táborban zenés vagy bármilyen hangos mulatságot tartani, amely este 22:00 óra után is eltart, azt az önkormányzat felé jelezni kell előre.

Vélemények

Újpesti Gyermek- és Ifjúsági Ház
3.8
152 értékelés alapján
Boróka M.
Boróka M.
12:01 18 Jun 19
Én egy táborban voltam itt és nagyon sok jó élménnyel gazdagodtunk.
Boróka M.
Boróka M.
12:01 18 Jun 19
Én egy táborban voltam itt és nagyon sok jó élménnyel gazdagodtunk.
István K.
István K.
12:26 27 Apr 19
Köszönjük, hogy ott lehettünk!
Norbert J.
Norbert J.
18:21 23 Mar 19
Itt volt az első edzőtáborom. Réges-régen önmagunkat adtuk. Akkor 11től 14 éves koromig voltam minden június végén.
Boglárka P.
Boglárka P.
05:07 29 Jun 18
Egyre jobb körülmények között táborozunk itt, évek óta. Finom ételek, kényelmes ágyak, közeli vízpart. Jó hely!
Mercedes P.
Mercedes P.
21:29 20 Jun 21
Very good value for money, good children's camps can be organized here. The caretakers are very kind and helpful. The rooms are simply furnished but clean and have everything you need. The proximity to the lake is a huge advantage, just as the huge garden is very good for a camp. It is possible to put out a fire, so for a child, the place is like Paradise.
Júlia V.
Júlia V.
10:03 28 Sep 19
Nagyon szép helyen van, de a szálláson nagyon sok a pók!!!
Emese M.
Emese M.
09:25 13 Aug 19
A real kid's paradise without the achievements of the age, and yet the kids are having fun!
Emese M.
Emese M.
09:25 13 Aug 19
Igazi gyerekparadicsom a kor vívmányai nélkül, és mégis, mégis jól érzik magukat a gyerekek!
László T.
László T.
04:26 06 Jul 19
Nagy, zöld térben egy csomó kis faház, ahol megállt az idő nagyjából 1980 körül... A Velencei tó és a kiépített parti rész pár perc sétával elérhető. A velencei vasútállomás nagyjából 500 méter. A táborhelyen több csoport is kényelmesen elfér egymás mellett. Van fedett, nyitott oldalú közösségi helység rossz idő esetére. Van tűzrakóhely, amihez fát a gondnoktól lehet kérni. Van kosár, strandröplabda és focipálya, és szabadtéri kondipark - féle. Van egy olyan közös étkező, ami az alsós éveinket idézi, még a kisdobos nyakkendő idejéből.A faházakban mosdó nincs, de legalább wifi se 😊 így az osztálykiránduláson a gyerekek (már amelyiknek nincs korlátlan mobilnete) egymással is foglalkoznak kicsit. A szobákban emeletes ágyak vannak.A táborvezetői szálláson négy ágyas szobák vannak, ezeknek a szobáknak van saját zuhanyzója is, de a wc itt is közös.Az ágyneműérhasználatért tisztítási díjat kell fizetni.A gondok és a személyzet segítőkészek, rugalmasak.Nincs kötelező esti takarodó, bár a kaput 10 óra körül bezárják.
László T.
László T.
21:10 05 Jul 19
Large green space with a bunch of small wooden houses where time stopped at around 1980 ... The Venice built on the lake shore and parts of a few minutes' walk away. Venice Train Station is about 500 meters away.Several campsites are conveniently located next to each other. There is a covered, open-side community for bad weather. There is a fireplace where you can ask for a caretaker. There is a basket, beach volleyball and soccer field, and an outdoor playground. There is a common dining room that reminds us of our low years, even from the time of the little drummer's tie.The wooden houses, no sink, no wifi but at least 😊 so the class field trip for kids (there is no one with unlimited mobilnete) deal with each other a bit. The rooms have bunk beds.There are four-bed rooms in the campsite, these rooms have their own shower, but the toilet is also common here.Bed linen is subject to a cleaning fee.The troubles and staff are helpful, flexible.There is no mandatory evening blanket, although the gate is closed around 10 o'clock.
László T.
László T.
21:10 05 Jul 19
Nagy, zöld térben egy csomó kis faház, ahol megállt az idő nagyjából 1980 körül... A Velencei tó és a kiépített parti rész pár perc sétával elérhető. A velencei vasútállomás nagyjából 500 méter. A táborhelyen több csoport is kényelmesen elfér egymás mellett. Van fedett, nyitott oldalú közösségi helység rossz idő esetére. Van tűzrakóhely, amihez fát a gondnoktól lehet kérni. Van kosár, strandröplabda és focipálya, és szabadtéri kondipark - féle. Van egy olyan közös étkező, ami az alsós éveinket idézi, még a kisdobos nyakkendő idejéből.A faházakban mosdó nincs, de legalább wifi se 😊 így az osztálykiránduláson a gyerekek (már amelyiknek nincs korlátlan mobilnete) egymással is foglalkoznak kicsit. A szobákban emeletes ágyak vannak.A táborvezetői szálláson négy ágyas szobák vannak, ezeknek a szobáknak van saját zuhanyzója is, de a wc itt is közös.Az ágyneműérhasználatért tisztítási díjat kell fizetni.A gondok és a személyzet segítőkészek, rugalmasak.Nincs kötelező esti takarodó, bár a kaput 10 óra körül bezárják.
Hajdú I.
Hajdú I.
05:32 08 Jan 19
Igaz 3 napot voltunk de egész jó volt.
Gergő L.
Gergő L.
11:03 02 Dec 18
Nagyon érződik, hogy az olcsóbb helyek közé tartozik, de azért jól el lehet lenni.
Mónika H.
Mónika H.
13:48 21 Jul 18
Mi felnőttként edzőtáborozni voltunk itt. Visszaköszönt a régi gyermekkori szocreál környezet. Ez tényleg inkább gyerekeknek való táborhely. Mi felnőttek kissé szűkösen fértünk el.
László T.
László T.
14:39 18 Jul 20
Retro wooden house zone. We had a bachelor party and it was perfect. There are separate water blocks, but they have been renovated.
Janos M.
Janos M.
07:57 04 Jul 20
Retro jó értelemben, itt maradt a múltból. Az elérhető áraival és a part közelségével hódít. Jól üzemeltetik, a magas fák gyönyörűek, de nagy komfortra ne számítsunk. Jó minőségű sportpályák.
Gergely I.
Gergely I.
10:07 04 Jan 19
Gyermek volt itt elég retró de ő jól érezte magát
Dávid H.
Dávid H.
08:13 15 Jun 17
The accommodation was not so bad. You can see the boys' bathroom just like at school, but it was all too messy. The meal was already very high, we still use protective gloves in our school, but there they bring cucumbers by the handful, he throws the food out of his hands and the counter, there was also leftover food 😝. There was no problem with the wooden house, it was just warm. But good programs can still be arranged.
Janos M.
Janos M.
12:17 13 Jul 20
Retro in a good way, stayed here from the past. It conquers with its affordable prices and proximity to the beach. They are well run, the tall trees are beautiful, but don’t expect great comfort. Good quality sports fields. Unfortunately, a peaceful night's rest is not always guaranteed, it strongly depends on the current clientele.
Bence D.
Bence D.
09:07 13 Jun 19
condition of the buildings is saddening and 5m2 from 4ágy and a charging station, but a good place close to the shore.
Bence D.
Bence D.
09:07 13 Jun 19
Az épületek állapota elszomorító illetve 5m2-re 4ágy és egy töltő állomás, de jó helyen van közel a parthoz.
B C.
B C.
09:12 14 Aug 20
no one picks up the phone
Andras N.
Andras N.
19:35 06 May 19
Nyáron biztosan jó, de tavasszal 9 fokban egy rémálom volt. A hely sajnos kezd lepusztulni.
Andras N.
Andras N.
19:35 06 May 19
Nyáron biztosan jó, de tavasszal 9 fokban egy rémálom volt. A hely sajnos kezd lepusztulni.
Bálint B.
Bálint B.
14:04 06 May 19
Fűtés nincs, koszos minden, nagy rés van az ajtón. Csalódás az egész
Akos Dr. T.
Akos Dr. T.
14:04 06 May 19
Nincs fűtés, koszos minden, nagy rés van az ajtón. Csalódás az egész.
ツDanee
ツDanee
14:03 06 May 19
Nincs fűtés, koszos a szoba, rés van az ajtón.
További vélemények
js_loader

Ajánlatkérés

Kérem töltse ki az alábbi űrlapot az ajánlatkéréshez, vagy küldjön emailt:
hello@sulitura.hu
Mihamarabb felvesszük Önnel a kapcsolatot.

Ajánlatkérés
Sending