Hegyalja Üdülő Kemping és Szabadidő Központ


Hegyalja Üdülő Kemping és Szabadidő KözpontHegyalja Üdülő Kemping és Szabadidő KözpontHegyalja Üdülő Kemping és Szabadidő KözpontHegyalja Üdülő Kemping és Szabadidő KözpontHegyalja Üdülő Kemping és Szabadidő KözpontHegyalja Üdülő Kemping és Szabadidő KözpontHegyalja Üdülő Kemping és Szabadidő KözpontHegyalja Üdülő Kemping és Szabadidő KözpontHegyalja Üdülő Kemping és Szabadidő KözpontHegyalja Üdülő Kemping és Szabadidő KözpontHegyalja Üdülő Kemping és Szabadidő KözpontHegyalja Üdülő Kemping és Szabadidő KözpontHegyalja Üdülő Kemping és Szabadidő Központ

A Hegyalja Üdülő Kemping és Szabadidő Központ kiemelt előnyei

Vasútállomástól 800 méterre, gyalog 10 perc
Max. férőhely: 59 fő
Legjobb ár: 3500 Ft/fő/éj

Elhelyezkedés

Cím: 3910 Tokaj, Hegyalja utca 2.

Tokaj központjában helyezkedik el.

A Tokaj vasútállomástól 800 méterre fekszik, gyalog 10 perc.

Közösségi tér

Az udvaron focipálya, tekepálya várja a vendégeket. A tágas udvaron szabadtéri játékok is szervezhetők. Fedett terület is rendelkezésre áll.

Szobák, felszereltség, szolgáltatások

10 db négyfős faházban a faházakon belül 2 db kétfős szoba áll rendelkezésre. A faházakban van saját WC, de a zuhanyzók a közös használatú vizesblokkokban találhatók.
A szobák nem fűthetők.

A VIP részleg 3 szobával rendelkezik:
1. szoba: 3 ágy (egy francia ágy, egy egyszemélyes ágy) saját fürdőszobával, konyhával.
2. szoba: 2 ágy (2 egyszemélyes ágy) saját fürdőszobával, konyhával.
3. szoba: 8 ágy (8 egyszemélyes ágy), ehhez a szobához közös zuhanyzók állnak rendelkezésre.

Étkezés

Étkezés helyben igényelhető a szállás éttermében. Reggeli, ebéd és vacsora is kérhető.

Szalonnasütő, bográcshely és tűzrakóhely található az udvaron.

Buszparkoló

Ingyenes buszparkoló.

Bejelentkezés és kijelentkezés

Bejelentkezés: 14:00 órától.
Kijelentkezés: 11:00 óráig.
Csomagmegőrzés egyeztetés alapján.

Diákcsoport árak

Szállás ellátás nélkül: 3500 Ft/fő/éj
Szállás reggelivel: 4300 Ft/fő/éj
Szállás félpanzióval: 6100 Ft/fő/éj
Szállás teljes ellátással: 7100 Ft/fő/éj

Idegenforgalmi adó: 400 Ft/fő/éj (18 éves koron felül).

Minden 21. fő étkezése és szállása ingyenes.

Fizetési feltételek

40% foglaló fizetendő. A fennmaradó összeg érkezéskor fizetendő.

Lemondási feltételek

A foglaló nem téríthető vissza. Érkezés előtt 1 héttel történő lemondás esetén a teljes díj kötbérként fizetendő. A lemondott létszám utáni foglaló nem jár vissza.

Vélemények

Hegyalja Üdülő
3.2
36 értékelés alapján
Tamás B.
Tamás B.
12:09 18 Sep 19
Kiválló, segítőkész személyzet. Rendezett körülmények.
István S.
István S.
18:00 20 Aug 20
Ezen az áron nem kell többet várni ennél. Kicsi szobák, kedves személyzet, aki olcsón szeretne megszállni annak alkalmas ez a hely
Fecó S.
Fecó S.
20:17 01 Dec 19
Kicsit retró kemping, de ennyiért mit is vár az ember? Ha borozni megy és az igénye az hogy legyen hol aludni, nem zavarja a közös zuhanyzók használata akkor oké
Berni S.
Berni S.
14:29 07 Aug 21
The place was perfectly fine value for money. We got what we expected. It was clean, too. Good company is the key, sleep anywhere IS can 😁It would be appropriate to spend so many small things, e.g. very worn or broken plastic toilet seat replacement mature 🙃
Áron P.
Áron P.
07:17 07 Aug 20
Suitable for minimalists 🙂 Value for money, but it's really a retro feeling, don't have high expectations. Nice staff, clean rooms. Apparently there was quite a lot of compromise, but I didn’t expect a miracle for that much money. I might not recommend it to families, but to guys jumping into wine for a good 1-2 days. I basically felt good. There are a lot of free firewood, which is a huge plus!
László A.
László A.
12:15 14 Sep 19
Ha valaki retro stílusban szeretne üdülni,arra kiváló. A közeli vasút miatt zajos, a szobák kicsik, a vezető alkalmazott harsány, tulajdonképpen jószándékú,de a főnökét állandóan, keresetlen szavakkal zsidó fiatalember.
László A.
László A.
12:14 14 Sep 19
Ha valaki retro stílusban szeretne üdülni,arra kiváló. A közeli vasút miatt zajos, a szobák kicsik, a vezető alkalmazott harsány, tulajdonképpen jószándékú,de a főnökét állandóan, keresetlen szavakkal zsidó fiatalember.
Z. B.
Z. B.
15:31 07 Sep 19
Mint gyermekkorom táborai 😀
Tibor S.
Tibor S.
04:41 14 Jul 21
Full retro. He came in for me. It is cheap and has everything you need for a minimal camping. On the other hand, you can't give a higher rating, because ... Luxury can't be found in traces. 🙂
Balazs P.
Balazs P.
17:25 06 Aug 20
Slightly neglected. There is a foul smell in the wooden houses. The chalets have a toilet, which has a separate entrance and is not accessible from the rooms, only from the outside. There’s a shared fridge in a dining room-like room, which is an old Lehel that also crumbled but at least works. The shared shower, on the other hand, was quite clean.
Elza O.
Elza O.
06:36 09 Sep 22
Moldy walls, unbearable smells, and no more than 160 cm beds, I even got a dead bug in my glass at dinner. Priceless, I don't recommend it.
Nem
Nem
22:30 08 Sep 22
Unfortunately, it cannot be called acceptable accommodation because the 3m^2 container had a cot for 2 people, which is not suitable for a high school group. The problem was not exactly cleanliness, but dirtiness. Everything in the dining room was below criticism, we didn't dare to use the cutlery and glasses, but at least they paid great attention to the protein supplement, there were beetle carcasses in the glasses as well. There were 2 showers for 40 people in the only place in the camp, despite all this, they still had the nerve to ask for a surcharge. This is extremely sad, so we would also be interested in the opinion of an ÁNTSZ.
Eszter M.
Eszter M.
21:26 11 Jan 20
Nem túl szép, és abszolút nem tiszta szobák. Elvileg a VIP részén voltunk, ami elég koszos volt, nem tudom milyen lehetett a többi. Igaz volt zuhanyzó és saját wc az "apartmanunkhoz", de a wc-tartályban nem volt nyomás, így semmit nem ért, zuhanyzás után pedig koszosabbnak éreztem magam, mint előtte. Arról nem beszélve hogy csöpögött a víz a bojlerből, amiről nem is tájékoztattak, így a saját kárunkon tapasztaltuk meg, elázott a fürdő. Ezen kívül a zuhanyfüggöny koszos volt és régi, ami miatt undorodva állt bele az ember a zuhanyzóba. Sajnos igen kellemetlen élmény volt. A szobák, az ágyak és az ágyneműk benne elviselhetőek voltak, habár elég rozoga és kifeküdt ágyat kaptunk. Arra a két éjszakára azt mondom el lehetett viselni, de legközelebb nem szívesen mennék oda.
További vélemények
js_loader

Ajánlatkérés

Kérem töltse ki az alábbi űrlapot az ajánlatkéréshez, vagy küldjön emailt:
hello@sulitura.hu
Mihamarabb felvesszük Önnel a kapcsolatot.

Ajánlatkérés
Sending