Hegyalja Üdülő Kemping és Szabadidő Központ


Hegyalja Üdülő Kemping és Szabadidő KözpontHegyalja Üdülő Kemping és Szabadidő KözpontHegyalja Üdülő Kemping és Szabadidő KözpontHegyalja Üdülő Kemping és Szabadidő KözpontHegyalja Üdülő Kemping és Szabadidő KözpontHegyalja Üdülő Kemping és Szabadidő KözpontHegyalja Üdülő Kemping és Szabadidő KözpontHegyalja Üdülő Kemping és Szabadidő KözpontHegyalja Üdülő Kemping és Szabadidő KözpontHegyalja Üdülő Kemping és Szabadidő KözpontHegyalja Üdülő Kemping és Szabadidő KözpontHegyalja Üdülő Kemping és Szabadidő KözpontHegyalja Üdülő Kemping és Szabadidő Központ

A Hegyalja Üdülő Kemping és Szabadidő Központ kiemelt előnyei

Vasútállomástól 800 méterre, gyalog 10 perc
Max. férőhely: 59 fő
Legjobb ár: 6500 Ft/fő/éj

Elhelyezkedés

Cím: 3910 Tokaj, Hegyalja utca 2.

Tokaj központjában helyezkedik el.

A Tokaj vasútállomástól 800 méterre fekszik, gyalog 10 perc.

Közösségi tér

Az udvaron focipálya, tekepálya várja a vendégeket. A tágas udvaron szabadtéri játékok is szervezhetők. Fedett terület is rendelkezésre áll.

Szobák, felszereltség, szolgáltatások

10 db négyfős faházban a faházakon belül 2 db kétfős szoba áll rendelkezésre. A faházakban van saját WC, de a zuhanyzók a közös használatú vizesblokkokban találhatók.
A szobák nem fűthetők.

A VIP részleg 3 szobával rendelkezik:
1. szoba: 3 ágy (egy francia ágy, egy egyszemélyes ágy) saját fürdőszobával, konyhával.
2. szoba: 2 ágy (2 egyszemélyes ágy) saját fürdőszobával, konyhával.
3. szoba: 8 ágy (8 egyszemélyes ágy), ehhez a szobához közös zuhanyzók állnak rendelkezésre.

Étkezés

Étkezés helyben igényelhető a szállás éttermében. Reggeli, ebéd és vacsora is kérhető.

Szalonnasütő, bográcshely és tűzrakóhely található az udvaron. Bográcsolási lehetőséget biztosítunk, melynek díja a csoportlétszámhoz viszonyítva kerül kiszámításra.

Buszparkoló

Ingyenes buszparkoló.

Bejelentkezés és kijelentkezés

Bejelentkezés: 14:00 órától.
Kijelentkezés: 11:00 óráig.
Csomagmegőrzés egyeztetés alapján.

Diákcsoport árak

Szállás ellátás nélkül: 6500 Ft/fő/éj
Szállás reggelivel: 7800 Ft/fő/éj
Szállás félpanzióval: 10800 Ft/fő/éj
Szállás teljes ellátással: 14300 Ft/fő/éj

Idegenforgalmi adó: 500 Ft/fő/éj (18 éves koron felül).

30 fő fölött 1 kísérő szállása ingyenes.

Bográcsozás esetén külön díj merül fel, a csoportlétszámtól függően.

Fizetési feltételek

40% foglaló fizetendő. A fennmaradó összeg érkezéskor fizetendő.

Lemondási feltételek

A foglaló nem téríthető vissza. Érkezés előtt 1 héttel történő lemondás esetén a teljes díj kötbérként fizetendő. A létszámot ingyen legkésőbb érkezés előtt 7 nappal lehet csökkenteni.

Vélemények

Hegyalja Üdülő
3.0
44 értékelés alapján
Tamás B.
Tamás B.
1568808574
Kiválló, segítőkész személyzet. Rendezett körülmények.
István S.
István S.
1597946444
Ezen az áron nem kell többet várni ennél. Kicsi szobák, kedves személyzet, aki olcsón szeretne megszállni annak alkalmas ez a hely
Fecó S.
Fecó S.
1575231454
Kicsit retró kemping, de ennyiért mit is vár az ember? Ha borozni megy és az igénye az hogy legyen hol aludni, nem zavarja a közös zuhanyzók használata akkor oké
Berni S.
Berni S.
1628346557
Teljesen rendben volt a hely ár-érték arányban. Azt kaptuk, amit vártunk. Tiszta is volt. A jó társaság a lényeg, aludni bárhol IS lehet ?Annyi, h apróságokra illene költeni pl. agyonkopott vagy törött műanyag WC ülőke cserére érett ?
Áron P.
Áron P.
1596784650
It's suitable for minimalists 🙂 The price-value ratio is adequate, but it really has a retro feeling, don't have high expectations. Friendly staff, clean rooms. Frankly, there were quite a lot of compromises, but I didn't expect a miracle for that much money. Maybe I wouldn't recommend it for families, but it's fine for guys who want to drink wine for 1-2 days... Basically, I felt good. There is a lot of free firewood, which is a huge plus point!
László A.
László A.
1568463306
Ha valaki retro stílusban szeretne üdülni,arra kiváló. A közeli vasút miatt zajos, a szobák kicsik, a vezető alkalmazott harsány, tulajdonképpen jószándékú,de a főnökét állandóan, keresetlen szavakkal zsidó fiatalember.
László A.
László A.
1568463247
Ha valaki retro stílusban szeretne üdülni,arra kiváló. A közeli vasút miatt zajos, a szobák kicsik, a vezető alkalmazott harsány, tulajdonképpen jószándékú,de a főnökét állandóan, keresetlen szavakkal zsidó fiatalember.
Z. B.
Z. B.
1567870276
Mint gyermekkorom táborai 😀
Tibor S.
Tibor S.
1626237672
Full retro. He came in for me. It is cheap and has everything you need for a minimal camping. On the other hand, you can't give a higher rating, because ... Luxury can't be found in traces. 🙂
Balazs P.
Balazs P.
1596734707
Slightly neglected. There is a foul smell in the wooden houses. The chalets have a toilet, which has a separate entrance and is not accessible from the rooms, only from the outside. There’s a shared fridge in a dining room-like room, which is an old Lehel that also crumbled but at least works. The shared shower, on the other hand, was quite clean.
Dorothy
Dorothy
1685968402
A WC elképesztően higéniátlan és büdös, a szobák picik, koszosak, bogarak is voltak az ajtajukon rés volt, az ablakot nem lehetett normálisan zárni bejött a hideg. Ide mégegyszer biztos hogy nem megyek és senki más se tegye ezzel saját magad kínzod ha beteszed oda a lábad.
Elza O.
Elza O.
1662705417
Moldy walls, unbearable smells, and no more than 160 cm beds, I even got a dead bug in my glass at dinner. Priceless, I don't recommend it.
Nem
Nem
1662676235
Elfogadható szállásnak sajnos nem lehet nevezni mert a konténerbe 3m^2-n 2 főnek jutott egy gyerekágy ami gimnáziumi csoportnak nem megfelelő. A probléma nem éppen a tisztasággal hanem a piszkossággal volt. Az étkezőben kritikán aluli volt minden, az evőeszközöket és poharakat nem mertük használni de legalább a fehérjepótlásra rendkívül odafigyeltek, a poharakban is bogártetem volt. 40 főre 2db zuhanyzó jutott a tábor egyetlen helyén, mindezek ellenére még volt arcuk felárat kérni. Ez rendkívül elszomorító, azért egy ÁNTSZ véleményére is kíváncsiak lennénk.
Eszter M.
Eszter M.
1578778005
Nem túl szép, és abszolút nem tiszta szobák. Elvileg a VIP részén voltunk, ami elég koszos volt, nem tudom milyen lehetett a többi. Igaz volt zuhanyzó és saját wc az "apartmanunkhoz", de a wc-tartályban nem volt nyomás, így semmit nem ért, zuhanyzás után pedig koszosabbnak éreztem magam, mint előtte. Arról nem beszélve hogy csöpögött a víz a bojlerből, amiről nem is tájékoztattak, így a saját kárunkon tapasztaltuk meg, elázott a fürdő. Ezen kívül a zuhanyfüggöny koszos volt és régi, ami miatt undorodva állt bele az ember a zuhanyzóba. Sajnos igen kellemetlen élmény volt. A szobák, az ágyak és az ágyneműk benne elviselhetőek voltak, habár elég rozoga és kifeküdt ágyat kaptunk. Arra a két éjszakára azt mondom el lehetett viselni, de legközelebb nem szívesen mennék oda.
További vélemények
js_loader

Ajánlatkérés

Kérem töltse ki az alábbi űrlapot az ajánlatkéréshez, vagy küldjön emailt:
hello@sulitura.hu
Mihamarabb felvesszük Önnel a kapcsolatot.

Ajánlatkérés
Sending