Hegyalja Üdülő Kemping és Szabadidő Központ


Hegyalja Üdülő Kemping és Szabadidő KözpontHegyalja Üdülő Kemping és Szabadidő KözpontHegyalja Üdülő Kemping és Szabadidő KözpontHegyalja Üdülő Kemping és Szabadidő KözpontHegyalja Üdülő Kemping és Szabadidő KözpontHegyalja Üdülő Kemping és Szabadidő KözpontHegyalja Üdülő Kemping és Szabadidő KözpontHegyalja Üdülő Kemping és Szabadidő KözpontHegyalja Üdülő Kemping és Szabadidő KözpontHegyalja Üdülő Kemping és Szabadidő KözpontHegyalja Üdülő Kemping és Szabadidő KözpontHegyalja Üdülő Kemping és Szabadidő KözpontHegyalja Üdülő Kemping és Szabadidő Központ

A Hegyalja Üdülő Kemping és Szabadidő Központ kiemelt előnyei

Vasútállomástól 800 méterre, gyalog 10 perc
Max. férőhely: 59 fő
Legjobb ár: 7000 Ft/fő/éj

Elhelyezkedés

Cím: 3910 Tokaj, Hegyalja utca 2.

Tokaj központjában helyezkedik el.

A Tokaj vasútállomástól 800 méterre fekszik, gyalog 10 perc.

Közösségi tér

Az udvaron focipálya, tekepálya, pingpong, lengőteke várja a vendégeket. A tágas udvaron szabadtéri játékok is szervezhetők. Fedett terület is rendelkezésre áll.

Szobák, felszereltség, szolgáltatások

10 db négyfős faházban a faházakon belül 2 db kétfős szoba áll rendelkezésre. A faházakban van saját WC, de a zuhanyzók a közös használatú vizesblokkokban találhatók.
A szobák nem fűthetők.

A VIP részleg 3 szobával rendelkezik:
1. szoba: 3 ágy (egy francia ágy, egy egyszemélyes ágy) saját fürdőszobával, konyhával.
2. szoba: 2 ágy (2 egyszemélyes ágy) saját fürdőszobával, konyhával.
3. szoba: 8 ágy (8 egyszemélyes ágy), ehhez a szobához közös zuhanyzók állnak rendelkezésre.

Étkezés

Étkezés helyben igényelhető a szállás éttermében. Reggeli, ebéd és vacsora is kérhető.

Szalonnasütő, bográcshely és tűzrakóhely található az udvaron. Bográcsolási lehetőséget biztosítunk, melynek díja a csoportlétszámhoz viszonyítva kerül kiszámításra.

Buszparkoló

Ingyenes buszparkoló.

Bejelentkezés és kijelentkezés

Bejelentkezés: 14:00 órától.
Kijelentkezés: 11:00 óráig.
Csomagmegőrzés egyeztetés alapján.

Diákcsoport árak

Szállás ellátás nélkül: 7000 Ft/fő/éj
Szállás reggelivel: 8500 Ft/fő/éj
Szállás félpanzióval: 11500 Ft/fő/éj
Szállás teljes ellátással: 15000 Ft/fő/éj

Idegenforgalmi adó: 500 Ft/fő/éj (18 éves koron felül).

Szalonnasütés, bográcsozás esetén 1500 Ft/fő/alkalom díj fizetendő.

Beltéri főzési lehetőség: 1500 Ft/fő/alkalom.

Különterem: 3000 Ft/fő/nap.

Fizetési feltételek

40% foglaló fizetendő. A fennmaradó összeg érkezéskor fizetendő.

Lemondási feltételek

A foglaló nem téríthető vissza. Érkezés előtt 1 héttel történő lemondás esetén a teljes díj kötbérként fizetendő. A létszámot ingyen legkésőbb érkezés előtt 7 nappal lehet csökkenteni.

Vélemények

Hegyalja Üdülő
2.9
48 értékelés alapján
Tamás B.
Tamás B.
1568808574
Kiválló, segítőkész személyzet. Rendezett körülmények.
István S.
István S.
1597946444
Ezen az áron nem kell többet várni ennél. Kicsi szobák, kedves személyzet, aki olcsón szeretne megszállni annak alkalmas ez a hely
Fecó S.
Fecó S.
1575231454
Kicsit retró kemping, de ennyiért mit is vár az ember? Ha borozni megy és az igénye az hogy legyen hol aludni, nem zavarja a közös zuhanyzók használata akkor oké
Berni S.
Berni S.
1628346557
Teljesen rendben volt a hely ár-érték arányban. Azt kaptuk, amit vártunk. Tiszta is volt. A jó társaság a lényeg, aludni bárhol IS lehet ?Annyi, h apróságokra illene költeni pl. agyonkopott vagy törött műanyag WC ülőke cserére érett ?
Áron P.
Áron P.
1596784650
It's suitable for minimalists 🙂 The price-value ratio is adequate, but it really has a retro feeling, don't have high expectations. Friendly staff, clean rooms. Frankly, there were quite a lot of compromises, but I didn't expect a miracle for that much money. Maybe I wouldn't recommend it for families, but it's fine for guys who want to drink wine for 1-2 days... Basically, I felt good. There is a lot of free firewood, which is a huge plus point!
László A.
László A.
1568463306
Ha valaki retro stílusban szeretne üdülni,arra kiváló. A közeli vasút miatt zajos, a szobák kicsik, a vezető alkalmazott harsány, tulajdonképpen jószándékú,de a főnökét állandóan, keresetlen szavakkal zsidó fiatalember.
László A.
László A.
1568463247
If someone wants to vacation in a retro style, it is perfect for that. It's noisy because of the nearby railway, the rooms are small, the head employee is a loud, well-intentioned young Jewish man, but his boss constantly uses unsolicited words.
Z. B.
Z. B.
1567870276
Mint gyermekkorom táborai 😀
Tibor S.
Tibor S.
1626237672
Full retro. He came in for me. It is cheap and has everything you need for a minimal camping. On the other hand, you can't give a higher rating, because ... Luxury can't be found in traces. 🙂
Balazs P.
Balazs P.
1596734707
Slightly neglected. There is a foul smell in the wooden houses. The chalets have a toilet, which has a separate entrance and is not accessible from the rooms, only from the outside. There’s a shared fridge in a dining room-like room, which is an old Lehel that also crumbled but at least works. The shared shower, on the other hand, was quite clean.
Péter L.
Péter L.
1696171001
We were on a class trip, but the whole thing is a scandal. The door could not be closed normally, we enjoyed the company of a dozen bedbugs in the evening, if Raul was sitting on the toilet, you cannot turn around in the room above 160 cm. Besides, he certainly hasn't seen a vacuum cleaner in the last 50 years. The beds would have been big enough for a 6-year-old child at the most, we had to put our feet on our roommate and sleep like that at night. Breakfast consisted of 2 hot dogs with mustard that the owner had put on the table the night before. A. 2 hot dogs were cold and the fat was on the bottom. The owner's first sentence was not to be spineless and not to post anything on the Internet. There were 2 showers in the entire campsite, which contained an endless number of skin diseases. When we wanted to get into the accommodation, we had to wait a quarter of an hour for the owner to open the door, because he fell asleep. If you want to go to normal accommodation, don't consider this one.
Sally
Sally
1694865255
Everything is horrible, unacceptable, moldy. The bed is about 160 cm, and there is also 2 steps in the room. I didn't even dare to taste breakfast.
Dorothy
Dorothy
1685968402
The toilet was incredibly unhygienic and smelly, the rooms were small, dirty, there were also bugs, there was a gap in the door, the window could not be closed normally, the cold came in. I will definitely not go here again and no one else should do this, you are torturing yourself if you put your foot in there.
Elza O.
Elza O.
1662705417
Moldy walls, unbearable smells, and no more than 160 cm beds, I even got a dead bug in my glass at dinner. Priceless, I don't recommend it.
Nem
Nem
1662676235
Elfogadható szállásnak sajnos nem lehet nevezni mert a konténerbe 3m^2-n 2 főnek jutott egy gyerekágy ami gimnáziumi csoportnak nem megfelelő. A probléma nem éppen a tisztasággal hanem a piszkossággal volt. Az étkezőben kritikán aluli volt minden, az evőeszközöket és poharakat nem mertük használni de legalább a fehérjepótlásra rendkívül odafigyeltek, a poharakban is bogártetem volt. 40 főre 2db zuhanyzó jutott a tábor egyetlen helyén, mindezek ellenére még volt arcuk felárat kérni. Ez rendkívül elszomorító, azért egy ÁNTSZ véleményére is kíváncsiak lennénk.
Eszter M.
Eszter M.
1578778005
Nem túl szép, és abszolút nem tiszta szobák. Elvileg a VIP részén voltunk, ami elég koszos volt, nem tudom milyen lehetett a többi. Igaz volt zuhanyzó és saját wc az "apartmanunkhoz", de a wc-tartályban nem volt nyomás, így semmit nem ért, zuhanyzás után pedig koszosabbnak éreztem magam, mint előtte. Arról nem beszélve hogy csöpögött a víz a bojlerből, amiről nem is tájékoztattak, így a saját kárunkon tapasztaltuk meg, elázott a fürdő. Ezen kívül a zuhanyfüggöny koszos volt és régi, ami miatt undorodva állt bele az ember a zuhanyzóba. Sajnos igen kellemetlen élmény volt. A szobák, az ágyak és az ágyneműk benne elviselhetőek voltak, habár elég rozoga és kifeküdt ágyat kaptunk. Arra a két éjszakára azt mondom el lehetett viselni, de legközelebb nem szívesen mennék oda.
További vélemények
js_loader

Ajánlatkérés

Kérem töltse ki az alábbi űrlapot az ajánlatkéréshez, vagy küldjön emailt:
hello@sulitura.hu
Mihamarabb felvesszük Önnel a kapcsolatot.

Ajánlatkérés
Sending