Hegyalja Üdülő Kemping és Szabadidő Központ


Hegyalja Üdülő Kemping és Szabadidő KözpontHegyalja Üdülő Kemping és Szabadidő KözpontHegyalja Üdülő Kemping és Szabadidő KözpontHegyalja Üdülő Kemping és Szabadidő KözpontHegyalja Üdülő Kemping és Szabadidő KözpontHegyalja Üdülő Kemping és Szabadidő KözpontHegyalja Üdülő Kemping és Szabadidő KözpontHegyalja Üdülő Kemping és Szabadidő KözpontHegyalja Üdülő Kemping és Szabadidő KözpontHegyalja Üdülő Kemping és Szabadidő KözpontHegyalja Üdülő Kemping és Szabadidő KözpontHegyalja Üdülő Kemping és Szabadidő KözpontHegyalja Üdülő Kemping és Szabadidő Központ

A Hegyalja Üdülő Kemping és Szabadidő Központ kiemelt előnyei

Vasútállomástól 800 méterre, gyalog 10 perc
Max. férőhely: 70 fő
Legjobb ár: 3200 Ft/fő/éj

Elhelyezkedés

Cím: 3910 Tokaj, Hegyalja utca 2.

Tokaj központjában helyezkedik el.

A Tokaj vasútállomástól 800 méterre fekszik, gyalog 10 perc.

Közösségi tér

Az udvaron focipálya, tekepálya várja a vendégeket. A tágas udvaron szabadtéri játékok is szervezhetők. Fedett terület is rendelkezésre áll.

Szobák, felszereltség, szolgáltatások

24 db faházban összesen 70 férőhely áll rendelkezésre. A faházakban van saját WC, de a zuhanyzók a közös használatú vizesblokkokban találhatók.
A szobák nem fűthetők.

Étkezés

Étkezés helyben igényelhető a szállás éttermében. Reggeli, ebéd és vacsora is kérhető.

Szalonnasütő, bográcshely és tűzrakóhely található az udvaron.

Buszparkoló

Ingyenes buszparkoló.

Bejelentkezés és kijelentkezés

Bejelentkezés: 14:00 órától.
Kijelentkezés: 11:00 óráig.
Csomagmegőrzés egyeztetés alapján.

Diákcsoport árak

Szállás ellátás nélkül: 3200 Ft/fő/éj
Szállás reggelivel: 3960 Ft/fő/éj
Szállás félpanzióval: 5660 Ft/fő/éj
Szállás teljes ellátással: 6610 Ft/fő/éj

Idegenforgalmi adó: 400 Ft/fő/éj (18 éves koron felül).

Fizetési feltételek

40% foglaló fizetendő. A fennmaradó összeg érkezéskor fizetendő.

Lemondási feltételek

A foglaló nem téríthető vissza. Érkezés előtt 1 héttel történő lemondás esetén a teljes díj kötbérként fizetendő. A lemondott létszám utáni foglaló nem jár vissza.

Vélemények

Hegyalja Üdülő
3.3
24 értékelés alapján
Tamás B.
Tamás B.
12:09 18 Sep 19
Kiválló, segítőkész személyzet. Rendezett körülmények.
István S.
István S.
18:00 20 Aug 20
Ezen az áron nem kell többet várni ennél. Kicsi szobák, kedves személyzet, aki olcsón szeretne megszállni annak alkalmas ez a hely
Fecó S.
Fecó S.
20:17 01 Dec 19
Kicsit retró kemping, de ennyiért mit is vár az ember? Ha borozni megy és az igénye az hogy legyen hol aludni, nem zavarja a közös zuhanyzók használata akkor oké
Áron P.
Áron P.
07:17 07 Aug 20
Minimalistáknak megfelel 🙂 Ár érték arányban megfelelő, de tényleg retro feeling, nagy elvárásaitok ne legyenek. Kedves személyzet, tiszta szobák. Nyílván elég sok volt a komprumisszum, de ennyi pénzért nem is vártam csodát. Családosoknak talán nem ajánlanám, de borozni leugró srácoknak simán jó 1-2 napra.. Jól éreztem magam alapvetően. Nagyon sok ingyen tüzifa van, ami hatalmas plusz pont!
László A.
László A.
12:15 14 Sep 19
Ha valaki retro stílusban szeretne üdülni,arra kiváló. A közeli vasút miatt zajos, a szobák kicsik, a vezető alkalmazott harsány, tulajdonképpen jószándékú,de a főnökét állandóan, keresetlen szavakkal zsidó fiatalember.
László A.
László A.
12:14 14 Sep 19
Ha valaki retro stílusban szeretne üdülni,arra kiváló. A közeli vasút miatt zajos, a szobák kicsik, a vezető alkalmazott harsány, tulajdonképpen jószándékú,de a főnökét állandóan, keresetlen szavakkal zsidó fiatalember.
Z. B.
Z. B.
15:31 07 Sep 19
Mint gyermekkorom táborai 😀
Balazs P.
Balazs P.
17:25 06 Aug 20
Kicsit elhanyagolt. A faházakban áporodott szag van. A faházakhoz tartozik WC, ami különbejáratú, a szobákból nem érhető el, csak kívülről. Egy közös hűtő van egy ebédlőszerű helyiségben, ami egy öreg Lehel, ami szintén lepukkant, de legalább működik. A közös zuhanyzó viszont egész tiszta volt.
Eszter M.
Eszter M.
21:26 11 Jan 20
Nem túl szép, és abszolút nem tiszta szobák. Elvileg a VIP részén voltunk, ami elég koszos volt, nem tudom milyen lehetett a többi. Igaz volt zuhanyzó és saját wc az "apartmanunkhoz", de a wc-tartályban nem volt nyomás, így semmit nem ért, zuhanyzás után pedig koszosabbnak éreztem magam, mint előtte. Arról nem beszélve hogy csöpögött a víz a bojlerből, amiről nem is tájékoztattak, így a saját kárunkon tapasztaltuk meg, elázott a fürdő. Ezen kívül a zuhanyfüggöny koszos volt és régi, ami miatt undorodva állt bele az ember a zuhanyzóba. Sajnos igen kellemetlen élmény volt. A szobák, az ágyak és az ágyneműk benne elviselhetőek voltak, habár elég rozoga és kifeküdt ágyat kaptunk. Arra a két éjszakára azt mondom el lehetett viselni, de legközelebb nem szívesen mennék oda.
További vélemények

Ajánlatkérés

Kérem töltse ki az alábbi űrlapot az ajánlatkéréshez, vagy küldjön emailt:
hello@sulitura.hu
Mihamarabb felvesszük Önnel a kapcsolatot.

Ajánlatkérés
Sending