Tatai szobaszadulós játékok


Tatai szobaszadulós játékokTatai szobaszadulós játékokTatai szobaszadulós játékokTatai szobaszadulós játékok

A szobaszabadulós játékok nagy népszerűségnek örvendnek, ugyanis a játékosok a szabadulás élménye mellett egymás képességeit is jobban megismerhetik. A logikai rejtvényeket megfejtve juthatnak ki a szobából a játékosok, melyek megoldásához idő szűkében mindenki szükséges. Így elengedhetetlen a kooperáció, a folyamatos kommunikáció, illetve a kreativitás.

Tatán jelenleg nincsene ilyen játék, csak legközelebb Tatabányán, a következő játékok érhetők el: Shambhala elveszett kincse és Invázió, amely játékok az Explora Kaland területén találhatók.
A szoba a hegyekbe repíti a játékosokat, ugyanis a játékosok egy elhagyatott menedékház szobájában találják magukat, ahonnan egy 40 évvel ezelőtti segítségkérő levél érkezett. Egy hegymászócsapat elindult a ’80-as években, hogy megkeresse a Shambhalát a Himalája csúcsai között, amely királyság egy mágikus erejű követ rejtett, a Chintamanit. A hegymászó csapat azonban eltűnt, az egyetlen, ami utánuk maradt, az a rejtélyes levél. A kijutás kulcsa megtudni, hogy mi is történhetett velük? Megtalálták-e a kincset?

A szobában egyszerre 2-6 fő játszhat kényelmesen egyszerre.

Térkép

Cím: 2890 Tatabánya, Előd Vezér u. 1.

További információk

Kérjük, tájékozódjon az aktuális jegyárakról, foglalási feltételekről a Tatai szabadulós játék honlapján: www.explora.hu

https://www.explora.hu/

További tatai programok

További tatai programokért kérjük, látogassa meg a tatai programajánló oldalunkat!