Öreg-tavi ÉlményVÁR


Öreg-tavi ÉlményVÁRÖreg-tavi ÉlményVÁRÖreg-tavi ÉlményVÁRÖreg-tavi ÉlményVÁRÖreg-tavi ÉlményVÁR

Az Öreg-tavi ÉlményVÁR jelenleg hazánk legnagyobb készségfejlesztő játékokból álló élményparkja, ugyanis a diákok mintegy 150 játékot próbálhatnak ki. Minden korosztály megtalálja a számára megfelelő játékot, illetve a legizgalmasabbat, hiszen található ovis játszópark, labirintusok, hagyományőrző játékok is a parkban.

Mini golfpályák
A diákok egyedi minigolf pályán próbálhatják ki, mennyire türelmesek, illetve pontosak.

Szerelem liget
A Szerelem liget játékai, ahogy neve is jelzi, a szerelem jegyében készültek. Különböző szív alakú játékokat próbálhatnak ki a diákok.

Mese park
A mese parkban különböző mesék főhősei kaptak helyet, találkozhatnak a diákok Lúdas Matyival, a hétfejű sárkánnyal, vagy épp Hamupipőke elvarázsolt hintójával.

Szabaduló hajó, kijutós játék
A szabaduló hajó a szabaduló szobákhoz hasonló. A hajó ugyanis két darab kijutós helyiséget rejt, ahonnan két-két fő próbálkozhat meg a leggyorsabb kijutással.

Állatsimogató
Az állatsimogatóban a diákok számos állattal ismerkedhetnek meg közelebbről. A folyamatosan bővülő állatsimogatóban találkozhatnak többek között kacsákkal, csibékkel, nyuszikkal, pávagalombokkal, törpemalacokkal, báránnyal.

A játékok mellett időszakos LEGO kiállítások is megtekinthetőek az ÉlményVÁR területén.

Csoportok számára kedvezményt biztosítanak a teljes árú belépő díjából.

Térkép

Cím: 2890 Tata, Fáklya u. 4.

További információk

Kérjük, tájékozódjon az aktuális jegyárakról, foglalási feltételekről a Öreg-tavi ÉlményVÁR honlapján: elmenyvar.hupont.hu/

http://www.elmenyvar.hupont.hu/

További tatai programok

További tatai programokért kérjük, látogassa meg a tatai programajánló oldalunkat!