Esély Budapest Alapítvány Tatai Ifjúsági Tábora


Esély Budapest Alapítvány Tatai Ifjúsági TáboraEsély Budapest Alapítvány Tatai Ifjúsági TáboraEsély Budapest Alapítvány Tatai Ifjúsági TáboraEsély Budapest Alapítvány Tatai Ifjúsági TáboraEsély Budapest Alapítvány Tatai Ifjúsági TáboraEsély Budapest Alapítvány Tatai Ifjúsági TáboraEsély Budapest Alapítvány Tatai Ifjúsági TáboraEsély Budapest Alapítvány Tatai Ifjúsági TáboraEsély Budapest Alapítvány Tatai Ifjúsági TáboraEsély Budapest Alapítvány Tatai Ifjúsági TáboraEsély Budapest Alapítvány Tatai Ifjúsági TáboraEsély Budapest Alapítvány Tatai Ifjúsági TáboraEsély Budapest Alapítvány Tatai Ifjúsági TáboraEsély Budapest Alapítvány Tatai Ifjúsági TáboraEsély Budapest Alapítvány Tatai Ifjúsági TáboraEsély Budapest Alapítvány Tatai Ifjúsági TáboraEsély Budapest Alapítvány Tatai Ifjúsági TáboraEsély Budapest Alapítvány Tatai Ifjúsági TáboraEsély Budapest Alapítvány Tatai Ifjúsági TáboraEsély Budapest Alapítvány Tatai Ifjúsági TáboraEsély Budapest Alapítvány Tatai Ifjúsági TáboraEsély Budapest Alapítvány Tatai Ifjúsági TáboraEsély Budapest Alapítvány Tatai Ifjúsági TáboraEsély Budapest Alapítvány Tatai Ifjúsági TáboraEsély Budapest Alapítvány Tatai Ifjúsági TáboraEsély Budapest Alapítvány Tatai Ifjúsági TáboraEsély Budapest Alapítvány Tatai Ifjúsági TáboraEsély Budapest Alapítvány Tatai Ifjúsági TáboraEsély Budapest Alapítvány Tatai Ifjúsági TáboraEsély Budapest Alapítvány Tatai Ifjúsági TáboraEsély Budapest Alapítvány Tatai Ifjúsági TáboraEsély Budapest Alapítvány Tatai Ifjúsági TáboraEsély Budapest Alapítvány Tatai Ifjúsági TáboraEsély Budapest Alapítvány Tatai Ifjúsági TáboraEsély Budapest Alapítvány Tatai Ifjúsági TáboraEsély Budapest Alapítvány Tatai Ifjúsági TáboraEsély Budapest Alapítvány Tatai Ifjúsági TáboraEsély Budapest Alapítvány Tatai Ifjúsági TáboraEsély Budapest Alapítvány Tatai Ifjúsági TáboraEsély Budapest Alapítvány Tatai Ifjúsági TáboraEsély Budapest Alapítvány Tatai Ifjúsági TáboraEsély Budapest Alapítvány Tatai Ifjúsági Tábora

Az Esély Budapest Alapítvány Tatai Ifjúsági Tábora kiemelt előnyei

Vonattal elérhető
Teljes ellátás kérhető
Akár 600 fős különterem is kérhető
Max. férőhely: 800 fő
Legjobb ár: 4600 Ft/fő/éj

Elhelyezkedés

Cím: 2890 Tata, Fáklya u. 4.

Az Öreg-tó partjától 100 méterre fekszik a tatai tábor.

A Tata vasútállomástól 3,7 km-re található a szállás, helyi buszjárattal 20 perc a menetidő.

Közösségi tér

11 db különterem áll rendelkezésre.

A tábor nyári területén több foglalkoztató szoba, 200 fős önkiszolgáló étterem, és egy 600 főt befogadó „Csillag” épület található, 2 bitumenes kézilabdapályával, 1 db kosárlabdapályával, 2 db röplabdapályával, ping-pong asztalokkal.

A tábor területén rengeteg árnyékot adó fa -éger, cser, fenyő, tölgy- található, amely a dús növényzetükkel kiváló levegőt biztosítanak a nyári melegben.

A főépületben foglalkoztató szobák, egy klubterem és egy 130 fős vetítő terem található.

Szobák, felszereltség, szolgáltatások

A nyári tábor három 200 fős altáborra van felosztva, melyek önállóan, jól elkülönülten, de egymás szomszédságában vannak. Ezekben az altáborokban 6+4 fős emeletes ágyas szobák vannak, a mosdók, wc-k, fürdők az altáboron belül, de külön épületben találhatók.

A csoportvezetők részére az altáborok szomszédságában 14 db 2 ágyas szobát tudunk biztosítani, ahol két szobához egy zuhanyzó és egy különálló wc tartozik.

A főépületben a nyári időszakban mintegy 180 főt tudunk elhelyezni 2-4 ágyas mosdóval ellátott, vagy zuhanyozós szobákban. A gyerekek részére szintenként vannak fürdők, wc-k.

A szállás alkalmas nagyobb egyházi táborok, gólyatáborok, edzőtáborok, erdei iskola, osztálykirándulások lebonyolítására.

Étkezés

Saját étteremben teljes ellátás kérhető.

Buszparkoló

A buszok parkolására a szállás parkolójában van lehetőség.

Bejelentkezés és kijelentkezés

Bejelentkezés: az érkezés napján 14:00-20:00 óra között.
Kijelentkezés: a távozás napján 10:00 óráig.
Ettől eltérő időpontokat előzetesen egyeztetni kell!
Csomagmegőrzés ingyenes.

Diákcsoport árak

Szállásdíj ellátás nélkül:
Nyári tábori (4+6 személyes): 4600 Ft/fő/éj
(50 %-os, illetve az alatti kihasználtság esetén: 28300 Ft/ház/éj)
Vezetői szobák (2 személyes): 6100 Ft/fő/éj
Főépület kollégiumi (4 ágyas): 5200 Ft/fő/éj
Főépület (2 ágyas, zuhanyozós) vendégszoba): 6500 Ft/fő/éj
Faház (3 személyes): 18000 Ft/ház/éj

A helyszínen idegenforgalmi adót kell még fizetni, melynek mértéke 595 Ft/fő/éj (18 éven felüliekre érvényes).

Étkezés árak:
Reggeli+ebéd+vacsora: 4600 Ft/fő/alkalom
Speciális igény I (vegetáriánus) az alapárhoz képest +20%
Speciális igény II. (laktóz, glutén) az alapárhoz képest +50%

Június 15-ig minden 20 fő után 1 főnek díjmentesen biztosítjuk a szállást ellátás nélkül.

Fűtési szezonban (október 1 és április 30 között) a főépületben (kollégiumban) egyedi árat kell fizetni a fűtési költségek miatt!

A helyi önkormányzat határozata értelmében minden 18 év feletti vendég 595 Ft/fő/éj idegenforgalmi
adót köteles fizetni.

Fizetési feltételek

Foglaló fizetendő.

Lemondási feltételek

A foglaló nem téríthető vissza.

Vélemények

Chance Foundation Budapest Youth Camp
3.2
246 értékelés alapján
Róbert G.
Róbert G.
1684868115
Nagyon kis karaj hely azoknak, akik a Kinizsi százast teljesítve ide érkeznek meg.
Csanád R.
Csanád R.
1684182763
sokkal rosszabra szamitottam az ertekelesek alapjan, jo kis koceraj
Szilárd M.
Szilárd M.
1651936078
Aki szereti az időutazást azt visszarepitik a '70-es '80-as évek KISZ táborába. Osztálykirándulás, érettségi találkozó, tökéletes és pénztárca barát megoldás. A konyhán finomakat föznek!
Marianna K.
Marianna K.
1638355218
Ezt látí kell
Viktor T.
Viktor T.
1628962761
Jó hely,jó buli...
János S.
János S.
1619179058
Gyönyörű helyen a Tatai tó partján található
Menü C.
Menü C.
1708729859
Természet védelmi területen, eredeti növényi környezetben, archaikus szállás környezet a '60-as évekből. A szobák tiszták, a kaja jó
Lovasi G.
Lovasi G.
1702369683
Gyönyörű természeti környezet a fenyves területen.
Krisztina T.
Krisztina T.
1685980398
Igazi retro KISZ tábor feeling, hatalmas park, nagy, árnyat adó fák, kedves személyzet. Kár, hogy nincs pénz az épületek modernizálására, de egy részükben nyílászáró csere legalább volt már.
Katalin L.
Katalin L.
1659115007
Egy kis renoválásra szorul de aránylag tiszta
Vilmos M.
Vilmos M.
1654118325
Rekumbens (fekvőkerékpáros) találkozót rendeztünk ott, jó választás volt. Van ilyen-olyan szállás.
Gabriella O.
Gabriella O.
1621920408
A gyermekem kollégiumának ad helyet és szeretjük!
László S.
László S.
1667334643
Sajnos koszosak az ágyak, az ágynemű tiszta, de a lepukkadt szó elég találó a helyre, fűtés, melegvíz volt. A portások rendesek. Egy éjszakára megteszi.
Viktória K.
Viktória K.
1653403860
Most vagyunk itt osztkiránduláson, ez egy retro hely. Az ajtók nem záródnak, jönnek be a bogarak és nyikorog az egész. Az ágy is pocsék, egy rozoga vaskeretre rá van dobva egy szét szakadt matrac, az ágyneműt nem tudom mióta nem mosták ki. Nincs melegvíz, se zuhanyfüggöny és a WC-k is undorítóan néznek ki, plusz még be se záródnak az ajtók mert végülis ki az aki egyedül használná az illemhelyet. De hogy valami jót is írjak van büfé, tűzrakóhely, minden féle edző pálya, buborékfoci, játszótér és kedvesek az itt dolgozók. Azoknak ajánlom akik szeretnek nosztalgiázni, totál retro az egész.
Gergő H.
Gergő H.
1651932692
Az ételek nagyon jók, hangulatos hely.A zuhanyzóban a választófalak majdnem átlátszóak és a rovarok különösen szeretik.
András R.
András R.
1630758799
Célnak megfelel! Kicsit lepukkant, igazi szocreál feeling.
Kristóf G.
Kristóf G.
1620469406
Egy igazi régi tábor, ami valószínűleg nem változott azóta, hogy a szüleink is itt táboroztak. Ennek megfelelően a berendezés, az épületek nagy része is jócskán benne van a korban. Osztálykirándulásra, táborokra egyszerűen tökéletes helyszín, de nyaralni nem jönnék ide.
Krisztina L.
Krisztina L.
1694959666
Botrányos higiénia, áldatlan állapotok. A szobákban kosz, bűz, pókhálók, bogarak, foltos, igénytelen ágynemű. A vizesblokk borzalmas, orrfacsaró bűz, redvás WC-k és zuhanyzók. A gyerekek inkább napokig nem mentek wc-re és zuhanyozni. Menzán mosatlan edények, evőeszközök,tálcák, alacsony minőségű ételek. Eredmény: a táborozók nagy része hányásos betegséggel tért haza.
Viktor K.
Viktor K.
1694944024
Gyerekek tegnap jöttek haza a 2 napos táborból Tatáról, a fél osztály hány és hasmenése van.
Izabel P.
Izabel P.
1686662387
We stayed for 1 night, which was hard to bear. Hygiene is equal to 0. There is dust and dirt in the rooms, not to mention the bugs. There are no normal beds, the beds can be 50 years old. There are no blinds, you can easily see into the rooms from the yard. The pillows and blankets were hard and disgusting. (Sleeping bags were recommended.) There was a terrible stench in all the rooms. Even the train was cleaner. The meal is equivalent to a canteen, and anyone who ate or tasted the meat could get an upset stomach. The toilets were relatively fine, but there were a lot of bugs. The showers were very unpleasant and the dividers were broken, there were no curtains. There are also such random breaks in the houses. (Picture attached.) There are a lot of mosquitoes. At 10 p.m., a plumber came in, and it was with great difficulty that they could exclude him. This can be quite scary for 10-12 year olds or younger. Tata itself is a very nice place with many attractions and eateries. But this accommodation was quite a disappointment. 🙁
Julianna B.
Julianna B.
1686640321
Ez a hely röviden borzasztó!!! Amint beléptünk a ,,kempingen” ha lehet ezt a helyet bárminek ks nevezni egyből a depresszív hangulag öntött el. A szobákba belépve az első dolog ami szembe szúrt az , hogy a penész igazán falta a falat. A lepedők véres, valamint olyat is kaptunk amelyen azelőtt nemi kapcsolatot létesitett rajta mindezt a párára fogva, a fürdőket nudista strandnak is lehetne nevezni annyival különbözve , hogy sokkal büdösebb és a higéniàról szó sem volt. Az ételek borzasztóak , ehetetlenek, sokan gyomorrontást kaptak valamint az evőeszközök tisztagásáról szó sem lehet főleh , hogy villa nem is volt! Roviden tomoren ennyi, ha valaki szereti kinozni magát és a túlélés a cél annak szivesen ajánlom!!
Júlia B.
Júlia B.
1685285858
Egyszerűen borzalmas. Higiénia=0, minden tiszta kosz. A fürdőegység saras, penészes, tele van rovarokkal. Néhány helyen hiányzik a wc lehúzó. A zuhanyfalak átlátszóak, és nem kell egyedül zuhanyoznod, ugyanis szívesen látnak pók barátaid a fülkében. A szobákban büdös van, a szekrények elviselhetetlenül szagosak, a sarkok penészesek, este pedig hideg van, nem érzékeltük, hogy lenne fűtés és/vagy szigetelés. Amikor beléptünk a házba, elsírtam magam, mert nem csak kívülről néz ki gusztustalanul, belülről még inkább. Az egyik ágyból bogarak másztak ki. Az ágy amúgy egy vaskeret ami ide-oda lifeg, rádobva egy OSB-lap, az aljára obszcén szavak vannak írva. Ezen egy elég kemény, mocskos és kényelmetlen nem túl tiszta matrac, az ágyneműről nem is beszélve. Az ebédlőben az elmosottnak titulált evőeszközökön rajta volt a maradék. A csapvíztől hányingert kap az ember. Az előnye a parthoz való közelsége és a benne lévő park a játékpályákkal. És a szüleim szerint az, hogy amióta hazajöttem, mindig rendet rakok, mert soha nem szeretném, hogy a szobám ilyenné váljon.
Adrienn K.
Adrienn K.
1656917525
Nem tudom hogy az úttörő táboros korszaka óta fel volt e újítva de nagyon ráérne! A szobák büdösek, lelakottak, lehangolóak. Olyan szállás, ahova nem szeretnék még egyszer visszamenni!
Nimród H.
Nimród H.
1655045624
A szobákba nagyon büdös van.A fürdőszobárol nem is beszéljünk tele van bogarakkal és lepkékkel (Hugy szag van).A szobákban az ágy alja tele van póktojással.Az étel nagyon rossz.Higénia nuku.A WC ben áll a retek féltem éjszakat ki menni wc-re.fogat is csak az udvaron lehet mert a csapvíz rosszCsak 1 hűtő van ami kevés
niko B.
niko B.
1653901981
Csak egy konektor volt a szobánkban. Az étel rossz volt. A zuhanyzó bogaras volt ugy mint a szobák. Az ajtókat állandóan csapkodták és a wc hez ki kell menni az udvarra. Az ágyak össze voltak firkálva. A wc szörnyüen koszos volt
Petra S.
Petra S.
1653759678
Perfect choice if you like places like concentration camp❤️✨
tolnaikiss
tolnaikiss
1559342849
Ezt a helyet olyan embereknek ajánlanám akik szeretik magukat tortúráztatni. Ételről ne is beszéljünk. Nem tudom, hogy ezt a finomságot hányszor ették meg előttem. Az A.N.T.SZ helyében elsírnám magam ha ide ki kéne jönnöm. A környék egy Hitchcock filmre emlékeztet. Véletlenszerű festék foltokat lehet észlelni a falakon amik elég ijesztőek mert a festék még piros is. Az ablakok nem zárnak mert miért is működnének úgy ahogy kéne, a szobákban az ágyak igazán "kellemesek". Egy darab instabil vas amire rá van vágva kettő szégyelni való matrac. Az ágynemű terítése nagyon gusztusos volt. A fürdőről is had írjak néhány szót. Először is, át kell baktatnod az egész táboron, hogy tisztálkodj vagy az illemhelyet használd. A wc-k ajtaja nem záródik mert ki az aki egyedül használná. A zuhanyzóban sem kell magányosan tengődnünk mert a kis bogárkákkal társaloghatunk, ha már az első nap után teljesen megőrültünk. Esetleg ha nem vagy szégyenlős akkor nyugodtan tusolhatsz mivel a falakon át lehet látni. Ennyit a negatívumokról. De most mondjunk néhány szót a pozitív dolgokról. A part itt van a közelben. Elnézést a rossz fogalmazásért de amióta itt vagyok nem merek pislogni. Egyébként ajánlom mindenkinek aki maradandó élményeket szeretnének szerezni maguknak. ESÉLY van arra, hogy innen nem úgy mész el ahogyan ide jöttél.
Zsuzsa S.
Zsuzsa S.
1533158816
Korrupt a táborvezető, a bábok mellette, rettenetes a higiénia, siralmas a napi 5x-nek hazudott étkezés (ebből 2 étkezés 1-1 műanyag ízű müzli szelet). Ordas nagy hazugságok, csalások. 4000 gyerek ingyenesen nyaraltatása 500 millióért! Számoljuk ki!
További vélemények
js_loader

Ajánlatkérés

Kérem töltse ki az alábbi űrlapot az ajánlatkéréshez, vagy küldjön emailt:
hello@sulitura.hu
Mihamarabb felvesszük Önnel a kapcsolatot.

Ajánlatkérés
Sending