Esély Budapest Alapítvány Tatai Ifjúsági Tábora


Esély Budapest Alapítvány Tatai Ifjúsági TáboraEsély Budapest Alapítvány Tatai Ifjúsági TáboraEsély Budapest Alapítvány Tatai Ifjúsági TáboraEsély Budapest Alapítvány Tatai Ifjúsági TáboraEsély Budapest Alapítvány Tatai Ifjúsági TáboraEsély Budapest Alapítvány Tatai Ifjúsági TáboraEsély Budapest Alapítvány Tatai Ifjúsági TáboraEsély Budapest Alapítvány Tatai Ifjúsági TáboraEsély Budapest Alapítvány Tatai Ifjúsági TáboraEsély Budapest Alapítvány Tatai Ifjúsági TáboraEsély Budapest Alapítvány Tatai Ifjúsági TáboraEsély Budapest Alapítvány Tatai Ifjúsági TáboraEsély Budapest Alapítvány Tatai Ifjúsági TáboraEsély Budapest Alapítvány Tatai Ifjúsági TáboraEsély Budapest Alapítvány Tatai Ifjúsági TáboraEsély Budapest Alapítvány Tatai Ifjúsági TáboraEsély Budapest Alapítvány Tatai Ifjúsági TáboraEsély Budapest Alapítvány Tatai Ifjúsági TáboraEsély Budapest Alapítvány Tatai Ifjúsági TáboraEsély Budapest Alapítvány Tatai Ifjúsági TáboraEsély Budapest Alapítvány Tatai Ifjúsági TáboraEsély Budapest Alapítvány Tatai Ifjúsági TáboraEsély Budapest Alapítvány Tatai Ifjúsági TáboraEsély Budapest Alapítvány Tatai Ifjúsági TáboraEsély Budapest Alapítvány Tatai Ifjúsági TáboraEsély Budapest Alapítvány Tatai Ifjúsági TáboraEsély Budapest Alapítvány Tatai Ifjúsági TáboraEsély Budapest Alapítvány Tatai Ifjúsági TáboraEsély Budapest Alapítvány Tatai Ifjúsági TáboraEsély Budapest Alapítvány Tatai Ifjúsági TáboraEsély Budapest Alapítvány Tatai Ifjúsági TáboraEsély Budapest Alapítvány Tatai Ifjúsági TáboraEsély Budapest Alapítvány Tatai Ifjúsági TáboraEsély Budapest Alapítvány Tatai Ifjúsági TáboraEsély Budapest Alapítvány Tatai Ifjúsági TáboraEsély Budapest Alapítvány Tatai Ifjúsági TáboraEsély Budapest Alapítvány Tatai Ifjúsági TáboraEsély Budapest Alapítvány Tatai Ifjúsági TáboraEsély Budapest Alapítvány Tatai Ifjúsági TáboraEsély Budapest Alapítvány Tatai Ifjúsági TáboraEsély Budapest Alapítvány Tatai Ifjúsági TáboraEsély Budapest Alapítvány Tatai Ifjúsági Tábora

Az Esély Budapest Alapítvány Tatai Ifjúsági Tábora kiemelt előnyei

Vonattal elérhető
Teljes ellátás kérhető
Akár 600 fős különterem is kérhető
Max. férőhely: 800 fő
Legjobb ár: 2650 Ft/fő/éj

Elhelyezkedés

Cím: 2890 Tata, Fáklya u. 4.

Az Öreg-tó partjától 100 méterre fekszik a tatai tábor.

A Tata vasútállomástól 3,7 km-re található a szállás, helyi buszjárattal 20 perc a menetidő.

Közösségi tér

11 db különterem áll rendelkezésre.

A tábor nyári területén több foglalkoztató szoba, 200 fős önkiszolgáló étterem, és egy 600 főt befogadó „Csillag” épület található, 2 bitumenes kézilabdapályával, 1 db kosárlabdapályával, 2 db röplabdapályával, ping-pong asztalokkal.

A tábor területén rengeteg árnyékot adó fa -éger, cser, fenyő, tölgy- található, amely a dús növényzetükkel kiváló levegőt biztosítanak a nyári melegben.

A főépületben foglalkoztató szobák, egy klubterem és egy 130 fős vetítő terem található.

Szobák, felszereltség, szolgáltatások

A nyári tábor három 200 fős altáborra van felosztva, melyek önállóan, jól elkülönülten, de egymás szomszédságában vannak. Ezekben az altáborokban 6+4 fős emeletes ágyas szobák vannak, a mosdók, wc-k, fürdők az altáboron belül, de külön épületben találhatók.

A csoportvezetők részére az altáborok szomszédságában 14 db 2 ágyas szobát tudunk biztosítani, ahol két szobához egy zuhanyzó és egy különálló wc tartozik.

A főépületben a nyári időszakban mintegy 180 főt tudunk elhelyezni 2-4 ágyas mosdóval ellátott, vagy zuhanyozós szobákban. A gyerekek részére szintenként vannak fürdők, wc-k.

A szállás alkalmas nagyobb egyházi táborok, gólyatáborok, edzőtáborok, erdei iskola, osztálykirándulások lebonyolítására.

Étkezés

Saját étteremben teljes ellátás kérhető.

Buszparkoló

A buszok parkolására a szállás parkolójában van lehetőség.

Bejelentkezés és kijelentkezés

Bejelentkezés: az érkezés napján 14:00-20:00 óra között.
Kijelentkezés: a távozás napján 10:00 óráig.
Ettől eltérő időpontokat előzetesen egyeztetni kell!
Csomagmegőrzés ingyenes.

Diákcsoport árak

Szállásdíj ellátás nélkül:
Nyári tábori (4+6 személyes): 2650 Ft/fő/éj
(50 %-os, illetve az alatti kihasználtság esetén: 16000 Ft/ház/éj)
Vezetői szobák (2 személyes): 3500 Ft/fő/éj
Főépület kollégiumi (4 ágyas): 3000 Ft/fő/éj
Főépület (2 ágyas, zuhanyozós) vendégszoba): 3700 Ft/fő/éj
Faház (3 személyes): 10000 Ft/ház/éj
Mosatási díj: 400 Ft/fő

A helyszínen idegenforgalmi adót kell még fizetni, melynek mértéke 500 Ft/fő/éj (18 éven felüliekre érvényes).

Étkezés árak:
Reggeli 700 Ft/fő/alkalom
Ebéd 1500 Ft/fő/alkalom
Vacsora 1150 Ft/fő/alkalom
Speciális igény I (vegetáriánus) az alapárhoz képest +20 %
Speciális igény II. (laktóz, glutén) az alapárhoz képest +50 %

Június 15-ig minden 20 fő után 1 főnek díjmentesen biztosítjuk a szállást ellátás nélkül.

Fizetési feltételek

Foglaló fizetendő.

Lemondási feltételek

A foglaló nem téríthető vissza.

Vélemények

Chance Foundation Budapest Youth Camp
3.2
223 értékelés alapján
Szilárd M.
Szilárd M.
15:07 07 May 22
Aki szereti az időutazást azt visszarepitik a '70-es '80-as évek KISZ táborába. Osztálykirándulás, érettségi találkozó, tökéletes és pénztárca barát megoldás. A konyhán finomakat föznek!
Marianna K.
Marianna K.
10:40 01 Dec 21
Ezt látí kell
Viktor T.
Viktor T.
17:39 14 Aug 21
Jó hely,jó buli...
János S.
János S.
11:57 23 Apr 21
Gyönyörű helyen a Tatai tó partján található
Katalin L.
Katalin L.
17:16 29 Jul 22
Egy kis renoválásra szorul de aránylag tiszta
Vilmos M.
Vilmos M.
21:18 01 Jun 22
We organized a recumbent (recumbent) meeting there, it was a good choice. There is such and such accommodation.
Gabriella O.
Gabriella O.
05:26 25 May 21
A gyermekem kollégiumának ad helyet és szeretjük!
László S.
László S.
20:30 01 Nov 22
Sajnos koszosak az ágyak, az ágynemű tiszta, de a lepukkadt szó elég találó a helyre, fűtés, melegvíz volt. A portások rendesek. Egy éjszakára megteszi.
Viktória K.
Viktória K.
14:51 24 May 22
Most vagyunk itt osztkiránduláson, ez egy retro hely. Az ajtók nem záródnak, jönnek be a bogarak és nyikorog az egész. Az ágy is pocsék, egy rozoga vaskeretre rá van dobva egy szét szakadt matrac, az ágyneműt nem tudom mióta nem mosták ki. Nincs melegvíz, se zuhanyfüggöny és a WC-k is undorítóan néznek ki, plusz még be se záródnak az ajtók mert végülis ki az aki egyedül használná az illemhelyet. De hogy valami jót is írjak van büfé, tűzrakóhely, minden féle edző pálya, buborékfoci, játszótér és kedvesek az itt dolgozók. Azoknak ajánlom akik szeretnek nosztalgiázni, totál retro az egész.
Gergő H.
Gergő H.
14:11 07 May 22
Az ételek nagyon jók, hangulatos hely.A zuhanyzóban a választófalak majdnem átlátszóak és a rovarok különösen szeretik.
András R.
András R.
12:33 04 Sep 21
Célnak megfelel! Kicsit lepukkant, igazi szocreál feeling.
Kristóf G.
Kristóf G.
10:23 08 May 21
Egy igazi régi tábor, ami valószínűleg nem változott azóta, hogy a szüleink is itt táboroztak. Ennek megfelelően a berendezés, az épületek nagy része is jócskán benne van a korban. Osztálykirándulásra, táborokra egyszerűen tökéletes helyszín, de nyaralni nem jönnék ide.
Adrienn K.
Adrienn K.
06:52 04 Jul 22
Nem tudom hogy az úttörő táboros korszaka óta fel volt e újítva de nagyon ráérne! A szobák büdösek, lelakottak, lehangolóak. Olyan szállás, ahova nem szeretnék még egyszer visszamenni!
Nimród H.
Nimród H.
14:53 12 Jun 22
The rooms are very smelly. Let's not even talk about the bathroom, it is full of bugs and moths (it smells bad). The bottom of the bed in the rooms is full of spider eggs. The food is very bad. The hygiene is bad. There are radishes in the toilet. I was afraid to go to the toilet at night. You can only get teeth in the yard because the tap water is badThere is only 1 refrigerator, which is not enough
niko B.
niko B.
09:13 30 May 22
Csak egy konektor volt a szobánkban. Az étel rossz volt. A zuhanyzó bogaras volt ugy mint a szobák. Az ajtókat állandóan csapkodták és a wc hez ki kell menni az udvarra. Az ágyak össze voltak firkálva. A wc szörnyüen koszos volt
Petra S.
Petra S.
17:41 28 May 22
Perfect choice if you like places like concentration camp❤️✨
tolnaikiss
tolnaikiss
22:47 31 May 19
Ezt a helyet olyan embereknek ajánlanám akik szeretik magukat tortúráztatni. Ételről ne is beszéljünk. Nem tudom, hogy ezt a finomságot hányszor ették meg előttem. Az A.N.T.SZ helyében elsírnám magam ha ide ki kéne jönnöm. A környék egy Hitchcock filmre emlékeztet. Véletlenszerű festék foltokat lehet észlelni a falakon amik elég ijesztőek mert a festék még piros is. Az ablakok nem zárnak mert miért is működnének úgy ahogy kéne, a szobákban az ágyak igazán "kellemesek". Egy darab instabil vas amire rá van vágva kettő szégyelni való matrac. Az ágynemű terítése nagyon gusztusos volt. A fürdőről is had írjak néhány szót. Először is, át kell baktatnod az egész táboron, hogy tisztálkodj vagy az illemhelyet használd. A wc-k ajtaja nem záródik mert ki az aki egyedül használná. A zuhanyzóban sem kell magányosan tengődnünk mert a kis bogárkákkal társaloghatunk, ha már az első nap után teljesen megőrültünk. Esetleg ha nem vagy szégyenlős akkor nyugodtan tusolhatsz mivel a falakon át lehet látni. Ennyit a negatívumokról. De most mondjunk néhány szót a pozitív dolgokról. A part itt van a közelben. Elnézést a rossz fogalmazásért de amióta itt vagyok nem merek pislogni. Egyébként ajánlom mindenkinek aki maradandó élményeket szeretnének szerezni maguknak. ESÉLY van arra, hogy innen nem úgy mész el ahogyan ide jöttél.
Zsuzsa S.
Zsuzsa S.
21:26 01 Aug 18
Korrupt a táborvezető, a bábok mellette, rettenetes a higiénia, siralmas a napi 5x-nek hazudott étkezés (ebből 2 étkezés 1-1 műanyag ízű müzli szelet). Ordas nagy hazugságok, csalások. 4000 gyerek ingyenesen nyaraltatása 500 millióért! Számoljuk ki!
További vélemények
js_loader

Ajánlatkérés

Kérem töltse ki az alábbi űrlapot az ajánlatkéréshez, vagy küldjön emailt:
hello@sulitura.hu
Mihamarabb felvesszük Önnel a kapcsolatot.

Ajánlatkérés
Sending