Villa Park Panzió


Panzió udvaraPanzió kívülrőlPanzió kívülrőlPanzióTeraszFürdőszobaFolyosóSzobaSzobaSzobaSzobaÉtteremÉtteremÉtteremÉtteremÉtteremÉtteremFedett teraszFedett teraszUdvarUdvarUdvarMedencePanzió udvaraMedence

A Villa Park Panzió kiemelt előnyei

Privát fürdőszobás szobák
Élménymedence az udvaron
Legjobb ár: 3500 Ft/fő/éj

Elhelyezkedés

Cím: 3348 Szilvásvárad, Park u. 11/B.

A Panzió a Bükk hegység nyugati oldalán, Szilvásvárad területén helyezkedik el, Eger történelmi városától csupán 25 km-re. A Szalajka-völgy bejárata mintegy 150 m-re található a szálláshelyről, így az igen könnyen elérhető.

A vidék természeti adottságaiból adódóan gyalogtúrák, biciklitúrák szervezhetőek, felfedezhetőek a környék tiszta vizű forrásai, gyors folyású hegyi patakocskái.

Közösségi tér

A Panzió rendelkezik konferenciateremmel (plusz költség merülhet fel), illetve az éttermében is összegyűlhet egyszerre az egész osztály. De a hatalmas, mintegy 1200 m2 területű udvaron is eltölthetik szabadidejüket jó idő esetén, akár az 50 m2-es medence partján is. Közös főzésre pedig a fedett terasz ad lehetőséget.

Szobák, felszereltség, szolgáltatások

Az új, impozáns épületben 2, 3, 4, ágyas szobákban történik az elhelyezés. A szobák saját fürdőszobával rendelkeznek, felszereltek TV-vel, illetve erkéllyel rendelkeznek. A szobákon kívül két apartman is várja vendégeit.

Az udvaron számos lehetőség adott a szabadidő eltöltésére, ahol játszótér, pingpong asztal, terasz, illetve élménymedence is található.

Étkezés

A Panzió egy saját, 50 fő befogadóképességű étteremmel rendelkezik, csoportos foglalás esetén vacsorát tudnak biztosítani.
Jó idő esetén az osztály együtt grillezhet, főzhet az udvaron az erre kialakított teraszos helyen.

Buszparkoló

A Panzió mellett zárt parkolóban van lehetőség parkolni díjmentesen.

Bejelentkezés és kijelentkezés

Nincs információ.

Diákcsoport árak

Diákcsoportok számára külön árakat alakítottak ki, mely egész évben él:
Szállásár: 3200 Ft/fő/éjszaka
Reggeli: 700 Ft/fő/alkalom
Ebéd, vacsora: 900 Ft/fő/alkalom

Az árak az IFA-t nem tartalmazzák: 350 Ft/fő/éj (18 év felett fizetendő)

Fizetési feltételek

Foglaló fizetése szükséges, melynek mértéke a foglalás 50%-a, melyet legkésőbb 10 napon belül rendezni kell az írásos visszaigazolástól számítva. A foglaló küldhető készpénzben, postai utalványon, vagy rendezhető átutalással a panzió bankszámlaszámára. A fennmaradó összeg a helyszínen fizetendő.

Lemondási feltételek

A foglalás írásában (e-mail, levél) lemondható, de a foglaló vissza nem téríttethető. Amennyiben a foglaló az érkezés előtt legalább 21 nappal történik, a már elküldött foglaló egy későbbi időpontban felhasználható 6 hónapon belül.
Csoport létszáma módosítható 1-2 fővel az érkezés előtt 7 nappal.

Ajánlatkérés / foglalás

Kérem töltse ki az alábbi űrlapot az ajánlatkéréshez, vagy használja a megadott email címet és telefonszámot:
hello@sulitura.hu
+36 20 511 08 77

Nagyon gyorsan, pár órán belül visszajelzünk, így akár már ma véglegesítheti a foglalást!

Ajánlatkérés
Sending