Élménytábor


6 személyes faház6 személyes faház6 személyes faház6 személyes faház6 személyes faház2 személyes faház2 személyes faház2 személyes faház2 személyes faház2 személyes faházVendégház fürdőszobájaVendégház szobájaVendégház szobájaVendégházVendégházVendégházVendégház teraszaVendégház teraszaVendégház konyhájaVendégház szobájaBabetta faházBüféKőházKőház szobájaKőház szobájaKőházKőházKőház szobájaKőház fürdőszoábajaKőház szobaKőház szobaKőház szobaKőház szobaKőházKőház teraszaSzobaBabetta faház szobájaBabetta faház szobájaBabetta faház szobájaBabetta faházBabetta faházÉtteremÉtteremSportpályaUdvarÉtteremTeraszSportpályaUdvarUdvarUdvarUdvarUdvarUdvarUdvarFaházakGrillteraszGrillteraszUdvarGrillteraszFaházakFaházakFaházakFaházakGrillteraszUdvarFaházakBilliárd

Az Élménytábor kiemelt előnyei

Zöldövezetben, távol a város zajától
Számos kirándulási lehetőség a szállástól indulva
Étkezés helyben megoldható
Max. férőhely: 178 fő
Legjobb ár: 1700 Ft/fő/éj

Elhelyezkedés

Cím: 3643 Dédestapolcsány, Bán-völgye utca 1.

Az Élménytábor a Bükk-hegység lábánál található, Dédestapolcsány és Szilvásvárad között, a Bükki Nemzeti Park erdős területén, gyönyörű zöldövezetben, távol a város zajától.

A szállás közúton 7,6 km-re fekszik Szilvásváradtól, saját busszal 8 perc. A szállás megközelítése saját bérelt busszal ajánlott.

Közösségi tér

Az osztály együtt töltheti szabadidejét az 1,9 hektár méretű zöld területen, mely a tábor részét képezi. Megmérettethetik magukat a diákok sportpályákon is: röplabdapálya, salakos foci, kosárlabdapálya. Csocsó, biliárd is rendelkezésre áll. A 100 fős nyári pavilon közös foglalkozásoknak, játékoknak, előadásoknak biztosít helyszínt.
A grillteraszon közösen főzhet együtt az osztály.

Szobák, felszereltség, szolgáltatások

A táborban faházakban, kőházakban, apartmanokban, illetve vándortáborban van lehetőség megszállni, tehát többféle szállásegység adott.

4 személyes faházak – max. 100 fő
25 db kétszintes faház, melyek 4 ágyas szobákat rejtenek. Közülük 15 db fűthető elektromos hőtárolós fűtőtesttel. Közös használatú vizesblokkok tartoznak a faházakhoz.

Javorina 6 ágyas faházak – max. 12 fő
2 db kétszintes, 6 ágyas Javorina típusú faház. A faházak fűthetőek elektromos hőtárolós fűtőtesttel, illetve vegyes tüzelésű kályhával. Közös használatú vizesblokkok tartoznak a faházakhoz.

Babetta 8 ágyas faház – max. 8 fő
8 ágyas elektromos hőtárolós illetve vegyes tüzelésű kályhával fűthető faház. Saját fürdőszobával rendelkezik, illetve egy terasszal és nappalival.

22 személyes kőház – max. 22 fő
Kétszintes épület. Földszintjén található egy konyha, társalgó, fürdőszoba, WC, illetve 2 db négy ágyas és 1 db három ágyas szoba. Az emeleten is található szintén egy fürdőszoba, WC, 2 darab három ágyas, illetve 1 darab öt ágyas szoba. A szobákban normál ágyak és emeletes ágyak találhatók. A kőház radiátorokkal fűthető.

Apartmanok – max. 20 fő
Egyszintes kőépületben négy darab ötfős apartmanszoba található. A szobákban zuhanyzó, WC, illetve mosdó található. Az apartmanok radiátoros rendszerrel fűthetők.

Ágyneműt biztosítanak igény esetén (plusz költséggel jár).

Étkezés

A Tábor saját, 150 fő befogadóképességű, önkiszolgáló jellegű étteremmel rendelkezik, melyhez egy 40 fős terasz is tartozik.
A Táborban található még egy melegítőkonyha is egy tűzhellyel, illetve két darab hűtővel.
Az osztály a fedett grillező alatt is elkészítheti a vacsoráját, ugyanis felszerelt két bográcsállás, illetve 8 db pad asztallal. Tűzifa igényelhető (plusz költséggel jár).
A tábor területén büfé is üzemel.

Buszparkoló

A buszoknak külön parkoló van a szállás területén.

Bejelentkezés és kijelentkezés

Bejelentkezés: 14:00 órától.
Kijelentkezés: délelőtt 10:00 óráig.
Ezektől eltérő érkezés és távozás időpont egyeztetés alapján lehetséges.

Diákcsoport árak

Szállás komfort nélküli faházakban:

 • 1 éjszaka szállásdíja: 1700 Ft/fő/éj
 • 1 éjszaka félpanziós ellátással (reggeli és vacsora): 3200 Ft/fő
 • 1 éjszaka teljes ellátással 14 éves kor alatt (reggeli, ebéd és vacsora): 4200 Ft/fő/éj
 • 4 éjszaka félpanziós ellátással (reggeli, ebéd és vacsora): 3100 Ft/fő/éj
 • 4 éjszaka teljes ellátással 14 éves kor alatt (reggeli, ebéd és vacsora): 4100 Ft/fő/éj

Komfortos faházakban, illetve kőházakban ellátás nélkül: 2500 Ft/fő/éj

Kedvezmény: Minimum 3 éj esetén minden 21. fő szállása grátisz.

Ágynemű egyszeri, helyszínen fizetendő használati díja: 500 Ft/garnitúra. Saját hozott ágynemű, hálózsák esetén nem kell fizetni.

Étkezések:
Gyermek – 14 év alatt:

 • Reggeli: 600 Ft/fő
 • Ebéd: 1000 Ft/fő/éj
 • Vacsora: 900 Ft/fő
 • Teljes ellátás: 2500 Ft/fő

Junior – 14 év felett:

 • Reggeli: 600 Ft/fő
 • Ebéd: 1100 Ft/fő/éj
 • Vacsora: 1000 Ft/fő
 • Teljes ellátás: 2700 Ft/fő

Felnőtt – 18 év felett:

 • Reggeli: 700 Ft/fő
 • Ebéd: 1200 Ft/fő/éj
 • Vacsora: 1100 Ft/fő
 • Teljes ellátás: 3000 Ft/fő

Szabad tűzön készített ételek:
14 év alatt:

 • Gulyások – halászlé + kenyér: 700 Ft /fő/kisadag, 1000 Ft/fő/nagyadag
 • Pisztráng bükki kétkezes + saláta + kenyér: 2500 Ft/fő/adag
 • Grillezett húsok, zöldségek + kenyér: 2500 Ft/fő/adag
 • Szalonna sütés + kenyér + zöldség: 1000 Ft/fő/adag

Sátorhely: 500 Ft/sátorhely + 1200 Ft/fő/éj

Takarítási kedvezmény: önkéntes takarítás esetén -50/ Ft/fő a szállásdíjból

Tűzifa: 2500 Ft/50 kg

Fűtés díja: 1200 Ft/faház

Az árak az IFA-t nem tartalmazzák: 300 Ft/fő/éj (18 év felett fizetendő).

Fizetési feltételek

Foglalás garantálása 30% előleg befizetésével lehetséges.

Lemondási feltételek

Az érkezés előtti 30. napig díjmentesen lemondható a megrendelt szállás.

A megrendelt étkezések módosítása vagy lemondása kötbérfizetési kötelezettség nélkül a szolgáltatás igénybevételét megelőző 20 napig lehetséges.

Lemondási díj: 30 napon belül, de az érkezés előtti 15. napig történő lemondás esetén a megrendelő 50%-ot köteles lemondási díj címén fizetni.

Az érkezést megelőző 15. napon belüli lemondás, illetve meg nem jelenés esetén a megrendelő a foglalás teljes költségét köteles lemondási díj címén fizetni.

Étkezések 20 napon belül történt módosítása, lemondása vagy a lemondás elmaradása esetén a megrendelő a lemondott étkezések ital nélküli árának 100%-át köteles megfizetni.

Vélemények

Bánvölgye Élménytábor
3.7
87 értékelés alapján
guy guppy
guy G.
15:58 25 Aug 19
Nagyon szépen köszönjük Orsinak és Tibinek, hogy felejthetetlenné tették számunkra a nyaralásunkat! Orsinak a finom ételeket, azt a gondoskodást, figyelmet, amelyet kaptunk. Tibinek a segítséget! Jövőre is találkozunk, és drukkolunk nektek!
Fruzsi Puska
Fruzsi P.
11:03 25 Jun 19
Csendes környezet, a gyerekeknek és felnőtteknek egyaránt volt sok programlehetőség, az étkezés részemről kifogástalan volt. Aki arra jár annak ajánlani tudom.
János Böröndi
János B.
04:10 27 May 19
Alighanem tulajdonosváltás lehetett, mert tavaly óta határozott fejlődés volt tapasztalható.
Mária Prájné Tóth
Mária Prájné T.
18:24 18 May 19
Szuper hely, gyönyörű környezet
Zénó Tóth
Zénó T.
18:26 24 Oct 18
Olcso. Tökéletes. Lehet sportolni bulizni, pihenni...
Tamás Tóth
Tamás T.
16:15 24 Oct 18
Pár éve véletlenül találtam ide kerékpártúrán. Csodálatos hely, minden évben meglátogatom azóta. A Fapuma büfé egy király hely.
Szolosi Akos
Szolosi A.
18:05 07 Sep 18
Jó hely! Csendes, jó kiránduló helyekkel. Retro faházakkal. Biliárdasztallal.
gábor csonka
gábor C.
18:12 17 Aug 18
Jó kis eldugott hely,nagyon csöndes,jó a levegő..ideális azoknak az embereknek akik szeretnek bungalóban "lenni"
Szabolcs
Szabolcs
19:40 19 Sep 18
Igazi szocreál, 1-2 napos csapatépítésre kimondottan alkalmas, mert távol van a településektől. Külön plusz a mellette található Fapuma büfé amit érdemes meglátogatni.
Dániel Balázs
Dániel B.
06:58 01 Jun 19
Előző rendszerbeli, faházanként egy konektor, közös fürdő mindenkinek. Mi egy estét voltunk, csoporttal, kibírható, ha az ember tudja hova jön. Egy nyársalós, bulizós estére jó, de csak akkor, ha megfelel a sátornál eggyel nagyobb konfortszint.
László Pál Szalay
László Pál S.
10:57 23 Jul 19
Nagyon elavult hely. Komoly felújításra szorul. Vannak olyan épületek amelyekből árad a doh szag. A környezet pazar. A fekvése ideális. A konyhája jó. Érdemes a választás előtt személyesen lecsekkolni. +Megerdeklődni előre, hogy milyen csoportok foglaltak arra az időszakra. A látogatásom alatt nehezen ment egymás iránti tisztelet kifejezése.
Zétény Kárpáti
Zétény K.
12:24 04 Sep 19
Borzalmas hely, rohad a furdo hat tele van bogarakkal es eppen szetesni keszul. Az ugynevezett to steggel egy vicc de azert sokat voltunk benne csak aztan feltunk nehogy elkapjunk valamit. Melegviz alug van, az lenne pedig a legjobb dolog az egesz taborban. Az agy tele van feher foltokkal. A szemelyzet borzasztoan goromba es idegesito es a kaja is ehetetlen! Soha tobbet penzert se!
Tamás Kiss
Tamás K.
12:22 04 Sep 19
Őszintén nem hiszem, hogy oldalon látható képek itt készültek volna. A falakon vastag rétegekben áll a kosz, az egyik polcon egy kupac föld (legalábbis remélem, hogy föld) volt. A szobák szerintem idén még nem láttak porszívót. A kultúrált 21. századi helyeken általában a legalább naponta egyszer illik mosdót takarítani, hát itt ahogy az állapotokat elnézem a heti 1 takarításra is rácsodálkoznék. A zuhanyzóban penészes a fal, omlik a vakolat. Az ajtó 40°-nál tovább nem nyílik, ez a ki- és bejárást jelentősen megnehezíti, hogy egy 25cm-es résen kell bepréselnünk magunkat. Az étel közel áll az ehetetlen kategóriához, tényleg nagyon éhesnek kell lennem ahhoz, hogy egyek belőle. A kertben található egy első ránézésre nem túl tiszta tó, illetve egy kommunizmusból megmaradt kisjátszótér, ahol a libikóka horizontálisan nagyobb mozgást végez, mint vertikálisan.
Klaudia Dravecz
Klaudia D.
08:15 03 Aug 19
Kár, hogy nem lehet -1 csillagot adni. Hatalmas csalódás volt számomra. Én megértem, hogy ez egy tábor és sok a bogár, de azt nem fogom soha elfogadni, hogy úgy adjanak ki nekem egy összkomfortos faházat, ami úszik a pókhálókban, a falból hangya vagy csótány maradékok hulljanak (napi szinten letakaritottuk, másnapra ugyan ott voltak), hogy csatorna szag van stb. Ami kiverte mégjobban a biztosítékot az a konyha. A tábor elején reggeli és esti étkeztezést kaptunk volna, de lemondták, mondván, hogy 4 emberre nem éri meg számukra üzemeltetni egy konyhát. Elfogadtuk. Megkérdeztem hogy van e konyha amit főzésre használi tudunk azt mondták, hogy van (ami nálam azt jelenti, hogy tűzhely, mikró, hűtő és mosogató. Utobbi kettő volt, elöző kettő nem.) Na most nekem a konyha nem csak egy mosogatoból és hűtöből áll! A napi szinten legalább egyszeri meleg étkezést nem tudtuk megoldani, így ami meleg ételhez való hozzávalók voltak nem tudtuk felhasználni. Éttermi étkezés pedig baromi drága.A fürdőbe úgy megy az ember fürdeni, hogy azt lesi közbe mikor hullik valami szar a nyakába. Szóval összegezve a tábort nagyon nagy csalodás volt! Felvettük a kapcsolatot a szervezővel, aki azt mondta, hogy pár napot kér hogy egyeztethessen a vezetőséggel a további lépésekről.Természetesen véleményemet a fejleményekkel kiegészítem, függetlenül annak kimenetelétől.Panaszom megtétele után, a tábor szervező a két ott maradt barátunknak intézett egy új szállást, a tábor területén. Elmondásuk alapján itt már jelentősen "kultúráltabb" a szálllás, és itt már található konyha is.A szervezővel való egyeztetés után a szállás árát visszautalták nekünk két másik szobatárunk ellátására is kártérítést ígértel, de azt még azóta is utalják.
Márton Hadi
Márton H.
19:06 02 Aug 19
Mit is mondhatnék. A tábor olyan mint Pripjaty, csak az le van zárva és egészségügyi okokból csak korlátozottan látogatható így kezdőknek ez is jó lesz...Na jó a viccet félretéve az állapotok az 1980as éveket idézik ( bár akkor nem éltem még) csak azóta a felújítások elmaradtak régi faházak beton járda töredékek. Ígértek ellátást ez elmaradt mondván négy embernek nem éri meg üzemeltetni a konyhát de a felpanzió vissza fizetése fel se merült bennük. Majd konyhát az se volt, csak egy mosogató és egy hűtő amikben főzni nehézkes. Kerti tavat amiben fürdeni lehet, de az csak egy zöld kacsa úsztató volt. A Babetta ( ez volt a ház neve) olyan öreg volt mint a motorkerékpár amiről elnevezték (gondolom). A házban áporodott dohos szag mindenhol, szó szerint esik szét a hely. A mosogatonál leláttunk a ház alá. Akkora lyuk volt ott, hogy egy kiskutya feje lazán át fért rajta. A fürdő na azt hagyjuk... ott a hangyák vagy csótányok estek ki a vízcső mellől, és olyan szag volt mint egy emésztőben.Előre is hoztuk a nyaralás végét és két nap után kocsiba pattantunk és megse álltunk a Budapest tábláig.Miután megemlítettük, hogy ezt ugye nem gondolják komolyan, mert végülis amire befizettünk azt nem tudták teljesiteni, a szállás árának ránk eső részét visszakaptuk és megfogadtuk , hogy soha többet nem megyünk oda. Érdekes az útitársaink ez után rögtön kaptak egy normális állapotú kőházat konyhával ami addig nem volt mert végülis csak mi voltunk a táborban négy ember meg nem számít.Tanulság: Áhhh próbáld ki és megtudod nem lövöm le a poént de az biztos, hogy sokan menjetek mert pár ember nem számít.
Klaudia Dravecz
Klaudia D.
12:47 02 Aug 19
Kár, hogy nem lehet -1 csillagot adni. Hatalmas csalódás volt számomra. Én megértem, hogy ez egy tábor és sok a bogár, de azt nem fogom soha elfogadni, hogy úgy adjanak ki nekem egy összkomfortos faházat, ami úszik a pókhálókban, a falból hangya vagy csótány maradékok hulljanak (napi szinten letakaritottuk, másnapra ugyan ott voltak), hogy csatorna szag van stb. Ami kiverte mégjobban a biztosítékot az a konyha. A tábor elején reggeli és esti étkeztezést kaptunk volna, de lemondták, mondván, hogy 4 emberre nem éri meg számukra üzemeltetni egy konyhát. Elfogadtuk. Megkérdeztem hogy van e konyha amit főzésre használi tudunk azt mondták, hogy van (ami nálam azt jelenti, hogy tűzhely, mikró, hűtő és mosogató. Utobbi kettő volt, elöző kettő nem.) Na most nekem a konyha nem csak egy mosogatoból és hűtöből áll! A napi szinten legalább egyszeri meleg étkezést nem tudtuk megoldani, így ami meleg ételhez való hozzávalók voltak nem tudtuk felhasználni. Éttermi étkezés pedig baromi drága.A fürdőbe úgy megy az ember fürdeni, hogy azt lesi közbe mikor hullik valami szar a nyakába. Szóval összegezve a tábort nagyon nagy csalodás volt! Felvettük a kapcsolatot a szervezővel, aki azt mondta, hogy pár napot kér hogy egyeztethessen a vezetőséggel a további lépésekről.Természetesen véleményemet a fejleményekkel kiegészítem, függetlenül annak kimenetelétől.Panaszom megtétele után, a tábor szervező a két ott maradt barátunknak intézett egy új szállást, a tábor területén. Elmondásuk alapján itt már jelentősen "kultúráltabb" a szálllás, és itt már található konyha is.A szervezővel való egyeztetés után a szállás árát visszautalták nekünk két másik szobatárunk ellátására is kártérítést ígértel, de azt még azóta is utalják.
viktor Szakonyi
viktor S.
06:37 09 Jul 19
Dravecz Klaudia: azért nem kaptak ebédet, mert a szakácsnő (akinek minden elismerésem mert a lehetőségekhez képest kihozta a kajákból a maximumot) pénteken felmondott a recepciós "lény" minősíthetetlen viselkedése miatt. Mint később kiderült, nem ő volt az egyetlen alkalmazott aki így döntött eme kellemetlen nőszemély ténykedése alatt, hanem kb az összes. Ez a némber a gyerekek előtt sem fogta vissza magát, ordibált, káromkodott, majd miután kb a kétszeresét akarta felszámolni az előzőleg megállapodott összegnek még rendőrrel is fenyegetett, ha nem hagyjuk el 10 percen belül a szállást. A szállást, ami egyébként adottságait tekintve egy szuper táborhely is lehetne, ha foglalkoznának vele és lelkiismeretesen gondoznák. A mosdó keddtől szombatig nem volt takarítva, kézfertőtlenítő sehol, a szart a legyek köpték, a konyha is megér egy misét. Ez szerintem kimeríti a közegészségügyi veszélyeztetést de erről majd dönt a hivatalos szerv. Mi faházakban laktunk amik porszívót tavaly láthattak utoljára. A matracok, párnák koszosak, foltosak. Mivel zenetábor voltunk, kértünk egy közös helyet ahol elvonulva próbálhatunk. Nagy kegyesen kaptunk egy kőházat ami poros, dohos, egérszaros volt. 500 forintot akartak kérni az ágyneműért. Egy adag tüzifa 2500 ft :). Minden összevetve jótanácsként mondom, inkább kerüljék el ezt a helyet vagy próbálkozzanak a szomszédos táborokban, azok kívülről kulturáltabbnak tűntek. Soha többet nem megyek arra a környékre! Mínusz nulla pont!
Klaudia Dravecz
Klaudia D.
15:27 07 Jul 19
Kár, hogy nem lehet -1 csillagot adni. Hatalmas csalódás volt számomra. Én megértem, hogy ez egy tábor és sok a bogár, de azt nem fogom soha elfogadni, hogy úgy adjanak ki nekem egy összkomfortos faházat, ami úszik a pókhálókban, a falból hangya vagy csótány maradékok hulljanak (napi szinten letakaritottuk, másnapra ugyan ott voltak), hogy csatorna szag van stb. Ami kiverte mégjobban a biztosítékot az a konyha. A tábor elején reggeli és esti étkeztezést kaptunk volna, de lemondták, mondván, hogy 4 emberre nem éri meg számukra üzemeltetni egy konyhát. Elfogadtuk. Megkérdeztem hogy van e konyha amit főzésre használi tudunk azt mondták, hogy van (ami nálam azt jelenti, hogy tűzhely, mikró, hűtő és mosogató. Utobbi kettő volt, elöző kettő nem.) Na most nekem a konyha nem csak egy mosogatoból és hűtöből áll! A napi szinten legalább egyszeri meleg étkezést nem tudtuk megoldani, így ami meleg ételhez való hozzávalók voltak nem tudtuk felhasználni. Éttermi étkezés pedig baromi drága.A fürdőbe úgy megy az ember fürdeni, hogy azt lesi közbe mikor hullik valami szar a nyakába. Szóval összegezve a tábort nagyon nagy csalodás volt! Felvettük a kapcsolatot a szervezővel, aki azt mondta, hogy pár napot kér hogy egyeztethessen a vezetőséggel a további lépésekről.Természetesen véleményemet a fejleményekkel kiegészítem, függetlenül annak kimenetelétől.Panaszom megtétele után, a tábor szervező a két ott maradt barátunknak intézett egy új szállást, a tábor területén. Elmondásuk alapján itt már jelentősen "kulturáltabb" a szálllás, és itt már található konyha is.
Klaudia Dravecz
Klaudia D.
07:21 07 Jul 19
Kár, hogy nem lehet -1 csillagot adni. Hatalmas csalódás volt számomra. Én megértem, hogy ez egy tábor és sok a bogár, de azt nem fogom soha elfogadni, hogy úgy adjanak ki nekem egy összkomfortos faházat, ami úszik a pókhálókban, a falból hangya vagy csótány maradékok hulljanak (napi szinten letakaritottuk, másnapra ugyan ott voltak), hogy csatorna szag van stb. Ami kiverte mégjobban a biztosítékot az a konyha. A tábor elején reggeli és esti étkeztezést kaptunk volna, de lemondták, mondván, hogy 4 emberre nem éri meg számukra üzemeltetni egy konyhát. Elfogadtuk. Megkérdeztem hogy van e konyha amit főzésre használi tudunk azt mondták, hogy van (ami nálam azt jelenti, hogy tűzhely, mikró, hűtő és mosogató. Utobbi kettő volt, elöző kettő nem.) Na most nekem a konyha nem csak egy mosogatoból és hűtöből áll! A napi szinten legalább egyszeri meleg étkezést nem tudtuk megoldani, így ami meleg ételhez való hozzávalók voltak nem tudtuk felhasználni. Éttermi étkezés pedig baromi drága.A fürdőbe úgy megy az ember fürdeni, hogy azt lesi közbe mikor hullik valami szar a nyakába. Szóval összegezve a tábort nagyon nagy csalodás volt! Felvettük a kapcsolatot a szervezővel, aki azt mondta, hogy pár napot kér hogy egyeztethessen a vezetőséggel a további lépésekről.Természetesen véleményemet a fejleményekkel kiegészítem, függetlenül annak kimenetelétől.
Zsolt Mányi
Zsolt M.
09:45 23 Jun 19
Rossz szállás, rossz étkeztetés.
További vélemények

Ajánlatkérés / foglalás

Kérem töltse ki az alábbi űrlapot az ajánlatkéréshez, vagy küldjön emailt:
hello@sulitura.hu
Mihamarabb felvesszük Önnel a kapcsolatot.

Ajánlatkérés
Sending