Boróka tábor


Kilátás a BükkreKemenceBográcsozási helyFedett teraszUdvarMénesTrambulinTrambulinTűzrakóhelyRöplabda pályaKözeli patakKözeli patakFocipályaMászófalMászófalHáziállatokHáziállatokHáziállatokKözeli erdő

A Boróka tábor kiemelt előnyei

Zöldövezetben, távol a város zajától
Max. férőhely: 150 fő
Legjobb ár: 2950 Ft/fő/éj

Elhelyezkedés

Cím: 3349 Nagyvisnyó (külterület) Bán-völgye út 1.

A szállás az Északi-Bükkben, Nagyvisnyótól 2,9 km-re található a Bükki Nemzeti Park területén, zöldövezetben, távol a város zajától. A tábor területéről egyenes út vezet a dédesi vár romjaihoz, így az egy könnyen túra keretében egyszerűen megközelíthető.

Szilvásvárad közúton 8 km-re fekszik a szállástól, saját busszal 10 perc. A szállás megközelítése saját busszal javasolt.

A tábor közelében található egy kis patak, amely hatalmas élményt tud nyújtani a kiránduló osztálynak.

Közösségi tér

A tábor 2 hektár területen fekszik, így óriási udvar áll az osztály rendelkezésére. Tűzrakóhellyel, ahol jó idő esetén közösen főzhetnek, illetve focipályával, sportpályával, röplabdapályával, ahol megmérettethetik magukat. Továbbá mászófal, biliárd asztal és trambulin is bérelhető egész napra, vagy akár csak egy órára.

Különtermek is bérelhetők.

Szobák, felszereltség, szolgáltatások

Egyszerre 150 fő befogadására képes a szállás, faházakban.

Faházanként 3 db 4-5 ágyas szoba és egy közös WC, mosdó használható.

Ágynemű egyszeri mosatási díj fejében biztosított. Összesen 30 szoba van, ebből 18 fűthető.

Sátorozásra is van lehetőség igény esetén.

A tábor területén található egy büfé is, illetve kávé-tea üdítő automata.

Csoportok számára szerveznek túrákat, kirándulásokat:

  • Barlangtúra a Bükkben túravezetővel
  • Kalandpark Szilvásváradon

A táborban háziállatainak simogatására is van lehetőség (kutya, macska, kakas, tyúk, liba, kacsa, mangalica), illetve lovaglásra is.

Étkezés

A szálláshely udvarán kialakított tűzrakóhely található, ahol bográcsozás, szalonnasütés lehetséges. De rendelkezik egy fedett területen található kemencével is, ahol megoldható a sütés, grillezés is.

A tábor saját ebédlővel is rendelkezik, illetve egy büfével is, ami 6-22 óra között tart nyitva.

Buszparkoló

Autóbuszok számára biztosított a parkolás a tábor területén.

Bejelentkezés és kijelentkezés

Nincs információ.

Diákcsoport árak

A szállás legalább 20 fős foglalások esetére a következő kedvezményeket alakította ki:
Szállásdíj ellátás nélkül: 2950 Ft/fő/éj
Mosatási díj: egyszeri 708 Ft/fő (de lehet hozni saját hálózsákot is)
Fűtési díj: 590 Ft/fő/éj

Az árak az IFA-t nem tartalmazzák: 300 Ft/fő (18 év felett fizetendő).

Étkezések árai 14 éves korig:

  • Reggeli: 714 Ft/fő
  • Ebéd: 1312 Ft/fő
  • Vacsora: 1208 Ft/fő

Étkezések árai 14 éves kor felett:

  • Reggeli: 766 Ft/fő
  • Ebéd: 1460 Ft/fő
  • Vacsora: 1344 Ft/fő

Sátorozás ára: 1180 Ft/fő/nap

Minden 21. fő szállása grátisz.

A szervezett túrák árai:

  • Barlangtúra a Bükkben túravezetővel: 3500 Ft/fő
  • Kalandpark Szilvásváradon: 3500 Ft/fő

Fizetési feltételek

Foglaló fizetése szükséges.

Lemondási feltételek

A foglaló nem téríthető vissza.

Vélemények

Boróka Tábor
4.0
273 értékelés alapján
Fejes Laszlo
Fejes Laszlo
13:22 27 Sep 20
Wonderful place, super pizza kind owner and staff I can only recommend 👍
Péter Pálmai
Péter Pálmai
06:02 01 Sep 20
Nagyszerű hely táborozásra, kirándulásra, kikapcsolódásra. Kisebb, vagy nagyobb csoportok elszállásolására. De lehet itt esküvőt tartani, sportolni, kirándulni a környéken és a táborban kipihenni a fáradalmakat. A tábor területe folyamatosan fejlődik és megújul. A vezető és tulajdonos nagyszerű ember, aki mind a vendégekért, mind a táborért nagyon sokat tesz, hogy ez a hely hosszútávon kiszolgálja az odaérkezőket.
Attila Szűcs
Attila Szűcs
17:44 24 Aug 20
Nagy létszámmal ( 160 fő ) foglalható a szállás. Túrázóknak - fiataloknak kiváló. Ellátás igény szerint. konyha - büfé. Sportolási, túrázási lehetőség igen nagy.Rendezvények - Esküvők
skrisz27
skrisz27
17:53 11 Aug 20
My partner and I are returning guests. It has a real camp atmosphere with a very nice environment. There are many hiking opportunities nearby. The owner and staff are also very kind, everything can be discussed with them normally. The rooms are in simple wooden houses, I like it, no problem with it. Their cuisine has been very good, there is a selection of delicious food (pizza, gyros, hambi ....), a good portion, the prices are not gone either. Super camp, I can only recommend! I will visit this place many more times.
Gábor Hegyi
Gábor Hegyi
14:06 07 Aug 20
Perfect camp.The camp perfectly met our needs, spotless cleanliness is just one aspect.It is equipped with state-of-the-art equipment to meet the needs of all visitors, from the gym to the modern and picturesque landscape.There is no complaint about the kitchen, huge and extremely delicious portions, garnished with a clean and cozy dining room.The rooms are spacious and fit into a camp feeling with comfortable, large beds.A special extra point for the kindness and attention of the camp leader.I can only recommend!
Ildiko Szaniszló-Kummer
Ildiko Szaniszló-Kummer
19:15 20 Jul 20
Kellemes környezet gyors kiszolgálás kedves vendéglátók.Finom ételek!
kissebbség Hun
kissebbség Hun
11:09 20 Jul 20
Mert a béke és a természet érzését adta. Ez így az első járvány után megfizethetetlen. A kaja is nagyon jó ár-érték arányban van. Királyleányok, és királyfiak is jól érezték magukat a táborunkban, bár első nap Hiltont kerestek. Aki békét keres, itt megtalálja. Már hetedik éve térünk vissza szeretettel és örömmel.
Istvánné Ferenczi
Istvánné Ferenczi
16:40 19 Jul 20
Kérem, hogy a rosszindulatú bejegyzéseket ne vegyék figyelembe. Ez egy Pesti iskola diákjai nem úgy viseltek magukat, ahogy az elvarhati volna. Ez nem egy ot csillagos szálloda olyan árakkal most épült meg egy új konyha 200 fős étteremmel színvonalas berendezéssel. Sajnos tavaly víz és tuzkar is volt. De színvonalasan újra lett építve. Kérem gyozodjebek meg róla és a jó véleményeket vegyék figyelembe.
Krisztián Ondrisek
Krisztián Ondrisek
05:57 08 Jan 20
Szép hely és a maga módján csendes békés ha egy kis kikapcsolódásra vágyik az ember sütögetésekkel bográcsozással akkor nagyobb csapattal érdemes menni és faházakat bérelni ha több nap a cél!Egy napra is érdemes a ház bérlés ha elered az eső legyen hova behúzódni!
Andrea Tóth
Andrea Tóth
14:12 04 Sep 19
Tiszta, szép környezet. Kedves emberek.☺️
Barna Kakszi
Barna Kakszi
09:27 29 Aug 19
Nagyon jól éreztük magunkat, nahyon szép helyen van és az árakkal is a földön járnak. Ajánlom mindenkinek szeretettel.
szilárd Jenei
szilárd Jenei
17:51 26 Aug 19
Rendezett,családbarát hely! Segítőkész táborvezető! Gyönyörű környezet, gyerekeknek ès természet szeretőknek ajánlom!
Szarka Eszter
Szarka Eszter
13:07 21 Aug 19
Csodálatos környezetben fekvő , rendben tartott,nagyszerű tábor. A tulajdonos segítőkész, nagyon jó fej.
Szabó György
Szabó György
07:00 21 Aug 19
5napot voltunk 3 gyermekünkel és barátokkal,Összesen 10en. Nagyon jól éreztük magunkat. Tulajdonosa 5ével ezelőtt is most is nagyon rendes volt velünk. Ez egy erdei tábor ahol igen vannak bogarak. De ez természetes. 😉😂 Télen ismét megyünk.
Gábriel Gyógyír
Gábriel Gyógyír
08:20 26 Jul 19
A hely a Bükki Nemzeti Park. Nagyon küzdelmes ott egy tábort üzemeltetni a patak völgyében, az erdő közepén.
mileg4bi kistizi
mileg4bi kistizi
06:43 26 Jan 19
Nagyon szuper hely, nagyon jól főznek. Kedves a személyzet, csendes nyugodt környezet. Csörgedező patak, játszótér kivilágított focipálya. Gyuri a legfainabb vendéglátó.😀
Sándor Dániel
Sándor Dániel
11:39 06 Aug 18
Egy igazi retró tábor, imádta mindenki. Nyugodt, szép környezet, friss levegő. Teljes ellátás jó ételekkel (utolsó este kemencés pizza) , még a gluténmentes étkezés is megoldható. Több sportolási lehetőség is van pl.: ping pong, röplabda, tollas labda, foci a műfüves pályán és még egy kondipark is van. A környéken sok a túrázás lehetőség. A hamisíthatatlan tábori érzést a tábortűz tetézte. Gyerekként kétszer a gyermekeimmel háromszor voltunk és ha lehetőségünk lesz újra elmegyünk ide, mert itt tényleg pihentünk. Még WiFi is van.
Péter Jernei
Péter Jernei
19:28 17 Jan 19
Segítőkész tulajdonos, barátságos fogadtatás, mindent elintéznek ami csak kér a vendég 🙂
Kertész Attila
Kertész Attila
08:07 11 Sep 18
Hangulatos patakpart mellett foglal helyet e részben átkos-békeidöből örökölt ifjúsági tábor kopottas faházaival.De remek, újépítésű rendezvényemében egy igen jó felszolgálással előadott esküvö rendezvénynek lehettem részese.
lyacint
lyacint
06:50 06 Jun 19
Gyerekbarát hely, eléggé koszos szállás, KondiPark, Műfüves focipálya, külön étkező helyiség.... Fa házak amik oldala elég vékony így áthalladszódik minden beszéd a szomszédból. Fürdő a szállás végében van. A műfüves pálya tisza por, ha elcsúszol fix hogy lehúzza rólad a bőrt és belemegy a por a sebbe.
Tamara Bognár
Tamara Bognár
09:43 25 Jun 20
A gluténmentes étel ehetetlen, ráadásul utolsó nap a gluténmentes étel nem is volt az, előttünk készítették el a GLUTÉNOS vajas abonettetek, mert amúgy megfeledkeztek rólunk. A szállás szörnyű, te bogarakkal. A tulaj idegbeteg és bunkó. A külön fizetett radiátort nem mozdithattuk el a szekrény mögül, így alig ér valamit.
Ildikó Czégel
Ildikó Czégel
12:20 21 Jun 20
A környezete szép de a szoba gyalázatos, ágyak már kinézetre sem bizalomgerjesztoek, 15 emberrel jut egy wc, latva a helyzetet mashol szalltunk meg
Olivér Kutis Dániel
Olivér Kutis Dániel
08:02 10 Mar 20
Minősíthetetlenül rossz, mintha 2 világháború lett volna itt, olyan szörnyű állapotban van. A konnektor szikrázik(nagyon). Egy wc 3 szobánként. A tulajdonos nagyon bunkó, már az első nap leordított minket, mert kivettük a szekrény mögül a gurítható radiátort. Egy csillagot sem érdemel.
Gergő Boros
Gergő Boros
15:15 15 May 19
Szabály 1:Vigyázz a bogarakkalSzabály 2: A fűtőtestet nem szabad magasabb fokozatra állítani, mert különben a tulaj elvisziSzabály 3:Nem érdekes, hogy leveszed a cipődet, vagy sem, úgyis óriási mocsokba érkezel amikor átveszed a szobátSzábály 4: A fűtésért és az ágyneműhuzatért külön fizetni kellSzabály 5:A kaja adagok anorexiás etiópoknak lettek kitalálva, kb 3-4 szál spagettit kapsz vacsoráraSzabály 6: A tulajjal vigyázni kellSzabály 7:Nem érdekes, hogy mennyire negatív képet fest az előbbi 6 szabály táborról, mert KAPSZ INGYEN GYUFÁT a tábortűzhöz, ha szépen kérsz (szarkazmus)Köszöntem a figyelmet!
Bercel Harmatha
Bercel Harmatha
19:12 08 May 19
A környék szép. Nem úgy, mint a szállás. A szobákban a 170 cm hosszú ágyak vannak, a takarókat és a párnákat szerintem a tábor 1970-es építése óta körülbelül kétszer mosták ki. A szobákat elválasztó gipszkartonfal több szobában is lyukas. 3 darab ötszemélyes szobánként van 1-1 WC, ahol olyan kicsi a mosdókagyló, hogy alig fér bele a kezem. Wi-Fi a weboldalon és a Szállás.hu-n feltüntetettekkel ellentétben nem igazán volt, habár tény, a tulaj háza előtt nem néztük meg. Szobánként 2500 forintért lehet szerezni egy enyhén szólva tűzveszélyes radiátort, ami néha szikrázik egyet, és lecsapja a biztosítékot. A tulaj érdekes személyiség, néha unatkozik, nem bír magával, és hajnalban fél háromkor bejön a szobába, és elviszi a radiátort, mert túl erős fokozatra van kapcsolva, mivel kint 3 fok van, és az ajtót nem lehet rendesen becsukni. Összefoglalva az egész olyan, mintha kempingeznél, csak nem kell a sátrat felverned, és körülbelül ötször annyiba kerül.
bence tiger
bence tiger
17:00 08 May 19
BORZALMAS!A tulaj idegbeteg, mindennel baja van és mindent pénzért lehet használni. A szobák kicsik öregek(minimum 10 évesek) és mocskosak. Az ágyak rosszak, a matrac retkes és kényelmetlen. Egy fűtőtest van -persze ha van- de csak egyesen lehet használni mert a tulaj akár éjjel is( 3-kor) elviszi. A kajával nem lenne semmi gond csak nagyon keveset adnak. Amúgy a hely kívülről szép, de ennyi a pozitívum.Jó tanács: senki ne menjen oda!!!!!
Sőrés Bálint
Sőrés Bálint
16:49 08 May 19
A hely maga egy katasztrófa a szobák kicsik és retkesek emellett rosszul szigeteltek és a zárszerkezet is ósdi. A tulaj egy idegbeteg egy vérbeli tahó random berohan a szobákba és mindenféle hülye indokkal elviszi a fűtést amiert pofátlan összegeket kér el. Egyik WC-ben sincsen semmi szappan vagy kézfertötlenítő. Az ételek nem rosszak de egy adag gyros hús áll négy db egy két cents húsból és egy kis marék sultkrumpliból. Összegezve a hely borzasztó igénytelen.
Boglárka Kéri
Boglárka Kéri
16:48 08 May 19
Senkinek nem ajánlom aki csak egy picit is igényes a higénia terén. Az ágyak borzalmas állapotúak és bogarasak, s A falak koszosak, a szobák elrendezése pocsék. A fürdőszobába nem mertünk bemenni, olyan szörnyű volt. A kaja még egész ehető lenne ha a borsba nem kevernének homokot, hogy spóroljanak. ( nem amugy viccelek, nem lenne akkor se ehető) A tulajnak valószínüleg komoly mentális problémái vannak, főleg ha a fűtőtestről van Szó meg arról, hogy ne fagyjunk halálra éjszaka. Amugy meg mindenert plusz penzt szamol fel ( pl: ágynemű)
Csefi *.*
Csefi *.*
08:43 08 May 19
Maga a szállás kívülről szép, rendezett, a környezetvaranyos, ám belülről borzalmas. A szobák elképesztően kicsik, középre egy kisebb méretű étkezőasztal van elhelyezve, ezzel akadályozva a közlekedést. A fűtőtestek egy nagy (kétajtós) szekrény mögött vannak, nem lehet hozzájuk érni, illetve feljebb kapcsolni, mert akkor a tulaj elviszi, napszaktól függetlenül(hajnali 3 óra). Az ágyak túlságosan öregek, és túl sok van zsúfolva egy helyen. A matracok mocskosak, és kényelmetlenek. Több szobának nem lehet bezárni az ajtaját, mert a kulcs nem jó a zárba, csak forog ott, de nem csinál semmit. Az ételek íztelenek, a büfét az esetek többségében egy kislány vezette. A tulaj unszimpatikus, abszolút nem segítőkész. A focipálya szép, kivilágított, erdei túrákra van lehetőség.
Newton Koponya
Newton Koponya
19:07 07 May 19
Borzasztó hely! A szobák elképesztően kicsik és mindenen spórol az ótvar tulaj! 3 szobának van egy db toalettje és abban sincs se melegvíz, se törülköző, se szappan. Fürdőszoba is van.... egy darab 20 háznak. A szállás alapból is rengetegbe kerül ahhoz képest hogy néz ki és milyen a kiszolgálás, de ehhez még külön fizetni kell mindenért: Takaró, fűtés, focipálya, étkezés, stb.
Virág vagyok
Virág vagyok
19:00 07 May 19
A fűtőtest ha bekapcsolod szikràzik aztán jön az idegbeteg tulaj káromkodva,hogy hozzányultunk és ezért a mi felelőségünk. Külön kell fizetni a takaróért, a fűtésért (amit ha magas fokozatra kapcsolsz a káromkodó tulaj magával ragad vagy egyszerűen kikapcsolja az áromot a szobában teljesen). Nem ajánlom senkinek!
Gergő Boros
Gergő Boros
18:48 07 May 19
Szabály 1:Vigyázz a bogarakkalSzabály 2: A fűtőtestet nem szabad magasabb fokozatra állítani, mert különben a tulaj elvisziSzabály 3:Nem érdekes, hogy leveszed a cipődet, vagy sem, úgyis óriási mocsokba érkezel amikor átveszed a szobátSzábály 4: A fűtésért és az ágyneműhuzatért külön fizetni kellSzabály 5:A kaja adagok anorexiás etiópoknak lettek kitalálva, kb 3-4 szál spagettit kapsz vacsoráraSzabály 6: A tulajjal vigyázni kellSzabály 7:Nem érdekes, hogy mennyire negatív képet fest az előbbi 6 szabály táborról, mert KAPSZ INGYEN GYUFÁT a tábortűzhöz, ha szépen kérsz (szarkazmus)Köszöntem a figyelmet!
Zoli M
Zoli M
00:49 07 May 19
A táj szép, de a szállás borzasztó!
Beatrix S-Szabó
Beatrix S-Szabó
17:20 28 Sep 18
A természet gyönyörű, de a szállás egyszerűen minősíthetetlen. Öt ágyas , büdös lyukak, ágynak nem nevezhető mocskos matracokkal a hetvenes évekből. Mosdó jó messzire van, wc kicsit közelebb, mert az minden hármas lyukhoz tartozik. Tulaj arrogáns, reggelre eltüntette a bogrács állványunkat, és nem akarta visszaadni, mondván, hogy az az övé. Semmi nem volt kész időben, de mindenért felszámított személyenként még plusz 500 Forintot. Sajnálom, hogy a szobájából nem készítettem fotót, mert szavakkal nem lehet leírni azt az igénytelen koszos környezetet. Csak nagyon kis igényűeknek ajánlom. Többen sarkon fordultak, és elmentek, amikor meglátták. Borzalmas.
További vélemények

Ajánlatkérés

Kérem töltse ki az alábbi űrlapot az ajánlatkéréshez, vagy küldjön emailt:
hello@sulitura.hu
Mihamarabb felvesszük Önnel a kapcsolatot.

Ajánlatkérés
Sending