Pap-sziget Kemping, Bungallowpark és Diákszálló


Pap-sziget Kemping, Bungallowpark és DiákszállóPap-sziget Kemping, Bungallowpark és DiákszállóFaházFaházFaházPap-sziget Kemping, Bungallowpark és DiákszállóPap-sziget Kemping, Bungallowpark és DiákszállóKözös vizesblokkKözös vizesblokkKözös vizesblokkPap-sziget Kemping, Bungallowpark és DiákszállóPap-sziget Kemping, Bungallowpark és DiákszállóPap-sziget Kemping, Bungallowpark és DiákszállóPap-sziget Kemping, Bungallowpark és DiákszállóPap-sziget Kemping, Bungallowpark és DiákszállóPap-sziget Kemping, Bungallowpark és DiákszállóPap-sziget Kemping, Bungallowpark és DiákszállóPap-sziget Kemping, Bungallowpark és DiákszállóPap-sziget Kemping, Bungallowpark és DiákszállóPap-sziget Kemping, Bungallowpark és DiákszállóPap-sziget Kemping, Bungallowpark és DiákszállóPap-sziget Kemping, Bungallowpark és DiákszállóPap-sziget Kemping, Bungallowpark és DiákszállóPap-sziget Kemping, Bungallowpark és DiákszállóPap-sziget Kemping, Bungallowpark és DiákszállóPap-sziget Kemping, Bungallowpark és DiákszállóPap-sziget Kemping, Bungallowpark és DiákszállóPap-sziget Kemping, Bungallowpark és DiákszállóPap-sziget Kemping, Bungallowpark és DiákszállóPap-sziget Kemping, Bungallowpark és DiákszállóPap-sziget Kemping, Bungallowpark és DiákszállóPap-sziget Kemping, Bungallowpark és Diákszálló

A Pap-sziget Kemping, Bungallowpark és Diákszálló kiemelt előnyei

Étkezés helyben megoldható
Erdei iskola programok
Ingyenes biliárdozási, dartsozási lehetőség
Legolcsóbb ár: 1800 Ft/fő/éj

Elhelyezkedés

Cím: 2000 Szentendre, Papsziget

A szálláshely autóbusszal a 11-es főútról lekanyarodva érhető el a legkönnyebben a fahídon keresztül.

A Kemping a Szentendrei-Dunaág közvetlen közelében található zöld környezetben a Pap-szigeten.

Szentendre könnyedén elérhető akár biciklivel is, ahol a Skanzen várja a diákokat.

A Pap-szigetről indul a Sztelin tanösvény, amelyet végigjárva a diákok megismerhetik a környéket, illetve annak növény- és állatvilágát.

Közösségi tér

Az osztály együtt töltheti szabadidejét a kemping hatalmas zöld területén.

Szobák, felszereltség, szolgáltatások

A diákok komfortos faházakban, panziószobákban, turistaházakban, komfort nélküli faházakban, motelszobákban és üdülőházakban szállhatnak meg.

Komfortos faházak
A faházakban egymásba nyíló szobák, konyhafülke és zuhanyzód fürdőszoba található. A faházak terasszal is rendelkeznek, amelyek a parkra, illetve a Dunára biztosítanak kilátást.

Komfort nélküli faházak
A komfort nélküli faházak egyszerűek, 2-5 fő elszállásolására alkalmasak. Saját fürdőszobával nem rendelkeznek, a diákok a közös vizesblokkot használhatják, amely a faházakkal szemben található. A komfort nélküli faházak maximális befogadóképessége 29 fő, így foglalhatóak az osztály kizárólagos használatára is.

Panziószobák
A 4 ágyas panziószobák (5 szoba) egy franciaággyal és két heverővel vannak berendezve. Minden szobához tartozik saját WC és zuhanyzó. A panziószobákban egyidejűleg 20 fő elszállásolására van lehetőség, így foglalhatóak az osztály kizárólagos használatára is.

Turistaház (Udvarház)
A különálló épületben 6 szoba 3 zuhanyzó, konyha, illetve egy közösségi hely található. Az épület maximális befogadóképessége 30 fő, így foglalható az osztály kizárólagos használatára is.

Motelszobák (Diákszálló)
A motelszobákban egyszerre 4-6 fő helyezhető el kényelmesen. A szobákban emeletes ágyak, illetve heverők találhatóak. Minden szobában van mosdókagyló, közös zuhanyzó a folyosón található. A motelszobákat rejtő épület egyidejűleg 90 fő befogadására alkalmas. Az épület két szárnnyal rendelkezik, a két szárny között található egy nagyméretű közös helyiség.

Üdülőház (Ifjúsági szálló)
A 60 fő befogadására alkalmas üdülőház szobái mosdókkal rendelkeznek, a közös fürdő a folyosón található. Minden szobához tartozik erkély. Az épületben található nagyméretű közös helyiség.

A Kempingben lehetőség van sátorozásra.

A vendégek számára MÁV-kedvezmény igényelhető, illetve ingyenesen látogathatóak a környékbeli múzeumok.

A Kempingben a diákok pingpongozhatnak, biliárdozhatnak, illetve birtokba vehetik a játszóteret és a trambulint.

Diákok számára szervezett erdei iskola programokat is biztosítanak igény esetén.

Lehetőség van különjárati busz bérlésére a budapesti pályaudvar és a szálláshely közötti út megtételére, illetve a teljes kirándulás vagy csak néhány program erejére is.

Étkezés

A kemping területén található büfé. Az étteremben étkezés igényelhető.

Buszparkoló

A Kempingben lehetőség van a buszok parkolására árnyékos helyen.

Bejelentkezés és kijelentkezés

Nincs információ.

Diákcsoport árak

Kedvezményes árakat alakítottak ki diákcsoportok számára:

  • Motel: 1900 Ft/fő/éj
  • Üdülőház: 1900 Ft/fő/éj
  • Turistaház: 1900 Ft/fő/éj
  • Komfort nélküli faházak: 1800 Ft/fő/éj
  • Komfortos faházak: 2700 Ft/fő/éj
  • Panzió: 2400 Ft/fő/éj

Fizetési feltételek

Foglaló fizetése szükséges.

Lemondási feltételek

A foglaló nem téríthető vissza.

Ajánlatkérés / foglalás

Kérem töltse ki az alábbi űrlapot az ajánlatkéréshez, vagy használja a megadott email címet és telefonszámot:
hello@sulitura.hu
+36 20 511 08 77

Nagyon gyorsan, pár órán belül visszajelzünk, így akár már ma véglegesítheti a foglalást!

Ajánlatkérés
Sending