Koronás Park


Koronás ParkKoronás ParkKoronás ParkKoronás ParkKoronás ParkKoronás ParkKoronás ParkKoronás ParkKoronás ParkKoronás ParkKoronás ParkKoronás ParkKoronás ParkKoronás ParkKoronás Park

A Koronás Park történelmi játszópark, ahol a legkisebb diákoktól kezdve a legnagyobbakig találhatnak számukra érdekes programot. A Koronás Park mintegy 2 ha területen terül el a Rózsaliget illetve a Csónakázó tó szomszédságában.

Osztályok, csoportok számára (10 főtől) lehetőség van előre egyeztetés után különböző programokon részt venni:
Történelmi túra:
A diákok ügyességi versenyeken vesznek részt három témában, így megismerve a lovagi hétpróba kultúráját, a középkori mesterségeket. A túra hossza 1,5 óra.

Élő- Képes Krónika
A diákok megismerkedhetnek a város legendáival interaktív módon, amatőr színészek segítségével. A program hossza 45 perc. (Csak 40 főtől rendlehető).

Középkori Kaszinó
A kaszinóban a diákok többféle középkori táblás játékot, kártya-, és kockajátékot sajátíthatnak el, és próbálhatnak ki. A Kaszinóban jelmezes játékmesterek segítik őket. A kaszinó program 1-2 óra hosszú.

Kézműves Foglalkozás
Különböző ünnepköröknek megfelelően játszóházi foglalkozás, mely közelebb hozza a diákokat a 19-20. századi népi kultúrával. A foglalkozás hossza 1-1,5 óra.

Térkép

Cím: 8000 Székesfehérvár, Liget sor Hrsz: 4393

További információk

Kérjük, tájékozódjon az aktuális jegyárakról, foglalási feltételekről a Koronás Park honlapján: koronaspark.hu/programok/osztalykiranduloknak.

http://koronaspark.hu/programok/osztalykiranduloknak

További székesfehérvári programok

További székesfehérvári programokért kérjük, látogassa meg a székesfehérvári programajánló oldalunkat!