Cseles Kelepce (szabadulós játék)


Cseles Kelepce (szabadulós játék)

A szabadulós játék lényege, hogy a csapatnak 60 perce van kijutni a szobából. Ám a kijutás nem olyan egyszerű. Rejtvények, elrejtett tárgyak, összefüggések vezetnek a kijutáshoz, amit a szoba foglyai csak összefogással oldhatnak meg. Így a diákoknak együtt kell dolgozniuk, mindezt szórakozva, így fel sem tűnik nekik. A játék során közelebbről is megismerhetik társaikat, felfedezhetik rejtett készségeiket, és nem utolsó sorban együtt nevethetnek.

Székesfehérváron két szoba közül lehet választani:
Szemfüles betörő – avagy Mit érezhet egy tolvaj munka közben?
A pálya kezdőknek is kitűnő, de haladók számára is tartogat izgalmakat. A csapat tagjainak egy betörő fejével kell gondolkodniuk ahhoz, hogy megkaparintsák a tulajdonos pénzét, értékeit, és ezzel a szabadságuk kulcsát is.

Dr. Alan Black szobája (Székesfehérvár)
A pálya kicsit nehezebb, összetettebb, jobban igényli a csapat összetartását. A csapat tagjainak egy feltaláló házából kell kiszabadulniuk. A feltaláló az időutazás rejtelmeit kutatta, ám sosem derült ki, hogy sikerült-e megtalálnia az időutazás kulcsát. A csapat célja, hogy rájöjjön, sikerült-e Dr. Alan Black-nek az időutazás vagy pedig feladta.

Térkép

Cím: 8000,Székesfehérvár, Zichy liget 8.

További információk

Kérjük, tájékozódjon az aktuális jegyárakról, foglalási feltételekről a Cseles Kelepce (szabadulós játék) honlapján: www.cseleskelepce.hu.

http://www.cseleskelepce.hu/

További székesfehérvári programok

További székesfehérvári programokért kérjük, látogassa meg a székesfehérvári programajánló oldalunkat!