Szegedi Vadaspark


Szegedi VadasparkSzegedi VadasparkSzegedi VadasparkSzegedi VadasparkSzegedi VadasparkSzegedi VadasparkSzegedi VadasparkSzegedi VadasparkSzegedi VadasparkSzegedi VadasparkSzegedi VadasparkSzegedi VadasparkSzegedi VadasparkSzegedi Vadaspark

A Szegedi Vadaspark 1989-ben nyitotta meg kapuit, ezzel az ország egyik legfiatalabb állatkertje, mely mintegy 44 hektáron terül el természetes erdős területen. Az állatkertben a diákoknak az állatokat földrészenként van lehetőségük megtekinteni. A bejárást nagyban segíti a ZooGuide, mely ingyenesen letölthető okostelefon alkalmazás. Az alkalmazás bemutatja az állatkertet, illetve számos információt tartalmaz a látott állatokról is, pl. hogy mit esznek és mennyit, hol élnek valódi környezetükben, illetve mennyire veszélyesek. Természetesen a Vadaspark bejárásához igényelhető idegenvezető kísérete is magyar, illetve angol nyelven is.

A „Zoosuli”-ban lehetőség van részt venni a diákok számára 45-60 perces foglalkozásokon, melyeket korosztályokhoz igazítanak a Vadaspark pedagógusai.
A foglalkozásokon való részvétel előzetes regisztrációhoz kötött, mely során kiválasztható a foglalkozás témája is.

A „Zoo Típusú Találkozások” fantázianévre hallgató program során a diákok állatbemutató keretében ismerkedhetnek meg jobban a Vadaspark lakóival.

A Vadaspark területén lehetőség van terembérlésre is a Természetvédelmi Oktatóközpontban, ahol 40-50 fős konferenciatermek állnak rendelkezésre.

A Pelikán büfében lehetőség van főtt ételt, szendvicseket, illetve frissítőt fogyasztani. A Vadaspark területén az Ajándékboltban szuvenírt vásárolhatnak a diákok.

Csoportok számára kedvezményt biztosítanak a teljes árú belépődíjból.

Térkép

Cím: 6725 Szeged, Cserepes sor 47. (bejárat a Kálvária sugárút felől)

További információk

Kérjük, tájékozódjon az aktuális jegyárakról, foglalási feltételekről a Szegedi Vadaspark honlapján: zooszeged.hu

http://www.zooszeged.hu/

További szegedi programok

További szegedi programokért kérjük, látogassa meg a szegedi programajánló oldalunkat!