Pick Szalámi és Szegedi Paprika Múzeum


Pick Szalámi és Szegedi Paprika MúzeumPick Szalámi és Szegedi Paprika MúzeumPick Szalámi és Szegedi Paprika MúzeumPick Szalámi és Szegedi Paprika MúzeumPick Szalámi és Szegedi Paprika MúzeumPick Szalámi és Szegedi Paprika MúzeumPick Szalámi és Szegedi Paprika Múzeum

A Pick Szalámi és Szegedi Paprika Múzeumban a diákok megismerkedhetnek a Pick szalámival, a szalámigyárral, illetve a paprikatermeléssel egy két szintes kiállítás keretében. Az alsó szinten a Pick szalámi gyártásának történetével találkozhatnak, a felső szinten pedig a szegedi paprika gyártáséval. A diákok tárgyakat, fotókat tekinthetnek meg egészen 1869-től napjainkig.

A Múzeum körbejárását írásos tárlatvezető segíti, amely a honlapjukról letölthető. Idegenvezető kíséretére nincs lehetőség. A diákok részt vehetnek szalámikóstolón a látogatás során, illetve lehetőségük van az ajándék képeslap feladására is.

A Múzeum rendelkezik ajándékbolttal, ahol szuvenír vásárolható.

A Múzeum keddtől szombatig látogatható a délutáni órákban. Diákcsoportok számára kedvezményt biztosítanak a teljes árú belépő díjából, illetve az idegenvezető részére díjmentes belépést biztosítanak. Csoportok számára előzetes bejelentkezés szükséges (lehetőség van a délutáni nyitva tartástól eltérni).

A Múzeum maximum 50 fős csoportok számára látogatható kényelemesen, a kiállítás megtekintése a kóstoló elfogyasztásával kb. 1 órát vesz igénybe.

Térkép

Cím: 6721, Szeged, Felső Tisza-Part 10.

További információk

Kérjük, tájékozódjon az aktuális jegyárakról, foglalási feltételekről a Pick Szalámi és Szegedi Paprika Múzeum honlapján: pickmuzeum.hu

https://pickmuzeum.hu/

További szegedi programok

További szegedi programokért kérjük, látogassa meg a szegedi programajánló oldalunkat!