Napfényfürdő Aquapolis Szeged


Napfényfürdő Aquapolis SzegedNapfényfürdő Aquapolis SzegedNapfényfürdő Aquapolis SzegedNapfényfürdő Aquapolis SzegedNapfényfürdő Aquapolis SzegedNapfényfürdő Aquapolis SzegedNapfényfürdő Aquapolis SzegedNapfényfürdő Aquapolis Szeged

A Napfényfürdő Aquapolis mintegy 4400 m2 vízfelülettel rendelkezik, így mindenki megtalálhatja a számára legmegfelelőbb medencét az év bármely napján.

A diákoknak külön élményt jelenthetnek a zárt óriáscsúszdák, melyekből 13 db (9 beltéri é 4 kültéri) található összesen. A toronycsúszdákhoz tartozó csúszótorony maga 30 méter magas, ahonnan Szeged képe tárul a fürdőzők szeme elé. A toronyból 272 méter hosszú zárt óriáscsúszda vezet le. A torony első-, illetve második galériaszintjéről is indulnak le rövidebb csúszdák.

Az óriáscsúszdák mellett lehetőség van a zajmentes relaxációra is a fürdő csendes wellness részlegén, ahol lehetőség van megmártózni élmény-, és pezsgőmedencében.

A fürdő gyógyászati szárnnyal is rendelkezik.

Májustól szeptemberig a fürdőhöz tartozó parkban várja vendégeit a fürdőkomplexumhoz tartozó strand, ahol tanmedence, uszoda, élménymedence és gyermekpancsolók használhatóak.

A fürdő akadálymentesített. A területén büfé található.
Fürdőköpeny, illetve törölközésére kölcsönzési lehetőséget biztosítanak.

15 fő felett csoportos kedvezmény biztosítanak a teljes árú belépő díjából.

Térkép

Cím: 6726 Szeged, Torontál tér 1.

További információk

Kérjük, tájékozódjon az aktuális jegyárakról, foglalási feltételekről a Napfényfürdő Aquapolis Szeged oldalán: napfenyfurdoaquapolis.com

http://www.napfenyfurdoaquapolis.com/hu/fooldal/

További szegedi programok

További szegedi programokért kérjük, látogassa meg a szegedi programajánló oldalunkat!