Szabadulós játékok Sopronban


Hajótörés - RövidzárlatHajótörés - RövidzárlatHajótörés - RövidzárlatHajótörés - RövidzárlatHajótörés - RövidzárlatHajótörés - RövidzárlatLopd el a verdát - Sopron Crazy GarageLopd el a verdát - Sopron Crazy GarageLopd el a verdát - Sopron Crazy GarageLopd el a verdát - Sopron Crazy GarageLopd el a verdát - Sopron Crazy Garage

A szabadulós játékok nagy népszerűségnek örvendenek, ugyanis a szórakozás mellett, melyet a kijutás élménye nyújt, rendkívül erős csapatépítő jelleggel is bír. A szobába bezárt játékosok feladata, hogy a szobában lévő nyomokat, jeleket megtalálják és a logikai összefüggések segítségével kijussanak záros határidőn belül a szobából. Így elkerülhetetlen a csapatmunka, amely során jobban megismerhetik egymást, illetve magukat is a játékosok. Minden szoba egy-egy témával rendelkezik, így nincs két ugyanolyan, mindegyik új és új kihívásokat nyújt a játékosok számára.

Sopronban jelenleg a következő helyszíneken érhetőek el:

Sopron Crazy Garage
Két nehézségű szintű küldetés közül választhatnak a diákok (közepes és nehéz). A közepes nehézségű szobában a diákok autótolvajok bőrébe bújhatnak, míg a másik szobában fel kell törniük egy régi kincsesládát.
Cím: 9400 Sopron, Győri út 42.

Hajótörés – Rövidzárlat
A diákok két szoba közül választhatnak. Az egyikben egy hajótörés helyszínén találják magukat, a másikban pedig egy börtöncellából kell szabadulniuk.
Cím: 9400 Sopron, Deák tér 47.

BRAINLAB labirintus
Különlegessége, hogy a szabadulás nem egy szobából történik, hanem egy labirintusból, amely újabb rejtvényeket és újabb szobákat tár fel a jó megoldások után. A labirintus egyszerre 4 fő számára nyújt kényelmes szórakozást.
Cím: 9400 Sopron, Deák Tér 28.

Térkép

Cím: 9400 Sopron (az egyes helyszínek címeit lásd fent)

További információk

Kérjük, tájékozódjon az aktuális jegyárakról, foglalási feltételekről a Szabadulós játékok Sopronban honlapján: exitgames.hu

http://exitgames.hu/jatekhelyszinek?game_filter[city]=Sopron&game_filter[category]=

További soproni programok

További soproni programokért kérjük, látogassa meg a soproni programajánló oldalunkat!