Soproni kirándulások túravezetővel


Soproni kirándulások túravezetővelSoproni kirándulások túravezetővelSoproni kirándulások túravezetővelSoproni kirándulások túravezetővelSoproni kirándulások túravezetővelSoproni kirándulások túravezetővelSoproni kirándulások túravezetővelSoproni kirándulások túravezetővelSoproni kirándulások túravezetővel

A diákoknak lehetőségük van felfedezni a Soproni-hegyvidéket néhány órás vagy félnapos kirándulások keretében túravezető társaságában.

A következő rövidebb túrákon van lehetőség részt venni:
Kirándulás a Károly-kilátóhoz
A 3-4 órás túra a Lőverek szállodáitól indul, Daloskövet és a kilátót útba ejtve ugyanitt végződik. A diákok a tanösvényen megismerkedhetnek közelebbről a növény-, illetve állatvilággal. Felérve a kilátóhoz pedig megtekinthetik Sopron és környékének panorámáját.
A túra hossza: 5 km (~ 4 óra)

Látogatás a Taródi-várba
A túra során a diákok Flesőlővérek utcáin haladva ismerhetik meg annak történeteit. Felérve a Taródi-várhoz pedig annak építésének körülményeiről, titkairól tudhatnak meg információkat.
A túra hossza: 4 km (~ 3 óra)

Fáklyás esti séta a Sörházdombi-kilátóhoz
A túra rövid, de élményekben gazdag, ugyanis este történik, fáklyás kísérettel. A túra során a Sörházdombi-kilátóból szemet gyönyörködtető látvány részesei lehetnek a diákok, ahogy az esti fények kivilágítják a Fertő-tájat.
A túra hossza: 1 km (~ 1 óra)

Éjszakai kirándulás a soproni erdőben
A túra még világosban indul Sopronból, ám a csillagos eget már a Soproni-hegyvidék fennsíkjáról csodálhatják meg a diákok. Az éjszakai kilátás mellett a diákok közelebbről is megismerkedhetnek az erdő éjszakai lakóival.
A túra hossza: 7,8 km (~ 4 óra)

Egész napos túrák:
Túra hegyen-völgyön át
A túra Sopronból indul, ahol a város nevezetességeivel ismerkedhetnek meg a diákok, majd a természetben folytatódik, ahol a diákok testközelből is megismerhetik a ritka cikláment.
A túra hossza: 12,5 km (~ 7 óra)

Kelták útján a ciklámen nyomában
A túra a Ciklámen tanösvényt követi érintve a Várhely-kilátó érintését.
A túra hossza: 12 km (~ 6 óra)

A túrák opcionálisan bővíthetőek, illetve csoportok számára az indulás időpontja módosítható.

Térkép

Cím: 9400, Sopron

További információk

Kérjük, tájékozódjon az aktuális jegyárakról, foglalási feltételekről a Soproni kirándulások túravezetővel honlapján: soproniseta.hu

http://www.soproniseta.hu/osztalykirandulas_sopronban.html

További soproni programok

További soproni programokért kérjük, látogassa meg a soproni programajánló oldalunkat!