Soproni Gyermek és Ifjúsági Tábor


UdvarUdvarUdvarUdvarUdvarUdvarUdvarUdvarNyitott udvari foglalkoztatóNyitott udvari foglalkoztatóFordulóFocipályaKosárpályaFahídII. foglalkoztató helyiségI. foglalkoztató helyiségFőépület földszinti nagyteremFoglalkoztató termek folyosólyaFőépület emeleti tárgyalójaFőépület aulaFőépület emeleti folyosóÉtterem előttErdészház előtérErdészház szobájaErdészház szobájaErdészház szobájaErdészházErdészházErdészházErdészházÉpített sziklakertE epulet előttDombbal az erdészház alattD épület előttD épület előttD épület előttC épület előttC épület előttBeton támfal

A Soproni Gyermek és Ifjúsági Tábor kiemelt előnyei

Erdei iskola
Akadálymentesített szobákkal is rendelkeznek
Legjobb ár: 2700 Ft/fő/éj

Elhelyezkedés

Cím: 9406 Sopron, Brennbergi út

Az osztrák-magyar határon található fekvő Sopronban található a Soproni Gyermek és Ifjúsági Tábor. A táborból a belváros könnyedén, 20 perc sétával megközelíthető. A tábor a Brenbergi-völgy ölelésében található, így a természetes erdei környezetnek köszönhetően a Tábor kiváló kiindulópont erdei túráknak, a természet felfedezésének, hiszen kijelölt turistaútvonalak is segítik a diákokat.

Vonattal Budapestről közvetlen IC vonattal megközelíthető 2 óra 20 perc alatt. A vasútállomásról helyi járatos busz jár a táborig (egyéni igény szerint).

Autóbusszal Bánfalván keresztül Brennbergbánya irányába haladva közelíthető meg a tábor, a Sopron táblától 1,5 km-re, a Doborjáni Ferenc Nevelési – Oktatási Központ (“Rák-patak” Erdei Turista Központ) után jobbra.

Közösségi tér

A Tábor területén az osztály a szabadban is összegyűlhet jó idő esetén. Megmérettetheti magát a foci-, illetve kosárlabda pályákon. Vagy fedett tanulórészben is találkozhatnak.
A főépületben is található két közösségi helyiség, ahol együtt lehet az egész osztály, illetve az étterem is lehetőséget nyújt erre.

Szobák, felszereltség, szolgáltatások

A tábor 192 fő befogadására alkalmas 6 ágyas szobákban, melyek közös vizesblokkal rendelkeznek.
A nyári szállásrészük csak április 15. és október 15. között üzemel.

A tábor erdei továbbképző központjában négy ágyas, akadálymentesített borovi fenyőággyal felszerelt szobák találhatóak, melyek saját fürdőszobával rendelkeznek.

Az erdészházban 20 fő szállásolható el egyszerre fürdőszobás szobákban. Az erdészház fűthető, így bármikor igénybe vehető.

Ágyneműt igény esetében biztosítanak.

Nyáron hangulatos jurta sátrakban is megszállhatnak a diákok (előzetes egyeztetést igényel).

Helyi kedvezményes diák buszbérletet biztosítanak a tábor lakóinak (650 Fr/fő) áron, mellyel a helyi járatok korlátlanul használhatóak Sopronban diákigazolvány megléte mellett.

Egy napos buszbérlésre is lehetőséget biztosítanak Fertő körüli, vagy ausztriai kirándulásokhoz.

Osztálykirándulások szervezését is vállalják, melyek 2 nap/1 éjszaka, illetve 3 nap/2 éjszaka hosszúságúak. Illetve 5 nap/4 éjszakás erdei iskola szervezését.

Étkezés

A szálláshely saját étteremmel rendelkezik, ahol lehetőség nyílik alkalmankénti félpanzió vagy akár napi háromszori étkezés igénybevételére.
A tábor területén továbbá egy büfé is üzemel.

Buszparkoló

Nincs információ.

Bejelentkezés és kijelentkezés

Nincs információ.

Diákcsoport árak

6 ágyas szobák közös használatú vizesblokkal:
1 éjszaka esetén: 2700 Ft/fő/éj
3 vagy több éjszaka esetén: 2500 Ft/fő/éj

Min. 21 fős csoport esetén 1 fő pedagógus szállásdíja ingyenes.
Hozott ágynemű esetén 200 Ft/fő/éj kedvezmény jár a fenti szállásdíjakból.

18 éves kor felett még idegenforgalmi adó fizetendő: 450 Ft/fő/éj.

Fizetési feltételek

Foglaló fizetése szükséges.

Lemondási feltételek

A foglaló nem téríthető vissza.

Ajánlatkérés / foglalás

Kérem töltse ki az alábbi űrlapot az ajánlatkéréshez, vagy használja a megadott email címet és telefonszámot:
hello@sulitura.hu
+36 20 511 08 77

Nagyon gyorsan, pár órán belül visszajelzünk, így akár már ma véglegesítheti a foglalást!

Ajánlatkérés
Sending