Soproni Gyermek és Ifjúsági Tábor


UdvarUdvarUdvarUdvarUdvarUdvarUdvarUdvarNyitott udvari foglalkoztatóNyitott udvari foglalkoztatóFordulóFocipályaKosárpályaFahídII. foglalkoztató helyiségI. foglalkoztató helyiségFőépület földszinti nagyteremFoglalkoztató termek folyosólyaFőépület emeleti tárgyalójaFőépület aulaFőépület emeleti folyosóÉtterem előttErdészház előtérErdészház szobájaErdészház szobájaErdészház szobájaErdészházErdészházErdészházErdészházÉpített sziklakertE epulet előttDombbal az erdészház alattD épület előttD épület előttD épület előttC épület előttC épület előttBeton támfal

A Soproni Gyermek és Ifjúsági Tábor kiemelt előnyei

Erdei iskola
Max. férőhely: 264
Legjobb ár: 3900 Ft/fő/éj

Elhelyezkedés

Cím: 9406 Sopron, Brennbergi út

A tábor a Brennbergi-völgy ölelésében található, így a természetes erdei környezetnek köszönhetően a szállás kiváló kiindulópont erdei túráknak, a természet felfedezésének, hiszen kijelölt turistaútvonalak is segítik a diákokat.

A soproni vasútállomástól 5,8 km-re fekszik a szállás. A Lackner Kristóf utcai autóbuszállomástól indul helyi buszjárat a szállás felé. A vasútállomás és az autóbuszállomás közti távolság 1,5 km, gyalog 15 perc. Az autóbuszállomástól 13 perc alatt érhető el a tábor helyi buszjárattal. Menetrendekért az Északnyugat-magyarországi Közlekedési Központ Zrt-t kell keresni.

Autóbusszal Bánfalván keresztül Brennbergbánya irányába haladva közelíthető meg a tábor, a Sopron táblától 1,5 km-re, a Doborjáni Ferenc Nevelési – Oktatási Központ (“Rák-patak” Erdei Turista Központ) után jobbra.

A Tűztorony (Sopron belváros) közúton 5 km-re fekszik a szállástól, saját busszal 14 perc alatt érhető el.

Közösségi tér

A Tábor területén az osztály a szabadban is összegyűlhet jó idő esetén. Megmérettetheti magát a foci-, illetve kosárlabda pályákon. Vagy fedett tanulórészben is találkozhatnak.
A főépületben is található két közösségi helyiség, ahol együtt lehet az egész osztály, valamint az étteremben lehetőség van közös étkezésre.
Tűzrakóhely rendelkezésre áll, azonban hozzá tartozó eszközöket, alapanyagokat hozni kell.

Szobák, felszereltség, szolgáltatások

A tábor 192 fő befogadására alkalmas hatfős szobákban a nyári lakrészen, melyek közös vizesblokkal rendelkeznek. A nyári lakrészen lévő hatfős szobákban 3 db emeletes ágy van.
A nyári szállásrészük csak április 15. és október 15. között üzemel.

A tábor erdei továbbképző központjában (főépület) négy ágyas, akadálymentesített borovi fenyőággyal felszerelt szobák találhatóak, melyek saját fürdőszobával rendelkeznek.

Az erdészházban 20 fő szállásolható el egyszerre 5 db fürdőszobás szobában. Az erdészház fűthető, így bármikor igénybe vehető.

Ágyneműt igény esetében biztosítanak.

Nyáron hangulatos jurta sátrakban is megszállhatnak a diákok (előzetes egyeztetést igényel).

Helyi kedvezményes diák buszbérletet biztosítanak a tábor lakóinak (650 Ft/fő) áron, mellyel a helyi járatok korlátlanul használhatóak Sopronban diákigazolvány megléte mellett.

Egy napos buszbérlésre is lehetőséget biztosítanak Fertő körüli, vagy ausztriai kirándulásokhoz.

Osztálykirándulások szervezését is vállalják, melyek 2 nap/1 éjszaka, illetve 3 nap/2 éjszaka hosszúságúak. Illetve 5 nap/4 éjszakás erdei iskola szervezését.

Étkezés

A szálláshely saját étteremmel rendelkezik, ahol lehetőség nyílik alkalmankénti félpanzió vagy akár napi háromszori étkezés igénybevételére.
A tábor területén továbbá egy büfé is üzemel.

Buszparkoló

3 db busz számára van ingyenes parkolóhely.

Bejelentkezés és kijelentkezés

Bejelentkezés: érkezés napján 13:00 órától.
Kijelentkezés: távozás napján délelőtt 09:00 óráig.
Még a bejelentkezés napját megelőzően el kell küldeni a szállás felé az összes érkező vendég adatát (pl. teljes név, lakcím, születési dátum stb.), jogszabályi előírás miatt.

Diákcsoport árak

Hatfős szobák (emeletes ággyal) nyári lakrészen közös használatú vizesblokkal: 3900 Ft/fő/éj

Erdei továbbképző központban (4 ágyas saját fürdőszobás szobák) történő elhelyezés esetén: 4900 Ft/fő/éj

Erdészház (20 fős): 98000 Ft/erdészház/éj

Fűtési felár a főépületben: 2500 Ft/szoba/nap

18 éves kor felett még idegenforgalmi adó fizetendő: 530 Ft/fő/éj.

Étkezés árak:
Reggeli: 1220 Ft/fő/alkalom.
Reggeli és vacsora: 2700 Ft/fő/alkalom.
Teljes ellátás: 3660 Ft/fő/alkalom.
Speciális étrend esetén (pl. laktózmentes, gluténmentes stb.) a fenti árakhoz 30% felár számítódik fel!

Fizetési feltételek

40% előleg fizetése szükséges a foglaláskor. A fennmaradó szállásdíj az idegenforgalmi adóval együtt a helyszínen készpénzben fizetendő.

Lemondási feltételek

A foglalás kötbérmentesen lemondható az érkezést megelőző 30. napig, 30 napon belüli lemondás esetén a kötbér összege a befizetett szállásdíj előleg. Létszámmódosítást az érkezési időt megelőző 14-ik napig fogadunk el.

Vélemények

Soproni Gyermek és Ifjúsági Tábor
3.2
118 értékelés alapján
Ágnes L.
Ágnes L.
09:38 18 Jun 22
Igazi retro élmény
Andrea T.
Andrea T.
10:53 03 Jun 22
Kényelmes szobák, csodálatos erdei környezet, a nyugalom szigete.
pityinmiki
pityinmiki
12:08 14 May 22
Kicsit a semmi közepén van, nincs sok opció az odajutáshoz. A szoba semmi extra, de megvan minden.
Katalin H.
Katalin H.
10:33 10 Oct 21
Kedves ,családias vendéglő, finom házias ízekkel!Ajánlom, nem lesz csalódás!
Mate N.
Mate N.
18:05 26 Aug 20
Remek tábor, kiváló környezetben ,ár érték arány tökéletes , segítőkész üzemeltető , kicsit elavult de kiváló kiindulópontja a kirándulások nak!!
Zsuzsa B.
Zsuzsa B.
22:14 14 Jan 20
Tiszta levegőn, gyönyörű környezetben található. 🙂👍
Józsi B.
Józsi B.
11:48 01 Mar 22
Gyönyörű környzetben, nagy területen helyezkedik el a szállás rengeteg sportolási lehetőséggel.Mi osztálykiránduláson voltunk itt, felújított, tiszta, kulturált szobákat kaptunk kényelmes emeletes ágyakkal, nagyon olcsón. A közös vizesblokkot mindennap takarították.A szállásadók kedvesek, rugalmasak (pl. a csomagokért kijöttek az állomásra)Mobilnet egyáltalán nincs, a Wi-Fi gyenge és csak a főépületben van.Óránként indul a belvárosba busz a szállástól 5 percre.Kajáról nem tudok nyilatkozni, mi azt nem kértünk az itteni negatív vélemények miatt.
Szőke F.
Szőke F.
14:47 22 Aug 21
Remek hely fiataloknak különböző programok lebonyolítására, főleg a közösségi terei, melyek nagyok, valamint több hely is rendelkezésre áll. Picit régi idők beli hangulata van, de ez nem von le sokat a hely értékelésénél. Nagyon jó az erdei környezet, tűzrakóhely, csocsó.
Zsuzsanna H.
Zsuzsanna H.
19:25 30 Jan 20
Szuper szállás, igazi retro
Marcell D.
Marcell D.
22:18 04 Jun 19
Viszonylag tisza hely, pl. osztálykirándulásokhoz megfelelő.Mobilinternet lefedettség egyik szolgáltatónál sincs a tábor területén, és az itt lévő wifi pár eszköz csatlakoztatása után szinte teljesen használhatatlanná vált.
Marcell D.
Marcell D.
22:18 04 Jun 19
Viszonylag tisza hely, pl. osztálykirándulásokhoz megfelelő.Mobilinternet lefedettség egyik szolgáltatónál sincs a tábor területén, és az itt lévő wifi pár eszköz csatlakoztatása után szinte teljesen használhatatlanná vált.
Attila L.
Attila L.
17:28 15 Jan 17
Sajnos amikor ott voltam esett az eső, de ettöl függetlenul kellemes hely.
Ádám K.
Ádám K.
09:06 11 May 19
Viszonylag jó volt!Fűtés nem volt este fáztunk!Konyha az rendben volt. az ételről nem beszélek.
Buranyi D.
Buranyi D.
11:08 22 Sep 18
Kommunizmus ízű tábor, ahol csak akkor van térerő, ha a szél odafújja. Kevés a melegvíz, lejt a biliárd asztal, büfé nem működik. Ezt ellensúlyozza a konyhásnénik kedvessége, a csocsó, az átlagosan 50kb/sec es wifi.
Bálint S.
Bálint S.
10:24 22 Sep 18
Kényelmetlen, poros ágyak, nincs szolgáltatás, akadozó meleg vízVan billiárd, csocsó
Thebest C.
Thebest C.
08:39 19 Sep 18
Osztálykiránduláson voltunk, nekünk rendben volt, viszont lassan melegszik fel a víz, az ágyak kicsik, emeletesek (korlát nélkül), graffiti mindenhol, az ágyak koszosak, porodak voltak, de a huzat tiszta volt. Felnőtteknek nem ajánlott, ezért ifjúsági tábor.
Zoltán Péter Dr. E.
Zoltán Péter Dr. E.
19:50 19 Sep 22
Remek helyen csúnyán lepukkant szállás, 4-6 ágyas diákoknak is éppen csak megfelelő szobák. Az ár elfogadható. Wifi gyenge mobilnetet telefonálást el lehet felejteni.A konyha még gyengébb színvonalú, fűtés nem volt vagy ha kérik állitólag szobán- ként 2500 Ft. Látogatóktól 800 forintot rabolnak le egy óraért , a nagy semmiért. Hát nem ez volt életem helye és még a jó levegő sem tudott felvidítani.
Botond D.
Botond D.
19:07 01 Jun 19
Koszos,hideg,dohos.....Az egyetlen előnye a táj és a kornyezett de inkább menj mashova
Botond D.
Botond D.
19:07 01 Jun 19
Koszos,hideg,dohos.....Az egyetlen előnye a táj és a kornyezett de inkább menj mashova
Zoltán L. P.
Zoltán L. P.
06:24 22 Jul 18
A nemtörődömség és a letűnt dicső kor jelei mindenhol. Sajnos...A szocialista úttörőidőszak sok gyermeki emléket felidéző helye.Ami valaha gyermekek álma volt, egy valódi TÁBOR, az ma csupán ráfordítások nélküli máló vakolatú, kopott bútorzatú bevételi forrás lett valakinek.Egyértelműen látszik, a múlt eme emlékéből megpróbálnak még egy kis pénzt kisajtolni költségek nélkül.A vakolat sok helyen lehullott, hiányos, bútorzat a minimalista stílus alatti - idejét múlt, gyalulatlan deszkapolcok, doh és penészszag mindenütt.Nyugdíjascsoportok fogadása (70-80 éves emberek) emeletes ágyakkal ?!Minden a boldog 80-as éveket idézi, megkopva - fakulva - romlásban.Egy kis ráfordítással ismét színvonalas hely lehetne ebben a gyönyörű természeti környezetben.Kár érte.Végső megoldásként tudom csak ajánlani.
Horváth S.
Horváth S.
22:27 04 Jul 22
A szobák retkesek, a kommunista idők óta nem takarítottak ki. - A hely körül c type spawnrate magas..
꧁Hąññä Ğ.
꧁Hąññä Ğ.
05:19 28 Sep 19
NAGYON JÓ!OLYAN HIDEG VAN ÉS A KAJA IS OLYAN MINT A GULÁGBAN!😁
Bukta :.
Bukta :.
04:30 28 Sep 19
Hideg van a szobákban, eddig olyan étel nem volt, ahol ne találtunk volna hajszálat.
Botond S.
Botond S.
18:08 05 Jun 19
Szinte csak negatív tapasztalatokat szereztem az osztállyal itt töltött 3 nap alatt.Egyetlen pozitívum a környezete tényleg szép viszont ennek a hátránya hogy nincs mobilinternet.A közös mosdók koszosak, régiek van ahol még zuhanyfüggöny sincs.A szobákban egy konnektor van, a berendezés szerintem a '80as évekből való, emeletes ágyak vannak amik kb 175 cm hosszúak nincs rajtuk létra se korlát.A büfé nem működik, a pályák állapota elmegy.Van csocsó és ping-pong.
Zoárd R.
Zoárd R.
15:54 03 Jun 19
Klasszikus, retró, autentikus, idilli nyugalom, korabeli házak, környezetbarát fűtés/hűtés (nyitható ajtó van). A nem nyitható ablakoknak köszönhetően az embernek nem kell félnie attól, hogy véletlenül alvás közben kiesik rajta. A praktikusan kicsi kialakítású ágyak a hideg miatt összekuprodott vendégnek tökéletes. A szobák beépített illatosítóval, ülőalkalmatosságokkal, valamint asztalokkal vannak felszerelve, ha az embernek kedve szottyanna megpihenni. A legjobb szállás a környéken azok számára, akiknek elegük van a barlangban alvásból. Az étel egészséges, kitűnő a szorulásban szenvedőknek. Az evőeszközöket nemigen mosogatják, ezzel is óvva a környezetet. A helyi alapanyagokból (szomszéd szemeteséből összeszedett konzerv) készült ételek épp olyan finomak, mint egy étteremben. A helyi infrastruktúra modern, felszerelt, kosár-, foci-, valamint röplabdapálya is van, felcsútot megszégyenítő lelátóval. Mondjuk a röplabdához érdemes hálót és rendes aszfaltot vinni, dehát ugye ezek alapból megvannak egy felkészült utazónál. Rengeteg programlehetőség (na meg normális szállás is) akad, ha az ember bemegy sopronba busszal. Csak ajánlani tudom 👍👍
Zoárd R.
Zoárd R.
15:54 03 Jun 19
Klasszikus, retró, autentikus, idilli nyugalom, korabeli házak, környezetbarát fűtés/hűtés (nyitható ajtó van). A nem nyitható ablakoknak köszönhetően az embernek nem kell félnie attól, hogy véletlenül alvás közben kiesik rajta. A praktikusan kicsi kialakítású ágyak a hideg miatt összekuprodott vendégnek tökéletes. A szobák beépített illatosítóval, ülőalkalmatosságokkal, valamint asztalokkal vannak felszerelve, ha az embernek kedve szottyanna megpihenni. A legjobb szállás a környéken azok számára, akiknek elegük van a barlangban alvásból. Az étel egészséges, kitűnő a szorulásban szenvedőknek. Az evőeszközöket nemigen mosogatják, ezzel is óvva a környezetet. A helyi alapanyagokból (szomszéd szemeteséből összeszedett konzerv) készült ételek épp olyan finomak, mint egy étteremben. A helyi infrastruktúra modern, felszerelt, kosár-, foci-, valamint röplabdapálya is van, felcsútot megszégyenítő lelátóval. Mondjuk a röplabdához érdemes hálót és rendes aszfaltot vinni, dehát ugye ezek alapból megvannak egy felkészült utazónál. Rengeteg programlehetőség (na meg normális szállás is) akad, ha az ember bemegy sopronba busszal. Csak ajánlani tudom 👍👍
T
T
08:57 19 May 19
A gyerekek hányás hasmenéssel hagyták el a tábort.Az 1 csillag is sok.A szállás nem minősìthető 2019 hez.
T
T
08:57 19 May 19
A gyerekek hányás hasmenéssel hagyták el a tábort.Az 1 csillag is sok.A szállás nem minősìthető 2019 hez.
Szirt Á.
Szirt Á.
02:01 14 Dec 18
Hangyák mindenhol, rossz kaja, nincs térerő, se wifi, szobánként egy konnektor, vér a padlón, fűtés hiánya, meleg víz hiánya, lejt a biliárd asztal, pizzát nem lehet rendelni ide csak 20 perces sétával, koszos, közös zuhanyzók, megközelíthetetlen, közös hűtő, büfé hiánya, sok csigicikknagyon drága ezért. Pozitívum, hogy van csocsó és biliárd.
Gábor B.
Gábor B.
15:14 12 Jun 18
Speciális neveltetésben részesülő etnikumok hemzsegnek a tábor körül... Inkább a munkatábor. 😊
Regő R.
Regő R.
14:53 12 Jun 18
A szobák megegyeztek egy hajléktalanszálló minőségével, az ágyat 140 és 170 közti magasságra méretezték, az ajtóból közvetlen be lehet látni az egész szobára.Amikor mi jártunk ott, a pigmentskála sötétebb részén fekvő, nem bejelentett állampolgárok is járőröztek, javaslom egy svájci bicska vagy vipera magunkkal vitelét. A portás személyzet bármilyen megrongált berendezésért minket vont felelősségre, szerintem nem tudja, hogy vége van már a kommunizmus korszakának.Mobilinternet nincs, hosszú buszút vezet ki a szállásra. Javaslom egy másik szállás utáni keresést.
Szirt Á.
Szirt Á.
08:34 19 May 18
Hangyák mindenhol, rossz kaja, nincs térerő, se wifi, szobánként egy konnektor, vér a padlón, fűtés hiánya, meleg víz hiánya, lejt a biliárd asztal, pizzát nem lehet rendelni ide csak 20 perces sétával, koszos, közös zuhanyzók, megközelíthetetlen, közös hűtő, büfé hiánya, sok csigicikknagyon drága ezért. Pozitívum, hogy van csocsó és biliárd.
További vélemények
js_loader

Ajánlatkérés

Kérem töltse ki az alábbi űrlapot az ajánlatkéréshez, vagy küldjön emailt:
hello@sulitura.hu
Mihamarabb felvesszük Önnel a kapcsolatot.

Ajánlatkérés
Sending