Lővér Kalandpark


Lővér KalandparkLővér KalandparkLővér KalandparkLővér KalandparkLővér Kalandpark

A Lővér Kalandpark a Károly-kilátó felé vezető úton található a soproni Lővérekben. A fák között a diákok az aktív kikapcsolódást választhatják kortól függetlenül a fák között kihúzott drótkötélpályákon, ahol különböző akadályokat legyőzve juthatnak egy-egy pálya végére.

A Kalandparkban több különböző nehézségű és magasságú pálya található, így a legkisebbek, és a nagyobbak is megtalálhatják a számukra megfelelő kihívást jelentő pályát. Egy bébi pályával, 3 különböző nehézségű gyerekpályával, illetve 3 különböző nehézségű és magasságú felnőtt pályával rendelkeznek.

A hagyományos 120 akadályos drótköteles mászópályák mellett pedig kipróbálhatják a csúszópálya jelentette izgalmakat is. A mászáshoz biztonsági felszerelést biztosítanak, kényelmes viselet ajánlott a mászáshoz.

A kalandparkban lehetőség van továbbá pingpongozni is, illetve egy mászófallal is rendelkeznek.

Igény esetén csapatépítő tréningek szervezését is vállalják. Csoportok számára kedvezményt biztosítanak a teljes árú belépő díjából.

A Kalandpark tavasztól őszig látogatható, nyitva tartása időjárás függő. Az aktuális nyitva tartásról érdemes a honlapjukon tájékozódni.

Térkép

Cím: 9400 Sopron, Lővérek (a Károly-kilátó felé vezető úton)

További információk

Elérhetőségek:
+36 70 336 1704
+36 20 946 0641
info@loverkalandpark.hu

Kérjük, tájékozódjon az aktuális jegyárakról, foglalási feltételekről, nyitva tartásról a Lővér Kalandpark honlapján: loverkalandpark.hu

http://www.loverkalandpark.hu/

További soproni programok

További soproni programokért kérjük, látogassa meg a soproni programajánló oldalunkat!