Harrer Csokoládéműhely és Cukrászda


Harrer Csokoládéműhely és CukrászdaHarrer Csokoládéműhely és CukrászdaHarrer Csokoládéműhely és CukrászdaCukrászdaCukrászdaCukrászdaHarrer Csokoládéműhely és CukrászdaHarrer Csokoládéműhely és CukrászdaHarrer Csokoládéműhely és CukrászdaHarrer Csokoládéműhely és CukrászdaKostolóhelységKostolóhelységKostolóhelységKostolóhelység

Az osztrák Harrer cukrászdinasztia már több, mint négy generáció óta foglalkozik sütemények, torták és különböző csokoládék készítésével. Magyarországon immáron 16 éve elérhető a cukrászdájuk, 2010-ben pedig megnyílt Sopronban hazánk első csokoládéműhelye. A műhelyben különleges édességek készülnek minőségi alapanyagokból, melyek termelőhelyről kerülnek a műhelybe. A kézzel készített csokoládékhoz csak természetes alapanyagokat használnak, a marcipán és a nugát pedig egyenesen Belgiumból érkezik.

A különleges építészeti megoldásokat használó műhelyben lehetőség van saját kézzel bon-bont, trüffelt és különböző csokoládékat is készíteni, illetve kóstolni impozáns kóstolóhelységben.

A csokoládékóstolás során a diákok megtekinthetnek egy kisfilmet a csokoládékészítés rejtelmeiről, a kóstoló során pedig nyers csokoládét, étcsokoládét, tej- és fehér csokoládét, illetve különböző ízesítési csokoládékat kóstolhatnak. Illetve különleges élményt jelenthet a csokiszökőkút és a csokoládéital kóstoló is.

Természetesen lehetőség is nyújtanak a különböző édességek megvásárlására, sütemények megkóstolására a Cukrászdában, amely ablakából csodás Soproni panoráma tárul a látogatók szeme elé.

A csokoládékóstolásra, műhelylátogatásra előzetes telefonos bejelentkezés szükséges. Csoportok számára kedvezményt biztosítanak.

Térkép

Cím: 9400, Sopron, Faller Jenő u. 4.

További információk

Kérjük, tájékozódjon az aktuális jegyárakról, foglalási feltételekről a Harrer Csokoládéműhely és Cukrászda honlapján: harrerchocolat.com

http://harrerchocolat.com/

További soproni programok

További soproni programokért kérjük, látogassa meg a soproni programajánló oldalunkat!