Fertő tavi hajóutak – Drescher Hajózási Társaság


Fertő tavi hajóutak - Drescher Hajózási TársaságFertő tavi hajóutak - Drescher Hajózási TársaságFertő tavi hajóutak - Drescher Hajózási TársaságFertő tavi hajóutak - Drescher Hajózási Társaság

A Drescher Hajózási Társaság a menetrend szerinti járatok mellett számos lehetőséget nyújtanak osztálykiránduló csoportok számára.

Fertő-tavi körút
A körút 1 órás sétahajózást foglal magába, amely során a diákokat egy biológiai tanári ismertető hozza közelebb a Fertő tó növény-, illetve állatvilágával. A túra Fertőrákosról indul, és az osztrák oldalt útba ejtve ugyanitt végződik.

Fertőrákosi nagy utazás
A kb. 3 óra hosszú program során a diákok megtekinthetik Fertőrákos nevezetességeit, illetve sétahajózhatnak a Fertő-tavon.

Élményprogram Sopronban és Fertőrákoson
A program kb. 4 óra hosszú, amely 3 részből áll: Sopron nevezetességeinek megtekintése (1 óra), Fertőrákos nevezetességeinek megtekintése (2 óra) és Sétahajózás a Fertő-tavon. A körutazás során a diákok megismerkedhetnek Sopron és Fertőrákos nevezetességeivel, történelmével, legendáival. A program különlegessége, hogy a városnézés különböző élményjárművekkel történik: kisvonat, elektromos busz vagy elektromos kisautó.

Rusti élményút
Egész napos program, mely során egy 1,5 órás sétahajózás után a diákok megismerkedhetnek Rust-tal városnézés keretében. Rust mellett pedig Mörbisch-t is megismerhetik közelebbről a délután folyamán. Az egész napos program során egy ebéd biztosított Röst-ben.

A hajókon lehetőség van frissítő vásárlására a programok alatt.

A programokon való csoportos részvételhez előzetes bejelentkezés szükséges.

Térkép

Cím: 9421, Fertőrákos, Drescher kikötő

További információk

Kérjük, tájékozódjon az aktuális jegyárakról, foglalási feltételekről a Fertő tavi hajóutak – Drescher Hajózási Társaság honlapján: fertotavihajoutak.hu

http://www.fertotavihajoutak.hu/hu/ferto-to-hajo-hajos_programok/osztalykirandulasok.html

További soproni programok

További soproni programokért kérjük, látogassa meg a soproni programajánló oldalunkat!