Youth Hostel Villa Benjamin


Youth Hostel Villa BenjaminYouth Hostel Villa BenjaminYouth Hostel Villa BenjaminApartmanTéli hostelÖregnyaralóÖregnyaraló belülrőlHárom ágyas szobaEgy vagy két fős szobaNégyágyas szobaÖtágyas szobaNégyágyas szobaNégyágyas szobaHáromágyas szobaKétágyas bungalo szobaFürdőszobaUdvarUdvarUdvar

A Youth Hostel Villa Benjamin kiemelt előnyei

Balaton partjától néhány percre fekszik
Vasútállomástól (Balatonszéplak felső) néhány perc sétányira
Legjobb ár: 7000 Ft/fő/éj

Elhelyezkedés

Cím: 8600 Siófok, Siófoki út 9.

A Youth Hostel Villa Benjamin zöldövezetben található, a Balatontól, szabad strandtól csupán 15 méterre.

A vasútállomástól (Balatonszéplak felső) néhány perc sétányira, 200 méterre található.

A siófoki autóbuszállomástól egy nagyobb lélegzetvételű, 20 perces sétára található, de az 1-es számú autóbusszal könnyedén megközelíthető.

Autóbusszal legkönnyebben az M7-es vagy a 70-es főútról érhető el a szálláshely, a Balatonszéplak felsői vasútállomásnál való lefordulással, ahonnan kb. 100 m-re után jobbra nyílik a Hostel utcája, a Siófoki utca.

A központ kb. 2 km-re található, a strand pedig csak néhány lépésnyire (100 m).

Közösségi tér

Jó idő esetén az egész osztály összegyűlhet az udvaron, ahol tűzrakóhely található, így lehetőség van bográcsozni, grillezni közösen.

Szobák, felszereltség, szolgáltatások

A Hostel több egységből áll: főépület, nyaralóház, apartman. Mindez közös területen található, így összességében 32 főt tudnak elszállásolni. Így a szálláshely az osztály kizárólagos használatára is foglalható.

Főépület:
A főépületben 3, 4 illetve 5 ágyas szobák találhatóak, melyekhez páronként tartozik egy-egy fürdőszoba.

Apartman:
Az apartmanban két szoba található, nappali, fürdő, wc, illetve konyha.

Nyaralóház:
A nyaralóház 10 fő befogadására alkalmas 3 szobában. Továbbá rendelkezik még egy nappalival, fürdővel, wc-vel, konyhával, terasszal és saját kerttel is.

Egy éjszakás foglalás esetén ágyneműhuzatot csak felár ellenében biztosítanak.

A szálláshely teakonyhákkal felszerelt, melyek közös hűtőkkel rendelkeznek.

A közös helyiségben TV illetve Wifi biztosított.

Áprilistól októberig a teljes szállás foglalható, fűtési időszakban azonban csak 6 szoba, mely 22 férőhellyel áll rendelkezésre.

Étkezés

Az udvarban lehetőség van a kijelölt tűzrakóhelynél bográcsozni vagy épp grillezni közösen.
A teakonyhákban reggeli készíthető.
A közelben számtalan étterem található, ahol a főétkezések megoldhatóak.

Buszparkoló

Nincs információ.

Bejelentkezés és kijelentkezés

Bejelentkezésre 12 órától (amennyiben nincs előző vendég, 10 órától), kijelentkezésre pedig 11 óráig.
Csomag megőrzésre van lehetőség a szálláshelyen.

Diákcsoport árak

Az árak foglalási időszakonként differenciáltak:
20 fő feletti (magyar) csoportok számára:
7000 Ft/fő/éj
Ágyneműhuzat mosatási díja: 500 Ft/fő

Az árak az IFA-t nem tartalmazzák: 550 Ft/fő/éj (18 év felett fizetendő).

Fizetési feltételek

Foglaló fizetése szükséges, melynek mértéke: 20%. Lemondás esetén a 20%-os foglaló nem kerül visszafizetésre. Utolsó nap, vagy meg nem érkezés esetén 100%.

Lemondási feltételek

A foglaló nem téríthető vissza.

Vélemények

Youth Hostel Villa Benjamin-Siófok
3.0
18 értékelés alapján
Sandor B.
Sandor B.
09:18 27 Aug 21
Évek ota oda járunk 20..30 fővel. Nekünk teljesen megfelelő. Gyerekeknek van eleg hely az udvaron is. Marika néni rendes, korrekt tulaj. Több év alatt semmi problema! 😉👍
Péter B.
Péter B.
13:31 19 Mar 19
Szuper
Máté K.
Máté K.
15:22 23 Jul 18
Talán egy felújítás ráférne, de arra jó, amire kell. Nekem/nekünk tetszett. 9-en voltunk itt. Ajánlanám az én korosztályom környékére 19±5. 🙂
Kultúr M.
Kultúr M.
08:50 29 May 19
Osztálykiránduláson voltunk itt 3 éjszakára. A tulajdonos egy kedves idős hölgy, vele nem volt baj, de az épületek állapota kifogásolható. A zuhany egyik csapja letört, sugárban ömlött a forró víz, a szállás pedig en bloc retkes és elavult. A gázos sütő nem működött, de a néni rendes volt és megsütötte a kajánkat a sajátjában. Pozitívumként elmondható, hogy az udvar elég nagy és senkit sem zavart a hangos zene vagy a hajnalig tartó bulizás. Figyelembe véve azt, hogy üdülővárosban van a szállás, közel a Balatonhoz, szerintem megérte azt a 3000Ft/éj tarifát, még ha voltak is vele problémák.
Bence N.
Bence N.
09:03 29 May 19
In spite of the ramaty of the rooms, the lady who lived here was wearing the louder party occasionally ... The groups visiting the class excursion are very favorable as the accommodation is in a good environment. The furniture reminds us of the period of socialism, and it would be possible to replace the bathroom taps. All in all I can't recommend ...
christopher N.
christopher N.
10:00 29 May 19
Az értékelést ezzel a gondolattal kezdeném:Nem szeretek lehúzni helyeket. De miután fél órán keresztül súroltam a legkevésbé leégett edényt a dédnagymamám korabeli konyhában, már nem igazán tudnék jó dolgokat írni. A szobában az ágy nem csak kényelmetlen, de majdhogynem életveszélyes volt. A padló olyan koszos, hogy kétszer mostam fel, de még akkor is ragadt. A fürdőt meg már nem is említem. De a benne található őskövület mosógépet nem tudom kihagyni. Nem elég, hogy retkes és méteres rajta a vízkő, de mindezen luxusszolgáltatásért még fizetni is kell,természetesen plusz összeget. A konyha gusztustalan és jobb ha az ember nem próbál meg használni belőle semmit. Amikor megláttam a sütőt a szívinfarktus kerülgetet, mivel pont egy hete selejteztünk ki egy ugyanolyat a nagymamánál. Azt persze nem is mondom, hogy jobb állapotban és működőképesen. Potyog a vakolat a falakról, helyenként tapétával próbálták orvosolni a problémát de még ez a megoldás is egy kudarc volt, mert szakadt és még koszos is . A mosdók állapotára visszatérve, nem egy olyan eset volt hogy a silány szocialista csaptelepről le esett a tekerő és emiatt forráztam le a kezem. Összegezve: kosz van(levakarhatatlan) és a berendezés fele neműködik, ráadásul a szocializmusból maradt hátra minden.
Csaba S.
Csaba S.
08:40 26 May 19
Lyukas mosdók, alig működőképes csapok, körül-belül fél centi vastag porréteg, barna foltos ágyak, lepedők mindenfele kosz, mocsok. Olyan szinten labirintusra emlékeztet, hogy ha a Minotaur itt lakik, akkor Theseus soha nem találta volna meg. Őszintén, lehet az is egészségesebb lett volna, ha a szemben lévő romokban, vagy a szomszédban lévő omladozó "sörkerben" aludtunk volna. A kisebbik épület ráadásul még hideg is. Az ott lakó nénivel nem volt gond. Csak azoknak ajánlom akik nagyon szeretnének egy szocialista kori munkásszállón aludni.
Németh G.
Németh G.
08:07 26 May 19
Borzasztó! Ennél ócskább helyen már régen jártam. Itt megállt az idő. De aki a retro feelingre vágyik annak sem ajánlom mivel az oké, hogy a bútorok régiek, attól még nem kéne, hogy ilyen mocsok legyen.A házi néni nem zavart sok vizet. Az udvar rendezetlen és tele van lommal. Kívülről is már árulkodó jelek látszanak a házakon, de belül szakadt tapéta, kopott, retkes bútorok és gusztustalan fürdőszobák várnak. Senkinek nem ajánlom aki bármilyen igénnyel rendelkezik a fedett tetőn kívül. De a képek még ennél is többet mondanak:
Richard M.
Richard M.
11:14 20 May 19
A hely nagyon rendezetlen, rettentő mocskos és büdös. Fűtés nagyjából használhatatlan, meleg víz hol van, hol nincs. A mosógép eláztatta az egész szobát. Regényt írhatnék még. A képek rengeteget csalnak.
Kitti J.
Kitti J.
16:48 19 May 19
Koszos és hideg szobák. Több éves cigis doboz az ágy alatt, és néhány szobában fűtés sincs. A ház alaprajza rendezetlen. Evőeszközök és tányérok piszkosak, a konyha nincs megfelelően rendbe tartva. A tüzifa használata korlátozott, de egyébként az udvar jó állapotban van.
Valentina Z.
Valentina Z.
19:06 27 Aug 17
NEM AJÁNLOM SENKINEK! A szálláson többször is történt betörés, amiről a tulaj persze nem szólt semmit.
Bettina T.
Bettina T.
13:37 07 Aug 17
Hölgy rendes volt és segítőkész de a szállást inkább nem minősíteném olyan rossz volt. Bőven elég volt egy éjszaka.
Zsolt H.
Zsolt H.
05:25 19 Jul 17
Retro a hely, ami nem lenne baj, de emellett még koszos is. Az épület előtt lévő út elég forgalmas és így zajos. Még szerencse, hogy nem volt meleg, így a jól záródó műanyag ablakokat zárva lehetett tartani. A tulajdonos segítőkész volt. Összességében nem ajánlom senkinek, esetleg átutazó túristáknak. Nyaralásra, pihenésre, családoknak semmiképpen sem ajánlom.
József L.
József L.
13:58 17 Jul 17
Mi 4 napot voltunk ott. Nagyon nagyon koszos!!! A konektorok lógnak a falból. Tiszta fertő . Az edények gusztustalanul koszossak.fűrdőszoba hányinger. Gusztastalan az egész. Soha nem mennénk többet oda. Nagyon nagyon koszos!!!!!
További vélemények
js_loader

Ajánlatkérés

Kérem töltse ki az alábbi űrlapot az ajánlatkéréshez, vagy küldjön emailt:
hello@sulitura.hu
Mihamarabb felvesszük Önnel a kapcsolatot.

Ajánlatkérés
Sending