Youth Hostel Villa Benjamin


Youth Hostel Villa BenjaminYouth Hostel Villa BenjaminYouth Hostel Villa BenjaminApartmanTéli hostelÖregnyaralóÖregnyaraló belülrőlHárom ágyas szobaEgy vagy két fős szobaNégyágyas szobaÖtágyas szobaNégyágyas szobaNégyágyas szobaHáromágyas szobaKétágyas bungalo szobaFürdőszobaUdvarUdvarUdvar

A Youth Hostel Villa Benjamin kiemelt előnyei

Balaton partjától néhány percre fekszik
Vasútállomástól (Balatonszéplak felső) néhány perc sétányira
Legjobb ár: 7000 Ft/fő/éj

Elhelyezkedés

Cím: 8600 Siófok, Siófoki út 9.

A Youth Hostel Villa Benjamin zöldövezetben található, a Balatontól, szabad strandtól csupán 15 méterre.

A vasútállomástól (Balatonszéplak felső) néhány perc sétányira, 200 méterre található.

A siófoki autóbuszállomástól egy nagyobb lélegzetvételű, 20 perces sétára található, de az 1-es számú autóbusszal könnyedén megközelíthető.

Autóbusszal legkönnyebben az M7-es vagy a 70-es főútról érhető el a szálláshely, a Balatonszéplak felsői vasútállomásnál való lefordulással, ahonnan kb. 100 m-re után jobbra nyílik a Hostel utcája, a Siófoki utca.

A központ kb. 2 km-re található, a strand pedig csak néhány lépésnyire (100 m).

Közösségi tér

Jó idő esetén az egész osztály összegyűlhet az udvaron, ahol tűzrakóhely található, így lehetőség van bográcsozni, grillezni közösen.

Szobák, felszereltség, szolgáltatások

A Hostel több egységből áll: főépület, nyaralóház, apartman. Mindez közös területen található, így összességében 32 főt tudnak elszállásolni. Így a szálláshely az osztály kizárólagos használatára is foglalható.

Főépület:
A főépületben 3, 4 illetve 5 ágyas szobák találhatóak, melyekhez páronként tartozik egy-egy fürdőszoba.

Apartman:
Az apartmanban két szoba található, nappali, fürdő, wc, illetve konyha.

Nyaralóház:
A nyaralóház 10 fő befogadására alkalmas 3 szobában. Továbbá rendelkezik még egy nappalival, fürdővel, wc-vel, konyhával, terasszal és saját kerttel is.

Egy éjszakás foglalás esetén ágyneműhuzatot csak felár ellenében biztosítanak.

A szálláshely teakonyhákkal felszerelt, melyek közös hűtőkkel rendelkeznek.

A közös helyiségben TV illetve Wifi biztosított.

Áprilistól októberig a teljes szállás foglalható, fűtési időszakban azonban csak 6 szoba, mely 22 férőhellyel áll rendelkezésre.

Étkezés

Az udvarban lehetőség van a kijelölt tűzrakóhelynél bográcsozni vagy épp grillezni közösen.
A teakonyhákban reggeli készíthető.
A közelben számtalan étterem található, ahol a főétkezések megoldhatóak.

Buszparkoló

Nincs információ.

Bejelentkezés és kijelentkezés

Bejelentkezésre 12 órától (amennyiben nincs előző vendég, 10 órától), kijelentkezésre pedig 11 óráig.
Csomag megőrzésre van lehetőség a szálláshelyen.

Diákcsoport árak

Az árak foglalási időszakonként differenciáltak:
20 fő feletti (magyar) csoportok számára:
7000 Ft/fő/éj
Ágyneműhuzat mosatási díja: 500 Ft/fő

Az árak az IFA-t nem tartalmazzák: 550 Ft/fő/éj (18 év felett fizetendő).

Fizetési feltételek

Foglaló fizetése szükséges, melynek mértéke: 20%. Lemondás esetén a 20%-os foglaló nem kerül visszafizetésre. Utolsó nap, vagy meg nem érkezés esetén 100%.

Lemondási feltételek

A foglaló nem téríthető vissza.

Vélemények

Villa Benjamin
3.1
18 értékelés alapján
Sandor B.
Sandor B.
1630055934
Évek ota oda járunk 20..30 fővel. Nekünk teljesen megfelelő. Gyerekeknek van eleg hely az udvaron is. Marika néni rendes, korrekt tulaj. Több év alatt semmi problema! ??
Péter B.
Péter B.
1553002260
Szuper
Máté K.
Máté K.
1532359324
Talán egy felújítás ráférne, de arra jó, amire kell. Nekem/nekünk tetszett. 9-en voltunk itt. Ajánlanám az én korosztályom környékére 19±5. 🙂
Kultúr M.
Kultúr M.
1559119836
We were here on a class trip for 3 nights. The owner is a nice old lady, there was nothing wrong with her, but the condition of the buildings is objectionable. One of the faucets in the shower was broken, the hot water was pouring out in a stream, and the accommodation en bloc was sparse and outdated. The gas oven didn't work, but the aunt was nice and cooked our food in hers. On the plus side, the yard is quite large and no one was bothered by loud music or partying until dawn. Considering that the accommodation is in a resort town, close to Lake Balaton, I think it was worth the HUF 3,000/night tariff, even if there were problems with it.
Bence N.
Bence N.
1559120595
In spite of the ramaty of the rooms, the lady who lived here was wearing the louder party occasionally ... The groups visiting the class excursion are very favorable as the accommodation is in a good environment. The furniture reminds us of the period of socialism, and it would be possible to replace the bathroom taps. All in all I can't recommend ...
christopher N.
christopher N.
1559124059
Az értékelést ezzel a gondolattal kezdeném:Nem szeretek lehúzni helyeket. De miután fél órán keresztül súroltam a legkevésbé leégett edényt a dédnagymamám korabeli konyhában, már nem igazán tudnék jó dolgokat írni. A szobában az ágy nem csak kényelmetlen, de majdhogynem életveszélyes volt. A padló olyan koszos, hogy kétszer mostam fel, de még akkor is ragadt. A fürdőt meg már nem is említem. De a benne található őskövület mosógépet nem tudom kihagyni. Nem elég, hogy retkes és méteres rajta a vízkő, de mindezen luxusszolgáltatásért még fizetni is kell,természetesen plusz összeget. A konyha gusztustalan és jobb ha az ember nem próbál meg használni belőle semmit. Amikor megláttam a sütőt a szívinfarktus kerülgetet, mivel pont egy hete selejteztünk ki egy ugyanolyat a nagymamánál. Azt persze nem is mondom, hogy jobb állapotban és működőképesen. Potyog a vakolat a falakról, helyenként tapétával próbálták orvosolni a problémát de még ez a megoldás is egy kudarc volt, mert szakadt és még koszos is . A mosdók állapotára visszatérve, nem egy olyan eset volt hogy a silány szocialista csaptelepről le esett a tekerő és emiatt forráztam le a kezem. Összegezve: kosz van(levakarhatatlan) és a berendezés fele neműködik, ráadásul a szocializmusból maradt hátra minden.
Csaba S.
Csaba S.
1558860054
Sinks with holes, taps that barely work, a layer of dust about half an inch thick, brown stained beds, sheets, dirt and filth everywhere. It resembles a labyrinth to such an extent that if the Minotaur lived here, Theseus would never have found it. Honestly, it might have been healthier if we had slept in the ruins opposite, or in the crumbling "beer" next door. The smaller building is also cold. There was no problem with the aunt who lived there. I recommend it only to those who really want to sleep in a socialist-era workers' hostel.
Németh G.
Németh G.
1558858051
Terrible! It's been a long time since I've been to a place worse than this. Time stopped here. But I don't recommend it to those who want a retro feeling either, because it's okay that the furniture is old, but it shouldn't be so dirty.The lady of the house didn't bother with a lot of water. The yard is messy and full of debris. The houses show tell-tale signs from the outside, but torn wallpaper, shabby furniture and unsightly bathrooms await inside. I do not recommend it to anyone who has any needs other than a covered roof. But the pictures say even more:
Richard M.
Richard M.
1558350856
A hely nagyon rendezetlen, rettentő mocskos és büdös. Fűtés nagyjából használhatatlan, meleg víz hol van, hol nincs. A mosógép eláztatta az egész szobát. Regényt írhatnék még. A képek rengeteget csalnak.
Kitti J.
Kitti J.
1558284529
Koszos és hideg szobák. Több éves cigis doboz az ágy alatt, és néhány szobában fűtés sincs. A ház alaprajza rendezetlen. Evőeszközök és tányérok piszkosak, a konyha nincs megfelelően rendbe tartva. A tüzifa használata korlátozott, de egyébként az udvar jó állapotban van.
Valentina Z.
Valentina Z.
1503860808
NEM AJÁNLOM SENKINEK! A szálláson többször is történt betörés, amiről a tulaj persze nem szólt semmit.
Bettina T.
Bettina T.
1502113038
Hölgy rendes volt és segítőkész de a szállást inkább nem minősíteném olyan rossz volt. Bőven elég volt egy éjszaka.
Zsolt H.
Zsolt H.
1500441958
Retro a hely, ami nem lenne baj, de emellett még koszos is. Az épület előtt lévő út elég forgalmas és így zajos. Még szerencse, hogy nem volt meleg, így a jól záródó műanyag ablakokat zárva lehetett tartani. A tulajdonos segítőkész volt. Összességében nem ajánlom senkinek, esetleg átutazó túristáknak. Nyaralásra, pihenésre, családoknak semmiképpen sem ajánlom.
József L.
József L.
1500299900
Mi 4 napot voltunk ott. Nagyon nagyon koszos!!! A konektorok lógnak a falból. Tiszta fertő . Az edények gusztustalanul koszossak.fűrdőszoba hányinger. Gusztastalan az egész. Soha nem mennénk többet oda. Nagyon nagyon koszos!!!!!
További vélemények
js_loader

Ajánlatkérés

Kérem töltse ki az alábbi űrlapot az ajánlatkéréshez, vagy küldjön emailt:
hello@sulitura.hu
Mihamarabb felvesszük Önnel a kapcsolatot.

Ajánlatkérés
Sending