Youth Hostel Villa Benjamin


Youth Hostel Villa BenjaminYouth Hostel Villa BenjaminYouth Hostel Villa BenjaminApartmanTéli hostelÖregnyaralóÖregnyaraló belülrőlHárom ágyas szobaEgy vagy két fős szobaNégyágyas szobaÖtágyas szobaNégyágyas szobaNégyágyas szobaHáromágyas szobaKétágyas bungalo szobaFürdőszobaUdvarUdvarUdvar

A Youth Hostel Villa Benjamin kiemelt előnyei

Balaton partjától néhány percre fekszik
Vasútállomástól (Balatonszéplak felső) néhány perc sétányira
Legjobb ár: 3000 Ft/fő/éj

Elhelyezkedés

Cím: 8600 Siófok, Siófoki út 9.

A Youth Hostel Villa Benjamin zöldövezetben található, a Balatontól, szabad strandtól csupán 15 méterre.

A vasútállomástól (Balatonszéplak felső) néhány perc sétányira, 200 méterre található.

A siófoki autóbuszállomástól egy nagyobb lélegzetvételű, 20 perces sétára található, de az 1-es számú autóbusszal könnyedén megközelíthető.

Autóbusszal legkönnyebben az M7-es vagy a 70-es főútról érhető el a szálláshely, a Balatonszéplak felsői vasútállomásnál való lefordulással, ahonnan kb. 100 m-re után jobbra nyílik a Hostel utcája, a Siófoki utca.

A központ kb. 2 km-re található, a strand pedig csak néhány lépésnyire (100 m).

Közösségi tér

Jó idő esetén az egész osztály összegyűlhet az udvaron, ahol tűzrakóhely található, így lehetőség van bográcsozni, grillezni közösen.

Szobák, felszereltség, szolgáltatások

A Hostel több egységből áll: főépület, nyaralóház, apartman. Mindez közös területen található, így összességében 32 főt tudnak elszállásolni. Így a szálláshely az osztály kizárólagos használatára is foglalható.

Főépület:
A főépületben 3, 4 illetve 5 ágyas szobák találhatóak, melyekhez páronként tartozik egy-egy fürdőszoba.

Apartman:
Az apartmanban két szoba található, nappali, fürdő, wc, illetve konyha.

Nyaralóház:
A nyaralóház 10 fő befogadására alkalmas 3 szobában. Továbbá rendelkezik még egy nappalival, fürdővel, wc-vel, konyhával, terasszal és saját kerttel is.

Egy éjszakás foglalás esetén ágyneműhuzatot csak felár ellenében biztosítanak.

A szálláshely teakonyhákkal felszerelt, melyek közös hűtőkkel rendelkeznek.

A közös helyiségben TV illetve Wifi biztosított.

Áprilistól októberig a teljes szállás foglalható, fűtési időszakban azonban csak 6 szoba, mely 22 férőhellyel áll rendelkezésre.

Étkezés

Az udvarban lehetőség van a kijelölt tűzrakóhelynél bográcsozni vagy épp grillezni közösen.
A teakonyhákban reggeli készíthető.
A közelben számtalan étterem található, ahol a főétkezések megoldhatóak.

Buszparkoló

Nincs információ.

Bejelentkezés és kijelentkezés

Bejelentkezésre 12 órától (amennyiben nincs előző vendég, 10 órától), kijelentkezésre pedig 11 óráig.
Csomag megőrzésre van lehetőség a szálláshelyen.

Diákcsoport árak

Az árak foglalási időszakonként differenciáltak:
20 fő feletti (magyar) csoportok számára:

  • 04.01. – 05.31. és 10.01. – 11.31. között: 3000 Ft/fő/éj
  • 06.01. – 07.01. és 08.24. – 09.31. között: 3000 Ft/fő/éj
  • 07.01. – 08.23. között: 3500 Ft/fő/éj

Egy-két éjszakás foglalás esetén ágyneműhuzat mosatási díja: 500 Ft/fő

Az árak az IFA-t nem tartalmazzák: 400 Ft/fő/éj (18 év felett fizetendő).

Fizetési feltételek

Foglaló fizetése szükséges, melynek mértéke: 20%. Lemondás esetén a 20%-os foglaló nem kerül visszafizetésre. Utolsó nap, vagy meg nem érkezés esetén 100%.

Lemondási feltételek

A foglaló nem téríthető vissza.

Vélemények

Villa Benjamin
2.8
18 értékelés alapján
Péter B.
Péter B.
13:31 19 Mar 19
Szuper
Máté K.
Máté K.
15:22 23 Jul 18
Talán egy felújítás ráférne, de arra jó, amire kell. Nekem/nekünk tetszett. 9-en voltunk itt. Ajánlanám az én korosztályom környékére 19±5. 🙂
Kultúr M.
Kultúr M.
08:50 29 May 19
Osztálykiránduláson voltunk itt 3 éjszakára. A tulajdonos egy kedves idős hölgy, vele nem volt baj, de az épületek állapota kifogásolható. A zuhany egyik csapja letört, sugárban ömlött a forró víz, a szállás pedig en bloc retkes és elavult. A gázos sütő nem működött, de a néni rendes volt és megsütötte a kajánkat a sajátjában. Pozitívumként elmondható, hogy az udvar elég nagy és senkit sem zavart a hangos zene vagy a hajnalig tartó bulizás. Figyelembe véve azt, hogy üdülővárosban van a szállás, közel a Balatonhoz, szerintem megérte azt a 3000Ft/éj tarifát, még ha voltak is vele problémák.
Bence N.
Bence N.
09:03 29 May 19
A szobák ramaty állapota ellenére az itt lakó hölgy teljesen kedvesen viselte olykor a hangosabb bulikat... Az osztálykirándulás céljából idelátogató csoportoknak kimondottan kedvező hiszen elég jó környezetben található a szállás. A bútorok a szocializmus korabeli időszakra emlékeztetnek, ill a fürdőszobák csapjaira ráférne a csere. Mindent egybevéve nem tudom ajánlani...
christopher N.
christopher N.
10:00 29 May 19
Az értékelést ezzel a gondolattal kezdeném:Nem szeretek lehúzni helyeket. De miután fél órán keresztül súroltam a legkevésbé leégett edényt a dédnagymamám korabeli konyhában, már nem igazán tudnék jó dolgokat írni. A szobában az ágy nem csak kényelmetlen, de majdhogynem életveszélyes volt. A padló olyan koszos, hogy kétszer mostam fel, de még akkor is ragadt. A fürdőt meg már nem is említem. De a benne található őskövület mosógépet nem tudom kihagyni. Nem elég, hogy retkes és méteres rajta a vízkő, de mindezen luxusszolgáltatásért még fizetni is kell,természetesen plusz összeget. A konyha gusztustalan és jobb ha az ember nem próbál meg használni belőle semmit. Amikor megláttam a sütőt a szívinfarktus kerülgetet, mivel pont egy hete selejteztünk ki egy ugyanolyat a nagymamánál. Azt persze nem is mondom, hogy jobb állapotban és működőképesen. Potyog a vakolat a falakról, helyenként tapétával próbálták orvosolni a problémát de még ez a megoldás is egy kudarc volt, mert szakadt és még koszos is . A mosdók állapotára visszatérve, nem egy olyan eset volt hogy a silány szocialista csaptelepről le esett a tekerő és emiatt forráztam le a kezem. Összegezve: kosz van(levakarhatatlan) és a berendezés fele neműködik, ráadásul a szocializmusból maradt hátra minden.
Csaba S.
Csaba S.
08:40 26 May 19
Lyukas mosdók, alig működőképes csapok, körül-belül fél centi vastag porréteg, barna foltos ágyak, lepedők mindenfele kosz, mocsok. Olyan szinten labirintusra emlékeztet, hogy ha a Minotaur itt lakik, akkor Theseus soha nem találta volna meg. Őszintén, lehet az is egészségesebb lett volna, ha a szemben lévő romokban, vagy a szomszédban lévő omladozó "sörkerben" aludtunk volna. A kisebbik épület ráadásul még hideg is. Az ott lakó nénivel nem volt gond. Csak azoknak ajánlom akik nagyon szeretnének egy szocialista kori munkásszállón aludni.
Németh G.
Németh G.
08:07 26 May 19
Borzasztó! Ennél ócskább helyen már régen jártam. Itt megállt az idő. De aki a retro feelingre vágyik annak sem ajánlom mivel az oké, hogy a bútorok régiek, attól még nem kéne, hogy ilyen mocsok legyen.A házi néni nem zavart sok vizet. Az udvar rendezetlen és tele van lommal. Kívülről is már árulkodó jelek látszanak a házakon, de belül szakadt tapéta, kopott, retkes bútorok és gusztustalan fürdőszobák várnak. Senkinek nem ajánlom aki bármilyen igénnyel rendelkezik a fedett tetőn kívül. De a képek még ennél is többet mondanak:
Richard M.
Richard M.
11:14 20 May 19
A hely nagyon rendezetlen, rettentő mocskos és büdös. Fűtés nagyjából használhatatlan, meleg víz hol van, hol nincs. A mosógép eláztatta az egész szobát. Regényt írhatnék még. A képek rengeteget csalnak.
Kitti J.
Kitti J.
16:48 19 May 19
Koszos és hideg szobák. Több éves cigis doboz az ágy alatt, és néhány szobában fűtés sincs. A ház alaprajza rendezetlen. Evőeszközök és tányérok piszkosak, a konyha nincs megfelelően rendbe tartva. A tüzifa használata korlátozott, de egyébként az udvar jó állapotban van.
Valentina Z.
Valentina Z.
19:06 27 Aug 17
NEM AJÁNLOM SENKINEK! A szálláson többször is történt betörés, amiről a tulaj persze nem szólt semmit.
Bettina T.
Bettina T.
13:37 07 Aug 17
Hölgy rendes volt és segítőkész de a szállást inkább nem minősíteném olyan rossz volt. Bőven elég volt egy éjszaka.
Zsolt H.
Zsolt H.
05:25 19 Jul 17
Retro a hely, ami nem lenne baj, de emellett még koszos is. Az épület előtt lévő út elég forgalmas és így zajos. Még szerencse, hogy nem volt meleg, így a jól záródó műanyag ablakokat zárva lehetett tartani. A tulajdonos segítőkész volt. Összességében nem ajánlom senkinek, esetleg átutazó túristáknak. Nyaralásra, pihenésre, családoknak semmiképpen sem ajánlom.
József L.
József L.
13:58 17 Jul 17
Mi 4 napot voltunk ott. Nagyon nagyon koszos!!! A konektorok lógnak a falból. Tiszta fertő . Az edények gusztustalanul koszossak.fűrdőszoba hányinger. Gusztastalan az egész. Soha nem mennénk többet oda. Nagyon nagyon koszos!!!!!
További vélemények

Ajánlatkérés

Kérem töltse ki az alábbi űrlapot az ajánlatkéréshez, vagy küldjön emailt:
hello@sulitura.hu
Mihamarabb felvesszük Önnel a kapcsolatot.

Ajánlatkérés
Sending