Maxx-Fun Lasergame


Maxx-Fun LasergameMaxx-Fun LasergameMaxx-Fun LasergameMaxx-Fun LasergameMaxx-Fun LasergameMaxx-Fun LasergameMaxx-Fun LasergameMaxx-Fun LasergameMaxx-Fun LasergameMaxx-Fun LasergameMaxx-Fun LasergameMaxx-Fun Lasergame

Maxx-Fun Lasergame arénája mintegy 800 m2-en terül el. Az aréna témája a kalózok és az azték zombik, melyek látványos fény-, és hangeffektek segítségével elevenednek meg. A falon UV festékkel készített motívumok teszik izgalmasabbá a játékot.

A lézerharc fájdalommentes játék, amely során a diákoknak csapatot alkotva kell együtt dolgozniuk. Felmérve saját-, illetve társaik képességeit.

A játékmester segít a megfelelő csapat felállításában – korosztálytól és csoporttól függően. Ugyanis a lézerharcban többféle szerep közül is lehet választani, pl. orvos, hadtápos.

A játékhoz használt eszközök skálája is igen széles. A lézerpuskán felül rendelkeznek gránátvetővel, fejpánttal, iBox-okkal is. A lézerpuska üveglencsés optikával rendelkezik, jelzi a torkolattüzet, a találatot, illetve a rajta található kijelző is segíti a játékost.

Lehetőség van pályabérlésre, illetve a Party terem bérlésére is.

Kedvezményt biztosítanak azoknak, akik a Balatoni Hajózási Zrt. hajójárataira érvényes jeggyel rendelkeznek.

A Maxx-Fun Lasergame a siófoki vasútállomástól néhány perc sétával megközelíthető.

Térkép

Cím: 8600 Siófok, Vitorlás utca 6.

További információk

Kérjük, tájékozódjon az aktuális jegyárakról, foglalási feltételekről a Maxx-Fun Lasergame honlapján: www.maxxfun.hu.

http://www.maxxfun.hu/

További siófoki programok

További siófoki programokért kérjük, látogassa meg a siófoki programajánló oldalunkat!