Tisza-tó Élmény- és Szabadidőpark


Kormorán HázKormorán HázKormorán HázKormorán HázKormorán HázKormorán HázKormorán HázKormorán HázKormorán HázKormorán HázKormorán HázKormorán HázKormorán HázKormorán HázBölömbika HázBölömbika HázBölömbika HázBölömbika HázBölömbika HázApartmanházApartmanházApartmanházApartmanházApartmanházApartmanházApartmanházApartmanházApartmanház

A Tisza-tó Élmény- és Szabadidőpark szállás kiemelt előnyei

Kerékpár kölcsönzési lehetőség
Ingyenes minigolf, tollas, röplabda
Rendezvénysátor
Legjobb ár: 3500 Ft/fő/éj

Elhelyezkedés

Cím: 3386 Sarud, Kossuth u. 253.

A szálláshely a Tisza-tó partjától 3,6 km-re fekszik, a poroszlói vasútállomástól pedig 9,9 km-re, így a szállás megközelítése saját busszal javasolt.

Közösségi tér

Az egész osztály együtt tölthető jó idő esetén szabadidejét a 4000 négyzetméteres zöld, parkosított udvaron, ahol lehetőségük van minigolfozni, tollasozni, illetve röplabdázni.

Rossz idő esetén a nagyméretű rendezvénysátor alatt gyűlhetnek össze.

Szobák, felszereltség, szolgáltatások

A diákok elszállásolására három lehetőség adott: Kormoránház, Apartmanok, illetve a Bölömbikaház.

Kormorán Ház
A vendégház egyszerre 26 fő befogadására alkalmas, így foglalható az osztály kizárólagos használatára is.
A Vendégház két szintes, mindkét szintjén 4-4 szoba található. A szobákon kívül helyet kapott még az épületben szintenként 1-1 felszerelt konyha, 1-1 fürdőszoba, 1-1 nappali. A ház előtt egy nagy kiülős terasz került kialakításra. Az épülethez tartozik egy 4000 m2 területű zárt, parkosított kert is. A kertben helyet kapott még egy “dühöngő” faház is, amely 5 db emeletes ággyal van berendezve.

Apartmanok
A 48 fő befogadására alkalmas apartmanház egy 3000 m2 területű zárt, parkosított területen helyezkedik el. A házban 8 db hatfős apartman található, melyekhez tartozik egy-egy mini konyha. A szobákban emeletes ágyak vannak. A konyhában kávéfőző, vízforraló, evőeszköz található. Az apartmanokban ágynemű biztosított.

Bölömbika ház
A Bölömbika házban egyszerre 12 fő elszállásolására van lehetőség 3 db szobában. Mindegyik szoba 4 ágyas. 2 db szobában egy emeletes és egy franciaágy található, 1 db szobában pedig 4 db egyszemélyes ágy. A házban helyet kapott továbbá egy mosógéppel felszerelt fürdő, illetve egy főzésre alkalmas konyha. A házhoz tartozik egy terasz, illetve egy 4000 m2 területű zárt, parkosított udvar.

A diákoknak lehetőségük van továbbá íjászkodni, mini golfozni, tollaslabdázni, röplabdázni, illetve birtokba vehetik a fúvócső pályát is. Túrázáshoz 40 db kerékpár áll rendelkezésre.

A szabadidőparkban található egy szabadidő pavilon is, amely 150 m2 területű, zárt közös helyiség, ahol rossz idő esetén is együtt töltheti az osztály a szabadidejét. A sátorban található billiárd-, és pókerasztal, illetve darts gép is.

Igény esetén vízi-, illetve szárazföldi túrák szervezésében segítséget nyújtanak.

Osztálykirándulók számára több napos csomagokat állítottak össze:

1. csomag:
3 nap 2 éjszaka:

  • Ökocentrum látogatás Poroszlón
  • Kalandnap a tiszafüredi Kalandszigeten
  • Kerékpártúra, kenutúra
  • Szállás félpanzióval biztosítása

2. csomag:
2 nap 1 éjszaka:

  • Ökocentrum látogatás Poroszlón
  • Kerékpártúra
  • Szállás, étkezés biztosítása

Étkezés

Napi háromszori étkezés kiszállítással megoldható igény esetén a helyszínen.

Buszparkoló

Nincs információ.

Bejelentkezés és kijelentkezés

Nincs információ.

Diákcsoport árak

Szállásdíj ellátás nélkül: 3500 Ft/fő/éj
Reggeli: 700 Ft/fő/adag
Ebéd: 1350 Ft/fő/adag
Vacsora: 1150 Ft/fő/adag
Önellátás: Saját főzésre lehetőség van. Az eszközök használata (tányér pohár stb. 150 Ft/fő/alkalom. Az elmosogatás a csoport feladata.

Bográcsozás esetén biztosítunk tűzifát és gázos főző zsámolyt: 1000 Ft/alkalom.

Osztálykirándulók számára kialakított csomagok:

  • 1. csomag 3 nap 2 éjszaka: 17600 Ft/fő
  • 2. csomag 2 nap 1 éjszaka: 8200 Ft/fő

Fizetési feltételek

Foglaló fizetése szükséges.

Lemondási feltételek

A foglaló nem téríthető vissza.

Vélemények

Tiszató Vendégház
4.7
112 értékelés alapján
Báthoryné B. T.
Báthoryné B. T.
07:50 24 Oct 22
We spent a very pleasant weekend here at a larger family reunion, with 30 adults and 11 children.The rooms corresponding to the given category are pleasant and clean, the bathroom is modern and nicely designed, and the apartments have bunk beds. Delicious, Hungarian food, generous portions, kind and courteous staff. The petting zoo was a great experience for the large number of children and they also had fun with the other games.The communal rooms served the adults well for conversation and partying.It should be mentioned as a special good point that they provided pleasant warmth in the rooms!I can only recommend it as a venue for similar events, but it can also be excellent as accommodation for class trips (if someone doesn't miss a TV in the room - we were without it).
Norbert H.
Norbert H.
07:21 27 Sep 21
Flexible owner, kind hospitality. Price/value is fine. Rooms for 6 people with bunk beds. It's a good big community space, which is a bit drafty. They deserve 5 points because of the cleanliness.
Norbert H.
Norbert H.
15:51 24 Sep 21
Rugalmas tulajdonos, kedves vendéglátás. Ár/értékben rendben van. 6 fős szobák emeletes ággyal. Jó nagy közösségi tér, ami huzatos kissé.
Enikő M.
Enikő M.
11:18 04 Sep 21
Kedves, segítökész vendéglátó, sok sütési, játék lehetőség
Tibor S.
Tibor S.
20:59 01 Aug 21
Tökéletes, kényelmes, tiszta szállás, megbízható szállásadó.
Bagyinszki Z.
Bagyinszki Z.
11:59 24 Jul 21
Tiszta, kultúrált, normális hely.
Anna S.
Anna S.
08:00 11 Sep 20
Van pingpong
Tünde R.
Tünde R.
19:24 16 Sep 19
Csak ajánlani tudom!
Gábor
Gábor
05:06 12 Aug 19
Csak ajánlani tudom.
Károly V.
Károly V.
14:19 08 Aug 19
Remek hely, alkalmas pihenésre és bulira egyarántKicsit sok a légy a szomszédos állatpark miatt, de ezt el lehet viselni
Basa D.
Basa D.
17:38 15 Jul 19
Nagyon jó volt részéről.
Viktor S.
Viktor S.
12:52 11 Jul 19
We watched Mini Zoo. Great guided tours in a cultured place. When you go get in. Unfortunately, it is a bit far from the bicycle road.
Viktor S.
Viktor S.
12:52 11 Jul 19
Mini Zoo-t néztük meg. Remek idegenvezetés kellemes kulturált hely. Ha arra jársz térj be. Sajnos a biciklis úttól egy kicsit messze van.
Peti
Peti
18:45 16 Jun 19
Itt volt osztálykirándulásunk... Nagyon jó volt!
Aesthetic B.
Aesthetic B.
18:45 16 Jun 19
Itt volt osztálykirándulásunk... Nagyon jó volt!
Arpad B.
Arpad B.
01:01 10 Jun 19
Osztálykirándulásra, nagyobb családi vagy baráti összejövetelekre is alkalmas. Kényelmes, összkomfortos elhelyezés, barátságos környezet. A látogatókat felszerelt konyha várja, de természetesen kint is lehet sütni-főzni, de rendelni is lehet ebédet. A tó megközelítésében segítség, hogy barátságos áron bérelhető kerékpár (köztük tandem is!!). De aki nem akar a tóra menni, biztosan talál magának elfoglaltságot. Mini állatkert, sokféle játék (darts, billiárd, stb.).
Arpad B.
Arpad B.
18:09 08 Jun 19
Osztálykirándulásra, nagyobb családi vagy baráti összejövetelekre is alkalmas.Kényelmes, összkomfortos elhelyezés, barátságos környezet. A látogatókat felszerelt konyha várja, de természetesen kint is lehet sütni-főzni, de rendelni is lehet ebédet.A tó megközelítésében segítség, hogy barátságos áron bérelhető kerékpár (köztük tandem is!!). De aki nem akar a tóra menni, biztosan talál magának elfoglaltságot. Mini állatkert, sokféle játék (darts, billiárd, stb.).
Lilla H.
Lilla H.
21:18 28 May 19
It was all very fair, we only recommend for families and larger groups of guests in the house. Also, check out the Mini Zoo is next door. Plus we rented bikes in the Tiszató work around here. Everything went fine, the hosts were very nice.
Attila H.
Attila H.
11:52 26 Aug 18
Nagyon korrekt a szállás és a tulajdonosok hozzáallasa.
Gábor S.
Gábor S.
19:48 20 Aug 18
5 csillag!!!10 fővel érkeztünk és az eredeti terv az volt, hogy 3 apartmant kapunk de a hölgy felajánlott nekünk egy teljes házat mert éppen lemondtak és ugyanazon az áron megkaptuk. Nagyon fullos hàz volt, minden rendben volt. Csak ajánlani tudom!
Büfés G.
Büfés G.
05:24 06 Aug 18
Nagyon jó szálláshely. Jófej házigazdák. Ajánlom mindenkinek...
Bátor S.
Bátor S.
10:47 31 Jul 18
Táborozni voltunk. Ilyen szempontból nagyon megfelelő. Több ágyas szobák külön hűtővel, fürdőszobával, és egy nagy közös tér. Ahol nem mellesleg van léghoki, billiárd, csocsó, darts. Talán ami zavaró volt, hogy a minizoo-s papagály már korán reggel igen hangos volt.
Peter M.
Peter M.
10:44 15 Apr 18
Erősen ajánlott! Rugalmas, jó fej üzemeltetők, mindenre van megoldás! 😃
Henrietta Váradiné C.
Henrietta Váradiné C.
19:06 27 Jul 17
Egyesületünk minden tagja megtalálta a számára megfelelő kikapcsolódási lehetőséget. Nyaralásunk rövidsége miatt nem is jutott minden lehetőségre idő. Barátságos, segítőkész házigazdák voltak segítségünkre. Nagyon jól éreztük magunkat!Köszönjük!Bárkinek nyugodt szívvel ajánlom a helyet 🙂
További vélemények
js_loader

Ajánlatkérés

Kérem töltse ki az alábbi űrlapot az ajánlatkéréshez, vagy küldjön emailt:
hello@sulitura.hu
Mihamarabb felvesszük Önnel a kapcsolatot.

Ajánlatkérés
Sending