Tisza-tó Élmény- és Szabadidőpark


Kormorán HázKormorán HázKormorán HázKormorán HázKormorán HázKormorán HázKormorán HázKormorán HázKormorán HázKormorán HázKormorán HázKormorán HázKormorán HázKormorán HázBölömbika HázBölömbika HázBölömbika HázBölömbika HázBölömbika HázApartmanházApartmanházApartmanházApartmanházApartmanházApartmanházApartmanházApartmanházApartmanház

A Tisza-tó Élmény- és Szabadidőpark szállás kiemelt előnyei

Kerékpár kölcsönzési lehetőség
Ingyenes minigolf, tollas, röplabda
Rendezvénysátor
Legjobb ár: 3500 Ft/fő/éj

Elhelyezkedés

Cím: 3386 Sarud, Kossuth u. 253.

A szálláshely a Tisza-tó partjától 3,6 km-re fekszik, a poroszlói vasútállomástól pedig 9,9 km-re, így a szállás megközelítése saját busszal javasolt.

Közösségi tér

Az egész osztály együtt tölthető jó idő esetén szabadidejét a 4000 négyzetméteres zöld, parkosított udvaron, ahol lehetőségük van minigolfozni, tollasozni, illetve röplabdázni.

Rossz idő esetén a nagyméretű rendezvénysátor alatt gyűlhetnek össze.

Szobák, felszereltség, szolgáltatások

A diákok elszállásolására három lehetőség adott: Kormoránház, Apartmanok, illetve a Bölömbikaház.

Kormorán Ház
A vendégház egyszerre 26 fő befogadására alkalmas, így foglalható az osztály kizárólagos használatára is.
A Vendégház két szintes, mindkét szintjén 4-4 szoba található. A szobákon kívül helyet kapott még az épületben szintenként 1-1 felszerelt konyha, 1-1 fürdőszoba, 1-1 nappali. A ház előtt egy nagy kiülős terasz került kialakításra. Az épülethez tartozik egy 4000 m2 területű zárt, parkosított kert is. A kertben helyet kapott még egy „dühöngő” faház is, amely 5 db emeletes ággyal van berendezve.

Apartmanok
A 48 fő befogadására alkalmas apartmanház egy 3000 m2 területű zárt, parkosított területen helyezkedik el. A házban 8 db hatfős apartman található, melyekhez tartozik egy-egy mini konyha. A szobákban emeletes ágyak vannak. A konyhában kávéfőző, vízforraló, evőeszköz található. Az apartmanokban ágynemű biztosított.

Bölömbika ház
A Bölömbika házban egyszerre 12 fő elszállásolására van lehetőség 3 db szobában. Mindegyik szoba 4 ágyas. 2 db szobában egy emeletes és egy franciaágy található, 1 db szobában pedig 4 db egyszemélyes ágy. A házban helyet kapott továbbá egy mosógéppel felszerelt fürdő, illetve egy főzésre alkalmas konyha. A házhoz tartozik egy terasz, illetve egy 4000 m2 területű zárt, parkosított udvar.

A diákoknak lehetőségük van továbbá íjászkodni, mini golfozni, tollaslabdázni, röplabdázni, illetve birtokba vehetik a fúvócső pályát is. Túrázáshoz 40 db kerékpár áll rendelkezésre.

A szabadidőparkban található egy szabadidő pavilon is, amely 150 m2 területű, zárt közös helyiség, ahol rossz idő esetén is együtt töltheti az osztály a szabadidejét. A sátorban található billiárd-, és pókerasztal, illetve darts gép is.

Igény esetén vízi-, illetve szárazföldi túrák szervezésében segítséget nyújtanak.

Osztálykirándulók számára több napos csomagokat állítottak össze:

1. csomag:
3 nap 2 éjszaka:

  • Ökocentrum látogatás Poroszlón
  • Kalandnap a tiszafüredi Kalandszigeten
  • Kerékpártúra, kenutúra
  • Szállás félpanzióval biztosítása

2. csomag:
2 nap 1 éjszaka:

  • Ökocentrum látogatás Poroszlón
  • Kerékpártúra
  • Szállás, étkezés biztosítása

Étkezés

Napi háromszori étkezés kiszállítással megoldható igény esetén a helyszínen.

Buszparkoló

Nincs információ.

Bejelentkezés és kijelentkezés

Nincs információ.

Diákcsoport árak

Szállásdíj ellátás nélkül: 3500 Ft/fő/éj
Reggeli: 700 Ft/fő/adag
Ebéd: 1350 Ft/fő/adag
Vacsora: 1150 Ft/fő/adag
Önellátás: Saját főzésre lehetőség van. Az eszközök használata (tányér pohár stb. 150 Ft/fő/alkalom. Az elmosogatás a csoport feladata.

Bográcsozás esetén biztosítunk tűzifát és gázos főző zsámolyt: 1000 Ft/alkalom.

Osztálykirándulók számára kialakított csomagok:

  • 1. csomag 3 nap 2 éjszaka: 17600 Ft/fő
  • 2. csomag 2 nap 1 éjszaka: 8200 Ft/fő

Fizetési feltételek

Foglaló fizetése szükséges.

Lemondási feltételek

A foglaló nem téríthető vissza.

Vélemények

Tiszató Vendégház
Kitűnő
4.7
114 értékelés alapján
Báthoryné B. T.
Báthoryné B. T.
Nagyon kellemes hétvégét töltöttünk itt egy nagyobb létszámú rokontalálkozón, 30 felnőtt, 11 gyerek társaságában.Az adott kategóriának megfelelő szobák kellemesek, tiszták, a fürdőszoba korszerű, szépen kivitelezett, az apartmanokban emeletes ágyak vannak. Finom, magyaros ètelek, bőséges adagok, kedves, előzékeny munkatársak. A nagyszámú gyerekseregnek nagy élmény volt az állatsimogató és jól szórakoztak az egyéb játékokkal is.A közösségi helyiségek jól szolgálták a felnőttek beszélgetését, bulizását.Külön jó pontként kell megemlíteni, hogy kellemes meleget biztosítottak a szobákban!Csak ajánlani tudom hasonló rendezvények helyszinéül, de osztàlykirándulások szállásaként is kiváló lehet (ha valakinek nem hiányzik a tv a szobából- mi megvoltunk nélküle).
Norbert H.
Norbert H.
Rugalmas tulajdonos, kedves vendéglátás. Ár/értékben rendben van. 6 fős szobák emeletes ággyal. Jó nagy közösségi tér, ami huzatos kissé. A tisztaság miatt megérdemlik az 5 pontot.
Norbert H.
Norbert H.
Rugalmas tulajdonos, kedves vendéglátás. Ár/értékben rendben van. 6 fős szobák emeletes ággyal. Jó nagy közösségi tér, ami huzatos kissé.
Enikő M.
Enikő M.
Kedves, segítökész vendéglátó, sok sütési, játék lehetőség
Tibor S.
Tibor S.
Tökéletes, kényelmes, tiszta szállás, megbízható szállásadó.
js_loader

Ajánlatkérés

Kérem töltse ki az alábbi űrlapot az ajánlatkéréshez, vagy küldjön emailt:
hello@sulitura.hu
Mihamarabb felvesszük Önnel a kapcsolatot.

Ajánlatkérés
Sending