Élő kijutós játék Salgótarjánban


Élő kijutós játék SalgótarjánbanÉlő kijutós játék SalgótarjánbanÉlő kijutós játék SalgótarjánbanÉlő kijutós játék SalgótarjánbanRendezvényteremRendezvényteremRendezvényteremÉlő kijutós játék Salgótarjánban

A szabadulós játékok pillanatok alatt igazi csapattá kovácsolják a belépő játékosokat, így a diákok jobban megismerhetik saját-, illetve egymás képességeit, megtanulnak együtt dolgozni, élvezni a csapatmunkát, beosztani az idejüket vagy épp legyőzni a félelmüket. Mindezt szórakozva tehetik, izgalmakat átélve egy különlegesen berendezett szobában, ahol a közös cél a minél hamarabbi kijutás. A különböző szerepekbe való bújás pedig plusz élményt jelent, legyen az épp titkos ügynöké, királyé, kalózé vagy épp egy profi tolvajé.

A komplexum Magyarországon az egyik legnagyobb, több mint 300 m2-en közel 30 játéktér közül lehet választani. Három nagyobb méretű pályával rendelkeznek, ahol 2-5 fős csapatok mérettethetik meg magukat, illetve két egyszobás pályával, ahol egyedül kell megoldani a kiszabadulást.

A játékidő 60 perc.

Diákok számára kedvezményt biztosítanak a teljes árú belépőből.

Közösségi hellyel rendelkeznek, amely technikával, vagy anélkül bérelhető.

Időpontfoglalásra csak telefonon van lehetőség.

Térkép

Cím: 3100 Salgótarján, Alkotmány út 9.

További információk

Kérjük, tájékozódjon az aktuális jegyárakról, foglalási feltételekről az Élő kijutós játék Salgótarjánban honlapján: timerunner.hu.

http://timerunner.hu/

További salgótarjáni programok

További salgótarjáni programokért kérjük, látogassa meg a salgótarjáni programajánló oldalunkat!