Tavirózsa Kemping


Tavirózsa KempingTavirózsa KempingTavirózsa KempingTavirózsa KempingTavirózsa KempingTavirózsa KempingTavirózsa KempingTavirózsa KempingTavirózsa KempingTavirózsa KempingTavirózsa KempingTavirózsa KempingTavirózsa ÉtteremTavirózsa ÉtteremTavirózsa ÉtteremNádas BüféNádas BüféStrandStrandStrandStrandStrand

A Tavirózsa Kemping kiemelt előnyei

Ingyenes strandbelépő
Tisza-tavi Ökocentrumtól 230 méterre, gyalog 3 perc
Poroszló vasútállomástól 1,6 km-re, gyalog 21 perc
Max. férőhely: 38 fő (+ sátorhelyek)
Legjobb ár: 5000 Ft/fő/éj

Elhelyezkedés

Cím: 3388 Poroszló, Kossuth Lajos út 19.

A Tavirózsa Kemping Poroszlón, a Tisza-tó partján fekszik.

A Tisza-tavi Ökocentrumtól 230 méterre található, gyalog 3 perc.

A Poroszló vasútállomástól 1,6 km-re található, gyalog 21 perc.

A szabadstrand 1 perc sétával elérhető.

Közösségi tér

Az egész csoport összegyűlhet jó idő esetén a szabadstrandon, ahová ingyenes a belépés. Étkezések alkalmával az étteremben is össze lehet gyűlni. A 200 fős kerthelyiségben rendezvények is szervezhetők.

Szobák, felszereltség, szolgáltatások

A faházakban összesen 38 vendég fér el. Ezenkívül rendelkezésre áll még 12 db lakókocsi hely, és 80 db sátorhely. A faházakban ágynemű biztosított, törölközőt és strandtörölközőt hozni kell.

Faházak közös vizesblokkal (max. 26 fő)
2 db 12 fős faház, faházanként elfér még 1-1 pótágy is. A faházakon belül egy hálótérben emeletes ágyak találhatók. Ezekhez a faházakhoz közös használatú női-férfi vizesblokkok állnak rendelkezésre. Közös teakonyha is használható önellátó főzéshez.

Faházak saját fürdőszobával (max. 12 fő)
2 db 6 fős faház. A faházakon belül egy hálótérben 1 db franciaágy, 3 db heverő, 1 db fotelágy található. Ezekben a faházban található saját fürdőszoba zuhanyzóval, mosdóval, WC-vel. A faházakban hűtőszekrény is található. Klímahasználat is kérhető felár ellenében.

Étkezés

A szállás saját éttermében (Tavirózsa Étterem) kérhető reggeli, ebéd, vacsora is. Bográcsozni is lehet a kijelölt tűzrakó helynél. A bográcsozáshoz szükséges hozni bográcsot, állvány, edényeket, tűzifát.

Buszparkoló

Ingyenes buszparkoló áll rendelkezésre.

Bejelentkezés és kijelentkezés

Bejelentkezés: 14:00 órától.
Kijelentkezés: 10:00 óráig.

Árak

Ágynemű benne van az árban, de törölközőt és strandtörölközőt hozni kell.

Min. 20 fő esetén:
Szállás ellátás nélkül: 5000 Ft/fő/éj

20 fős csoportlétszám alatt:
Szállás ellátás nélkül: 7000 Ft/fő/éj

Étkezés árak: PDF étkezési árak ide kattintva érhető el.

Az árak az IFA-t (400 Ft/fő) nem tartalmazzák, amely 18 év felett fizetendő.

Légkondicionálás díja 1500 Ft/éj.
Autó parkolási díj: 1500 Ft/jármű/éj.
Igény esetén a fűtés díja: 1500 Ft/faház/éj.

Az árak az IFA-t (400 Ft/fő) nem tartalmazzák, amely 18 év felett fizetendő.

Lehetőség van sátorozni és lakókocsi hely is bérelhető.

Fizetési feltételek

Foglaló fizetése szükséges, melynek mértéke a szállás+étkezés összegének 30%-a. A fennmaradó összeg legkésőbb érkezéskor fizetendő.

Lemondási feltételek

A foglaló nem téríthető vissza.

Vélemények

Tavirózsa Kemping
4.1
79 értékelés alapján
Lakat R.
Lakat R.
1661255255
Azt adja, amit ígér. Kicsit "egyszerű", de aki sátrazik, azt tudja, hogy kis lemondással jár. A szociális blokk nagyon kicsinek tűnt elsőre, de sinte sosem kellett várni. Külön köszönöt a kemping vezetőjének, hogy fél napra bevállalta a kutyánkat, hogy el tudjunk menni az ÖkoCentrumba. Összességében nagyon jól éreztük magunkat.
Ágnes P.
Ágnes P.
1631867704
Rendkívüli kulturált, tiszta, nagyon barátságos. A kisebb faházban van saját mosdó, ágynemű, hűtő és konnektorok is. De a közös mosdó is rendben tartott, tiszta.
Tamás M.
Tamás M.
1629384312
Először jártunk itt és nagyon kellemes emlékekkel távoztunk!Kedvesek az alkalmazottak, sűrűn takarítják a vizes blokkot.Csendes,szép,árnyékos,fás hely.Aki nyugolomra vágyik,annak meleg szívvel ajánlom.
László R.
László R.
1627238413
A személyzet kedves és segítőkész árnyas fák és puha fű van a családias kempingben. A mosdó nem a legújabb trend szerinti de nagyon tiszta.Az árak elég magasak de mégis itt van a legtöbb sátrazó a tó körül.
Ági M.
Ági M.
1626793049
Nice atmosphere, quiet place! We had a great time we can only recommend!
Bálint D.
Bálint D.
1626100862
A környéki kempingekhez mérten szerintem megérdemli az öt csillagot. Persze nem hoz semmi pluszt, a mosdók is régiek és nem túl széles a felszereltség. Ellenben tisztán van tartva, van egy konyha (ugyan nem túl nagy) hűtővel és mosógéppel. Jó hangulatú, árnyas a területe és vannak faházak is. A Delfin kikötő és a szabadstrand a töltés túloldalán található egyből. Kedves a személyzet, éjjeli szolgálat is van.
Tomi A.
Tomi A.
1625738502
Szuper voltKöszönünk mindent a két recepciós hölgynek
BND G.
BND G.
1624175660
Nagyon szimpatikus-, kedves recepciós hölgy.... kifejezetten jó a lokáció, tiszta fürdő és toalett.... sok a jó árnyékos hely és szúnyogból is akad....
zotty O.
zotty O.
1594725256
Nagyon jó a kemping,személyzet aranyos,kedves,segitőkész! Ez az az igazi régi kemping!
László R.
László R.
1566197993
A személyzet kedves és segítőkész a mellékhelységek elég lehasználtak de tiszták. Közel van a szabad strand, étterem. Szétázva a sátorban egy vihar után egy éjszakára is kiadtak egy faházat, pedig csak előre foglalás esetén vehető igénybe.
Dejcző B.
Dejcző B.
1563889810
Sátorral voltunk és nagyon meg voltunk elégedve a kempinggel. A recepciós hölgy kedves volt, a vizesblokk ugyan régi, de tiszta, a kemping pedig közvetlenül a Tisza-tó egyetlen szabad strandja mellett van. 11 óra után nem lehet hangoskodni.
Éva F.
Éva F.
1658521173
Régi, egyszerű kemping, kedves recepcióssal. Mosolyogva jött elénk, jó volt így megérkezni. Csendes, nyugodt hely, leginkább sátorral érkezőknek. A zuhany (főleg a férfi) szégyenlősöknek nem ajánlott. A konyha kicsi, de minden van benne, amire szükség lehet.
Tímea B.
Tímea B.
1624432541
Maga a kemping tiszta volt, kedvesek az ott dolgozók, közel a Tisza tó. Viszont rengeteg a szúnyog.
Farkas I.
Farkas I.
1600684127
The place is a perfect fit for the purpose. It is necessary to protect against mosquitoes in the evening, but this is normal next to a waterfront. I just wrote it down in preparation. However, what I am missing is that there are only 2 toilets in the water block! That is very little unfortunately. And around 7-8 in the evening, there is no more cold water for bathing, although this is more of a user error! The toilet should be expanded, it fits very !!
Szilvia L.
Szilvia L.
1598018016
Nice, helpful staff. Regularly cleaned water blocks.
Attila F.
Attila F.
1595011619
The staff was very nice, really in a good place. Now it was very unenjoyable because of the many mosquitoes, and there are only 2 showers in the wet rooms, so what happened in the mosquito invasion ... I'm not saying. I preferred to take a shower in the caravan. Other than that, I highly recommend it 🙂
László B.
László B.
1562776120
Nyugis, családias hely. Sok a szúnyog a tó miatt. Van napos és árnyas sátorhely is. Lehet kártyával fizetni.
József L.
József L.
1629922751
Először is szerintem drága, főleg a többihez mérten, sátorhelyet találni nehéz volt, főleg olyat ahol nem állt gyökér a hátamba…de legalább igyekeztek minket elhelyezni miután beestünk vízitúráról ez pozitívum….
Ibolya S.
Ibolya S.
1596712689
Nice, helpful staff. The water block is clean, but unfortunately it doesn't even last in socialism, plus there are few. If someone cooks, you can’t do the dishes, if someone does the dishes, you can’t cook, small and with little space. For a caravan and motorhome in a campsite today, a chemical toilet and a normal water supply would be essential. Despite all this, the campsite works at quite expensive prices. Nevertheless, we had a good time.
csipán I.
csipán I.
1596434659
Elég igénytelen mellékhelyiségek......
Gyorgyi N.
Gyorgyi N.
1565523143
Mindig van meleg víz! Árnyas, barátságos kemping. A vizesblokk retro, fel kellene újítani!
Réka H.
Réka H.
1562572003
3,6 .. Nem jó, de nem is tragikus.
Julianna N.
Julianna N.
1561269665
Nagyon szép hely lenne, de nem nagyon kezelik, kissé le van élve. Nincs játszótér, mozgáskorlátozottakra és gyerekekreegyáltalán nem gondoltak. A vizesblokkok rendben tartottak, a konyhában mikró, hűtő és mosogató van. Viszont nagyon közel a szabadstrand és az öko centrum, étterem, bolt, pékség a közelben.
sando F.
sando F.
1625133260
A dirty butterfly.
Dávid P.
Dávid P.
1625564508
It was dirty.
Roland P.
Roland P.
1596004035
The kind owner is quite incompetent, we started correspondence in March to camp with our company of 10 people and use canoes from the port. Instead, 1 week before I arrived, I still got the answer on the phone that "we're a little full, but we'll fix it." Yes, after booking in March. Then he asked me to send another email, I didn't get a reply. I called him again 2 days before departure when he finally said, "I'll write that they're coming." He also promised to call back that day, which he also did not do. We finally arrived without a problem. We were not announced the next day at the canoe rental. They sent us to the canoes on the beach, I still don't know why. In addition, prices have risen due to the coronavirus compared to my booking in March, which of course was not communicated. There I signaled this to them on the spot and eventually had to pay the original price, 5000ft less per person. Which is significant for a 3-night campsite. Basically there are no complaints about the place and they were kind to us at the reception as well, but this on-site organization took quite a bit of the experience.
György P.
György P.
1595915241
The staff is helpful, kind. Prices are exaggerated compared to services. Lineup for bathing and washing dishes. There is no way to empty the tanks. For kitchen tent plus tent fee. I am dissapointed.
Mónika S.
Mónika S.
1592316071
Flegma stílus.
További vélemények
js_loader

Ajánlatkérés

Kérem töltse ki az alábbi űrlapot az ajánlatkéréshez, vagy küldjön emailt:
hello@sulitura.hu
Mihamarabb felvesszük Önnel a kapcsolatot.

Ajánlatkérés
Sending