Csillagösvény Élménypark


Csillagösvény ÉlményparkCsillagösvény ÉlményparkCsillagösvény ÉlményparkCsillagösvény ÉlményparkCsillagösvény Élménypark

A Csillagösvény Élményparkban a diákoknak 32 különböző játékok van lehetőségük kipróbálni, illetve 4810 méternyi labirintusból kijutniuk:

Sövénylabirintus-tanösvény
A 3,5 km hosszú labirintus falai a csodaszarvas formáját öltik. A kijutást magyar, illetve angol nyelvű kérdéssorok segítik több témában. A kilátó közepén lehetőség van megpihenni a kilátóban, amely a labirintus közepén található.

Fűzfafonat-labirintus
A labirintus falai Tisza-parti fűzfák ágaiból készültek. A labirintus 1,2 km-en formáz meg egy honfoglalás kori övcsatot.

Népi játékok
A diákok kipróbálhatják a régi népi játékokat. Többek között a csirke-pofozót, a mocsárjárást, a kockaforgatós játékokat, illetve a hordó lovaglást.

Számháború pálya
A diákok kipróbálhatják a számháborúzást egy külön erre kialakított területen.

Játszótér
A játszótéren a víz erejét megismerve lehetőség van kerék forgatásra, homok szállításra, illetve számos más játékot próbálhatnak ki kicsik és nagyok.

Jurta
A Jurta elsősorban csapatépítő tréningeknek ad helyet, de lehetőség van főzésre, illetve sütésre is a búbos kemencéjében.

Lehetőség van éjszakai labirintusozásra is. Az aktuális időpontokról érdemes a honlapjukon tájékozódni.

Térkép

Cím: 6767 Ópusztaszer, Szoborkert u. 1.

További információk

Kérjük, tájékozódjon az aktuális jegyárakról, foglalási feltételekről a Csillagösvény Élménypark honlapján: csillagosveny.com

http://csillagosveny.com/

További ópusztaszeri programok

További ópusztaszeri programokért kérjük, látogassa meg a ópusztaszeri programajánló oldalunkat!