Szobaszabadulós játékhelyszínek Miskolcon


Szobaszabadulós játék

Az első szabadulószoba 2006-ban nyitotta meg kapuit a Szilícium-völgyben, azóta is töretlen sikernek örvend hazánkban is. Lényege, hogy a csapatnak adott idő alatt kell kijutni a szobából, ahová be vannak zárva. A kijutáshoz különböző rejtvényeket kell megoldaniuk, rejtett tárgyakat megtalálniuk, logikai összefüggéseket felfedezniük. Rendkívül jó csapatépítő módszer, ugyanis a diákok úgy ismerhetik meg egymást, illetve egymás és saját készségeit jobban, hogy azt észre sem veszik, szórakozva. A szobák rendszerint különböző témával rendelkeznek, így a csapat tagjainak más és más szerepet kell magukra ölteniük, hogy megkaparintsák a szoba kulcsát, mindezt természetesen időre.

Miskolcon jelenleg a következő szoba áll rendelkezésre:
The Lab: fantasy, sci-fi, tudományos, 3-6 fő számára alkalmas egyszerre
A szoba játékosainak, akik a történet szerint egy börtöncellában ébrednek, feladatuk, hogy az őrült tudós laboratóriumából megszerezzék a titkos vegyi fegyvert, mindezt úgy, hogy kijátsszák az őröket, és senki nem veszi észre. Erre pedig összesen 60 perc áll rendelkezésükre.

Térkép

Cím: 3525 Miskolc, Kossuth u 5.

További információk

Kérjük, tájékozódjon az aktuális jegyárakról, foglalási feltételekről, szobatípusokról az Exitgames honlapján: exitgames.hu.

http://exitgames.hu/jatekhelyszinek?game_filter%5bcity%5d=Miskolc&game_filter%5bcategory%5d=

További miskolci programok

További miskolci programokért kérjük, látogassa meg a miskolci programajánló oldalunkat!