Lézerharc, Buborékfoci, Airsoft


Airsoft csapatLézerharc csapat

A szórakoztató központban lehetőség van az alábbi sporttevékenységek kipróbálására:
Lézerharc: A lézerharc során a diákoknak együtt kell dolgozniuk, stratégiát kitalálniuk egymás képességeire alapozva. Csapatépítő jellege miatt közelebb hozza a diákokat egymáshoz, a tanárok pedig megfigyelhetik a diákok új részképességeit is.

Paintball: A paintball a lézerharchoz hasonló, ám más fegyverrel játszott játék. A paintball fegyverek festéket lőnek ki magukból, de a fegyvereken kívül használható füstgránát, festékgránát, időzítő, illetve plexi pajzs is az összetettebb élmény érdekében.

Airsoft: A paintballhoz hasonló játék, maszk és nagyobb fájdalom nélkül. A fegyverek nem festéket lőnek ki, hanem biológiailag lebomló golyókat.

Buborékfoci: A norvég találmány, a buborékfoci újraértelmezi a foci hagyományos értelemben vett fogalmát. A játékosok buborékba bújva játszanak, a győztes pedig az, aki többször talál az ellenfél kapujába. A játékot bíró vezeti, ám nincsen sárga és piros lap, a játékosok szabadon lökhetik fel egymást, ami a játék esszenciáját adja. Az osztály összekovácsolódhat egy-egy meccs során, hiszen össze kell dolgozni az ellenfél csapata ellen, illetve a másik talpra állítása is kihívás elé állítja a csapattársakat.

Xtreme Archery Game: Az íjász sport játék két íjász csapat csatájáról szól. A játék során a játékosokat speciális maszkok védik a minőségű, erre gyártott hagyományőrző íjaktól. Különböző szabályok, újraaktiválható célpontok teszik izgalmassá a kültéren és beltéren is játszható játékot.

Csapatépítő tréningek szervezését is vállalják bármelyik harcnemben.

Térkép

Cím: 3530 Miskolc, Kisavas Első sor 19-20. – barlang pálya
Factory Sport Aréna: Ó-gyár tér 1. 1-es kapu

További információk

Kérjük, tájékozódjon az aktuális jegyárakról, foglalási feltételekről a Lézerharc, Buborékfoci, Airsoft honlapján: www.fps.co.hu.

http://www.fps.co.hu/

További miskolci programok

További miskolci programokért kérjük, látogassa meg a miskolci programajánló oldalunkat!