Jávorkút Étterem és Panzió


FenyvesházFenyvesházFenyvesházFenyvesházFenyvesházFenyvesházPanzióPanzióPanzióPanzióPanzióÉtteremÉtteremÉtteremÉtteremÉtteremÉtterem

A Jávorkút Étterem és Panzió kiemelt előnyei

Zöldövezet, erdei iskola
Lillafüredtől 10 km-re, saját busszal 20 perc
Legjobb ár: 3600 Ft/fő/éj

Elhelyezkedés

Cím: 3517 Lillafüred, Jávorkút hrsz 01117.

Jávorkút a Bükki Nemzeti Park területén fekszik, közigazgatásilag Miskolc része.

A Jávorkút Étterem és Panzió zöldövezetben, hegyvidéki környezetben található.

Lillafüredtől 10 km-re fekszik, közúton saját busszal 20 perc a menetidő.

A Diósgyőri Vártól 17 km-re fekszik, közúton saját busszal 30 perc a menetidő.

Közösségi tér

60 fős különterem, valamint terasz áll rendelkezésre. A 2 hektáros kertben is összegyűlhet a csoport jó idő esetén.

Szobák, felszereltség, szolgáltatások

Két különálló épületből áll.

Panzió (max. 20 fő)
A 10 db kétágyas szobával rendelkező panzióépület max. 20 vendég szállhat meg. Mindegyik szobához tartozik saját fürdőszoba zuhanyzóval, WC-vel. A szobákban különálló ágyak találhatók.

Fenyvesház
A Fenyvesház épületben 6 db szoba kapott helyet: 1 db 10 fős, 1 db 12 fős, 1 db négyfős, 3 db kétfős.

Étkezés

A szállás saját éttermében egyszerre 40 fő elfér, kérhető reggeli, ebéd, vacsora is.

Buszparkoló

Parkolási lehetőség biztosított.

Diákcsoport árak

Szállás reggelivel: 3600 Ft/fő/éj
Szállás félpanzióval: 5050 Ft/fő/éj.

20 fizető fő fölött 1 fő kísérő pedagógus szállása és ellátása grátisz.

Az árak az IFA-t (450 Ft/fő) nem tartalmazzák, amely 18 év felett fizetendő.

Fizetési feltételek

Foglaló fizetése szükséges, melynek mértéke a szállás+étkezés összegének 30%-a. A fennmaradó összeg legkésőbb érkezéskor fizetendő.

Lemondási feltételek

A foglaló nem téríthető vissza. Létszám módosítás: legkésőbb 20 nappal érkezés előtt történő lemondás esetén a lemondott szállás+étkezés árának 70%-a fizetendő, mint kötbér. 20 napon belül 100% fizetendő.

Vélemények

Jávorkút Restaurant and Pension
4.4
252 értékelés alapján
Balàzs Z.
Balàzs Z.
19:13 02 Sep 20
Kellemes csendes hely, jó levegő. Kiszolgálás remek, a választék is elfogadható, annak ellenére hogy elzárt részén van a Bükknek.
Erős R.
Erős R.
13:10 22 Aug 20
Ilyen finom Hideg erdei gyümölcslevest még nem ettem. Pár óra túrázás után nagyon jól esett a kánikulában. A személyzet kedves, a környezet gyönyörű, nincs térerő, wifi és mobilnet, úgyhogy tökéletes hely a pihenésre.
Erős R.
Erős R.
13:10 22 Aug 20
Ilyen finom Hideg erdei gyümölcslevest még nem ettem. Pár óra túrázás után nagyon jól esett a kánikulában. A személyzet kedves, a környezet gyönyörű, nincs térerő, wifi és mobilnet, úgyhogy tökéletes hely a pihenésre.
Béla N.
Béla N.
10:20 21 Aug 20
Nagyon szép hely, nagyon kedves személyzet - finom ételek. Csak ajánlani tudom minden szempontból!
Béla N.
Béla N.
10:20 21 Aug 20
Nagyon szép hely, nagyon kedves személyzet - finom ételek. Csak ajánlani tudom minden szempontból!
Gábor G.
Gábor G.
11:42 19 Aug 20
Kellemes, családias, barátságos hely.Az ételek finomak, bár a vadragu leves nekem kicsit savanykás lett, de ez ízlés kérdése. Ettől függetlenül jövünk még 🙂
Vilmos R.
Vilmos R.
10:47 09 Aug 20
Udvarias kiszolgálás, finomak az ételek, szép környezetben lehet étkezni, csak ajánlani tudom mindenkinek aki erre jár!!! 🙂
Róbert M.
Róbert M.
02:58 05 Jan 20
Nagyon kellemes meglepetésben volt részünk, az ételek nagyon finomak, a felszolgálás is teljesen rendben volt, az árak is teljesen vállalhatóak. Összességében nagyon rendben van a hely, annak ellenére, hogy ilyen helyeken sokszor azt tapasztalhatja az ember, hogy azt használják ki, hogy nincs más lehetőség a környéken... na erre az étteremre ez nem igaz! Nagyon jól eltalált ízvilág, teljesen rendben lévő étel adagok, nagyon kedves és készséges felszolgáló személyzet, és teljesen rendben van az ár/érték arány is. Köszönjük a lehetőséget, biztosan visszafogunk még menni, s szívesen fogjuk ezt ajánlani és javasolni másoknak is!!!
Tímea N.
Tímea N.
11:58 29 Dec 19
Nagyon szép helyen, erdővel körülvéve, játszóteres réttel, közvetlen hegyoldallal minden igénynek megfelel. A kiszolgálás szuper, az ételek isteniek. Sok fele lehet sétálni indulni. Bánkút az erdőn keresztül, Lillafüred, vízesés, ménes is megközelithető. Barlangászkodni is lehet pár perc séta után. Télen is megközelithető, az út mindig megtakaritva. Térerő nincs, így garantált a tényleges pihenés. 😀
Tamás E.
Tamás E.
18:54 06 Oct 19
Nem véletlenül népszerű kirándulóhely. Csend és nyugalom mindenfelé. Se telefon, se mobilnet térerő, tényleg el lehet szakadni mindentől.Az étteremben finom és nagy adag ételek, kedves kiszolgálás. Fizetni készpénzzel vagy szép kártyával lehet. A csípős vaddisznójuk kapcsán a 'csípős' jelző nem vicc. =-)
Norbert R.
Norbert R.
10:11 03 Nov 20
For those looking for a little digital detox in a beautiful setting, it is highly recommended. The social program is guaranteed not to consist of pressing the phone, as there is no signal strength in the area.The food was especially delicious.
Krisztina P.
Krisztina P.
05:24 26 Oct 20
Hangolatos hely, finom fagásokkal.
Gábor W.
Gábor W.
08:08 31 Aug 20
Hangulatos, szép, csendes környezet. Az ételek finomak voltak: erdei gomba leves, sült pisztráng. 4 féle Csiki sörből válogathattunk. Utána nagyon jót aludtam az étterem előtt lévő réten kiterített pléden.
Gábor W.
Gábor W.
06:37 24 Aug 20
Hangulatos, szép, csendes környezet. Az ételek finomak voltak: erdei gomba leves, sült pisztráng. 4 féle Csiki sörből válogathattunk. Utána nagyon jót aludtam az étterem előtt lévő réten kiterített pléden.
Goku S.
Goku S.
16:49 29 Jun 20
Az étteremben nem voltam, de a táj maga nyugtató látványt nyújt.
Vesztergombi T.
Vesztergombi T.
18:35 22 Jun 20
Jól főznek, a kiszolgáló személyzet kicsit amatőr. Hétvégén délben hosszasan kellett keresni bárkit az étteremben, kiderült, hogy kb. negyed egyre jönnek. Szép kártyát nem fogadnak el annak ellenére, hogy kiemelik a honlapon. Az ételek viszont finomak voltak.
Éva D.
Éva D.
19:20 22 Oct 20
The approach by car is exciting, it is really in the middle of the forest. The service is fast, the portions are large, the food is delicious. You can pay with cash and Nice card. Prices are not tailored to the tourist budget.
Erzsébet S.
Erzsébet S.
08:44 29 Dec 19
A szállás szép helyen van, panziónak viszont nem nevezném! Mi a parkoló meletti épületben kaptunk egy szobát, ahol lepotyogott vakolat, doh szag és egymás mellé bezsúfolt régi ágyak fogadtak, szintén régi nyílászáróval. Előre jeleztük, hogy gyerekkel megyünk, mégis ki akartak adni egy ilyen szobát. Miután közöltük, hogy eleget láttunk, és megyünk, a vezető mondta, hogy a lányait kiköltözteti a 3 as szobából, az valamivel jobb. Itt is régi ablak, kis szoba várt minket, a fürdő szánalmas, és jégverem, radiátor nincs benne. Csak egy szintén régi hősugárzó adott némi meleget. Hajnalban arra ébredni, hogy sűvít a fejünkre a szél, hideg a radiátor, elég kiábrándító. A vacsoránál a sertésből készült rántott hús vastag volt, és nyers. A kislányom rizsében a szakács vagy valaki fekete hajszála..A személyzetről annyit,hogy a vezető lánya is felszolgált utcai ruhában. A hely egy vicc, felháborító, hogy a mai korban egyáltalán még működhet. Nem is maradtunk csak egy éjszakát. Másnap a Székely kúriában töltöttük az időt, amit mindenkinek csak ajánlani tudok!
Andrea G.
Andrea G.
14:26 05 Nov 19
A hely gyönyörű. Régen nagyon jó hely volt, így ebédelni szerettünk volna. Az étteremben 20 percig ültünk, előttünk koszos tányérok és ételmaradékok. Miután senki nem jött felénk sem, eljöttünk, így az ételek minőségét nem tudtuk megtapasztalni. Csalódtunk, többet nem megyünk.
További vélemények

Ajánlatkérés

Kérem töltse ki az alábbi űrlapot az ajánlatkéréshez, vagy küldjön emailt:
hello@sulitura.hu
Mihamarabb felvesszük Önnel a kapcsolatot.

Ajánlatkérés
Sending