Marcipán Múzeum és Cukrászda


Marcipán Múzeum és CukrászdaMarcipán Múzeum és CukrászdaMarcipán Múzeum és CukrászdaMarcipán Múzeum és CukrászdaMarcipán Múzeum és CukrászdaMarcipán Múzeum és CukrászdaMarcipán Múzeum és CukrászdaMarcipán Múzeum és CukrászdaMarcipán Múzeum és CukrászdaMarcipán Múzeum és CukrászdaMarcipán Múzeum és CukrászdaMarcipán Múzeum és CukrászdaMarcipán Múzeum és CukrászdaMarcipán Múzeum és CukrászdaMarcipán Múzeum és Cukrászda

A Festetics Kastély szomszédságában található Keszthelyen a Marcipán Múzeum, mely 1996 óta várja az érdeklődőket. A Múzeum épületének első fele cukrászdaként funkcionál, ahol marcipánkülönlegességek kóstolhatóak, mögötte pedig maga a Múzeum található mintegy 50 m2-en.
A cukrászdában egyszerre 80 fő foglalhat helyet kényelmesen, 45 a cukrászdában, 35 pedig a kerthelyiségben.

A kiállításon mintegy 20 vitrinben tekinthető meg közel 100 marcipánból készített díszmunka. A kiállított díszmunkák helyben készültek el, főként a cégtulajdonos (Simonfai Jenő) és felesége (Simonfainé Ágnes) keze által.

A Múzeum egyik nagyon látványos kiállított darabja a marcipánból készült Festetics Kastély makettje, amely kb. 2 hónap alatt készült el a díszeivel együtt. További különlegességek közé tartoznak az esküvői torták, hiszen található olyan is a múzeumban, mely 12 lovas hintót elevenít meg, de a jellegzetes amerikai esküvői torták is megcsodálhatóak. Továbbá az ünnepköröknek megfelelően is találhatóak kiállítási darabok.

Csoportok bejelentkezését előzetesen várják. Gyerekek számára kedvezményt biztosítanak a a teljes árú belépő árából.

A kiállítás és cukrászda márciustól decemberig várja vendégeit.

Térkép

Cím: 8360, Keszthely, Katona József utca 19.

További információk

Kérjük, tájékozódjon az aktuális jegyárakról, foglalási feltételekről a Marcipán Múzeum és Cukrászda honlapján: marcipanmuzeum.hu.

http://www.marcipanmuzeum.hu/

További keszthelyi programok

További keszthelyi programokért kérjük, látogassa meg a keszthelyi programajánló oldalunkat!