Magyar Mezőgazdasági Múzeum Georgikon Majortörténeti Kiállítóhely


Magyar Mezőgazdasági Múzeum Georgikon Majortörténeti KiállítóhelyMagyar Mezőgazdasági Múzeum Georgikon Majortörténeti KiállítóhelyMagyar Mezőgazdasági Múzeum Georgikon Majortörténeti KiállítóhelyMagyar Mezőgazdasági Múzeum Georgikon Majortörténeti KiállítóhelyMagyar Mezőgazdasági Múzeum Georgikon Majortörténeti KiállítóhelyMagyar Mezőgazdasági Múzeum Georgikon Majortörténeti KiállítóhelyMagyar Mezőgazdasági Múzeum Georgikon Majortörténeti KiállítóhelyMagyar Mezőgazdasági Múzeum Georgikon Majortörténeti KiállítóhelyMagyar Mezőgazdasági Múzeum Georgikon Majortörténeti KiállítóhelyMagyar Mezőgazdasági Múzeum Georgikon Majortörténeti KiállítóhelyMagyar Mezőgazdasági Múzeum Georgikon Majortörténeti KiállítóhelyMagyar Mezőgazdasági Múzeum Georgikon Majortörténeti KiállítóhelyMagyar Mezőgazdasági Múzeum Georgikon Majortörténeti KiállítóhelyMagyar Mezőgazdasági Múzeum Georgikon Majortörténeti Kiállítóhely

Az élménygazdaság bemutatja a majorság korabeli gazdálkodást, annak technikáját, a szántóföldi növényeket, állatokat. Megtekinthetjük többek között a veteményes és fűszerkertet, istállókat, gabonaföldet, komposztálót, rózsalugast, gépszínt, galambdúcot, mintegy 1,2 hektáron. A diákokat számára plusz élmény lehet a növénylabirintus, illetve a a fészerben található játékok.

A Majormúzeumban a diákok különböző mesterségekkel, a majorok népével, illetve az agrárszakoktatással ismerkedhetnek meg a kiállításokon keresztül. MP3 lejátszó igénylehető a kiállításon való vezetéshez, de lehetőség van idegenvezető igénylésére is.

A Múzeumban számos gyűjtemény is megtekinthető, melyek többek között az állattenyésztés, halászat, méhészet, szőlészet és kismesterségek tárgyai.

A Múzeum megfelelő helyszíne lehet a kihelyezett tanóráknak, ugyanis a diákok testközelből ismerkedhetnek meg a tankönyvi anyaggal, illetve programokat, foglalkozásokat is tartanak a diákok számára. Az aktuális lehetőségekről érdemes a honlapjukon tájékozódni.

Lehetőség van a kijelölt helyen csoportos főzésre is.

A keszthelyi Georgikon Majortörténeti Kiállítóhelyet meglátogató diákcsoportok számára a MÁV díjmentes vasúti közlekedést biztosít.

Csoportok számára előzetes bejelentkezés szükséges.

Térkép

Cím: 8360, Keszthely, Bercsényi u. 65-67.

További információk

Kérjük, tájékozódjon az aktuális jegyárakról, foglalási feltételekről a Magyar Mezőgazdasági Múzeum Georgikon Majortörténeti Kiállítóhely honlapján: elmenygazdasag.hu.

http://www.elmenygazdasag.hu/

További keszthelyi programok

További keszthelyi programokért kérjük, látogassa meg a keszthelyi programajánló oldalunkat!