Kecskeméti Fürdő


A fürdőélményparkcsúszdáktermálfürdő

A Kecskeméti fürdő alapterülete majd 3000 négyzetméter és ezen minden a vízhez kapcsolódik. Az idelátogató kedves vendégek használhatják a versenyuszodát, az élményfürdőt illetve a gyógyfürdőt. A fürdőhöz nem mellesleg étkezde is található, ahol az éhes emberek csillapíthatják étel utáni vágyukat. A versenyuszoda természetesen a sportos hangulatban lévő, sportolni vágyó gyermekeknek nyújt szórakozást és kellőképpen lefárasztja őket a nap végére. Az élményfürdőben minden olyan fiatal élményre találhat, aki csak szórakozásként tekint a vízre. A termál rész azoknak kedvez, akik szeretik a passzív kikapcsolódást és csak lazítani jöttek. A termálvíznek egyébként rengeteg sok pozitív hatása van az emberi szervezetre.

A fürdőhöz tartozik ezen felül egy úgynevezett Szaunavilág is, mely több különböző fajta szaunát foglal magában. Itt aztán minden szaunakedvelő gyermek eltölthet számos remek percet és biztos talál az igényeinek megfelelő szaunát. Az árak igen visszafogottak, rendkívül kedves személyzet várja az ide látogató vendégeket.

Térkép

Cím: 6000 Kecskemét, Csabay Géza körút 5.

További információk

További információkért az aktuális árakról, feltételekről és elérhetőségekről a fürdő honlapján érdeklődjenek: www.kecskemetifurdo.hu

http://www.kecskemetifurdo.hu/

További kecskeméti programok

További kecskeméti programokért kérjük látogassa meg a kecskeméti programajánló oldalunkat!