Katona József Színház


Egy gyönyörű és igényes színház Kecskeméten. A Katona József Színház története igencsak míves és több száz évre nyúlik vissza. A történet az 1800-as évek elején kezdődött és mind a mai napig képviseli a magas színvonalú előadásokat és színdarabokat. A színház bécsi tervezőmester tervei alapján épült fel, neobarokk stílusban. Az épületet 1986-ban elkezdték felújítani és ezután nyerte el a mai alakját.

A színházban remek darabokat tekinthetnek meg az ide látogató osztályok és biztosak vagyunk benne, hogy felejthetetlen és maradandó élményekkel térnek majd innen haza. Rengeteg remek darab fut éppen a színházban, ezek közül csak a legfontosabbakat vagy legismertebbeket emelnénk ki: William Shakespeare:Hamlet, L.Frank Baum: Óz és Robert Harling Acélmagnóliák című előadása. A színház nagyon modern és gyermekbarát, árai visszafogottak és remek társulat üzemelteti. Ha felejthetetlen élményre vágynak egy Kecskemétre tett utazáson, akkor tudjuk ajánlani a Katona József Színházat.

A képek forrása: Kecskeméti Katona József Színház Wikipédia szócikk.

Térkép

Cím: 6000, Kecskemét, Katona József tér 5.

További információk

További információkért az aktuális árakról, feltételekről és elérhetőségekről a színház honlapján érdeklődjenek: www.kecskemetikatona.hu.

http://kecskemetikatona.hu/hu/fooldal.html

További kecskeméti programok

További kecskeméti programokért kérjük látogassa meg a kecskeméti programajánló oldalunkat!