Cifrapalota


Cifrapalota KecskemétCifrapalota KecskemétPalota madártávlatból

A Kecskeméten található Cifrapalota egy pompás épület Kecskemét szívében, mely szecessziós stílusban épült. Mai formájában képtárként és múzeumként várja a kedves érdeklődőket. Pár évvel ezelőtt még Munkácsy kiállítást is szerveztek itt. Remek lehetőséget biztosít a fiatalok számára és nagy segítséget nyújt a művészet velük való megkedveltetésében. Az épület maga már kívülről is gyönyörű látványt nyújt. A múzeumban jelenleg is remek kiállítások tekinthetők meg, mindenki okulhat belőle, aki megtekinti. Nagyszerű dolog megismerni hazánk egyes szegleteit és az ott élők szokásait. Hiszen ezért is kirándulunk. Ha épp Kecskemét városát járják be, ajánljuk figyelmükbe a Cifrapalotát.

A tárlat keretein belül először is helyi gazdaság- és művelődéstörténeti tárgyak kerülnek bemutatásra, a helyiek nagylelkűségének köszönhetően. A múzeum dolgozói fontosnak tartják, hogy az ide érkező vendégek először Kecskemét városával ismerkedjenek meg, az idegenvezetés első része ebből áll. Ezután lehet visszabarangolni egy korábbi századba(okba) az itt megtekinthető, helyenként több száz éves tárgyak révén. Keljenek hát útra és látogassanak el a Cifrapalotába!

Térkép

Cím: 6000 Kecskemét, Rákóczi út 1.

További információk

További információkért az aktuális árakról, feltételekről és elérhetőségekről a múzeum honlapján érdeklődjenek: www.muzeum.kecskemet.hu

http://muzeum.kecskemet.hu/muzeumok/cifra.php

További kecskeméti programok

További kecskeméti programokért kérjük látogassa meg a kecskeméti programajánló oldalunkat!