Xantus János Állatkert


Xantus János ÁllatkertXantus János ÁllatkertXantus János ÁllatkertXantus János ÁllatkertXantus János ÁllatkertXantus János Állatkert - kirándulá

A Xantus János Állatkert Győrben található, mintegy 9 hektáron terül el. Jelenleg több, mint száz faj közel ezer egyedét mutatja be.

Osztálykirándulás esetén egész napos programot biztosítanak előzetes bejelentkezés esetén. A diákokat az állatkertben hozzáértő oktatók vezetik körbe. A séta egyik állomása az állatkert különlegessége a „Zarzura az elveszett oázis”, mely egy interaktív játszótér, ahol a gyerekek a Szahara világában találhatják magukat. A séta után a diákokat a történelmi belvárosba viszik, amely külön élményt jelent, hiszen az utazás vagy lovak húzta omnibusszal, kisvonattal, vagy éppen vízi úton történik.
A városban bemutatásra kerülnek a nevezetességek, a győri várnál pedig egy interaktív történelem órán vesznek részt a diákok.

Az állatkert területén lehetőség van ebédelni a saját éttermükben – csoportos étkeztetésre is lehetőség van előzetes bejelentkezés után.

Igényelhető csoportvezetés, továbbá csoportok számára kedvezményt biztosítanak a teljes árú belépődíj árából.

Az állatkert nyitvatartási rendje évszakonként változik, az aktuális nyitva tartásról érdemes a honlapjukon tájékozódni.

Térkép

Cím: 9027 Győr, Kiskútliget

További információk

Kérjük, tájékozódjon az aktuális jegyárakról, foglalási feltételekről a Margitszigeti Sétajárat honlapján: zoogyor.com

http://www.zoogyor.com/index.php/hu/programok/osztalykirandulas

További győri programok

További győri programokért kérjük, látogassa meg a győri programajánló oldalunkat!