Szabadulós játékok Győrben


Szabadulós játékok GyőrbenSzabadulós játékok GyőrbenSzabadulós játékok GyőrbenSzabadulós játékok GyőrbenSzabadulós játékok Győrben

A szabadulós játékok nagy népszerűségnek örvendnek napjainkban, ugyanis a szórakozás és az izgalmak mellett, amelyet nyújt, csapatépítésre is tökéletes tevékenység. A diákoknak egy szobából kell kijutniuk közös erővel, ahol meg kell találniuk az elrejtett jeleket, nyomokat és logikai összefüggéseket, mindezt egy órán belül. Így elkerülhetetlen a közös munka, a kooperáció a játékosok között.

Jelenleg Győrben négy szabadulós szoba érhető el.

Három szoba a Paraparkban található (9028 Győr, Arató utca 34.):

A 9-es átjáró – ahol a para teljesen normális
A játékosok egy horrorisztikus helyszínen találják magukat, egy sötét erők uralta szobában, ahol meg kell találniuk az átjárót, mely szabadulásuk kulcsa is egyben.

113-as garzon – a nagyvárosi skizó
A Parapark első szabadulószobája, mely egy garzonba varázsolja a játékosokat, ahol a gonosz szomszédság okát kell megtalálniuk szabadulásképp.

Tetthely ’95 – a helyszínelők
A diákok egy bűntény helyszínéén találják magukat, ahol ki kell találniuk mi is áll a bűntény hátterében, illetve ki a tettes, és az áldozat.

A negyedik szoba a Szabadsajtó utcában található:
Szabadulj!
A szobában a diákok egy film részesei lehetnek: Múmia vagy a Fűrész.

Térkép

Cím: 9028 Győr, Arató utca 34. és Szabadsajtó u. 24. pince

További információk

Kérjük, tájékozódjon az aktuális jegyárakról, foglalási feltételekről a Szabadulós játékok Győrben honlapján: exitgames.hu

http://exitgames.hu/jatekhelyszinek?game_filter[city]=Gy%C5%91r&game_filter[category]=

További győri programok

További győri programokért kérjük, látogassa meg a győri programajánló oldalunkat!