Achilles Park


Házak kívülrőlHázak kívülrőlHázak kívülrőlHázak kívülrőlHázak kívülrőlHázak kívülrőlAchilles ParkSzobaSzobaSzobaSzobaSzobaSzobaSzobaSzobaSzobaSzobaSzobaSzobaSzobaSzobaSzobaSzobaSzobaSzobaSzobaSzobaSzobaJátszótérStrandJátszótérStrandStrandStrandStrandStrandStrandStrandStrandStrandStrandStrandStrandStrandStrand

Az Achilles Park kiemelt előnyei

Privát fürdőszobás üdülőházak
Szállás díja tartalmazza a reggelit
Legjobb ár: 9000 Ft/fő/éj reggelivel

Elhelyezkedés

Cím: 9012 Győr, Gyirmóti Tájvédelmi Körzet – Szent László utca 1.

Kisalföld központjában Győrtől 5 km-re a található az Achilles Tó Szabadidőpark és Üdülőfalu a Holt-Marcal partján, tájvédelmi körzet szomszédságában.

A park kitűnő földrajzi elhelyezkedése miatt optimális kiindulópont lehet a Pannonhalmi apátsághoz, vagy épp a 2003-ban nyílt győri termál és élményfürdőhöz, mely busszal 10 perccel elérhető.

A Győr vasútállomástól a menetidő helyi buszjárattal 20 perc, majd 30 perc gyaloglás szükséges, összesen 50 perc.

A Ménfőcsanak felső vasútállomástól 2,3 km-re fekszik a szállás, gyalog 30 perc.

Közösségi tér

Az egész osztály együtt lehet a 22 hektár területű természetes környezetben. Akár az erdőben, a tó partján, a játszótéren vagy épp a sportpályák (homokos focipálya, strandröplabda) egyikén. Lehetőség van vízibicikli, kajak, csónak. bicikli kölcsönzésre is, közös program lehet egy biciklitúra is jó idő esetén.
Rossz idő esetén az egész osztály összegyűlhet az étteremben.

Szobák, felszereltség, szolgáltatások

A Park egyedülálló hangulatú, nyáron a tó partján strandolhatnak a vendégek, illetve csónakkölcsönzés lehetősége is adott.

A park 22 hektáros területén felfedezésre váró erdők találhatóak, illetve egy nádas ölelte 4 hektáros természetes tó.

A rendkívül hangulatos tóparti üdülő 12 nádfedeles üdülőházban várja vendégeit. A házak természetes anyagok felhasználásával készültek. Maximum 40 fő befogadására van lehetőség kettő, három, illetve négyfős kialakítású üdülőházban.

Mindegyik üdülőházhoz tartozik saját parkoló, TV, minibár, fürdőszoba és természetes rúdfa berendezés.

Étkezés

A szállás ára tartalmazza a reggelit, ezen felül az üdülő étteremében a félpanziós ellátás is megoldható.
A kialakított tűzrakóhelyen az egész osztály együtt bográcsozhat, vagy grillezhet jó idő esetén.

Buszparkoló

Az üdülő területén díjmentes parkolás megoldható.

Bejelentkezés és kijelentkezés

Nincs információ.

Diákcsoport árak

Osztálykiránduló diákcsoportok számára külön árakat alakítottak ki (elhelyezés 3-4-5 fős házakban):

Árak 14 éves kor alatt:

1 éjszaka esetén:
Szállás reggelivel: 9000 Ft/fő/éj
Szállás félpanzióval: 10000 Ft/fő/éj
Szállás teljes ellátással: 13000 Ft/fő/éj

2 vagy több éjszaka esetén:
Szállás reggelivel: 9000 Ft/fő/éj
Szállás félpanzióval: 11000 Ft/fő/éj
Szállás teljes ellátással: 13000 Ft/fő/éj

Árak 14 éves kor felett:

1 éjszaka esetén:
Szállás reggelivel: 9000 Ft/fő/éj
Szállás félpanzióval: 11000 Ft/fő/éj
Szállás teljes ellátással: 13000 Ft/fő/éj

2 vagy több éjszaka esetén:
Szállás reggelivel: 9000 Ft/fő/éj
Szállás félpanzióval: 11000 Ft/fő/éj
Szállás teljes ellátással: 13000 Ft/fő/éj

Egyágyas felár: 10000 Ft/fő/éj.
Kétágyas felár: 2000 Ft/fő/éj.

Ágynemű benne van az árban, de törölközőt hozni kell. Törölközőt lehet bérelni is 700 Ft/alkalom áron.

Az árak az IFA-t nem tartalmazzák, melynek mértéke 450 Ft/fő/éj (18 év felett fizetendő).

Fizetési feltételek

Foglaló fizetése szükséges, melyen mértéke a szállásdíj 30%-a 1 héten belül. A fennmaradó összeg illetve az IFA megérkezéskor fizetendő.

Lemondási feltételek

Érkezés előtt 1 hónappal mondható le ingyenesen. Két héten belüli lemondás esetén az előleg nem téríthető vissza. A létszámot legkésőbb érkezés előtt 1 héttel lehet módosítani.

Vélemények

Achilles Park
4.5
835 értékelés alapján
Kitti K.
Kitti K.
18:35 04 Oct 22
09.30-án tartottuk itt az esküvőnket. Nagyon hálásak vagyunk az egész csapatnak! A tulajdonosok végtelen türelemmel és kedvességgel segítettek mindenben. A felszolgáló személyzet nagyon figyelmes és kedves volt végig!Az ételek elképesztően finomak voltak, másnap alig volt mit elcsomagolni.😅A vendégeinktől is csak csupa pozitív visszajelzéseket kaptunk a vacsorára, a személyzetre és a helyszínre egyaránt.Nagyon köszönjük, hogy egy felejthetetlen estét sikerült összehozni!A legideálisabb helyszín annak, aki Győrben szeretné tartani a lakodalmat!!Nagyon köszönjük, csodálatos volt!☺️
Adrienn B.
Adrienn B.
09:40 01 Oct 22
Nekünk 09.10-én volt itt az esküvőnk.Nem tartozik a legolcsóbb esküvői helyszínek közé, de minden pénzt megért.A helyszín és a szállás gyönyörű, az ételek nagyon finomak voltak, a kiszolgálás/ felszolgálás kifogástalan, és a személyzet is nagyon kedves/aranyos volt.Ami számunkra még nagyon pozitív volt, hogy vihettük a négylábú családtagokat is.A vendégek részéről is csak pozitív vissza jelzést kaptunk.Nagyon szépen Köszönjük azt a csodálatos napot Ádámnak és Katinak és persze a személyzet összes tagjának! 🙂
Flóra T.
Flóra T.
09:16 21 Sep 22
Az egyik legszebb és legjobb esküvői helyszín Győrben és a környékén.A tulajdonosok Kati és Ádám a szervezés legelejétől kezdve rendelkezésre álltak bármi kérdésünk, kérésünk volt. A helyszín gyönyörű, a fűzfa alatt nagyon hangulatos szabadtéri szertartást lehet szervezni. A vendégvárástól a buli végéig a személyzet kedves és figyelmes volt. A vacsoráról még a lakodalmat követő napokban is nagyon pozitív visszajelzések érkeztek a vendégeinktől, illetve többen megjegyezték, hogy ennyire szép helyszínen még nem voltak esküvőn. A másnapi reggelivel is maximálisan elégedett volt mindenki, ha valami elfogyott rögtön pótolták, ami jól is jött a másnapos gyomroknak :)A tó és környéke nagyon jól kihasználható kreatív fotózás esetén is, külön tippeket is kaptunk melyik részekre menjünk el.Ár-érték arányban is abszolút piacvezető helyszín, csak ajánlani tudjuk mindenkinek.
Kata B.
Kata B.
07:03 10 Sep 22
Az Achilles park csodás esküvői helyszínnek bizonyult. A helyszínt megtekintve, már rögtön tudtuk a férjemmel, hogy ez lesz az igazi! A vendégeinktől is csupa pozitív visszajelzés érkezett, finom ételekről és gyönyörű környezetről számoltak be. A park nemcsak a lakodalmunk helyszínéül szolgált, már kora délután itt kezdtük a kreatív fotózásunkat, és a polgári ceremóniánkat is itt tartottuk meg.Maximálisan elégedettek vagyunk a kiszolgálással, ételek minőségével és külön ki szeretném emelni, hogy minden egyedi igényekünk a megbeszéltek alpján teljesült.Kati és Ádám nagyon segítőkészek, és nagyon jó csapattal rendelkeznek. A telefonos és írott kommunikáció gördülékenyen és gyorsan ment, csak ajánlani tudom őket mindenkinek.
Dián K.
Dián K.
15:55 27 Aug 22
Ez egy tó köré épített strand.A hátránya, hogy hirtelen mélyül, így gyerekeknek, pancsolásra, játékra csak a külső 6-7 méteres sáv alkalmas.A tavat övező homokos rész vízállástól függően 1-5 m. Körülötte sűrű, tömött, gondozott fű borít mindent; fákkal, dísznövényekkel.A tó közepén van egy úszó fém móló, amely napozásra, ugrálásra alkalmas.A part egyik részén van egy emelvény, amelyen nekifutásból kb. 5 magasról a mélyvízbe lehet ugrálni.Van étterem, büfé (gyorsételekkel, italokkal), wc is. Az árak kb megfelelnek a többi strand árfekvésének.Fotózásra, rendezvényekre (pl. esküvő) is tökéletes.Készpénzmentes, csak bankkártya használható.
98peti
98peti
10:36 22 Aug 22
Egy hihetetlenül jó hangulatú lagzit töltöttünk el a gyirmóti Achilles Parkban, amire egész házaséletünk során örömmel emlékezünk majd vissza. Akárkivel beszéltünk a vendégeink közül, mindenki rendkívül dicsérte az ételeket, a helyszínt, valamint a profi és jó kedvű felszolgálást. A szervezés során a Park mindig rendelkezésünkre állt, és teljes megértéssel foglalkoztak kéréseinkkel. Legyen szó a fotózásról, a táncról vagy a két tánc közti pihenésről, a Parkban mindegyikre a legalkalmasabb teret lehetett megtalálni, így aztán nem is csoda, hogy hajnali négyig ment a mulatozás. Aki Győr körényékén szervezné a lagziját, azok számára egészen biztosan ez a legideálisabb helyszín!
Szabolcs B.
Szabolcs B.
06:02 13 Aug 22
Az elmúlt hétvégén (ápr. 14.) volt itt az esküvőnk. Csakis nagybetűkkel tudjuk jellemezni a helyszínt: MINDEN TÖKÉLETES, GYÖNYÖRŰ ÉS FINOM VOLT! A HELYSZÍN CSODÁLATOS, TISZTA ÉS RENDEZETT. A személyzet a vendégek legkisebb zavartatása mellett, maximális odafigyeléssel szolgálta ki az igényeket. Semmiben nem volt fennakadás és ez nagy megnyugvás volt számunkra. Tudtuk, hogy jó helyen, jó kezekben vagyunk. A dekoráció, a díszítés szebb nem is lehetett volna, a vacsora bőséges és ízletes. Csakis ajánlani tudjuk mindenkinek, aki valami többre vágyik az esküvője, lakodalma helyszínéül, mint egy belvárosi étterem. Az Achilles Park ennél sokkal többet nyújt! Nehéz elmondani, ezt érezni kell! Köszönjük az egész hétvégét!
vitéz Peterdy György F.
vitéz Peterdy György F.
06:37 26 Jul 22
Nagyon kellemes hely, az árnyékban is és a vizben is tökéletes. A wc-k tiszták. A családi jegy 4500 elfogadható. A sültkrumpli 800, ezt kihagytuk.
tommy P.
tommy P.
17:48 15 Jul 22
Appena stato per un matrimonio.posto molto bello,anzi bellissimo.L'impegno del personale per farci stare bene è stato encomiabile.Cucina eccellente,servizio impeccabile,bel posto pulito,lago a temperatura perfetta...non si può chiedere di più!Assolutamente consigliato.Épp esküvőn voltam.nagyon szép hely, tényleg gyönyörű.Dicséretes volt a személyzet elkötelezettsége, hogy jól érezzük magunkat.Kiváló konyha, kifogástalan kiszolgálás, szép tiszta hely, tökéletes hőmérsékletű tó ...nem kérhetsz többet!Abszolút ajánlott.Just been for a wedding.very nice place, indeed beautiful.The commitment of the staff to make us feel good was commendable.Excellent cuisine, impeccable service, nice clean place, perfect temperature lake ...you can't ask for more!Absolutely recommended.
Szili B.
Szili B.
16:52 14 Jul 22
Esküvőn voltam ott.Nagyon szép hely.Az étterem finom ételeket kínál kedves,tapasztalt felszolgálókkal.
Józsefné M.
Józsefné M.
08:22 09 Jul 22
Pihenésre, kikapcsolásra a legtökéletesebb hely. A belépő és az ételvásárlás jelenleg csak kártyával működik.
András S.
András S.
08:49 06 Jul 22
Szerintem Győrben az egyik leghangulatosabb strand. Több éve járunk már feleségemmel erre a helyre, de még eddig minden alkalommal jó kedvűen távoztunk. Az ételek finomak és megfizethetők, külön piros pont azért, hogy készpénzmentes hely, így nem kell aggódni emiatt sem.A személyzet mindig kedves, segítőkész és vidám. Örömteli ezt látni, az embernek is más lesz a kedve tőle még úgy is hogy eleve szórakozni jön ide.A megannyi strand felszerelés kifejezetten bővíti az élmények megszerzésének lehetőségét.Mindezen felül kiváló hely rendezvények, összejövetelek, esküvők lebonyolítására, valamint az fentebb leírtakkal összhangban az önfeledt szórakozásra.Csak gratulálni tudok a "projekt" minden résztvevőjének. 🍻😊
István C.
István C.
17:41 26 Jun 22
Romantikus környezet. Strand és csónakázási lehetőség is van. Gyerekeknek is ideális.
Pápai I.
Pápai I.
17:48 14 Jun 22
Egy kis kozmetikázás régóta ráférne (pl. a lépcsőkre), de tudom, ha ez megtörténik, akkor sokkal drágább és látogatottabb is lesz, úgy hogy inkább maradjon meg, ami most: a béke és nyugalom szigete 😊
géza V.
géza V.
12:18 31 May 22
Szuper jó lakodalmat tartottunk itt!Gyönyörű helyszín!Elegáns szép terem!Tisztaság mindenütt!Isteni vacsora, mindig hideg italok,barátságos, figyelmes személyzet!Köszönjük hogy közreműködtetekéletünk nagy napján!
Hajnalka H.
Hajnalka H.
12:17 31 May 22
Nagyon jól éreztem magam, szuper volt minden. Köszönöm!
Vivi V.
Vivi V.
12:14 31 May 22
Csodálatos hely, fantasztikus kiszolgálás,minden nagyon finom volt, egyszerűen szuper volt!♥️♥️♥️
Katalin C.
Katalin C.
18:21 25 May 22
2022.05.20 voltunk esküvőn. Fantasztikus hely! Csodás környezet, mint egy kis mese világ! Mindenkinek csak ajánlani tudom! Köszönöm - köszönjük a mindent is!
ádám K.
ádám K.
07:14 17 May 22
Győr egyik legjobb rendezvény helyszíne! Esküvőkre is kiváló. Tópart, szállás és minőségi ételek.
Kocsis S.
Kocsis S.
07:39 16 May 22
Esküvői rendezvényen voltunk itt! Szuper ellátás, tiszta szobák, hangulatos hely!!
Gabriella F.
Gabriella F.
06:15 24 Mar 22
Szépséges környezetben található. Tökéletes helyszín lakodalmak, rendezvényekre részére. Nyáron pedig kiváló strandolási lehetőség.
L T
L T
11:11 13 Feb 22
Csöndes,családias nyugodt hely,próbáljátok ki!
Autószerviz M.
Autószerviz M.
09:33 12 Sep 21
Szép hely,jó csapat.Csak gratulálni tudok.
Zoltán H.
Zoltán H.
22:09 01 Aug 21
Kiváló hely akár 100 fős rendezvény lebonyolítására! A tyúkhúsleves egyszerűen szólva finom náluk. Ritkán enni ilyen jót! Pincérek udvariasan szolgálnak ki, és a tanoncokat is jól képezik. este felé szúnyogok is lehetnek, arra célszerű készülni. A benti zárt térben viszont a klíma is nagyon jól működik.A hely jól megközelíthető. Parkolás száraz időben nem problémás, de esőben a füvön igencsak kellemetlen lehet.A környék csendes, és romantikus.
Tibor H.
Tibor H.
14:58 22 Jul 21
Egy csodálatos, nyugodt parti hely, saját stranddal! 🙂
Kitti Tina K.
Kitti Tina K.
16:54 15 Jul 21
Az Achilles Parkban volt az esküvőnk 2021.07.09. pénteken. A lehető legtökéletesebb választás volt! 😍 Maximálisan elégedettek vagyunk mindennel: a pincérek végig kedvesek, segítőkészek és mosolygósak voltak, a tulajok szintén közvetlenek és kedvesek. A helyszín magáért beszél... Gyönyörű!! A zöld környezet, a kunyhók, a fűzfa alatti szertartás, a terasz, a benti légkör és dekor nemcsak a mi, de az összes vendégünk tetszését maximálisan elnyerte... Mindenki dicsérte, rengeteg barát, rokon szájából hangzott el, hogy mesebeli az egész. Hálásak vagyunk az álomesküvőnkért! ❤️❤️ Köszönjük!❤️🙏🏼
Roland M.
Roland M.
07:50 05 Jul 21
Júniusban megrendezett lagzink helyszínéül választottuk az Achilles Parkot, és a legjobb döntésünk volt. A szervezés és lebonyolítás hibátlanul ment, a személyzet kifogástalanul dolgozik és nagyon kedvesek, segítőkészek. A szállások tiszták és nagyon hangulatosak, nem gondoltuk , hogy sikerülhet ennyire jó szolgáltatói csapatot találni mint az Achillesé, nagyon szépen köszönjük, és mindenkinek csak ajánlani tudjuk!
Alexandra B.
Alexandra B.
10:38 04 Jul 21
2019-ben tartottuk itt az esküvőnket. Végtelenül becsületes, segítőkész és kedves a személyzet illetve a vezetőség. A násznép még mai napig is emlegeti a finom vacsorát ^^ Gyönyörű környezet, belsőtér, díszítés. Köszönjük, hogy felejthetetlenné tettétek a “Nagy” napunkat! 😊. Csak ajánlani tudom minden ifjú párnak, akik egy varázslatos helyszínt keresnek életük egybekötésének megünneplésére!
kondor E.
kondor E.
14:24 27 Jun 21
Min szolgáltató Esküvődj Kondor Ernő vettem részt egy csodálatos éjszakán az Achilles Parkban . Remek friss ételek vendégbarát kiszolgálás . Maximális segítség a tulajdonosi kör részéről. Minden ifjú párnak csak ajánlani tudom a helyszínt !
Attila K.
Attila K.
18:22 25 Jun 21
tiszta víz, igényes környezet. az árak is egész jók. többször fogok menni amíg jó az idő. 😁
Ferenc B.
Ferenc B.
19:37 30 May 21
Tökéletes hely, profi alkalmazottakkal, profi személyzettel. Ha az esküvőd szeretnéd szervezni, akármeddig keresgélhetsz, az Achilles Parktól alkalmasabb helyet nem fogsz találni. Gyönyörű hely, hatalmas tóval, növényekkel, játékokkal - közel az autópályához, de mégis elszigetelve picit, hogy semmi ne zavarhassa meg a Nagy Napod. Remek díszletek, finom ételek (minden vendég külön megdicsérte az ételek minőségét) mi kell még?!2021 májusában mi nyitottuk az esküvőszezont az Achilles Parkban. Hatalmas élmény és nagy buli volt, köszönhető ez az Achilles teljes csapatának. A-tól Z-ig nagyon profik voltak, minden úgy volt, ahogyan elterveztük, nekünk csak élvezni kellett az estét.Csak ajánlani tudom a helyet, ha hihetetlenül korrekt hozzáállást, pontos, precíz végrehajtást és kivitelezést szeretnél. Összefoglalva, teljesen mindegy, hogy az ország melyik részén élsz (mi Nyíregyháza környékéről származunk) ettől a helytől nem fogsz jobbat találni!
Zoltán V.
Zoltán V.
07:49 30 May 21
Nagyon szép hely
László N.
László N.
17:34 23 May 21
Nagyon kellemes ,olcsò és tiszta.
Attila N.
Attila N.
17:37 17 May 21
Mesevilág! Strand, horgásztó, pihenőhely egyben. Cuki faházban aludtunk, nagyokat sétáltunk, bicikliztünk a Holt-Marcal és a Rába partján. A tulajdonossal érdemes egyet beszélgetni, mert nagyon élvezetesen adja elő, amit a park kialakulásáról tudni érdemes. A szállás remek, a kiszolgálásra sem lehet panasz. Csak ajánlani tudom!
Csaba N.
Csaba N.
16:25 28 Nov 20
Professzionalitás, rugalmasság, emberségesség.Oldalakat írhatnék arról hogy mennyire csodás helyet üzemeltet Kati és Ádám. De azt hiszem az mindent elmond, hogy a vendégsereg úgy jelentette ki egyhangúan, hogy rég nem voltak még ilyen remek esküvőn hogy 2020. októberét írtuk. :)Ha jó esküvőt szeretnél biztosan vannak más alternatívák is, de ha zseniálisat akkor nem érdemes tovább keresni. 😉
Richard M.
Richard M.
18:25 20 Oct 20
Köszönjük! A foglalástól a lebonyolításig minden teljesen professzionális volt. Az esküvőnk csodálatos a lagzi pedig fergeteges volt 🙂 Az összes vendégünk emlegeti, hogy mennyire jó volt minden, gyönyörű helyszín, finom ételek, kedves kiszolgálás.
Delfin H.
Delfin H.
05:52 20 Sep 20
Kiváló!
Bálint T.
Bálint T.
05:58 10 Sep 20
A mi napunk a nyár utolsó hétvégéjén volt az Achilles parkban. Létszám 106 fő, belső részen a vacsi a teraszon pedig a tánctér. A parkkal nekünk szóban minimálisat kellett egyeztetni, mindent tudtak maguktól, rutinból eredeztethetően olyan dolgokra is odafigyeltek amikre mi nem gondoltunk. A kisházak kicsik, de kényelmesek, tökéletesen ellátják a feladatukat. A helyszínen érdemes kérni a maximális díszítést és a dekorosnak már sok dolga nem lesz, a végeredmény szemkápráztató a sok fénnyel. A vacsora tálalása, az ételek íze, a pincérek hozzáállása és a felszolgálás sebessége kimagasló és példaként lehet állítani bármilyen győri étterem és vendéglátóhely elé. A mi esetünkben volt egy nagy vihar a vacsora alatt de a helyszín lehetőségei biztosították, hogy nyugodtan és kényelmesen folytatódhasson a buli. Az italpult a teraszon helyezkedett el, aminek rendezettségéről és feltöltöttségéről folyamatosan gondoskodtak, minden résztvevőnek nagyon tetszett ez az irányított önkiszolgálós módszer. Oldalakat tudnék még írni a pozitív dolgokról, de csak annyit mondok, hogy mindenkinek ajánlom az Achilles parkot, és hezitálásra nincs lehetőség mivel annyira kapós a hely.
Petra B.
Petra B.
08:54 07 Sep 20
Garantáltan egy gyönyörű és zavartalan helyszín az esküvőtök számára. 🙂 Profi szervezés, remek konyha, hangulatos faházikók. Tényleg egy álomesküvő-helyszín a természetben, csak ajánlani tudjuk őket 🙂
Zabó M.
Zabó M.
05:20 06 Sep 20
Korrekt hely. Egy esküvőn voltunk itt, minden rendben volt.
Pápai I.
Pápai I.
12:39 31 Aug 20
Egy kis kozmetikázás régóta ráférne (pl. a lépcsőkre), de tudom, ha ez megtörténik, akkor sokkal drágább és látogatottabb is lesz, úgy hogy inkább maradjon meg, ami most: a béke és nyugalom szigete 😊
Zoltán S.
Zoltán S.
04:48 30 Aug 20
Nagyon szuper volt
Dániel N.
Dániel N.
09:50 24 Aug 20
Tiszta, kavicsos to. Kedves es gyors kiszolgalas a bufekben. Kivalo piheno hely.
Gabriella S.
Gabriella S.
07:55 27 Jul 20
Tökéletes az igazi kikapcsolódáshoz! Tisztaság a mellékhelyisegekben! Rendkívül kedves kiszolgálás!!! Hiba: miért nem lehet kp fizetni????
Lajos V.
Lajos V.
13:57 17 Jul 20
Nagyon kellemes környezet, segítőkész és kedves személyzet
Endre C.
Endre C.
17:49 15 Jul 20
Szép hely, jó a strand, és az étterembe is finom ételek vannak.
Bernadett B.
Bernadett B.
20:00 09 Jul 20
A világ legjobb vízpartja.
KELEMENE A.
KELEMENE A.
20:52 08 Jul 20
Hangulatos, romantikus faházikók, nyugodt környezetben. Kedves házigazdák🙂
Klaudia V.
Klaudia V.
13:45 22 Jun 20
Gyönyörű helyszínt biztosítottak az esküvőnkhöz! Nagyon segítőkészek voltak! A vacsora isteni finom volt! Mindenből volt kellő mennyiség! Imádtuk minden percét, csak ajánlani tudjuk mindenkinek !!😍😘❤️
Renáta B.
Renáta B.
15:27 11 Jun 20
Gyönyörű helyszínt biztosítottak az esküvőnkhöz, csak ajánlani tudom!
Lászlóné K.
Lászlóné K.
07:34 16 Mar 20
Kellemes, nyugodt és szép környezet👋
Lilla R.
Lilla R.
08:15 04 Mar 20
Nagyon jó,szép,nyugodt hely.
Gábor Z.
Gábor Z.
15:50 01 Mar 20
Jó kis hely.
Nikolett H.
Nikolett H.
12:46 25 Nov 19
Esküvői helyszínnek ideális választás. A részükről tanúsított rugalmasság lehetővé tette, hogy az általunk elképzelt esküvő zökkenőmentesen megvalósulhasson. Az ételek minősége kiváló. Köszönjük!
Roland G.
Roland G.
19:28 15 Nov 19
Szép hely, még nem próbáltuk csak sétálgatni szoktunk erre.
Dániel P.
Dániel P.
12:33 02 Oct 19
Strand és üdülő házak, rendezvényhelyszín.Kis faházak( bungallo) saját fürdővel. kellemes park. nem túl messze a várostól , de mégis végtelen nyugalom van.
Noémi K.
Noémi K.
08:43 01 Sep 19
Esküvőnk helyszínéül választottuk az Achilles Parkot (polgári szertartás és lakodalom) és maximálisan elégedettek voltunk.A helyszín gyönyörű, rendezett, vendégeinknek is nagyon tetszett.Mind a szervezés során, mind az eseményen nagyon segítőkészek voltak a hely vezetői és dolgozói. Minden apró részletre figyeltek: pl. a menyasszony és a vőlegény egyen/igyon a fotózás közben, hogy bírják az egész napot/éjszakát; a nászutas faházban kis csokoládé.Külön kiemelnénk az ott dolgozók kedvességét és rugalmasságát, amely az éjszaka végére sem fogyott el.TOP!
Éva G.
Éva G.
06:28 18 Jul 22
Itt minden van, víz, bungaló, rendezvényház, büfé a tó parton-ahol csak kártyával fizethetsz-csodás környezet.
Andrea N.
Andrea N.
14:14 10 May 22
Finom illatok a növények általSzép ez a terület.A szállás nem az én stílusom, de akinek ez bejön az pompásan érzi itt magát.
dóra adrienn T.
dóra adrienn T.
19:36 12 Oct 21
Az erdő közepén van, azt hittem többször is, hogy eltévedtünk. Egészen szép hely, egy nagy tóval a közepén. A kis bungallók felében nincs radiátor, ami ősszel-télen gond, de cukik, és a célnak megfelelőek.
Mihály Z.
Mihály Z.
14:33 26 Sep 21
Tökéletes csapatépítő programokat, családi programokat vagy esküvőket lehet szervezni, egy szép környezetben távol a város zajától.
Evy B.
Evy B.
21:22 10 Jul 21
Szuper hely, kellemes a víz, nem hínáros. Gyorsan mélyül, de az egyéves babám simán eljátszott a kis vízben, szóval kicsiknek sem lehetetlen a pancsi. Az étel kínálat rendszerint siralmas és drága, még friss kenyeret sosem kaptam, csak szárazat. Cserébe viszont olcsó a belépő és jó hogy lehet szépkártyával fizetni a strand egész területén.
Erzsébet Hallné B.
Erzsébet Hallné B.
19:59 05 Jul 21
Nagyon jó a víz. Kártyás fizetés.
László H.
László H.
13:31 10 Jun 21
Szép kulturált zöldterület és egy kellemes fürdésre allkalmas tó.
Gábor H.
Gábor H.
06:57 08 Sep 20
Szuper
Zsolt M.
Zsolt M.
10:51 14 Aug 20
Hát van egy-két probléma, a tó az jó, de az ételek ára és választéka már csak közepes. És csak azért közepes mert ott az ikrényi tó, ami még gyengébb.
Eszter P.
Eszter P.
19:30 24 Jul 20
A strandot próbáltam: ár-érték arányban szerintem teljesen jó a délutáni belépő. A parton vannak öltözők, és igazán kellemes volt a víz... úszás közben a fejünk felett cikázó fecskékkel. Az épület hátuljában tiszta zuhanyzó és mosdó is található. Egyedül az érték- ill. csomagmegőrzőt hiányoltam. Így nem tudtam messze menni a cuccaimtól, mert végig figyelnem kellett egy folyton arra mászkáló gyanús alakra.
Music C.
Music C.
18:59 05 Jul 20
A strand : viszonylag olcsó belépő árak ,de a büfében magas árak vannak.Tiszta ,rendezett környezet ,a víz jó .
Tamás B.
Tamás B.
18:21 01 Jul 20
Jó büfé, remek strand.
Zsófia B.
Zsófia B.
07:30 09 Aug 19
A hely maga nagyon nyugis, barátságos, igényes, és igazán szép. A környékén található a Gyirmóti tájvédelmi körzet is, csodás növény és állatvilággal! A kis faházzal ahova elszállásoltak minket, abszolút megvoltunk elégedve és az itt kapott ételekkel is. A büfé sajnos túl van árazva így azt inkább kihagytuk. A kiszolgálás mindenki részéről nagyon kedves volt, mosolyogós segítőkész! A négy csillag mégis azért jár, mert elfelejtettek tájékoztatni foglaláskor hogy egy csapat táborozó közé érkezünk. Ebből adódott némi kellemetlenségünk de helyénvalóan kompenzáltak minket. Csak ajánlani tudom mindenkinek, ha maximális feltöltődésre vágyik és kedveli a szépet! Köszönjük biztosan jovunk még!
Erzsébet S.
Erzsébet S.
06:37 05 Aug 22
A szoba szép,a fürdő WC kicsi,a hűtő rossz,a félpanziós ár yerekmenű minőségű volt.első nap rántott sajt,második nap milánói,kis adag.
Magdolna K.
Magdolna K.
08:14 28 Jun 22
Jó kis tó fűrdő nem drága csak sajnos kártyával lehet fizetni.
Norbert T.
Norbert T.
16:15 06 Jun 21
Szép hely de elég drága!! A víz hamar meleg,nyáron már túlzottan.
István V.
István V.
06:28 03 Aug 20
Sokat járunk ide mert közel van egy negatív, hogy a tulajdonos még azt az egy darab több éve szétteset nád öltözőt sem tudta felújítani cserélni.
Ádám K.
Ádám K.
03:58 24 Jan 20
Szép hely, kúlturált környezet, az ételek fantasztikusak voltak. Csak azért nem kap max csillagot tőlem, mert reggel 6-kor szerettem volna elhagyni a szállást és másfél órán keresztül ez nem sikerült mivel a kaput bezárták estére és nem lehetett sehogy kinyitni, senkit sem lehetett utolérni, a parkban egy dolgozó sem volt. Fél nyolckor aztán megjelent egy kocsi ember kocsival, aki kinyitotta az ajtót, de ki sem szállt az autóból hogy legalább elnézést kérjen. Ha már zárják a kaput, és nincs személyzet, egy tájékoztatót kitehetnének belülre a kapura hogy kit tudsz utolérni hogy kiengedgyen. Mi lett volna ha valaki rosszul van és mentőt kell hívni?, kidobjuk a kerítésen?!
További vélemények
js_loader

Ajánlatkérés

Kérem töltse ki az alábbi űrlapot az ajánlatkéréshez, vagy küldjön emailt:
hello@sulitura.hu
Mihamarabb felvesszük Önnel a kapcsolatot.

Ajánlatkérés
Sending