Achilles Park


Házak kívülrőlHázak kívülrőlHázak kívülrőlHázak kívülrőlHázak kívülrőlHázak kívülrőlAchilles ParkSzobaSzobaSzobaSzobaSzobaSzobaSzobaSzobaSzobaSzobaSzobaSzobaSzobaSzobaSzobaSzobaSzobaSzobaSzobaSzobaSzobaJátszótérStrandJátszótérStrandStrandStrandStrandStrandStrandStrandStrandStrandStrandStrandStrandStrandStrand

Az Achilles Park kiemelt előnyei

Privát fürdőszobás üdülőházak
Szállás díja tartalmazza a reggelit
Legjobb ár: 13000 Ft/fő/éj reggelivel

Elhelyezkedés

Cím: 9012 Győr, Gyirmóti Tájvédelmi Körzet – Szent László utca 1.

Kisalföld központjában Győrtől 5 km-re a található az Achilles Tó Szabadidőpark és Üdülőfalu a Holt-Marcal partján, tájvédelmi körzet szomszédságában.

A park kitűnő földrajzi elhelyezkedése miatt optimális kiindulópont lehet a Pannonhalmi apátsághoz, vagy épp a 2003-ban nyílt győri termál és élményfürdőhöz, mely busszal 10 perccel elérhető.

A Győr vasútállomástól a menetidő helyi buszjárattal 20 perc, majd 30 perc gyaloglás szükséges, összesen 50 perc.

A Ménfőcsanak felső vasútállomástól 2,3 km-re fekszik a szállás, gyalog 30 perc.

Közösségi tér

Az egész osztály együtt lehet a 22 hektár területű természetes környezetben. Akár az erdőben, a tó partján, a játszótéren vagy épp a sportpályák (homokos focipálya, strandröplabda) egyikén. Lehetőség van vízibicikli, kajak, csónak. bicikli kölcsönzésre is, közös program lehet egy biciklitúra is jó idő esetén.
Rossz idő esetén az egész osztály összegyűlhet az étteremben.

Szobák, felszereltség, szolgáltatások

A Park egyedülálló hangulatú, nyáron a tó partján strandolhatnak a vendégek, illetve csónakkölcsönzés lehetősége is adott.

A park 22 hektáros területén felfedezésre váró erdők találhatóak, illetve egy nádas ölelte 4 hektáros természetes tó.

A rendkívül hangulatos tóparti üdülő 12 nádfedeles üdülőházban várja vendégeit. A házak természetes anyagok felhasználásával készültek. Maximum 40 fő befogadására van lehetőség kettő, három, illetve négyfős kialakítású üdülőházban.

Mindegyik üdülőházhoz tartozik saját parkoló, TV, minibár, fürdőszoba és természetes rúdfa berendezés.

Étkezés

A szállás ára tartalmazza a reggelit, ezen felül az üdülő étteremében a félpanziós ellátás is megoldható.
A kialakított tűzrakóhelyen az egész osztály együtt bográcsozhat, vagy grillezhet jó idő esetén.

Buszparkoló

Az üdülő területén díjmentes parkolás megoldható.

Bejelentkezés és kijelentkezés

Nincs információ.

Diákcsoport árak

Osztálykiránduló diákcsoportok számára külön árakat alakítottak ki (elhelyezés 3-4-5 fős házakban):

Szállás reggelivel: 13000 Ft/fő/éj
Szállás félpanzióval: 15000 Ft/fő/éj
Szállás teljes ellátással: 17000 Ft/fő/éj

20 fő felett 1 kísérő szállása díjmentes.

Egyágyas felár: 15000 Ft/fő/éj.

Ágynemű benne van az árban, de törölközőt hozni kell. Törölközőt lehet bérelni is 1000 Ft/alkalom áron.

Az árak az IFA-t nem tartalmazzák, melynek mértéke 450 Ft/fő/éj (18 év felett fizetendő).

Fizetési feltételek

Foglaló fizetése szükséges, melyen mértéke a szállásdíj 30%-a 1 héten belül. A fennmaradó összeg illetve az IFA megérkezéskor fizetendő.

Lemondási feltételek

Érkezés előtt 1 hónappal mondható le ingyenesen. Két héten belüli lemondás esetén az előleg nem téríthető vissza. A létszámot legkésőbb érkezés előtt 1 héttel lehet módosítani.

Vélemények

Achilles Park
Kitűnő
4.5
913 értékelés alapján
Gabriela K.
Gabriela K.
Achilles park-nyugodt ,romantikus,szép hely, pihenésre, fürdésre tökéletes, esküvő helyszín szállás lehetőséggel .....nagyon köszönjük a kedves fogadtatás és a finom kávét. Esküvői előkészületek folytak, és mégis kedves fogadtatásban részesültünk,nagyon köszönjük.
Szilárd D.
Szilárd D.
Az időpont foglalástól kezdve maximálisan segítőkészek volt, bármikor bármilyen kérdéssel fordulhattunk hozzájuk. Az esküvőnk előtti nap is jelen voltak és segítettek a sütemények kipakolásában, ugyan úgy a lakodalom utáni reggelen is. Az általuk ajánlott dekorációs szolgáltató hölgy szuper díszítést végzett, már a látvány meg az egész Park hangulata lenyűgözte a vendégeinket. A személyzet is nagyon kedves volt mindenkihez, többször is érdeklődtek, hogy elégedettek vagyunk e az ételekkel. Minden finom volt, senki nem marad éhes, még a legválogatósabbak is teljesen elégedettek voltak. 🙂 Még egy hét elteltével is kapjuk a visszajelzéseket, hogy ilyen klassz lagziban még nem voltak, ahol minden ennyire tökéletes legyen. Nagyon hálásak vagyunk az Achilles Parkban dolgozó minden személynek és tulajdonosoknak, mert nélkülük ez a nap nem sikerült volna ennyire nagyszerűen! Nagyon köszönünk mindent! Mindenkinek szívből ajánljuk a helyet!
Márta G.
Márta G.
Köszönjük Katinak és Ádámnak, hogy pont úgy sikerült az esküvőnk, mint ahogy reméltük. Már az első találkozón világossá vált, hogy tudják, mit csinálnak, és tényleg szívügyük, hogy a lehető legszebb esküvő kerüljön megszervezésre. Nagyon alaposan és rutinosan segítették a szervezést, és az esküvő napján is mindent megtettek, hogy kielégítsék a kívánságainkat. Így a gyönyörű környezettől kezdve a finom ételeken át az udvarias, segítőkész és angolul/németül is beszélő személyzetig minden adott volt ahhoz, hogy remekül érezzük magunkat és gondtalanul ünnepeljünk. A vendégeinktől is csak dicsérő szavakat hallottunk.
Annamari M.
Annamari M.
Tökéletes esküvői helyszín akár nagy esküvőhöz is. A felszolgálás és az ételek is kiválóak voltak. A tulajdonosok nagyon segítőkészek és rugalmasak az esküvő szervezése közben.
Zsuzsa C.
Zsuzsa C.
Október elején volt az esküvőnk az Achilles parkban és ennél jobban nem választhattunk volna.A hely gyönyörű és minden szempontból tökéletes!Az udvar a fa házikókkal és óriási fűzfával csodálatos, a terasz iszonyat jó bulinak adott helyet és a terem pompázó hangulatot nyújtott az ünnepi vacsoránknak.A szervezés zökkenőmentes és egyszerű volt, minden a megegyezettek szerint történt. A vacsora és italok nagyon finomak voltak, a kiszolgálás hajnali 4kor is kifogástalan volt :)Ezúton is köszönjük még egyszer Katinak, Ádámnak és a teljes csapatnak, hogy ilyen remek lehetőséget és helyet kínálnak, ennél szebb napot nem is képzelhettünk volna! 🙂
js_loader

Ajánlatkérés

Kérem töltse ki az alábbi űrlapot az ajánlatkéréshez, vagy küldjön emailt:
hello@sulitura.hu
Mihamarabb felvesszük Önnel a kapcsolatot.

Ajánlatkérés
Sending