Achilles Park


Házak kívülrőlHázak kívülrőlHázak kívülrőlHázak kívülrőlHázak kívülrőlHázak kívülrőlAchilles ParkSzobaSzobaSzobaSzobaSzobaSzobaSzobaSzobaSzobaSzobaSzobaSzobaSzobaSzobaSzobaSzobaSzobaSzobaSzobaSzobaSzobaJátszótérStrandJátszótérStrandStrandStrandStrandStrandStrandStrandStrandStrandStrandStrandStrandStrandStrand

Az Achilles Park kiemelt előnyei

Privát fürdőszobás üdülőházak
Szállás díja tartalmazza a reggelit
Legjobb ár: 13000 Ft/fő/éj reggelivel

Elhelyezkedés

Cím: 9012 Győr, Gyirmóti Tájvédelmi Körzet – Szent László utca 1.

Kisalföld központjában Győrtől 5 km-re a található az Achilles Tó Szabadidőpark és Üdülőfalu a Holt-Marcal partján, tájvédelmi körzet szomszédságában.

A park kitűnő földrajzi elhelyezkedése miatt optimális kiindulópont lehet a Pannonhalmi apátsághoz, vagy épp a 2003-ban nyílt győri termál és élményfürdőhöz, mely busszal 10 perccel elérhető.

A Győr vasútállomástól a menetidő helyi buszjárattal 20 perc, majd 30 perc gyaloglás szükséges, összesen 50 perc.

A Ménfőcsanak felső vasútállomástól 2,3 km-re fekszik a szállás, gyalog 30 perc.

Közösségi tér

Az egész osztály együtt lehet a 22 hektár területű természetes környezetben. Akár az erdőben, a tó partján, a játszótéren vagy épp a sportpályák (homokos focipálya, strandröplabda) egyikén. Lehetőség van vízibicikli, kajak, csónak. bicikli kölcsönzésre is, közös program lehet egy biciklitúra is jó idő esetén.
Rossz idő esetén az egész osztály összegyűlhet az étteremben.

Szobák, felszereltség, szolgáltatások

A Park egyedülálló hangulatú, nyáron a tó partján strandolhatnak a vendégek, illetve csónakkölcsönzés lehetősége is adott.

A park 22 hektáros területén felfedezésre váró erdők találhatóak, illetve egy nádas ölelte 4 hektáros természetes tó.

A rendkívül hangulatos tóparti üdülő 12 nádfedeles üdülőházban várja vendégeit. A házak természetes anyagok felhasználásával készültek. Maximum 40 fő befogadására van lehetőség kettő, három, illetve négyfős kialakítású üdülőházban.

Mindegyik üdülőházhoz tartozik saját parkoló, TV, minibár, fürdőszoba és természetes rúdfa berendezés.

Étkezés

A szállás ára tartalmazza a reggelit, ezen felül az üdülő étteremében a félpanziós ellátás is megoldható.
A kialakított tűzrakóhelyen az egész osztály együtt bográcsozhat, vagy grillezhet jó idő esetén.

Buszparkoló

Az üdülő területén díjmentes parkolás megoldható.

Bejelentkezés és kijelentkezés

Nincs információ.

Diákcsoport árak

Osztálykiránduló diákcsoportok számára külön árakat alakítottak ki (elhelyezés 3-4-5 fős házakban):

Szállás reggelivel: 13000 Ft/fő/éj
Szállás félpanzióval: 15000 Ft/fő/éj
Szállás teljes ellátással: 17000 Ft/fő/éj

20 fő felett 1 kísérő szállása díjmentes.

Egyágyas felár: 15000 Ft/fő/éj.

Ágynemű benne van az árban, de törölközőt hozni kell. Törölközőt lehet bérelni is 1000 Ft/alkalom áron.

Az árak az IFA-t nem tartalmazzák, melynek mértéke 450 Ft/fő/éj (18 év felett fizetendő).

Fizetési feltételek

Foglaló fizetése szükséges, melyen mértéke a szállásdíj 30%-a 1 héten belül. A fennmaradó összeg illetve az IFA megérkezéskor fizetendő.

Lemondási feltételek

Érkezés előtt 1 hónappal mondható le ingyenesen. Két héten belüli lemondás esetén az előleg nem téríthető vissza. A létszámot legkésőbb érkezés előtt 1 héttel lehet módosítani.

Vélemények

Achilles Park
4.5
899 értékelés alapján
Zsuzsa C.
Zsuzsa C.
1704278128
Október elején volt az esküvőnk az Achilles parkban és ennél jobban nem választhattunk volna.A hely gyönyörű és minden szempontból tökéletes!Az udvar a fa házikókkal és óriási fűzfával csodálatos, a terasz iszonyat jó bulinak adott helyet és a terem pompázó hangulatot nyújtott az ünnepi vacsoránknak.A szervezés zökkenőmentes és egyszerű volt, minden a megegyezettek szerint történt. A vacsora és italok nagyon finomak voltak, a kiszolgálás hajnali 4kor is kifogástalan volt :)Ezúton is köszönjük még egyszer Katinak, Ádámnak és a teljes csapatnak, hogy ilyen remek lehetőséget és helyet kínálnak, ennél szebb napot nem is képzelhettünk volna! 🙂
R. Márió I.
R. Márió I.
1699108267
Esküvőn voltunk. A kiszolgálás első osztályú, az ételek finomak.A személyzet nagyon kedves!Bátran ajánlom mindenkinek!
Szabina F.
Szabina F.
1697962735
Jobb helyszínt nem is választhattunk volna az esküvőnkre. Csodálatos volt a helyszín, finomak voltak az ételek és nagyon profi kedves a személyzet. Köszönjük ezt a felejthetetlen élményt!
Tamás M.
Tamás M.
1693045646
Nagyszerű hely! Segítőkész személyzet, gyönyörű környezetben! Itt tartottuk az esküvőnket és nagyon elégedettek vagyunk! A szállás pedig igazán hangulatos. Minden van amire szükség lehet. Köszönjük az élményt!
Virág Slávik V.
Virág Slávik V.
1692551324
Nemrég tartottuk itt az esküvőnket, csak ajánlani tudjuk mindenkinek! Már az előzetes helyszínbejárások alatt is nagyon kedvesek voltak, minden kérdésünkre válaszoltak – és végig nagyon segítőkészen álltak hozzánk. A helyszín gyönyörű, hangulatos, minden igényt figyelembe vesznek, az ételek, italok, kiszolgálás maximálisan rendben van, a szállások tiszták. Nincsenek rejtett költségek, az elejétől kezdve elmondanak mindent! Fantasztikus élmény volt itt tartani az esküvőnket, mindenkinek ajánljuk!
Réka O.
Réka O.
1689610301
Strandolni voltunk. Klassz árnyék van, kiváló úszási lehetőség, ugrálás, eszközök bérlése. A legjobb pedig, hogy csak kártyás fizetés van, az egész strandon.
János G.
János G.
1688672623
Egy héttel ezelőtt tartottuk az esküvőnket a parkban és imádtuk minden percét. A helyszín tökéletes, a centire vágott füvön gyönyörű képek készültek a ceremóniáról, a belső rész hangulatát csak a terasz tudta felül múlni, és a faházak adta mesebeli háttér és a vendégek könnyű elszállásolása sokat segített, hogy mindenki jól érezze magát. Az ételek bőségesek és finomak voltak, minden vendégünk áradozott a húslevesről! A felszolgáló csapat is kitett magáért, szem-száj nem maradt szárazon! Ezúton köszönjük Katalinnak és Ádámnak a segítséget, hogy feledhetetlenné tették a napunkat!
Anita M.
Anita M.
1688064254
Az Achilles Parkban tartottuk az esküvőnket. Katiék mindent megtettek, hogy a lehető legcsodálatosabban teljen a nagy napunk.A pincérek egytől egyig tündériek voltak, odafigyeltek minden apró részletre.
Barbara Vörösné dr. M.
Barbara Vörösné dr. M.
1687104412
Itt tartottuk az esküvőnket. Az előkészületek ideje alatt is nagyon segítőkészek voltak, minden kérdésünkre készséggel válaszoltak. A nagy napon a személyzet végtelenül kedves volt. A helyszín gyönyörű - a természet közelségében, éjjel fantasztikus fényekkel, mécsesekkel - az ételek nagyon-nagyon finomak és bőségesek. Minden kérésünket teljesítették. A díszítést saját partnerük készítette, az is várakozáson felüli volt. A szállás is szuper. Mindent összevetve, jobbat nem is kívánhattunk volna. 🙂 Mindenkinek csak ajánlani tudjuk! 🙂
Rigó J.
Rigó J.
1686995843
Kettő lakodalmat tartottunk mind remekül sikerült! Kedves tulajdonosok és felszolgáló személyzet! Én mindenkinek csak ajánlani tudom! ?
Zsanett K.
Zsanett K.
1684869337
Tökéletes májusi esküvői helyszín volt számunkra, nagyon jól éreztük magunkat. Visszajelzések alapján a vendégek is elégedettek voltak.Gyönyörű helyszín, hangulatos fények, ízletes ételek, kiváló felszolgálás. Kedvesség, segítőkészség és a vendégszeretet, amit tapasztalhattunk.Külön kiemelném, hogy a tulajdonosok igazán nyitottak az új dolgokra.Szívből ajánlom minden esküvő előtt álló párnak!
Kitti K.
Kitti K.
1664908541
09.30-án tartottuk itt az esküvőnket. Nagyon hálásak vagyunk az egész csapatnak! A tulajdonosok végtelen türelemmel és kedvességgel segítettek mindenben. A felszolgáló személyzet nagyon figyelmes és kedves volt végig!Az ételek elképesztően finomak voltak, másnap alig volt mit elcsomagolni.?A vendégeinktől is csak csupa pozitív visszajelzéseket kaptunk a vacsorára, a személyzetre és a helyszínre egyaránt.Nagyon köszönjük, hogy egy felejthetetlen estét sikerült összehozni!A legideálisabb helyszín annak, aki Győrben szeretné tartani a lakodalmat!!Nagyon köszönjük, csodálatos volt!☺️
Adrienn B.
Adrienn B.
1664617212
Nekünk 09.10-én volt itt az esküvőnk.Nem tartozik a legolcsóbb esküvői helyszínek közé, de minden pénzt megért.A helyszín és a szállás gyönyörű, az ételek nagyon finomak voltak, a kiszolgálás/ felszolgálás kifogástalan, és a személyzet is nagyon kedves/aranyos volt.Ami számunkra még nagyon pozitív volt, hogy vihettük a négylábú családtagokat is.A vendégek részéről is csak pozitív vissza jelzést kaptunk.Nagyon szépen Köszönjük azt a csodálatos napot Ádámnak és Katinak és persze a személyzet összes tagjának! 🙂
Flóra T.
Flóra T.
1663751784
Az egyik legszebb és legjobb esküvői helyszín Győrben és a környékén.A tulajdonosok Kati és Ádám a szervezés legelejétől kezdve rendelkezésre álltak bármi kérdésünk, kérésünk volt. A helyszín gyönyörű, a fűzfa alatt nagyon hangulatos szabadtéri szertartást lehet szervezni. A vendégvárástól a buli végéig a személyzet kedves és figyelmes volt. A vacsoráról még a lakodalmat követő napokban is nagyon pozitív visszajelzések érkeztek a vendégeinktől, illetve többen megjegyezték, hogy ennyire szép helyszínen még nem voltak esküvőn. A másnapi reggelivel is maximálisan elégedett volt mindenki, ha valami elfogyott rögtön pótolták, ami jól is jött a másnapos gyomroknak :)A tó és környéke nagyon jól kihasználható kreatív fotózás esetén is, külön tippeket is kaptunk melyik részekre menjünk el.Ár-érték arányban is abszolút piacvezető helyszín, csak ajánlani tudjuk mindenkinek.
Kata B.
Kata B.
1662793429
Az Achilles park csodás esküvői helyszínnek bizonyult. A helyszínt megtekintve, már rögtön tudtuk a férjemmel, hogy ez lesz az igazi! A vendégeinktől is csupa pozitív visszajelzés érkezett, finom ételekről és gyönyörű környezetről számoltak be. A park nemcsak a lakodalmunk helyszínéül szolgált, már kora délután itt kezdtük a kreatív fotózásunkat, és a polgári ceremóniánkat is itt tartottuk meg.Maximálisan elégedettek vagyunk a kiszolgálással, ételek minőségével és külön ki szeretném emelni, hogy minden egyedi igényekünk a megbeszéltek alpján teljesült.Kati és Ádám nagyon segítőkészek, és nagyon jó csapattal rendelkeznek. A telefonos és írott kommunikáció gördülékenyen és gyorsan ment, csak ajánlani tudom őket mindenkinek.
Dián K.
Dián K.
1661615714
Ez egy tó köré épített strand.A hátránya, hogy hirtelen mélyül, így gyerekeknek, pancsolásra, játékra csak a külső 6-7 méteres sáv alkalmas.A tavat övező homokos rész vízállástól függően 1-5 m. Körülötte sűrű, tömött, gondozott fű borít mindent; fákkal, dísznövényekkel.A tó közepén van egy úszó fém móló, amely napozásra, ugrálásra alkalmas.A part egyik részén van egy emelvény, amelyen nekifutásból kb. 5 magasról a mélyvízbe lehet ugrálni.Van étterem, büfé (gyorsételekkel, italokkal), wc is. Az árak kb megfelelnek a többi strand árfekvésének.Fotózásra, rendezvényekre (pl. esküvő) is tökéletes.Készpénzmentes, csak bankkártya használható.
98peti
98peti
1661164587
Egy hihetetlenül jó hangulatú lagzit töltöttünk el a gyirmóti Achilles Parkban, amire egész házaséletünk során örömmel emlékezünk majd vissza. Akárkivel beszéltünk a vendégeink közül, mindenki rendkívül dicsérte az ételeket, a helyszínt, valamint a profi és jó kedvű felszolgálást. A szervezés során a Park mindig rendelkezésünkre állt, és teljes megértéssel foglalkoztak kéréseinkkel. Legyen szó a fotózásról, a táncról vagy a két tánc közti pihenésről, a Parkban mindegyikre a legalkalmasabb teret lehetett megtalálni, így aztán nem is csoda, hogy hajnali négyig ment a mulatozás. Aki Győr körényékén szervezné a lagziját, azok számára egészen biztosan ez a legideálisabb helyszín!
Szabolcs B.
Szabolcs B.
1660370530
Az elmúlt hétvégén (ápr. 14.) volt itt az esküvőnk. Csakis nagybetűkkel tudjuk jellemezni a helyszínt: MINDEN TÖKÉLETES, GYÖNYÖRŰ ÉS FINOM VOLT! A HELYSZÍN CSODÁLATOS, TISZTA ÉS RENDEZETT. A személyzet a vendégek legkisebb zavartatása mellett, maximális odafigyeléssel szolgálta ki az igényeket. Semmiben nem volt fennakadás és ez nagy megnyugvás volt számunkra. Tudtuk, hogy jó helyen, jó kezekben vagyunk. A dekoráció, a díszítés szebb nem is lehetett volna, a vacsora bőséges és ízletes. Csakis ajánlani tudjuk mindenkinek, aki valami többre vágyik az esküvője, lakodalma helyszínéül, mint egy belvárosi étterem. Az Achilles Park ennél sokkal többet nyújt! Nehéz elmondani, ezt érezni kell! Köszönjük az egész hétvégét!
vitéz Peterdy György F.
vitéz Peterdy György F.
1658817448
Nagyon kellemes hely, az árnyékban is és a vizben is tökéletes. A wc-k tiszták. A családi jegy 4500 elfogadható. A sültkrumpli 800, ezt kihagytuk.
tommy P.
tommy P.
1657907295
Appena stato per un matrimonio.posto molto bello,anzi bellissimo.L'impegno del personale per farci stare bene è stato encomiabile.Cucina eccellente,servizio impeccabile,bel posto pulito,lago a temperatura perfetta...non si può chiedere di più!Assolutamente consigliato.Épp esküvőn voltam.nagyon szép hely, tényleg gyönyörű.Dicséretes volt a személyzet elkötelezettsége, hogy jól érezzük magunkat.Kiváló konyha, kifogástalan kiszolgálás, szép tiszta hely, tökéletes hőmérsékletű tó ...nem kérhetsz többet!Abszolút ajánlott.Just been for a wedding.very nice place, indeed beautiful.The commitment of the staff to make us feel good was commendable.Excellent cuisine, impeccable service, nice clean place, perfect temperature lake ...you can't ask for more!Absolutely recommended.
Szili B.
Szili B.
1657817543
Esküvőn voltam ott.Nagyon szép hely.Az étterem finom ételeket kínál kedves,tapasztalt felszolgálókkal.
Józsefné M.
Józsefné M.
1657354935
Pihenésre, kikapcsolásra a legtökéletesebb hely. A belépő és az ételvásárlás jelenleg csak kártyával működik.
András S.
András S.
1657097393
Szerintem Győrben az egyik leghangulatosabb strand. Több éve járunk már feleségemmel erre a helyre, de még eddig minden alkalommal jó kedvűen távoztunk. Az ételek finomak és megfizethetők, külön piros pont azért, hogy készpénzmentes hely, így nem kell aggódni emiatt sem.A személyzet mindig kedves, segítőkész és vidám. Örömteli ezt látni, az embernek is más lesz a kedve tőle még úgy is hogy eleve szórakozni jön ide.A megannyi strand felszerelés kifejezetten bővíti az élmények megszerzésének lehetőségét.Mindezen felül kiváló hely rendezvények, összejövetelek, esküvők lebonyolítására, valamint az fentebb leírtakkal összhangban az önfeledt szórakozásra.Csak gratulálni tudok a "projekt" minden résztvevőjének. ??
István C.
István C.
1656265285
Romantikus környezet. Strand és csónakázási lehetőség is van. Gyerekeknek is ideális.
Pápai I.
Pápai I.
1655228881
Egy kis kozmetikázás régóta ráférne (pl. a lépcsőkre), de tudom, ha ez megtörténik, akkor sokkal drágább és látogatottabb is lesz, úgy hogy inkább maradjon meg, ami most: a béke és nyugalom szigete ?
géza V.
géza V.
1653999535
Szuper jó lakodalmat tartottunk itt!Gyönyörű helyszín!Elegáns szép terem!Tisztaság mindenütt!Isteni vacsora, mindig hideg italok,barátságos, figyelmes személyzet!Köszönjük hogy közreműködtetekéletünk nagy napján!
Hajnalka H.
Hajnalka H.
1653999442
Nagyon jól éreztem magam, szuper volt minden. Köszönöm!
Vivi V.
Vivi V.
1653999246
Csodálatos hely, fantasztikus kiszolgálás,minden nagyon finom volt, egyszerűen szuper volt!♥️♥️♥️
Katalin C.
Katalin C.
1653502888
2022.05.20 voltunk esküvőn. Fantasztikus hely! Csodás környezet, mint egy kis mese világ! Mindenkinek csak ajánlani tudom! Köszönöm - köszönjük a mindent is!
ádám K.
ádám K.
1652771675
Győr egyik legjobb rendezvény helyszíne! Esküvőkre is kiváló. Tópart, szállás és minőségi ételek.
Kocsis S.
Kocsis S.
1652686746
Esküvői rendezvényen voltunk itt! Szuper ellátás, tiszta szobák, hangulatos hely!!
Gabriella F.
Gabriella F.
1648102539
Szépséges környezetben található. Tökéletes helyszín lakodalmak, rendezvényekre részére. Nyáron pedig kiváló strandolási lehetőség.
L T
L T
1644750712
Csöndes,családias nyugodt hely,próbáljátok ki!
Autószerviz M.
Autószerviz M.
1631439232
Szép hely,jó csapat.Csak gratulálni tudok.
Zoltán H.
Zoltán H.
1627855773
Kiváló hely akár 100 fős rendezvény lebonyolítására! A tyúkhúsleves egyszerűen szólva finom náluk. Ritkán enni ilyen jót! Pincérek udvariasan szolgálnak ki, és a tanoncokat is jól képezik. este felé szúnyogok is lehetnek, arra célszerű készülni. A benti zárt térben viszont a klíma is nagyon jól működik.A hely jól megközelíthető. Parkolás száraz időben nem problémás, de esőben a füvön igencsak kellemetlen lehet.A környék csendes, és romantikus.
Tibor H.
Tibor H.
1626965915
Egy csodálatos, nyugodt parti hely, saját stranddal! 🙂
Kitti Tina K.
Kitti Tina K.
1626368095
Az Achilles Parkban volt az esküvőnk 2021.07.09. pénteken. A lehető legtökéletesebb választás volt! ? Maximálisan elégedettek vagyunk mindennel: a pincérek végig kedvesek, segítőkészek és mosolygósak voltak, a tulajok szintén közvetlenek és kedvesek. A helyszín magáért beszél... Gyönyörű!! A zöld környezet, a kunyhók, a fűzfa alatti szertartás, a terasz, a benti légkör és dekor nemcsak a mi, de az összes vendégünk tetszését maximálisan elnyerte... Mindenki dicsérte, rengeteg barát, rokon szájából hangzott el, hogy mesebeli az egész. Hálásak vagyunk az álomesküvőnkért! ❤️❤️ Köszönjük!❤️??
Roland M.
Roland M.
1625471422
Júniusban megrendezett lagzink helyszínéül választottuk az Achilles Parkot, és a legjobb döntésünk volt. A szervezés és lebonyolítás hibátlanul ment, a személyzet kifogástalanul dolgozik és nagyon kedvesek, segítőkészek. A szállások tiszták és nagyon hangulatosak, nem gondoltuk , hogy sikerülhet ennyire jó szolgáltatói csapatot találni mint az Achillesé, nagyon szépen köszönjük, és mindenkinek csak ajánlani tudjuk!
Alexandra B.
Alexandra B.
1625395117
2019-ben tartottuk itt az esküvőnket. Végtelenül becsületes, segítőkész és kedves a személyzet illetve a vezetőség. A násznép még mai napig is emlegeti a finom vacsorát ^^ Gyönyörű környezet, belsőtér, díszítés. Köszönjük, hogy felejthetetlenné tettétek a “Nagy” napunkat! ?. Csak ajánlani tudom minden ifjú párnak, akik egy varázslatos helyszínt keresnek életük egybekötésének megünneplésére!
kondor E.
kondor E.
1624803861
Min szolgáltató Esküvődj Kondor Ernő vettem részt egy csodálatos éjszakán az Achilles Parkban . Remek friss ételek vendégbarát kiszolgálás . Maximális segítség a tulajdonosi kör részéről. Minden ifjú párnak csak ajánlani tudom a helyszínt !
Attila K.
Attila K.
1624645323
tiszta víz, igényes környezet. az árak is egész jók. többször fogok menni amíg jó az idő. ?
Ferenc B.
Ferenc B.
1622403470
Tökéletes hely, profi alkalmazottakkal, profi személyzettel. Ha az esküvőd szeretnéd szervezni, akármeddig keresgélhetsz, az Achilles Parktól alkalmasabb helyet nem fogsz találni. Gyönyörű hely, hatalmas tóval, növényekkel, játékokkal - közel az autópályához, de mégis elszigetelve picit, hogy semmi ne zavarhassa meg a Nagy Napod. Remek díszletek, finom ételek (minden vendég külön megdicsérte az ételek minőségét) mi kell még?!2021 májusában mi nyitottuk az esküvőszezont az Achilles Parkban. Hatalmas élmény és nagy buli volt, köszönhető ez az Achilles teljes csapatának. A-tól Z-ig nagyon profik voltak, minden úgy volt, ahogyan elterveztük, nekünk csak élvezni kellett az estét.Csak ajánlani tudom a helyet, ha hihetetlenül korrekt hozzáállást, pontos, precíz végrehajtást és kivitelezést szeretnél. Összefoglalva, teljesen mindegy, hogy az ország melyik részén élsz (mi Nyíregyháza környékéről származunk) ettől a helytől nem fogsz jobbat találni!
Zoltán V.
Zoltán V.
1622360984
Nagyon szép hely
László N.
László N.
1621791263
Nagyon kellemes ,olcsò és tiszta.
Attila N.
Attila N.
1621273051
Mesevilág! Strand, horgásztó, pihenőhely egyben. Cuki faházban aludtunk, nagyokat sétáltunk, bicikliztünk a Holt-Marcal és a Rába partján. A tulajdonossal érdemes egyet beszélgetni, mert nagyon élvezetesen adja elő, amit a park kialakulásáról tudni érdemes. A szállás remek, a kiszolgálásra sem lehet panasz. Csak ajánlani tudom!
Csaba N.
Csaba N.
1606580704
Professzionalitás, rugalmasság, emberségesség.Oldalakat írhatnék arról hogy mennyire csodás helyet üzemeltet Kati és Ádám. De azt hiszem az mindent elmond, hogy a vendégsereg úgy jelentette ki egyhangúan, hogy rég nem voltak még ilyen remek esküvőn hogy 2020. októberét írtuk. :)Ha jó esküvőt szeretnél biztosan vannak más alternatívák is, de ha zseniálisat akkor nem érdemes tovább keresni. 😉
Richard M.
Richard M.
1603218321
Köszönjük! A foglalástól a lebonyolításig minden teljesen professzionális volt. Az esküvőnk csodálatos a lagzi pedig fergeteges volt 🙂 Az összes vendégünk emlegeti, hogy mennyire jó volt minden, gyönyörű helyszín, finom ételek, kedves kiszolgálás.
Delfin H.
Delfin H.
1600581157
Kiváló!
Bálint T.
Bálint T.
1599717509
A mi napunk a nyár utolsó hétvégéjén volt az Achilles parkban. Létszám 106 fő, belső részen a vacsi a teraszon pedig a tánctér. A parkkal nekünk szóban minimálisat kellett egyeztetni, mindent tudtak maguktól, rutinból eredeztethetően olyan dolgokra is odafigyeltek amikre mi nem gondoltunk. A kisházak kicsik, de kényelmesek, tökéletesen ellátják a feladatukat. A helyszínen érdemes kérni a maximális díszítést és a dekorosnak már sok dolga nem lesz, a végeredmény szemkápráztató a sok fénnyel. A vacsora tálalása, az ételek íze, a pincérek hozzáállása és a felszolgálás sebessége kimagasló és példaként lehet állítani bármilyen győri étterem és vendéglátóhely elé. A mi esetünkben volt egy nagy vihar a vacsora alatt de a helyszín lehetőségei biztosították, hogy nyugodtan és kényelmesen folytatódhasson a buli. Az italpult a teraszon helyezkedett el, aminek rendezettségéről és feltöltöttségéről folyamatosan gondoskodtak, minden résztvevőnek nagyon tetszett ez az irányított önkiszolgálós módszer. Oldalakat tudnék még írni a pozitív dolgokról, de csak annyit mondok, hogy mindenkinek ajánlom az Achilles parkot, és hezitálásra nincs lehetőség mivel annyira kapós a hely.
Petra B.
Petra B.
1599468849
Garantáltan egy gyönyörű és zavartalan helyszín az esküvőtök számára. 🙂 Profi szervezés, remek konyha, hangulatos faházikók. Tényleg egy álomesküvő-helyszín a természetben, csak ajánlani tudjuk őket 🙂
Zabó M.
Zabó M.
1599369650
Korrekt hely. Egy esküvőn voltunk itt, minden rendben volt.
Pápai I.
Pápai I.
1598877592
Egy kis kozmetikázás régóta ráférne (pl. a lépcsőkre), de tudom, ha ez megtörténik, akkor sokkal drágább és látogatottabb is lesz, úgy hogy inkább maradjon meg, ami most: a béke és nyugalom szigete ?
Zoltán S.
Zoltán S.
1598762911
Nagyon szuper volt
Dániel N.
Dániel N.
1598262610
Tiszta, kavicsos to. Kedves es gyors kiszolgalas a bufekben. Kivalo piheno hely.
Gabriella S.
Gabriella S.
1595836557
Tökéletes az igazi kikapcsolódáshoz! Tisztaság a mellékhelyisegekben! Rendkívül kedves kiszolgálás!!! Hiba: miért nem lehet kp fizetni????
Lajos V.
Lajos V.
1594994271
Nagyon kellemes környezet, segítőkész és kedves személyzet
Endre C.
Endre C.
1594835388
Szép hely, jó a strand, és az étterembe is finom ételek vannak.
Bernadett B.
Bernadett B.
1594324842
A világ legjobb vízpartja.
KELEMENE A.
KELEMENE A.
1594241545
Hangulatos, romantikus faházikók, nyugodt környezetben. Kedves házigazdák?
Klaudia V.
Klaudia V.
1592833558
Gyönyörű helyszínt biztosítottak az esküvőnkhöz! Nagyon segítőkészek voltak! A vacsora isteni finom volt! Mindenből volt kellő mennyiség! Imádtuk minden percét, csak ajánlani tudjuk mindenkinek !!??❤️
Renáta B.
Renáta B.
1591889249
Gyönyörű helyszínt biztosítottak az esküvőnkhöz, csak ajánlani tudom!
Lászlóné K.
Lászlóné K.
1584344082
Kellemes, nyugodt és szép környezet?
Lilla R.
Lilla R.
1583309751
Nagyon jó,szép,nyugodt hely.
Gábor Z.
Gábor Z.
1583077827
Jó kis hely.
Nikolett H.
Nikolett H.
1574686011
Esküvői helyszínnek ideális választás. A részükről tanúsított rugalmasság lehetővé tette, hogy az általunk elképzelt esküvő zökkenőmentesen megvalósulhasson. Az ételek minősége kiváló. Köszönjük!
Roland G.
Roland G.
1573846134
Szép hely, még nem próbáltuk csak sétálgatni szoktunk erre.
Dániel P.
Dániel P.
1570019619
Strand és üdülő házak, rendezvényhelyszín.Kis faházak( bungallo) saját fürdővel. kellemes park. nem túl messze a várostól , de mégis végtelen nyugalom van.
Noémi K.
Noémi K.
1567327398
Esküvőnk helyszínéül választottuk az Achilles Parkot (polgári szertartás és lakodalom) és maximálisan elégedettek voltunk.A helyszín gyönyörű, rendezett, vendégeinknek is nagyon tetszett.Mind a szervezés során, mind az eseményen nagyon segítőkészek voltak a hely vezetői és dolgozói. Minden apró részletre figyeltek: pl. a menyasszony és a vőlegény egyen/igyon a fotózás közben, hogy bírják az egész napot/éjszakát; a nászutas faházban kis csokoládé.Külön kiemelnénk az ott dolgozók kedvességét és rugalmasságát, amely az éjszaka végére sem fogyott el.TOP!
Diána F.
Diána F.
1693252416
Kellemes sikkes kis hely!A víz príma.A látogatók összetétele nagyon vegyes, annak minden bájával.A személyzet nagyon aranyos, jó vágású, fiatal talpraesett egyének köre.Öltöző lehetne több, hogy a női wc-t ne terheljék az átöltözni vágyó kislányok.3 db illemhely van, ami NAGYON KEVÉS egy forgalmas napon, főleg úgy, hogy az anyukák is (teljesen természetesen) behordják a porontyaikat mosdóztatni.Ha jól láttam, 2 db kültéri nád borítású átöltözési lehetőség van az egész strand területén.
Clara
Clara
1689752088
Kellemetlen hogy csak kártyával lehet fizetni. Aki nem rendelkezik vele az kívül marad. Különben nem drága hely. Megfizethető a belépő és az étel ital is. A gyerekeknek játszótér van. A felnőttek is több szórakozási lehetőség között választhatnak. Az úszó mester felkészült.
Éva G.
Éva G.
1658125700
Itt minden van, víz, bungaló, rendezvényház, büfé a tó parton-ahol csak kártyával fizethetsz-csodás környezet.
Andrea N.
Andrea N.
1652192040
Finom illatok a növények általSzép ez a terület.A szállás nem az én stílusom, de akinek ez bejön az pompásan érzi itt magát.
dóra adrienn T.
dóra adrienn T.
1634067412
Az erdő közepén van, azt hittem többször is, hogy eltévedtünk. Egészen szép hely, egy nagy tóval a közepén. A kis bungallók felében nincs radiátor, ami ősszel-télen gond, de cukik, és a célnak megfelelőek.
Mihály Z.
Mihály Z.
1632666802
Tökéletes csapatépítő programokat, családi programokat vagy esküvőket lehet szervezni, egy szép környezetben távol a város zajától.
Evy B.
Evy B.
1625952154
Szuper hely, kellemes a víz, nem hínáros. Gyorsan mélyül, de az egyéves babám simán eljátszott a kis vízben, szóval kicsiknek sem lehetetlen a pancsi. Az étel kínálat rendszerint siralmas és drága, még friss kenyeret sosem kaptam, csak szárazat. Cserébe viszont olcsó a belépő és jó hogy lehet szépkártyával fizetni a strand egész területén.
Erzsébet Hallné B.
Erzsébet Hallné B.
1625515158
Nagyon jó a víz. Kártyás fizetés.
László H.
László H.
1623331905
Szép kulturált zöldterület és egy kellemes fürdésre allkalmas tó.
Gábor H.
Gábor H.
1599548258
Szuper
Zsolt M.
Zsolt M.
1597402267
Hát van egy-két probléma, a tó az jó, de az ételek ára és választéka már csak közepes. És csak azért közepes mert ott az ikrényi tó, ami még gyengébb.
Eszter P.
Eszter P.
1595619012
A strandot próbáltam: ár-érték arányban szerintem teljesen jó a délutáni belépő. A parton vannak öltözők, és igazán kellemes volt a víz... úszás közben a fejünk felett cikázó fecskékkel. Az épület hátuljában tiszta zuhanyzó és mosdó is található. Egyedül az érték- ill. csomagmegőrzőt hiányoltam. Így nem tudtam messze menni a cuccaimtól, mert végig figyelnem kellett egy folyton arra mászkáló gyanús alakra.
Music C.
Music C.
1593975588
A strand : viszonylag olcsó belépő árak ,de a büfében magas árak vannak.Tiszta ,rendezett környezet ,a víz jó .
Tamás B.
Tamás B.
1593627698
Jó büfé, remek strand.
Zsófia B.
Zsófia B.
1565335819
A hely maga nagyon nyugis, barátságos, igényes, és igazán szép. A környékén található a Gyirmóti tájvédelmi körzet is, csodás növény és állatvilággal! A kis faházzal ahova elszállásoltak minket, abszolút megvoltunk elégedve és az itt kapott ételekkel is. A büfé sajnos túl van árazva így azt inkább kihagytuk. A kiszolgálás mindenki részéről nagyon kedves volt, mosolyogós segítőkész! A négy csillag mégis azért jár, mert elfelejtettek tájékoztatni foglaláskor hogy egy csapat táborozó közé érkezünk. Ebből adódott némi kellemetlenségünk de helyénvalóan kompenzáltak minket. Csak ajánlani tudom mindenkinek, ha maximális feltöltődésre vágyik és kedveli a szépet! Köszönjük biztosan jovunk még!
Patrik L.
Patrik L.
1688815593
Az étel kritikán alluli volt.A gofri mikrózott, a 3000ftos gyrostál nem tartalmaz salátát.
Erzsébet S.
Erzsébet S.
1659681452
A szoba szép,a fürdő WC kicsi,a hűtő rossz,a félpanziós ár yerekmenű minőségű volt.első nap rántott sajt,második nap milánói,kis adag.
Magdolna K.
Magdolna K.
1656404056
Jó kis tó fűrdő nem drága csak sajnos kártyával lehet fizetni.
Norbert T.
Norbert T.
1622996143
Szép hely de elég drága!! A víz hamar meleg,nyáron már túlzottan.
István V.
István V.
1596436101
Sokat járunk ide mert közel van egy negatív, hogy a tulajdonos még azt az egy darab több éve szétteset nád öltözőt sem tudta felújítani cserélni.
Ádám K.
Ádám K.
1579838313
Szép hely, kúlturált környezet, az ételek fantasztikusak voltak. Csak azért nem kap max csillagot tőlem, mert reggel 6-kor szerettem volna elhagyni a szállást és másfél órán keresztül ez nem sikerült mivel a kaput bezárták estére és nem lehetett sehogy kinyitni, senkit sem lehetett utolérni, a parkban egy dolgozó sem volt. Fél nyolckor aztán megjelent egy kocsi ember kocsival, aki kinyitotta az ajtót, de ki sem szállt az autóból hogy legalább elnézést kérjen. Ha már zárják a kaput, és nincs személyzet, egy tájékoztatót kitehetnének belülre a kapura hogy kit tudsz utolérni hogy kiengedgyen. Mi lett volna ha valaki rosszul van és mentőt kell hívni?, kidobjuk a kerítésen?!
További vélemények
js_loader

Ajánlatkérés

Kérem töltse ki az alábbi űrlapot az ajánlatkéréshez, vagy küldjön emailt:
hello@sulitura.hu
Mihamarabb felvesszük Önnel a kapcsolatot.

Ajánlatkérés
Sending