Kalandstrand


KalandstrandKalandstrandKalandstrandKalandstrandKalandstrandKalandstrandKalandstrandKalandstrandKalandstrandKalandstrandKalandstrandKalandstrandKalandstrandKalandstrandKalandstrandKalandstrandKalandstrandKalandstrandKalandstrandKalandstrandKalandstrandKalandstrandKalandstrandKalandstrandKalandstrandKalandstrandKalandstrandKalandstrandKalandstrandKalandstrandKalandstrandKalandstrandKalandstrandKalandstrandKalandstrandKalandstrandKalandstrandKalandstrandKalandstrandKalandstrandKalandstrandKalandstrandKalandstrandKalandstrandKalandstrandKalandstrandKalandstrandKalandstrandKalandstrandKalandstrandKalandstrandKalandstrandKalandstrandKalandstrandKalandstrandKalandstrandKalandstrandKalandstrandKalandstrand

A Gyenesdiási Öko-Kalandpark az algyenesi Lidó Strand mellett terül egy 3 hektáros területen.
A Kalandstrand 2010-ben nyitotta meg kapuit, mintegy 70 akadály áll a vállalkozó kedvű diákok rendelkezésére. Többek között fadeszka-híd, gerendahíd, orgona-sípok, kötélhurok, csigás drótkötél-csúszda. A pályák különböző nehézségi fokozattal rendelkeznek, így mindenki megtalálhatja a számára megfelelő pályát, ahol próbára teheti bátorságát. A kisebb gyerekek részére kialakításra került egy pihenősarok is, illetve interaktív játékokat is kipróbálhatnak.

A Kalandstrandon lehetőség van „kalandos tanórákon” is részt venni. Ugyanis igyekeztek megtartani a terület természetes növény-, illetve állatvilágát. Ehhez iszapkazettákat használtak, melyeket gyorsan újra birtokba vett a természet. A park ápolását – a gépek által okozott sérülések elkerülése végett – kézi eszközökkel végzik.

A Kalandstrand különlegessége, hogy a kötélpályák legyőzése után lehetőség van a Balatonban fürdőzni a Lidó strandon, melyhez helyben belépőjegy váltható.

Csoportok érkezése esetén előzetes telefonos bejelentkezés szükséges.

A Kalandstrand megközelíthető biciklivel is, biztonságos bicikliúton is, mely a Balatoni körút része.

Térkép

Cím: 8315 Gyenesdiás, Toldi Miklós u. 13.

További információk

Kérjük, tájékozódjon az aktuális jegyárakról, foglalási feltételekről a Kalandstrand honlapján: kalandstrand.hu.

http://kalandstrand.hu

További gyenesdiási programok

További gyenesdiási programokért kérjük, látogassa meg a gyenesdiási programajánló oldalunkat!