Zebra Bringa kerékpártúrák


Zebra Bringa kerékpártúraZebra Bringa kerékpártúraZebra Bringa kerékpártúraZebra Bringa kerékpártúraZebra Bringa kerékpártúraZebra Bringa kerékpártúraZebra Bringa kerékpártúra

A Zebra Bringa, mely egy családi vállalkozás keretében működő kerékpárkölcsönző, különböző túrákat kínál osztálykirándulók számára, melyek megtehetőek Caprine kerékpárokkal, vagy pedig elektromos kerékpárokkal.

Osztályokra alakítva három túrát ajánlanak:

Osztálypénz-barát ajánlat
5 órás kerékpártúra a Velence-tó körül, útba ejtve egy kilátót, a Katonai Emlékparkot Pákozdon, illetve a Velencei-korzót. A túrába pihenők is be vannak iktatva. A túra végén a diákok kitartásukért 2 gombóc jutalom fagyiban részesülnek a Zebra fagyizó jóvoltából.

Történelmi túra
6 állomásból álló kerékpártúra, amely útba ejti a dinnyési Várparkot is, ahol egy egyedülálló történelem órán vesznek részt a diákok. Ezután a kilátó a cél, majd a Katonai Emlékpark Pákozdon, a végén pedig a Velencei Korzó. A túra végén a diákok kitartásukért 2 gombóc jutalom fagyiban részesülnek a Zebra fagyizó jóvoltából.

Földön-vízen-két keréken
A kerékpártúra sárkányhajózással kombinálva történik.

A túrákon túravezetők részvétele igényelhető.

Kedvezmény: 1 kísérőtanár részvételi díja grátisz.

Térkép

Cím: 2483, Gárdony, Szabadság út 42.

További információk

Kérjük, tájékozódjon az aktuális túrákról, kölcsönzési feltételekről a Zebra Bringa kerékpártúrák honlapján: www.zebrabringa.hu/index.php/osztalykirandulasok.

http://www.zebrabringa.hu/index.php/osztalykirandulasok

További velencei-tavi programok

További velencei-tavi programokért kérjük, látogassa meg a programajánló oldalunkat!