Gloriett Panzió


Gloriett Panzió szobaGloriett Panzió szobaGloriett Panzió szobaGloriett Panzió szobaGloriett Panzió fürdőszobaGloriett Panzió szobaGloriett Panzió szobaGloriett Panzió fürdőszobaGloriett Panzió szobaGloriett Panzió szobaGloriett Panzió szobaGloriett Panzió udvarGloriett Panzió erkélyGloriett Panzió étteremGloriett Panzió étteremGloriett Panzió étteremGloriett Panzió erkélyGloriett Panzió

A Gloriett Panzió kiemelt előnyei

Saját fürdőszobás szobák
Zöldövezet
Soprontól közúton 12 km-re fekszik, saját busszal 20 perc
Max. férőhely: 56 fő
Legjobb ár: 7000 Ft/fő/éj reggelivel

Elhelyezkedés

Cím: 9493 Fertőboz, Fő u. 11.

A Gloriett Panzió Fertőboz községben található zöldövezetben, Soprontól dél-keletre.

A Fertőboz vasútállomás 2,3 km-re fekszik a szállástól, gyalog 30 perc.

Sopron központja 35 perc alatt elérhető helyi buszjárattal.

A Gloriett Panzió Sopron központjától 12 km-re fekszik közúton, saját busszal 20 perc.

Közösségi tér

Az étteremben együtt lehet az egész csoport.

A panzió udvarán is összegyűlhet az egész csoport, ahol lehetőség van grillezni, bográcsozni is.

Szobák, felszereltség, szolgáltatások

A Gloriett Panzióban összesen 18 db szoba és 4 db apartman található. A szobák kétfős szobák, de több szoba is pótágyazható háromfőssé vagy négyfőssé. Minden szobán belül van saját zuhanyzós fürdőszoba WC-vel. A 2. emeleti szobákhoz panorámás erkély is tartozik.

Étkezés

A szállás saját éttermében teljes ellátás is kérhető. Szalonnasütési, grillezési és bográcsozási lehetőség is adott az udvaron.

Buszparkoló

1 busz parkolása ingyenes.

Bejelentkezés és kijelentkezés

A szobákat érkezés napján 14.00 órától lehet elfoglalni, és az indulás napján 10.00 óráig kell távozni.

Csomagmegőrzés kérhető (ingyenes).

Diákcsoport árak

Tavaszi-őszi időszakban:
Szállás reggelivel: 7000 Ft/fő/éj
Szállás félpanzióval: 9000 Ft/fő/éj
Szállás teljes ellátással: 9800 Ft/fő/éj

Az árak az idegenforgalmi adót nem tartalmazzák (18 éves kor felett fizetendő).

20 fős csoportlétszám felett 1 kísérő étkezése és szállása ingyenes.

Csoportonként 5000 Ft kaució fizetendő, mely távozáskor visszajár.

Nyári időszakban egyedi ajánlatot szükséges kérni!

Fizetési feltételek

12% előleg fizetendő 5 munkanapon belül. A fennmaradó összeg érkezéskor fizetendő.

Lemondási feltételek

Érkezéshez képest 35 napon belül történő lemondás esetén a visszamondott szobák árának 50%-a, 14 napon belül történő lemondások esetén a visszamondott szobák árának 70%-a, 3 napon belül történő lemondások vagy meg nem jelenés esetén a visszamondott szolgáltatások árának 100%-a a kötbér mértéke. Létszám módosítás: a megrendelt létszámot legkésőbb az érkezést megelőző 15. napig van lehetőség csökkenteni, ezt követően a megrendelt létszám kerül elszámolásra.

Vélemények

Gloriett Panzió
2.6
100 értékelés alapján
Tamas K.
Tamas K.
1693296208
We spent only one night here, I informed the owner of our arrival at 8:00 p.m. in advance. The gentleman is very hospitable, he saw that we came with small children, he did not detain us, he handed us the room card, offered us a welcome drink, but added that we should take him up to the room right away, breakfast will be from 8 o'clock. I don't need more than that.We didn't read the comments in advance, but we had better, because they are surprisingly exaggerated and negative. I think that those who expect a 5-star hotel are wrong from the start, and therefore the boarding house is not to blame. The fact that the owner bought this abandoned building with history and started to renovate it to the best of his ability is admirable to me. Anyone who wants to, can do it afterwards, and then they'll realize that it's not such cheap entertainment.The breakfast was family-style, satisfying all our needs. It was especially nice that they were waiting for us with tea.One note: our arrival was at 9 o'clock, but the entrance was already closed, and we were lucky that another guest was outside on the balcony, so he let us in. I think a clearly visible bell would be nice, but that should be the biggest problem.The place is ideal for travelers passing through, Family Park visitors, and hikers. Thank you very much for the hospitality, we will choose this pension for our next Family Park tour.
irena K.
irena K.
1692287166
We were very satisfied, the owner was very kind and helpful, the breakfast was very good in a quiet and peaceful environment, the breakfast was plentiful and delicious. Beautiful view of the lake from the terrace. We can only recommend it, I hope that we will return to this accommodation. Ferenc Polnyel, from Slovakia
Gabriella Sebéné F.
Gabriella Sebéné F.
1687600531
Minden rendben volt. A szállás rendezett, tiszta. A reggeli bőséges. A szállásadó készséges volt.
János P.
János P.
1659820032
Csendes, nyugodt hely. Kirándulóknak, családosoknak való. Nem volt olyan kérés, amit ne teljesítettek volna a szállásadók. Csodálatos kilátás a tóra, az emeleti ablakból és az emeleti teraszról is. Finom reggeli.
Gyula D.
Gyula D.
1596111798
4 éjszakát töltöttünk dupla szobában 4 gyerekünkkel.Odafigyeltek a gluténérzékenységre, így az egyik gyermekem külön menüt is kapott. Bőséges reggeli és vacsora várt minket az előre leegyeztetett időpontokban.A szobák felszereltsége a hirdetésben megadottak szerint volt.Kimondottan barátságos szállásadó.
Krisztián M.
Krisztián M.
1660406646
We traveled by train and the owner came to meet us at the station, he willingly helped us with anything, his hospitality attitude is impeccable.The breakfast selection was modest, but there was no problem with the quality.However, we missed the internet, unfortunately it didn't work, but despite that, my partner and I had a good time and had a good rest.
Réka C.
Réka C.
1663789430
Úgy gondolom, hogy nagyobb odafigyeléssel, néhány dolog javításával sokkal jobb és sikeresebb panzió lehetne, mert lenne benne potenciál.✅Kezdem a pozitív dolgokkal :-Természeti szempontból jó helyen van-több szoba található, melyek tágasak, és a hangok sem jönnek úgy át a falakon.-a vacsora és a reggeli rendben volt-minden szobához külön fürdőszoba tartozik❌Ami idegesítő volt:-Mi az, hogy a fürdőszobát és a szobákat (csak belülről) nem lehet bezárni? Többször előfordult, hogy valaki kizárta magát a szobából.-A teraszra kimenni nem lehet.❕Amin még javítani lehetne:-Több takarítás a szobákban-nagyobb kuka-ivóvízNem volt annyira rossz hely, de azért jobban oda kéne figyelni pár alapdologra.
luca kovacs L.
luca kovacs L.
1557391921
Megérkeztünk a szobába ráültünk az ágyra és egyből kiesett egy léc az ágyból... A vacsora és a reggeli egész finomak voltak de azt is egy talán 10 éves kisfiú szolgálta fel! A zuhanyzó nagyon koszos volt nem is fürödtünk emiatt! Nagyon eldugodt helyen van és ennyi pénzért sokkal jobb helyet is lehet találni! A képek közel sem hasonlítanak a valóságra!Senkinek nem tudom ajánlani a helyet mivel egy koszfészek!
Albert B.
Albert B.
1653981950
Közepesen fostos
Xuan H.
Xuan H.
1650222213
Sajnos az épület és minden benne található berendezés felett eljárt az idő. Amúgy jó helyen van, kedves a tulajdonos. Igyekszik, de személyzetet kellene tartania, mert a takarítás teljesen hiányzik véleményem szerint. Teljes felújításon kellene át esni. Wifi van de net nincs.
Csuzi Csuzi B.
Csuzi Csuzi B.
1694246161
A hely szörnyen leélt, koszos, és időtlen. A melegvíz nagyon hamar kifogyott.Nem ajánlom.
Kozek L.
Kozek L.
1685537739
Büdös szobák és vécék kicsi szobák a szobák elő terében bútorokat tárolnakjukas a szúnyog hálók lyukasak a kilátás szörnyű a kert elvadult
Károly D.
Károly D.
1659459886
Szerintem az előző vendég után nem cserélik az ágyneműket, koszos, a kilátás nem az, ami a képeken van, a teraszra nem lehet kimenni.A tulaj nagyképű, lekezelően beszél, szerintem alkesz, legalább is be volt rúgva, mint a csacsi.A reggeli kevés, lejárt szavatosságú a felvágott.Senkinek nem ajánlom,Ha egy mód van rá, kerüld!
Álmos B.
Álmos B.
1656947923
A foteltől se sz ablakot se a szekrényt nem lehet kinyitni
Máté M.
Máté M.
1654972838
Kellemesnek tűnhet elsőre de már a képpekkel sem tud lépést tartani. A tulaj lekezelő, privát szféra nincs, akár a szobádba is bejöhet ha úgy van kedve. Elképesztő szigor van, 10-kor ajtózárás, se ki-se be, nincs ital a vacsorához. Reklamálni nem érdemes, sokra nem mész vele. Osztályoknak semmiképpen sem ajánlott, bármilyen buli/szórakozás zavaró lesz. A szobák tisztaságáról és szépségéről inkább ne is beszéljünk.
Heno O.
Heno O.
1654972833
Privatszferat abszolult nem tartja be, kerdezes, illetve kopogas nelkul bejon a szobaba, ajtot nem zarhatjuk be, budos van, egyik szobaba a kanape hatulja le van egve, es meg bunkon is beszelt velunk.
Jézus Krisztus S.
Jézus Krisztus S.
1653982099
Az a kérdés miért nem volt rossz
Gábor C.
Gábor C.
1631343779
The approach to the place is under criticism. I do not recommend it to anyone by bus! Schoolchildren should avoid a large arc. The accommodation in the room as well as the hotel is antique and could be clean as well as the bedding is old and junk. The hospitable owner is not here. Breakfast for dinner is not a kids portion but less so. The breakfast buffet should always be asked to run out of stock soon which is outrageous.Anyone who can avoid it will certainly have a better option, but if you don’t you would rather sleep in the car.
Krisztina K.
Krisztina K.
1599488008
A szoba (kétágyas, pótágyazható) három személyre rendkívül szűkös, az ágyak számán kívül minden két személyre szólt (kivéve az olvasólámpát, mert abból csak egy volt, az állólámpából pedig hiányzott az egyik villanykörte). A tulaj a privát szférát semmibe veszi. A hely elég nehezen közelíthető meg, a Fő útról meredeken fel, hajtűkanyar jobbra középtájon. A panzió előtt szűken szabott 6 parkolóhely áll rendelkezésre, 18 szobányi vendégre. Alternatívaként a 100 méterre lévő domboldal szolgál parkolóhelyként, mely kétirányba lejt. Az ellátás rendben volt. A magát panziónak nevező szálláshely megmaradt az egykori turistaszálló szolgáltatási színvonalán. A terasz leszakadóban, az ott lévő asztalok mocskosak, a tisztasággal a szobában is akadtak problémák.
Dominik N.
Dominik N.
1599221280
Alkoholista a tulaj, a vendéglátás elfogadhatatlan. A privát szférát semmibe veszik.
Dominik N.
Dominik N.
1599220409
A szálláson a szobák kulcsát nem kaphattuk meg, mert csak mi voltunk a házban és a tulaj szerint így nem volt szükség a szobák zárására. A szoba kulcsok hiánya, több kellemetlenséget okozott, pl:kizártuk magunkat, aminek megoldásában a tulaj nem igyekezett segíteni. Érkezésünkkor a bejárat zárva volt, a csengő nem működött, és még a tulaj volt felháborodva hogy mi nem tudjuk hogy a csengőt ő nem hallja. Összességében ezt a szállást senkinek nem ajánlanám, és szomorú vagyok hogy ilyen emberek vendéglátónak mondhatják magukat.
Házas Anna L.
Házas Anna L.
1599078304
A szallas onmagaban nem rossz, a szobak tobbnyire tisztak, a panzio elhelyezkedese kellemes. Az agynemu nagyon regi es ocska, meleg viz alig van, a reggeli szereny es egyaltalan nem minosegi, a szomszedok sem toleransak. A tulaj kifejezetten nem rugalmas, rosszindulatu, es egyaltalan nem tiszteli a privat szferat. Mi egy 25 fos 18-20 ev koruli csoporttal voltunk itt, a korunknak megfeleloen viselkedtunk, este kulturaltan iszogattunk, semmit nem tettunk tonkre. A tulaj gond nelkul nyitott be hajnali kettokor barki szobajaba, mert ugy hallotta hogy ferfi es noi hangok is kihallatszanak onnan, ami allitasa szerint “nem megengedett nala”. Amikor probaltunk szerzodesben szabalyokat egyeztetni, akkor sem volt hajlando kooperalni, sertegetni es ragalmazni kezdett. Nem ajanlom senkinek!
László G.
László G.
1597733523
Szebb időket látott, ma elhanyagolt hely, néhol balesetveszélyes, a fa terasz leszakadó félben. Kétes tisztaság, fura (khmm) reggeli. Az ágyi dolgok azonnali kidobásra szorulnak. Ha valaki szereti, hogy a tulajdonos bekapcsolódik a nyaralásába, annak jó lesz, a többieknek csalódás.
skh shh X.
skh shh X.
1574663202
Nahát ez nagyon viccesxd a portárs matt részeg volt a 3 nap alatt...hideg vízbe kellett fürödnünk(35 ember) valamint a szálláson is nagyon hideg volt...foltos ágynemüket katunk és a tapéta ...ragasztodarabokkal volt visszaragasztva...a reggeli ugy ahogy elment...de az ebéd vacsora...tiszta szír volt a rántotthusom és a rizstöl nagyon rosszul lettem...aki teheti keressen másik szállást??
Ágnes K.
Ágnes K.
1569909449
A feltöltött képek nagyon jól sikerültek a valósàghoz képest.bejàrat,külső rész gazos koszos rendezetlen. Zuhanyfüggöny nincs, kàdkilépő koszos rongy( vagy az volt a felmosórongy ?) A közösfürdős szoba fürdőajtója nem zàrható. 1.este nem folyt le a víz(tulaj orvosolta)("a megfelelő "takarítàs miatt).Étel ok. Reggelihez minden kiporciózva. Van plusz ha kérsz. Mindenen spórol amin csak lehet. Wifi nincs
Verona B.
Verona B.
1560491989
Az Alkoholista szállás adó olyan lekezelően beszél mindenkivel, hogy az már sértő.Minden olyan koszos/büdös volt hogy majdnem oda hánytam. Az ágyneműt szerintem még sosem mosta ki. Az ebédlőbe innivalót le ne merjetek vinni mert idegösszeroppanást kap (ott sem kaptunk).A szobák penészesek, dohosak, az ágyak leszakadnak, hangya bolyok vannak a szoba sarkába. A tusoló szinte mindegyik szobában használhatatlan és penészes. A szobák olyan kicsik hogy megfordulni nem lehet bennük. Nincs térerő, nincs internet.
THC
THC
1557336082
Ez a hely finoman szólva nem túl kultúrált. Kezdjük azzal hogy az első pillanatban egy penészes zuhanyzó fogadott minket amire a tulajdonos csak annyit mondott hogy biztos valami kijött a fugából. A szobák valószínűleg még soha nem voltak takarítva és az ágynemű sem látott még mosógépet. Ha nem lenne elég hogy penészes a zuhanyzó még melegvíz se volt. Az egyetlen dolog ami nem volt bűn rossz az az étel volt de azt is egy kb 10 éves kisgyerek szolgálta fel.
Petra R.
Petra R.
1557097991
Tele van minden pókkal. Azok a képek amik fent vannak a neten közel sem írják le a valóságot. Szörnyű állapotok vannak. A huzatok dohosak és vagy 1000 évesek. A fűtés nem működik. *nincs fűtés. A kaja undorító. 4es szobát kértünk erre helyette adnak egy 10es szobát ahol van 2db 2es szoba és 1db 6os szoba!Azt írjâk ki hogy van FREE WiFi ehelyett még! A körülmények miatt nem tudtunk aludni! Ez az egész egy pénzkidobàs! Azt ajánlom hogy ide senki se jöjjön! Még véletlenül se tegyétek ide be a lábatokat! Egy kisgyerek szolgálta fel az ételeket és soha sem takarítanak! A mosdó igényten és mocskos!
További vélemények
js_loader

Ajánlatkérés

Kérem töltse ki az alábbi űrlapot az ajánlatkéréshez, vagy küldjön emailt:
hello@sulitura.hu
Mihamarabb felvesszük Önnel a kapcsolatot.

Ajánlatkérés
Sending