Rejtélyek Háza Esztergom


A Rejtélyek Háza 2013-ban kezdte meg a működését. Egyik alapelvük az, hogy egy kisebb mindennapi tétel (mozijegy, gyros-tál, stb…) árából hozzák ki a lehető legtöbbet. A kezdetekben szabadulószobáktól indultak. Ma már az egész kezdeményezés „kicsit” továbbfejlődött. A Rejtélyek Háza sok izgalmas, főleg gondolkodtató feladatot tartogat a nyomozás szerelmeseinek. Folyton krimi-sorozatokat nézel, Shakespeare Horatio-ján kívül te ismersz egy másikat is? Szeretsz bűntényeket megoldani? Akkor itt a helyed. A rejtélyek Házán belül több különböző játékban vehetsz részt, melyek mindegyike izgalmasabbnál izgalmasabb.

A Rejtélyek Városában a feladat egy rejtély felderítését foglalja magában, furfangos eszközökkel. A történet előre adott, de a végét te alakíthatod ki! A Rejtélyek Városához mindenki kap egy térképet, mindemellett egy feladatsort és valamilyen rejtélyt, melyet csak a város kijelölt helyszíneire elbarangolva lehet megoldani. Minden helyszín egy-egy új bizonyítékot vagy agytornát tartogat. Mintha egy valódi krimi szereplői volnátok. A gyermekek garantáltan imádni fogják és biztosak vagyunk abban, hogy ezzel gyorsan és játékosan fejleszthető a tanulók logikája és problémamegoldó képessége.

Térkép

Cím: 2500 Esztergom, Széchenyi tér 11.

További információk

További információkért az aktuális árakról, feltételekről és szabályokról a program honlapján olvashat: www.rejtelyekhaza.hu.

http://www.rejtelyekhaza.hu/

További esztergomi programok

További esztergomi programokért kérjük látogassa meg az esztergomi programajánló oldalunkat!