Piliscsévi Játékpark


A Piliscsévi Játékpark 2002 óta tölti be szerepét a természet gyerekekkel és felnőttekkel való megkedveltetésében. A Pilis déli lejtőjén, Budapesttől mindössze 30 km-re található, remek játékélményt, kikapcsolódást és a másként tanulás örömét nyújtja minden ide látogatónak elérhető helyen és áron. A parkra jellemző a tiszta levegő, a gyér autóforgalom, a hegyek karnyújtásnyira vannak és az egyetlen zajforrásként a gyerekzsivaj nevezhető meg. Röviden összefoglalva tehát: festői környezet, hatalmas gyereksereg és folyamatos innováció. Ez a Piliscsévi Játékpark.

A kisvonat

Egy 130 méter hosszúságú pályán közlekedő, motoros szerelvényről van szó, mely felejthetetlen élményt nyújt a gyerekeknek. A vonatra külön jegyváltás nem szükséges, a sípszó elhangzása után már kezdődhet is a móka! Kanyarokon és alagúton keresztül élvezhetik az utasok a vonat adta szabadságot.

A titokszoba

Rengeteg furcsa dolgot lehet itt megtekinteni. Legyen az hang, elektromosság vagy fény, biztos, hogy itt megtalálható. A gyerekek megtapasztalhatják az optikai és érzéki csalódást, alapvető fizikai jelenségeket, melyek csodás élményt kínálnak a fiataloknak és felnőtteknek egyaránt. Itt nem feszes tanóráról van szó, a teljes program interaktív! Ha valamit mi magunk fedezünk fel, ismerünk meg az sokkal mélyebbre és tovább elraktározódik tudatunkban, mint amit valaki elmond nekünk. Próbálja hát ki a titokszoba adta lehetőségeket!

A kürtöskalács sütés

Ki ne szeretné a kürtöskalácsot, nem igaz? A mennyei tészta és az azon karamellizálódott cukor íze utánozhatatlan. És ezek a mennyei csemegék 4-5 perc alatt készen vannak!

Térkép

Cím: 2519 Piliscsév, Kesztölci út 080/4 hrsz.

További információk

További információkért az aktuális árakról, feltételekről és szabályokról a park honlapján olvashatnak: www.piliscsevijatekpark.hu.

http://piliscsevijatekpark.hu/home.html

További esztergomi programok

További esztergomi programokért kérjük látogassa meg az esztergomi programajánló oldalunkat!