Lézerharc Esztergomban


A fegyverarzenál.

A komplexum összesen 3 pályával várja Esztergomban a lézerharcolni vágyókat. Ebből 2 pálya szabadtéri, a másik egy több mint 400 négyzetméteres kültéri rész. Osztályok kedvelt célpontja lehet. Más hasonló sportokkal szemben teljesen fájdalommentes és felhőtlen kikapcsolódást nyújthat, miközben erősíti a csapatszellemet.

Hogyan is működik a lézerharc?

A lézerharc izgalmas, taktikai elemeket tartalmazó szórakoztató szabadidős tevékenység, ahol a játékosok nem kerülnek fizikai kontaktusba egymással, de ennek ellenére garantáltan felejthetetlen, aktív és mozgalmas élményben vehetnek részt.

Ebben a játékban profi hangeffektusok teremtik meg a játékélményt, mivel a találat jelzését, a lövést, a tárazást, és extra funkciókat hanggal jelzik a lézerfegyverek. Tökéletes választás férfiaknak, nőknek, gyerekeknek, felnőtteknek csapatépítésként, osztálykirándulásként, vagy csak egyszerű szórakozásként akárki számára.

A különböző akciójeleneteknek csak a képzelet szabhat határt, ugyanis számítógéppel szinte minden megvalósítható. Akik jártasak a lövöldözős játékokban, vagy akár a harcászatban, azoknak biztosan nem idegen a „capture the flag” vagy a „search and destroy” játékmód. Ezekben vagy egy csapat elpusztítása, vagy a zászló megszerzése a feladat. Ezeket különböző kasztokból álló csapatok hajtják végre. Ilyenek például a mesterlövész, az orvos, az utász stb. A játékosok a meccs végén megtekinthetik, miként szerepeltek és miben kell még fejlődniük a legközelebbi alkalommal. Mivel nincs semmifajta mechanika a dologban, így a lézerharc a hasonló sportokhoz képest teljesen veszélytelen, ezért nyugodt szívvel ajánljuk nőknek és gyereknek is egyaránt.

Térkép

Cím : 2510 Dorog, Otthon tér 1.

További információk

További információkért az aktuális árakról, feltételekről és szabályokról a lézerharc honlapján olvashatnak: www.toplaser.hu.

http://www.toplaser.hu/

További esztergomi programok

További esztergomi programokért kérjük látogassa meg az esztergomi programajánló oldalunkat!