EKKSE Hostel és Sportszálló


ÉpületÉpületNégyfős szobaNégyfős szobaNégyfős szobaNégyfős szobaNégyfős szobaNégyfős szobaNégyfős szobaNégyfős szobaKétfős szobaKétfős szobaKétfős szobaKétfős szobaFürdőszobaFürdőszobaFürdőszoba

Az EKKSE Hostel és Sportszálló kiemelt előnyei

Belvárostól 5 perc sétányira
Saját sportpályák, kajak-kenu bérlési lehetőség
Max. férőhely: 24 fő
Ár: 3500 Ft/fő/éj-től

Elhelyezkedés

Cím: 2500 Esztergom, Nagy Duna sétány 20.

Az EKKSE Hostel és Sportszálló az Esztergomi Bazilikától 2,2 km-re fekszik, gyalog 26 perc. Az Esztergomi vasútállomás 2 km-re található, gyalog 25 perc. Egy fákkal körülvett szigeten helyezkedik el a szállás, a Kis-Duna és Nagy Duna közti területen.

Közösségi tér

Az egész csoport összegyűlhet az udvaron, valamint a hostel közösségi helyén. A szállás saját rugby- és focipályával rendelkezik, melyet 400 méteres futókör vesz körbe. Teniszpálya, kosárlabda pálya és csónakház is található a szállás területén. A kosárlabda pálya kivételével a pályarendszerek használatához engedély szükséges. Tűzrakóhely is használható.

Szobák, felszereltség, szolgáltatások

A szálláson 4 db kétfős szoba és 4 db négyfős szoba érhető el, így összesen 8 db szobában 24 fő szállhat meg. A szobák nem pótágyazhatók. A szobákban emeletes ágyak találhatók. A szállás két részre van osztva, mindkét részben 2 db kétfős és 2 db négyfős szoba található, mindkét rész külön fürdőszobával rendelkezik. A szobákon belül nincs fürdőszoba, hanem közös használatú fürdőszobák érhetők el.
Kajak-kenu bérlési lehetőség is elérhető, közvetlenül a szállásadótól.

Étkezés

A Szalma Csárda 600 méterre található a szállástól, gyalog 7 perc. A Szalma Csárdában reggeli, ebéd és vacsora is kérhető, de külön szükséges megrendelni. A tűzrakóhelyen lehetőség van sütögetésre.

Buszparkoló

Buszparkoló rendelkezésre áll.

Bejelentkezés és kijelentkezés

Bejelentkezés: az érkezés napján 14:00-18:00 óra között.
Kijelentkezés: a távozás napján 10:00 óráig.
Ingyenes csomagmegőrzés kérhető, de előzetes egyeztetésre van szükség, hogy megvalósítható-e.

Csoport árak

Szállás ellátás és ágynemű nélkül: 3500 Ft/fő/éj
Szállás ellátás nélkül, ágyneművel: 5000 Ft/fő/éj

Törölközőt minden esetben hozni kell!

A fenti árak nem tartalmazzák az idegenforgalmi adót, melynek mértéke 450 Ft/fő/éj (18 éves kor felett).

Fizetési feltételek

A foglalás hivatalosnak tekintése érdekében az előlegbekérő elküldésétől számított 2 héten belül a szállásadó részére a teljes összeg megtérítendő. Az előlegbekérő a teljes összeget tartalmazza. Amennyiben ez elmarad, a foglalás érvénytelen.

Lemondási feltételek

A lefoglalt szálláshelyek számát nem áll módunkban változtatni. Ezért olyan létszámra küldjék el a foglalást, amely már biztos. A foglalás nem mondható le, a létszám nem csökkenthető.

Ajánlatkérés

Kérem töltse ki az alábbi űrlapot az ajánlatkéréshez, vagy küldjön emailt:
hello@sulitura.hu
Mihamarabb felvesszük Önnel a kapcsolatot.

Ajánlatkérés
Sending