Buborékfoci Esztergomban


A legújabb sportőrület, a Buborékfoci!

A kezdeményezés egy skandináv TV munkatársainak volt az agyszüleménye. Arra gondoltak, hogy a focit így viccesebbé és maradandóbbá tehetik. A szabályok szinte ugyanazok, a változtatás csupán annyi, hogy a játékosok egy plasztik, levegővel teli „buborékban” rúgják a bőrt, és ebből csak az alsó testük látszik ki, térdtől lefelé. Ezzel a a játékszerrel lehetőségük van a csípőtől fölfele focizni különböző körülmények között (műfű, terem, stb…), mivel a sérülésektől, ütközésektől megvéd minket a buborék.

A remek szenzáció már annál az oknál fogva is szórakoztató, merthogy ennél a sportnál engedélyezett a másikat lökni, sőt, fel is érdemes borítanunk az ellenfelet, hogy megszerezzük a labdát és gólt tudjunk lőni. Ritka mulatságos a hatalmas buborékkal rohangáló játékosok látványa, nem beszélve arról, amikor az ütközések után forognak a buborékban, mint egy gyroscope-ban.

A buborékban rohangáló labdarúgóknak meg van engedve az ütközés, mivel a buborék teljes védelmet biztosít a balesetktől. Mindenki úgy és olyan nagyot eshet, amekkorát csak akar, és az ég világon semmi baja sem lesz. Most már Magyarországon is elérhető a Buborékfoci. Próbáljátok ki a legújabb őrületet, szerintünk nagyon szórakoztató és nem fogjátok megbánni! Osztálykirándulások számára tökéletes választás lehet!

Térkép

Cím: 2510 Dorog, Otthon tér 1.

További információk

További információkért az aktuális árakról, feltételekről és szabályokról a pálya honlapján olvashattok: www.facebook.com/buborekfocik.

https://www.facebook.com/buborekfocik

További esztergomi programok

További esztergomi programokért kérjük látogassa meg az esztergomi programajánló oldalunkat!