Aquasziget Esztergom


TeraszTerasz

Az Aquasziget Esztergom kültéri strandján egy hatalmas játszótér várja a kikapcsolódni vágyó gyermekeket és felnőtteket. A játszótér nyitott és fedett csúszdákkal, homokozóval, mászókákkal és madárfészek hintával biztosítja a gyerekek emlékezetes szórakozását. A fürdő a legmodernebb japán technológiával rendelkezik és ezekkel igyekszik minél maradandóbb és tartalmasabb programokhoz hozzásegíteni azokat, akik ellátogatnak az Aquaszigetbe. A fürdő garantáltan kielégít minden elvárást, amit az ember egy élményfürdő felé támaszthat. A területén több sportpálya is található azoknak, akik aktívan szeretnének itt kikapcsolódni.

Ha esetleg az időjárás úgy hozza, hogy nem lehetne használni a kültéri részt, akkor még mindig van egy beltéri is, amelyben rengetegféle élménymedence és más szórakozási lehetőség található. Ezek mind egy kulturált, gyermekbarát környezetben és modern felszereltséggel állnak a kedves vendégek rendelkezésére. Itt is találhatók természetesen csúszdák, melyek időmérővel vannak felszerelve. A sok szórakozásban előfordul, hogy az ember megéhezik. Erre kínál a fürdő egy remek éttermet és egy drinkbárt, ahol finom ételek, illetve alkoholmentes italok és kávék fogyasztására van lehetőség. Nyáron üzemel egy grillterasz is, mely gyors és remek ételeket biztosít mindenki számára.

Térkép

Cím : 2500 Esztergom, Táncsics Mihály u. 5.

További információk

További információkért az aktuális árakról, feltételekről és szabályokról a fürdő honlapján olvashat: www.aquasziget.hu.

http://www.aquasziget.hu/

További esztergomi programok

További esztergomi programokért kérjük látogassa meg az esztergomi programajánló oldalunkat!