Egri termálfürdő


A határt nem ismerő fürdőfejlesztéseknek köszönhetően Egerben ma már fejlett körülmények közepette élvezheti mindenki a termálfürdők adta nagyszerű lehetőségeket. Az egri fürdő több mint 100 éves múltra tekint vissza.

A fürdő 1932 óta üzemel, hazánk legcsodásabb fürdői közé tartozik. A külföldi idelátogató emberek is előszeretettel merülnek el Eger fürdővizeiben. A fürdő és annak festői környezete mindenki számára megteremti a kikapcsolódás, pihenés és a szórakozás minden feltételét, kicsiknek s nagyoknak egyaránt. A belvároshoz nagyon közel fekszik. Sok medence, csúszdák étterem és sok más szórakozási lehetőség található benne.

A fürdőben bárki, aki ide ellátogat, kortól függetlenül megtalálhatja az illetőnek megfelelő kikapcsolódási lehetőséget. Akik sportolni vágynak, azoknak lehetőségük van használni a versenymedencét. De azoknak sem kell aggódni, akik csak lazítani szeretnének. Rendelkezésükre áll ugyanis egy meleg vizű medence, pozitív hatású gyógyvízzel feltöltve.

Gyermekek számára van egy kisebb medence melyben játékra alkalmas vár is helyet kapott. A gyermekeknek ezen kívül egy hatalmas élménymedence is található sokféle szórakoztató lehetőséggel és a víz minden pozitív hatását kihasználva lazíthatnak.

A képek forrása: A fürdő honlapja

Térkép

Cím: 3300 Eger, Petőfi tér 2.

További információk

További információkért az aktuális árakról, feltételekről és szabályokról a fürdő honlapján olvashat: www.egertermal.hu.

https://termalfurdo.egertermal.hu/

További egri programok

További egri programokért kérjük látogassa meg az egri programajánló oldalunkat!