Centrooms Park Eger


Centrooms Park EgerCentrooms Park EgerCentrooms Park EgerCentrooms Park EgerCentrooms Park EgerCentrooms Park EgerCentrooms Park EgerCentrooms Park EgerCentrooms Park EgerCentrooms Park EgerCentrooms Park EgerCentrooms Park EgerCentrooms Park EgerCentrooms Park EgerCentrooms Park EgerCentrooms Park EgerCentrooms Park EgerCentrooms Park EgerCentrooms Park Eger

A Centrooms Park Eger kiemelt előnyei

Saját fürdőszobás szobák
Egri Vártól 750 méterre fekszik
Max. férőhely: 52 fő
Legjobb ár: 14000 Ft/fő/éj

Elhelyezkedés

Cím: 3300 Eger, Érsek u. 4.

Eger vasútállomás 1400 méterre fekszik, gyalog 18 perc.

Az Egri Vár 750 méterre található a szállástól, gyalog 9 perc.

Az Érsekkert 1 km-re fekszik, gyalog 12 perc.

Közösségi tér

Külön közösségi tér nem áll rendelkezésre.

Szobák, felszereltség, szolgáltatások

21 db szobában 52 vendég szállásolható el. A szobák 2 emeleten helyekezdnek el, melyek között lépcsővel lehet közlekedni.
A szobák eloszlása:
14 db kétfős
4 db kétfős, melyek háromfőssé bővíthetők kanapéággyal
3 db négyfős

Minden szobán belül van privát fürdőszoba, ágynemű, törölköző, TV, Wifi, klíma.

A szobák fűthetők, a fűtés nem befolyásolja az árat.

Étkezés

Saját étteremmel nem rendelkezik, konyha nincsen. Étkezés a közelben lévő étteremben lehetséges.

Buszparkoló

1 busz parkolása ingyenes a Hotel Eger & Park kijelölt parkolójában.

Bejelentkezés és kijelentkezés

A szobákat érkezés napján 15.00 órától lehet elfoglalni, és az indulás napján 10.00 óráig át kell adni.

A Hotel Eger & Park recepcióján történik a kulcsok átvétele és a fizetés.

Diákcsoport árak

Szállás ellátás nélkül: 14000 Ft/fő/éj

Az árak az idegenforgalmi adót nem tartalmazzák (18 éves kor felett fizetendő 580 Ft/fő/éj).

Fizetési feltételek

Érkezést megelőző 21. napig szükséges előre utalni a teljes összeget.

Lemondási feltételek

A foglalás ingyen lemondható az érkezést megelőző 21. napig. Az érkezést megelőző 14-20 napon belül történő lemondás esetén a megrendelt szolgáltatás értékének 50%-a fizetendő, mint kötbér. Az érkezést megelőző 3 nap után a kötbér mértéke a megrendelt szolgáltatás értékének 100%-a. Lemondás, módosítás írásban lehetséges.

Vélemények

Centrooms Park Eger
Kitűnő
4.7
227 értékelés alapján
Zsu P.
Zsu P.
A szoba világos tiszta, tágas az ágy kényelmes matraccal és modern bútorokkal van berendezve, a fürdőszoba igényesen kialakított, zuhanyzóval felszerelt.A reggeli nagyon gazdag, széles választékkal, hideg-meleg ételekkel, édes és sós lehetőségekkel, hangulatos az étkező.A szálló a belvárosban van, parkolni az épület előtti utcákban nem lehet, azt a közeli piac melletti parkolóházban érdemes (5-6 perc séta), ahol kedvezményes 4 napos turista-parkolójegyet is lehet venni, gyalog elérhető minden nevezetesség, az utca a Dobó térre vezet.
Árpád V.
Árpád V.
Központi helyen lévő, mégis csendes szálloda.A személyzet kedves, udvarias.A reggeli minden igényt kielégítő.A szoba kényelmes, tágas, tiszta.
Helga C.
Helga C.
Konferenciára érkeztem Egerbe. A bejelentkezés nagyon rugalmas és egyszerű volt, a személyzet kedves és készséges. A szoba világos, tágas, jól felszerelt, az ágy kényelmes, a fürdőszoba célszerűen felszerelt.A reggeli nagyon gazdag, széles választékkal, hideg-meleg ételekkel, édes és sós lehetőségekkel, hangulatos az étkező.A szálló a belvárosban van, így a parkolás nem megoldott, viszont gyalog elérhető minden nevezetesség, az utca a Dobó térre vezet.Ajánlom. 🙂
Komlós N.
Komlós N.
Pozitív: A személyzet kedvessége, bőséges reggelik, jól felszerelt szobák, belváros közelsége.
csaba F.
csaba F.
Egy éjszakát voltunk gyerekekkel a szállodába. Itt szerettünk volna megszálni , de az internet szerint nem volt szamunkra megfelelő szoba , de telefonáltam es kiderült van.A foglalást telefonon intéztem minden facni nélkül utazas elötti este. Szép helyen van a belvárosban, a szoba szép és tiszta volt minden tekintetben. Szobák közti athallást nem tapasztaltunk. A szoba belvárosi volta ellenére csendes volt. A fűtéssel adódott egy kis probléma ,de hívtam a recepciót és kb 10 percen belül orvosolva lett. A szállodában lift nincs , de ez számunkra nem volt érdekes. A reggeli szép környezetben fogyasztható el, minden tiszta rendezett. A reggeli választéka megfelelő volt. Mindenből 3-4 féle. Gluténerzékenyek számára nem volt pékarú . Laktózerzekenyek számára a növényi ital biztosítva volt. Volt akinek külön kerése volt és azt is teljesitették.
js_loader

Ajánlatkérés

Kérem töltse ki az alábbi űrlapot az ajánlatkéréshez, vagy küldjön emailt:
hello@sulitura.hu
Mihamarabb felvesszük Önnel a kapcsolatot.

Ajánlatkérés
Sending